Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(34 GAMBAR)Red Carpet Anugerah Industri Muzik (AIM19)

Dalam banyak-banyak ucapan pemenang, Abang Nara paling suka ucapan daripada Alleycats ketika memenangi Anugerah Sri Wirama. Memang sempoi. Jutaan tahniah diucapkan kepada Alleycats atas kemenangan tersebut. Anda memang layak selayak-layaknya.

gambar red carpet aim19

Advertisement

Sekali lagi Didie Alias mencuri perhatian di red carpet AIM19 apabila hadir bersama sebilah pedang. Abang Nara rasa Didie meniru aksi ninja. Memang smart. Diharap tiada mangsa yang dirodok dengan pedang tersebut ketika AIM19 berlangsung.

gambar red carpet aim19

32 lagi gambar sekitar red carpet AIM19 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Shahrizan Photography.

gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

70 Comments

  1. manusia

    November 20, 2012 at 11:24 pm

    nape didie ni nampak semakin bodoh asal nampak gambar dia.

  2. aziz rugged seluar yengki

    November 20, 2012 at 7:48 pm

    sokong komen mamavouge, persembahan klangit patut kena baling telor busuk!!!! sebelum tu aku beli cd korang siap aku download lagi lagu sesal mendua. tp nyanyi live hampeh!!!!!!!!artis plastik harap dalam cd je ok betul2 nyanyi hanco!! hello zed zaidi sila pantau artis hampeh2 x layak panggil artis?

  3. cikjoyah89

    November 20, 2012 at 7:16 pm

    kesian aku tgk didie alias nih. yela, dulu muda2 buta fesyen, skrg da tua, baru nak tunjok yg ko laen dari yg laen.tua2 elokla ko berubah . lenla ko retis baru ke ape ke. ni da tua x reti2 lg.puih! kesian. ko dtg pon nak raih perhatian.. yewww! seddey!

  4. kambing

    November 20, 2012 at 2:37 pm

    huduh btol didie ilias…..macam butuh

  5. Capital C

    November 20, 2012 at 2:16 pm

    yang cantik – perempuan:
    1) Mizz Nina
    2) Kilafairy
    3) Adira
    yang kacak lelaki:
    1) Stephen Rahman
    2) Farish Aziz
    3) Jehan Miskin

    #setuju dgn akak pakai baju tajaan jang tui je, labuci, manik2, manik bunga2 melingkar prlu d henti kn.. baju RCW agak membosankn, dia slalu gaya kn fesyen yg hmpr sama.

Loading...
To Top