August 1st, 2012

Fuh. Serius cantik gila kesemua busana hari raya yang direka oleh Hatta Dolmat ini. Lagi menarik apabilanya ianya digayakan oleh Tasha Shilla. Memang combination yang sangat perfect. Busana hari raya rekaan Hatta Dolmat ini diberikan nama La Dolce Von Teese.

tasha shilla

Abang Nara dapat bayangkan betapa glam dan gorgeousnya sesiapa yang memakai busana raya daripada Hatta Dolmat ini di pagi Syawal. Confirm semua mata akan tertumpu kepada si pemakai. Masih belum terlewat lagi untuk anda mendapatkannya koleksi Hatta Dolmat ini. Hanya perlu pergi ke Facebook Hatta Dolmat untuk maklumat lanjut tentang pembelian.

tasha shilla

10 lagi gambar Tasha Shilla menggayakan busana hari raya daripada Hatta Dolmat dengan membaca entri ini sepenuhnya.

tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla
tasha shilla


117 responses to “(12 GAMBAR)Tasha Shilla Gayakan Busana Hari Raya Hatta Dolmat Part I”

  1. It’s a good post.we will come back again,if you like our site,we will link to you!81mvkefeng

  2. TIQ says:

    Asal aku nampak macam lebeh ‘ke-GEDIK-kan’ ni? adoi la…sila sopan sket….! bnyk lagi pose yg boleh buat org sedap mata memandang…

    AKU TAK SUKA CARA POSING KO!!!

  3. rizz says:

    semua x cantik…i mean sbb gaya posing tu x kena dats y x cantik kot…

  4. ni photographer ke yg bagi arahan posing maut?
    or tasha sila punya pose sendiri?
    or halta dol yang suruh pose gini gaye?
    _______xde art of posing langsung____________

  5. jezabelle says:

    ape ke halnye tlentuk sana sini cm org tak betul je.. kalau berdiri cm biasa je pon ok..

Loading...