July 14th, 2012

Lama juga tidak mendengar berita tentang Siti Hani Nur Zara, anak gadis kepada produser yang dikenali ramai, Julie Dahlan. Khabarnya, majlis merisik Hani, yang juga seorang pelakon telah diadakan di Ampang pada hari ini, dan bakal tunang Hani itu ialah adik kepada penyanyi Dato’ Hattan.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kalau tidak silap, Hani pernah bertunang dengan seorang lelaki lain sebelum ini pada awal tahun 2011, tetapi seperti biasa, kita semua hanya merancang. Diharap segala urusan yang bertujuan mulia ini akan dipermudahkan Tuhan hingga ke akhirnya.

Lagi 7 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada REDPhotography.

 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 


41 responses to “(11 GAMBAR)Majlis Merisik Hani Nur Zara, Anak Perempuan Julie Dahlan”

  1. melodi says:

    setiap org lain caranya. dia merisik pun biarlah nak buat kat mana pun. rezeki masing2. benda baik apa salahnya kan jemput org ramai.mmg belum tentu kahwin, tetapi org yg datang tu doakanlah yang baik2.apa lah.benda mcm ni pun nak jd isu. lainlah merisik parti arak ke, kat disko ke.

  2. entah la says:

    tahniah la..aku bkn nak komen per…kdg2 bt kat restoran lebih murah kot coz kalo kira meja baru berapa…kalo buat kat umah dah la kene hias umah cantik2…nak jamu tetamu mkn kene tempah katering…nak kene pasang kemah la…dah bape bajet yg kuar…zmn dah moden kan….apa2 pun skrg nie merisik ke bertunang ke bernikah ke sm je aku tgk meriahnye…

  3. kui3 says:

    bkn ke dlu die ni pnh bertunang…dgn cameraman mne produksi ntah….tp laki ni pnh wt kontroversi,tp ntahla..dh putus snyap2 kot huhu

  4. ........... says:

    bang nara ohh bang nara..x de cite lain ke…boring la cite cam ni..

  5. Gadis Sahara says:

    Urm sume nyer nak di komen kenape?..lantak ar dia nak wat cam ner pon majlis dia..org melayu nie memg ade jerk x kene kat mate diaorg erk.pelik lah..

    • ayu says:

      Biasalah orang melayu ni.. mentaliti kelas ke 3.. x boleh tgk orang lain senang, bahagia.. ada je x kena… karang kalau buat sorok2 kata dah bunting lah…kalau buat simple2 kata xde duit la… macam2 diorang ni.. jiwa kacau… yang penting majlis berjalan lancar.. ke 2-2 pihak dah kenal each other… ko ada?

Loading...