Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(11 GAMBAR)Majlis Merisik Hani Nur Zara, Anak Perempuan Julie Dahlan

Lama juga tidak mendengar berita tentang Siti Hani Nur Zara, anak gadis kepada produser yang dikenali ramai, Julie Dahlan. Khabarnya, majlis merisik Hani, yang juga seorang pelakon telah diadakan di Ampang pada hari ini, dan bakal tunang Hani itu ialah adik kepada penyanyi Dato’ Hattan.


Photobucket
Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Kalau tidak silap, Hani pernah bertunang dengan seorang lelaki lain sebelum ini pada awal tahun 2011, tetapi seperti biasa, kita semua hanya merancang. Diharap segala urusan yang bertujuan mulia ini akan dipermudahkan Tuhan hingga ke akhirnya.

Lagi 7 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada REDPhotography.

Advertisement

 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 Comments

  1. melodi

    July 19, 2012 at 12:06 pm

    setiap org lain caranya. dia merisik pun biarlah nak buat kat mana pun. rezeki masing2. benda baik apa salahnya kan jemput org ramai.mmg belum tentu kahwin, tetapi org yg datang tu doakanlah yang baik2.apa lah.benda mcm ni pun nak jd isu. lainlah merisik parti arak ke, kat disko ke.

  2. entah la

    July 16, 2012 at 12:23 pm

    tahniah la..aku bkn nak komen per…kdg2 bt kat restoran lebih murah kot coz kalo kira meja baru berapa…kalo buat kat umah dah la kene hias umah cantik2…nak jamu tetamu mkn kene tempah katering…nak kene pasang kemah la…dah bape bajet yg kuar…zmn dah moden kan….apa2 pun skrg nie merisik ke bertunang ke bernikah ke sm je aku tgk meriahnye…

  3. kui3

    July 16, 2012 at 11:05 am

    bkn ke dlu die ni pnh bertunang…dgn cameraman mne produksi ntah….tp laki ni pnh wt kontroversi,tp ntahla..dh putus snyap2 kot huhu

  4. ...........

    July 16, 2012 at 9:14 am

    bang nara ohh bang nara..x de cite lain ke…boring la cite cam ni..

  5. Gadis Sahara

    July 15, 2012 at 5:39 pm

    Urm sume nyer nak di komen kenape?..lantak ar dia nak wat cam ner pon majlis dia..org melayu nie memg ade jerk x kene kat mate diaorg erk.pelik lah..

    • ayu

      July 16, 2012 at 2:35 am

      Biasalah orang melayu ni.. mentaliti kelas ke 3.. x boleh tgk orang lain senang, bahagia.. ada je x kena… karang kalau buat sorok2 kata dah bunting lah…kalau buat simple2 kata xde duit la… macam2 diorang ni.. jiwa kacau… yang penting majlis berjalan lancar.. ke 2-2 pihak dah kenal each other… ko ada?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama