April 28th, 2012

Ramai yang tidak berpuas hati dengan kualiti gambar yang agak rendah untuk majlis perkahwinan Fasha Sandha dan Jejai di dalam entri sebelum ini. Akhirnya Abang Nara berjaya meminjam gambar daripada rakan media BeautifulNara iaitu OhBulan untuk tatapan anda semua.

gambar nikah jejai fasha

Semoga peminat Fasha Sandha, peminat Jejai dan anda semua bergembira melihat pasangan pengantin baru ini. Lagi 28 keping gambar dengan membaca entri sepenuhnya. Terima kasih sekali lagi kepada OhBulan atas kesudian meminjamkan gambar yang sangat awesome ini.

gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha
gambar nikah jejai fasha


239 responses to “(29 GAMBAR)Majlis Pernikahan Fasha Sandha Dan Jejai”

  1. perisik says:

    tahniah fasha! semoga cepat dapat baby dan bahagia selamanya. nmpk happy sangat jejai dapat kawen dgn fasha. dr statement2 jejai la…yela wanita idaman la katakan…fasha sgt cantik lebih2 lg kalau tgk depan2. serius cantikkk! mak jejai tu…hmm no komen la.. sbg hamba-Nya, kenala terima qada dan qadar……

  2. kak long says:

    Kahwin jugak Jejai + Fasha..
    Bagus la.. Lepas ni org duk ngata pon dah jadi somi isteri…

  3. linda says:

    eh..jejai nape pakai kasut mase duduk atas bantal tu…stokin busuk ekkkkk….

  4. Anonymous says:

    bnyk sgt negative vibe kat sini. i just want to say congrats to the newlyweds.and by the way, cukup2lah nak caras fasha ni cantas rumah tangga orang. if this is a competition, then compare kan la wedding jejai+nora and jejai+fasya..tgk brp lama fasya+jejai bertahan. if berkekalan, meaning mmg nora lah yg bermasalah. org dh kahwin,sepatutnya kita ucapkan tahniah,doakan yg baik2 utk dia. bukan mengata itu ini. itu rezeki dia, itu jodoh dia. dah tertulis utk dia mcmni. dia kene caci, kene maki, tp tgk la semangat,kekuatan dia? cuba kalau wedding korg org kutuk?suke tak?marah tak?

    knp org menangkan nora?sbb kesian dia ditinggalkan masa blom bersalin lg? so nmpk kt situ jejai kejam?tp ade tak korg pk knp jejai ceraikn dia? xde kan? hal rumah tangga org xkan nk heboh satu malaya? kot nora tu xtau masak ke, kite bukan nye tahu kan?kalau kesian kn org,bersimpati lah..bukan maki hamun org lain.

    chill ah sume..

  5. mizz_zaza says:

    cantek sangat……

Loading...