Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(12 FOTO) Sekitar Majlis Kejutan Hari Jadi Mira Filzah Yang Ke 25 Dengan Tema ‘Back To School’

Tanggal 1 April lepas, telah berlangsungnya majlis kejutan hari jadi pelakon jelita Mira Filzah yang ke 25 bertempat di Vilej Damansara.

Advertisement

Majlis dengan tema ‘Back To School’ itu diadakan khas oleh kelab peminatnya Miralegacy sehari sebelum tarikh kelahiran Mira iaitu pada 2 April. Lengkap berpakaian seperti seorang pengawas sekolah, peminat akui Mira kelihatan sangat comel.

Selamat hari jadi kami ucapkan kepada Mira, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki serta sukses dalam kariernya.

Jom kita layan beberapa foto-foto menarik sekitar majlis sambutan hari jadi Mira dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

Kredit Foto : titaharisphotography & saidahadami

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 Comments

  1. Anonymous

    April 3, 2018 at 5:02 pm

    ok lah ni sopan jer tema sekolah… thn depan tema lain plak… baju pon sopan makeup pon simple.. korang komen mcm majlis kt zouk tempek makeup 5inci stail hidung keling..

  2. melati

    April 3, 2018 at 2:35 pm

    “ingat nk ucap tahniah lah” tapi bila tgk buat memek muka mcm Kimak tu trus lagi nk kutuk mcm Khinzir nk beranak …tu jerrrr

  3. sendu

    April 3, 2018 at 2:08 pm

    yang kau panas knp? komen ko bkn ade ke kt atas tu tp pki nama lain… ko mmg benci btl ngn die kan? mental ke?????

  4. Mimi

    April 3, 2018 at 1:01 pm

    ok paa..suka plk akak tgk…25 muda lagi laa..dh pakai uniform sekolah nmpk mcm student laa..cuma ada la sorang dua yg mukanya dh emmm(tkmau sebut)..kiki..ok laa papun hb mf..semuga sukses

  5. mimiconek

    April 3, 2018 at 12:54 pm

    KALI NI MIRA TAK KULOM AISKRIM KAH LOLIPOP???? CUBA BUAT MAJLIS BACA DOA SELAMAT KAN BAGUIH…………..NI BUANG DUIT PARTI ENTAH APA APA…BUATLAH TEMA ALAM KUBUR, ALAM BARZAH…SEMALAM DI NERAKA..BARU GAMAT!!

    • Timahh

      April 3, 2018 at 1:23 pm

      Biarla. Bkn pkai duit kau pun.

    • anak aunty

      April 3, 2018 at 4:49 pm

      timah cibai…..duit hang kah babi????

    • qunish

      April 3, 2018 at 1:36 pm

      Kahh…Kahh…klaka beb

    • sendu

      April 3, 2018 at 2:07 pm

      yang kau panas knp? komen ko bkn ade ke kt atas tu tp pki nama lain… ko mmg benci btl ngn die kan? mental ke?????

    • Anonymous

      April 3, 2018 at 2:12 pm

      tahniah. anda layak dah ke syurga

Loading...
To Top