(16 GAMBAR)Majlis Pernikahan Ustaz Don Daniyal & Husna Daripada Artmosphere Photography

Hiburan

(16 GAMBAR)Majlis Pernikahan Ustaz Don Daniyal & Husna Daripada Artmosphere Photography

Pasti ramai yang tidak sabar untuk melihat gambar sekitar majlis pernikahan Ustaz Don Daniyal dan Husna yang telah berlangsung kelmarin. Terima kasih kepada Artmosphere Photography yang merupakan jurugambar rasmi untuk majlis ini, pembaca BeautifulNara kini dapat melihat kemanisan kedua-dua pengantin baru ini.

gambar kahwin ustaz don

Advertisement

Ustaz Don dan Husna nampak sama cantik dan sama padan di hari bahagia mereka ini. Semoga kebahagiaan ini akan menjadi milik mereka selama-lamanya. Lagi 15 keping gambar sekitar majlis perkahwinan Ustaz Don dan Husna dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Artmosphere Photography.

gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

86 Comments

  1. ingin tahu

    August 27, 2012 at 11:23 am

    nape lukis inai di tangan??
    bkn ke tak baik buat lukisan guna inai di tangan???
    ingin tahu

  2. kaklang

    August 27, 2012 at 9:48 am

    rambut ustaz don lurus, hitam cantik…mmg kacak giler ble die xpakai serban..ustaz don penah datang opis sy buat ceramah..dpt mkn smeja coz jd urusetia ceramah….gaye ala2 amy search..

  3. kocen bertandok pat

    August 27, 2012 at 8:34 am

    setahu ak,…inai xleh diukir..sttsnye haram..hnye stakat jari je boleh..ust don leh prjelaskn..?

  4. ayah

    August 26, 2012 at 1:18 pm

    x malu ke korang duk pungpang pasal inai?
    haihhhh
    bulan biasa macam ni, bulan puasa macam ni, syawal pun camni
    kalau bole nak selidik ape salah orang
    dah tau bergosip tu benda tak elok buat gak
    nak baca, baca jelah blog nara kalau nak tau perkembangan semasa
    nanti tegur ckp ni sukati la nak bagi pendapat masing2
    tpi perlu ke sampai bertikam lidah macam ni?
    kalau diri sendiri pun x lengkap lagi tak yah la nak selidik sala org
    suka sangat join abg nara bergosip
    ni yg abg nara suka, lagi ramai bergossip kat blog dia, rating dia yang naik
    dosa pahalanya sapa dapat, sendiri bole fikir :)

  5. Amier

    August 26, 2012 at 12:13 pm

    Alhamdulillah…… gaya tenang Utz. Don, lembut ucapannya serta sarat dengan ilmu. Dalam melayari bahtera perkahwinan ini harap jalan mendekatkan diri kepadaNya dan meyampaikan amanat Nabi SAW menjadi lebih baik buat Ustaz Don.

Loading...