Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(5 GAMBAR)Gaya Hijab Natasha Hudson Dan Datin Norjuma

Pergh. Memang astalavista sungguh gaya hijab yang ditunjukkan oleh Natasha Hudson dan Datin Norjuma ini. Terpesona Abang Nara dibuatnya. Semua gaya ini telah diterbitkan di dalam majalah InTrend yang terbaru. Jangan lupa dapatkan senaskhah untuk anda jadikan rujukan lebih-lebih ketika menghadiri open house Hari Raya.

hijab

Advertisement

4 lagi gambar gaya hijab Natasha Hudson dan Datin Norjuma dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada portal Murai.

hijab
hijab
hijab
hijab

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

103 Comments

  1. Fafafafa

    August 27, 2012 at 2:41 pm

    Natasha & Juma memang cantik. Letakkan apa kat diorang, mereka tetap kelihatan cantik. Tapi, bagi saya masalahnya bukan diorang tapi pada fesyen baju. Saya heran kenapa kalau nak gayakan fesyen hijab yg trendy, stylist mesti TER-OVER. Tak practical langsung. Ni bukan gaya hijab, tapi mcm gaya busana musim sejuk tersesat kat padang pasir. Where is the sense of taste?? Gaya org berhijab, mesti pentingkan simplicity. Bukan sarat dgn perhiasan. Thru simplicity lies its beauty. I wish the designer/stylist gets this.

  2. hanania al juffri

    August 27, 2012 at 1:45 pm

    sangat cantek. yg komen2 tak baek kt atas tu rasenye korang ni takde taste. aku tgk biase2 aje stail depa. tak ketat tak gedobos. elok2 aje. pandai pilih warna2 ceria klu ade yang pelik2 tu biase la .. kan ni fashion magazine. lain la klu dlm majalah muslimah. aku peduli ape la korang nak kate ape, tapi aku suka sbb fashion hijab kali ni ade kelas tersendiri. Tahniah InTrend dan tahniah juga pada Datin Norjuma & Natasha.. good job!

  3. ruby

    August 27, 2012 at 12:40 pm

    xsalah nk brfesyen…tp biarla sesuai dgn seorang perempuan islam…

  4. muslim lg..

    August 26, 2012 at 11:47 pm

    ok mf dtrma..mntak mf kt ko jgak..slaamatt hari raya… fesyen ni ok.. cma perlu diubahsuai spya ngam dgn khndak islam..okkk???

  5. muslim lg..

    August 26, 2012 at 11:43 pm

    ok..mf diterima..mntak mf jgak kt ko..k.. slamat hawi waye…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama