Written by AbangNara | June 23rd, 2009

ida nerina

Takziah kami ucapkan kepada Ida Nerina yang sekarang berada di hospital selepas pembedahan bahagian belakang. Khabarnya semalam Ida Nerina jatuh tangga semasa on the way nak sampai ke rumah. Mungkin tak tahan nak ke bilik air, berlari-lari dan terjatuh kot.

Anyway cuma kami pelik sebab tiba-tiba keluar gosip kononnya Ida Nerina dibelasah oleh suaminya sampai terjatuh tangga. Padahal memang tak ada benda pun yang rasanya boleh dikontroversikan. Dah jatuh tangga, jatuh tangga jerlah. Takkan tue pun nak buat jadi cerita panas kot.

Kami tak mahu katakan ini satu pembalasan ke atas Ida Nerina sebab kami pun makhluk biasa jer. Tak ada kuasa nak cakap sama ada seseorang itu berdosa ke tak. Hanya Dia yang tahu.

Takziah kami ucapkan. Cepat-cepat sembuh ye Ida Nerina.

P.S: Kadang-kadang kami confuse muka Ida Nerina ngan Umie Aida. Yang belum kawinnya Umie Aida kan?

Written by AbangNara | June 23rd, 2009

ikan duyung sebenar

PERHATIAN!!! Sila pastikan anda sudah makan tengah hari dan makanan telah dihadam lebih kurang satu jam sebelum anda meneruskan membaca artikel ini. Kami tak bertanggungjawap sekiranya tiba-tiba anda terasa mual dan terus muntah ke keyboard komputer anda secara tiba-tiba.

Ini adalah amaran keras dan berbahaya kerana gambar wajah ikan duyung yang akan kami paparkan adalah indah khabar daripada rupa. Sesungguhnya jika anda sudah terasa mual apabila melihat gambar sirip ikan duyung di atas, anda dinasihatkan untuk tidak melihat gambar-gambar ikan duyung yang seterusnya.

Buat ibu mengandung lagilah tak digalakkan sebab takut terkenan dengan wajah sebenar ikan duyung ini. Tapi kalau anda jenis hati kering dan tak peduli dek amaran, sila baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat gambar wajah sebenar ikan duyung.

 
Written by AbangNara | June 23rd, 2009

julia adzlizan

Inilah baru memiliki ciri-ciri isteri sejati yang makin disayangi suami. Makin tua makin bergetah. Makin tua makin seksi. Tengok ajerlah betapa maintainnya bergetah Juliza Adzlizan dalam gambar ini. Confirm laki dia tak carik lain. Kalau carik lain jugak, tak tau lah apa masalah laki dia.

Bukan senang nak anak 2 3 orang dan masih maintain body sepanas Juliza Adzlizan nie. Memang boleh buat wanita-wanita lain cemburu dengan kecantikan tubuh badannya.

Biasanya kalau bukan artis, agak sukar nak menjaga bentuk badan selepas bersalin. Maklumlah sibuk nak menjaga anak dan suami. Tak sempat nak berdiet.

Juliza Adzlizan nie boleh dijadikan role model dalam bab menjaga badan selepas berkahwin dan beranak pinak. Dalam bab lain(bab apa anda fikirlah sendiri), sila elakkan daripada mencontohi Julia Adzlizan.

Lagi gambar terbaru hot mama Juliza Adzlizan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kami update lambat sikit ye esok, ada interview kerja. Doakan kejayaan diri kami ini.

 
Written by AbangNara | June 22nd, 2009

eja

Rasanya inilah rahsia perkahwinan paling lama berjaya disimpan oleh artis Malaysia. Tapi disebabkan perutnya yang dah membusung 5 bulan, nak tak nak Eja kena mengaku yang sebenarnya dia dah kawin 10 tahun yang lalu. 10 tahun ye, bukannya 10 bulan ataupun 10 hari.

Kadang-kala tak tau apa reason artis-artis macam Eja nie nak rahsiakan perkahwinan diorang. Dulu Rita Rudaini rahsiakan sebab mungkin malu gi kawin kat Siam. Yang si Eja nie apa pulak sebab musababnya? Takkanlah sampai 10 tahun pun masih malu nak mengaku dah kawin?

Apa-apa pun tahniah buat Eja sebab dah mengandung sekarang. Nasib baiklah mengaku gak dah berkahwin. Kalau tak mengaku lagi tak tau la apa alasan nak dibagi bila ditanya kenapa perut membesar semacam jer.

P.S: Kepada Lovelyvic, DelimaSaraa, Mien, Akudandirimu dan Bobolia, sila emailkan no telefon yang ingin ditopup kepada borakartis [at] gmail.com. Sila gunakan email anda dan pastikan anda bagitau anda guna line Celcom ke Maxis ke. Kalau taknak topup sila bagi bank akaun Maybank untuk ditransfer duit RM10. Tahniah kerana menang pertandingan mencipta slogan kami.

Page 5 of 18« First...34567...10...Last »