Written by AbangNara | March 28th, 2016

Kali ni Abang Nara nak share dengan anda semua satu produk yang menjadi rebutan kaum wanita di luar sana.. Betulke sekarang ni trend orang perempuan pakai Matte Lip Cream? Kenapa kalau shining-shining tu dah tak trend ke? Ntahlah tapi bila Abang Nara tunjuk wife Abang Nara, dia pun sangat setuju!

Ada 5 warna semuanya.. Tapi yang model ni pakai semua cantik-cantik kot.. Pening Abang Nara nak pilihkan untuk isteri tercinta, nak bagi surprise sikit.. Korang rasa mana yang sesuai? Orang pompuan ni confirm melompat kalau dapat present macam ni kan? hehehe

Lagi satu sebab nak jimat belanja.. Harga dia murah meletop-letop ni.. Macam tak percaya pun ada.. RM29 je satu… Eh kenapa murah sangat ni?? Kualiti pun setanding dengan produk-produk berjenama lain.. Katanya lepas pakai ni berapa saat dia akan jadi matte dan tahan lama.. takde lah asyik nak gi toilet asyik nak tambah lipstick kat bibir je.. pakai sekali je dah cukup bertahan lama..

 photo 1.png

Rasa macam nak belikan semua je sebab harga pun murah je..

Jom Abang Nara tunjuk satu-satu warna yang model ni pakai.. Senang sikit korang semua nak ushar..

 photo 2.png

Fuhh…macam sweet pulak warna Candy ni.

 photo 3.png

Hmmm, warna Nude boleh tahan jugak…

 photo 4.png

Warna Desire ni agak mengancam!

 photo 5.png

Hmmm..pada pandangan Abang Nara, warna ini sesuai ke pejabat koprat…

 photo 6.png

Warna Fuschia ala-ala pink ini pun ok jugak sebenarnya…Pening kepala Abang Nara nak pilih..wife dah suruh beli semua dah ni..

 photo 7.png

Fame Soft Matte Lip Cream ni buatan Malaysia dan ada KKM so tidak perlu risau atau was-was. Harganya amat berpatutan, RM29 untuk setiap satu..

Kalau korang nak tengok boleh tengok-tengok di:

Instagram : @fame_cosmetics
Facebook: Fame Cosmetics HQ

Dah puas ushar-ushar tu mesti nak beli kan? Ok korang boleh cari nama Agents dan Stokis yang berhampiran dengan korang di:

Instagram : @agentfame

Masih belum terlambat kalau nak apply jadi Stokis atau Agent.. Boleh buat side income jugak.. Dengar cerita produk ni tengah hot.. meletop-letop dipasaran… Korang boleh email kat sini, mana lah tau ada rezeki korang nak jadi Agent / Stokis.

[email protected]


Fame Matte Lip Cream review by Beauty Blogger, Nisa Kay.

Selamat berniaga dan juga membeli!

Written by Bella | March 28th, 2016

Menjelaskan tidak akan pernah mendedahkan punca penceraian beliau dan Elly Mazlein meskipun diasak dengan pelbagai persoalan, pengarah Azmi Hatta bagaimanapun mengakui beliau masih sayang dan cintakan bekas isterinya itu. Namun, beliau percaya setiap yang berlaku mempunyai hikmahnya tersendiri.

Mendedahkan punca penceraian saya dan bekas isteri bukan satu tindakan bijak. Lebih baik mengunci mulut biarpun hati masing-masing terluka.

Cinta saya dengan Elly tidak akan berubah sampai bila-bila. Cuma masalahnya jodoh kami tidak panjang. Kenyataan itu harus diterima.

Azmi pada masa yang sama ada memberitahu wujud satu masalah besar antara mereka sewaktu kandungan Elly berusia 3 bulan yang memaksa mereka untuk berpisah.

Permasalahan peribadi yang kompleks yang menyebabkan kami berdua bersetuju untuk membawa haluan masing-masing.

Meskipun sudah bercerai, Azmi tetap akan melaksanakan tanggungjawab terhadap anak mereka Putri Sara Sefhia.

Azmi dan Elly Mazlein mendirikan rumah tangga pada 19 November 2014 di Surau As-Sakinah, Puchong, Selangor sebelum bercerai pada 15 Oktober 2015. Mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang baru sahaja dilahirkan pada 9 Mac lepas.

Ini adalah perkahwinan kali kedua buat Azmi. Perkahwinan pertamanya beliau dikurniakan dua orang anak lelaki iaitu Azim dan Aqif.

Sumber Berita : Utusan Online

Written by Bella | March 28th, 2016

Bakal mengadakan Konsert Datuk Siti Nurhaliza & Friends pada 2 April ini bertempat di Stadium Negara, Kuala Lumpur, ada khabar angin yang mengatakan ia adalah konsert terakhir Siti Nurhaliza sebelum beliau meninggalkan bidang nyanyian.

Ramai peminat yang meluahkan rasa kecewa dan pasti akan merindui alunan suara Siti Nurhaliza. Namun, berita itu adalah tidak benar.

Menurut Siti Nurhaliza, semua itu satu khabar angin sahaja dan beliau masih akan tetap terus menghiburkan peminatnya.

Berhenti? Saya tak boleh buat begitu kerana bagi saya, Allah SWT sudah mengurniakan bakat, pinjaman suara dan keupayaan yang ada dalam diri untuk saya terus menghiburkan peminat. Ia adalah tanggungjawab saya untuk terus menghiburkan semua yang sentiasa menyokong saya dari dulu sampai sekarang.

Seandainya saya berhenti atau terniat begitu, saya serahkan kepada Allah SWT untuk menentukan jalan hidup saya.

Sebelum ini Datuk Siti Nurhaliza ada meluahkan hasratnya untuk berehat selepas keguguran, tetapi rezeki masih lagi berpihak kepadanya. Kami yakin, satu hari nanti jika benar beliau ingin berhenti pasti beliau sendiri akan mengumumkan perkara tersebut.  Buat masa ini, selagi beliau aktif teruskan menyokong beliau dan mendoakan yang terbaik buat kerjaya serta kehidupannya.

Sumber Berita : Utusan Online

Written by Bella | March 28th, 2016

Semalam pasangan Jihan Muse dan Ungku Hariz telah diraikan dalam satu majlis resepsi dengan tema tradisional bertempat di Menara NAZA TTDI, Shah Alam.

Mengenakan busana warna kuning rekaan pereka fesyen terkenal Man Kajang, Jihan dan Ungku Hariz tampak cantik dan segak.

Beberapa rakan artis turut memeriahkan lagi majlis mereka. Antara yang hadir semalam ialah Zara Zya, Sharifah Sakinah, Elfira Loy, Nad Zainal dan Fara Fauzana, Erra Fazira dan ramai lagi.

Berikut kami kongsikan beberapa lagi foto sekitar majlis resepsi perkahwinan Jihan Muse dan Ungku Hariz dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Kredit Foto : project2pi

 
Page 7 of 63« First...56789...203040...Last »