Written by Bella | January 2nd, 2019

Semalam, pelakon Elfira Loy sah menjadi isteri kepada Faris Khairol Anuar hanya dengan sekali lafaz. Pasangan itu dinikahkan oleh bapa Elfira sendiri dalam acara yang berlangsung secara tertutup di Cyberjaya.

Ramai yang memuji Elfira cantik dan anggun mengenakan busana pengantin serba putih hasil rekaan Rizman Ruzaini manakala Faris pula mengenakan baju melayu lengkap dalam rona yang sama.

Pasangan ini juga bakal melangsungkan lima resepsi sepanjang bulan Januari bagi meraikan hari bahagia mereka.

Tentunya ia permulaan yang cukup indah buat mereka berdua bersempena tahun baru ini. Hanya beberapa bulan berkenalan, bibit cinta mula timbul dan akhirnya kini sudah bergelar suami isteri.

Beberapa lagi foto sekitar majlis pernikahan Elfira dan Faris dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit Foto : Project Two-Pi , Sweet Pictures & #elfaris

120 responses to (15 FOTO) Sekitar Majlis Pernikahan Elfira Loy & Faris

  1. Anonymous says:

    Keadaan Elfira yang sentiasa dikutuk ni sebenarnya ada kaitan dengan SS yg sentiasa ‘provoke’ peminat dia acah2 DIA sangat kecewa.Tolonglah SS, Tak bolehkah guna bakat yg awak ada untuk kekal dalam dunia seni ni.Banyak ja gadis cantik dan baik sedia menunggu awak.Udah2lah bdrama bagai.

    • Anonymous says:

      aku setuju…

      upps… aku taip ni bakal kuar Anom lepas submit yer… sbb taknak isi nama email website… optional jer k… jgn ade makcik2 baru jinak2 kt nara ni ckp org sama plak… optional jer lah bodoh… tiap kali aku komen sure ade bongok ckp sendiri komen sendiri reply… bodoh g mampus

  2. Anonymous says:

    Keadaan Elfira yang sentiasa dikutuk ni sebenarnya ada kaitan dengan SS yg sentiasa ‘provoke’ peminat dia acah2 DIA sangat kecewa.Tolonglah SS, Tak bolehkah guna bakat yg awak ada untuk kekal dalam dunia seni ni.Banyak ja gadis cantik dan baik sediamenunggu awak.Udah2lah bdrama bagai.

    • Anonymous says:

      kalau si pompuan perangai tak hauk..pisau cukur org pun senyap la bengap.

    • Pianpunbukanbaiksgt says:

      Ele dia tu drama je lbh.. pdan mk dia.. tu kifarah utk dia.. dl dia tgglkn gf diakn bab yerhegeh ngan El ni..

  3. nyampah aku tengok mak bapak el ni mcm kuman je sama dengan anak² dorang kecuali si ezlisa tu ok sikit

  4. anonymous says:

    Selamat menjadi bini orang kaya.

  5. KingKoKoNek says:

    maaflah yea.

    baju pengantin nampak biasaaaaaaaaa sgt. plain