Written by Bella | January 7th, 2019

Selamat bergelar suami dan isteri pada 1 Januari lalu, pasangan paling sensasi kini, Elfira Loy dan suaminya, Faris Khairol Anuar Sabtu lalu telah mengadakan majlis resepsi pertama bagi meraikan perkahwinan mereka di Putrajaya International Convention Centre (PICC).

Majlis tersebut berlangsung secara besar-besaran dengan dekorasi mewah ibarat perkahwinan putera dan puteri raja.

Elfira kelihatan sangat cantik persis Cinderella dalam gaun perkahwinan hasil rekaan eksklusif pereka fesyen terkenal Rizman Ruzaini. Faris juga begitu tampan memakai suit rona putih sedondon dengan isterinya.  Pasangan ini juga berkongsi momen romantik ketika menari bersama.

Di hadiri keluarga, teman rapat dan rakan artis, jom kita lihat beberapa lagi foto sekitar majlis resepsi pertama Elfira dan Faris yang cukup dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Rizman Ruzaini, Project Two-Pi, Wananiq Photography & #elfaris

54 responses to (17 FOTO) Sekitar Majlis Resepsi Pertama Elfira Loy & Faris K Anuar

  1. The nun says:

    The Nun ……the nun ……the nun

  2. Sally says:

    kawin ada 5 resepsi tapi sedara2 dekat keluarga Faris tak dapat jemputan…kecik hati…

    • Anonymous says:

      Nnti hari isnin ada gmbr baru…resepsi ke dua..muak..oi..muak..muak..oi..muakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  3. Anonymous says:

    Penyuka Lubang Taik

  4. Anonymous says:

    Lqki dia ada rupa sikit anak cheta tapi versi cerah

  5. Ana says:

    Pisau cekur cap buaya

  6. Bawang goreng says:

    Pape pun tahniahhh. Gojes kauuu.. Bagi aku la kan. kalau elfira dgn pian tu amik gambar tak sesuai sbb pian nampak tak matured. mcm budak2. tp bila dia dgn suami dia ni baru la ngam! tu la nama dia jodoh. k tu je nak komen. bye!