Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(15 FOTO) Sekitar Majlis Kejutan Hari Jadi Sufian Suhaimi Yang Ke 26

Semalam, penyanyi yang semakin popular, Sufian Suhaimi telah menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke 26. Bersempena dengan hari istimewa itu, kelab peminatnya Sufianators mengadakan sebuah majlis kejutan hari jadi buat beliau.

Advertisement

Bukan sahaja dapat meluangkan masa dan mengabdikan detik-detik indah bersama peminat,  kemeriahan majlis semalam ditambah lagi dengan berita gembira apabila single Di Matamu mencatat lebih 20 juta tontonan di YouTube. Tentu sekali ia hadiah yang paling bermakna buat beliau.

Tiada apa yang mampu diucapkan lagi oleh Sufian melainkan rasa syukur yang tidak terhingga lagu tersebut mendapat sambutan hangat daripada peminat.

Saya amat bersyukur. Saya harap momentum single terbaharu ini dapat dikekalkan biarpun saya tahu banyak lagu lain bersaing di pasaran. Namun, dalam hati, saya mahu lagu ini lebih berjaya berbanding karya yang pernah saya hasilkan. Ini suatu kejayaan yang cukup istimewa sempena hari jadi saya yang ke-26.

Jom layan beberapa lagi foto sekitar majlis kejutan hari jadi Sufian yang ke 26 bersama peminat dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

Sumber Berita : BH ONLINE

Kredit Foto : Sufianators

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 Comments

  1. kecik

    May 6, 2018 at 3:07 pm

    peminat dia pompuan je eh..

  2. Leanie

    May 6, 2018 at 7:49 am

    Bagi org yg baru habis belajar 26th mcm pian ni baru rasa nk hirup angin luar..sb otak baru abis perah tuk dptkn master..mmg fhm..pelan2 lh ubah gaya hidup kearah lbh meatured..

  3. Rozie

    May 6, 2018 at 6:53 am

    Shud go for grooming session la bro…need some makeover…26 is a matured number…just my own point of view….

  4. Anonymous

    May 5, 2018 at 10:26 am

    dia ada master

    • xyz

      May 5, 2018 at 10:47 am

      Tahniah pian..bila nk buat PHD..Bkn senang nk dpt master..masa viva aku kena major correction..huhuhu..Aku rasa PHD mcm bkn dunia aku..tapi tu lh kerjaya dh ada tiap2 hari gelak2 dgn PHD kat Nara ni terhibur..hehehe

  5. Jojo

    May 5, 2018 at 2:24 am

    26 tahun…time to bulk up your body and start jadi abang sado. Cukup lah dgn imej keding macam budak skolah tu bro!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama