Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 GAMBAR)Majlis Malam Berinai Besar Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya

Seperti yang Abang Nara janjikan, inilah gambar-gambar majlis malam berinai besar pasangan pengantin baru, Awal Ashaari dan Scha Al Yahya. Kedua-dua mempelai kelihatan anggun mempesona di dalam pakaian serba hijau. Suasana memang sangat meriah kerana hampir kesemua tetamu menunggu untuk majlis ini.

gambar malam berinai scha awal

Advertisement

9 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada Ryaniez Moments Photography yang sudi berkongsi gambar-gambar awesome ini. Sila LIKE Facebook Ryaniez tanda terima kasih.


gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

176 Comments

  1. Anonymous

    May 7, 2012 at 3:24 pm

    haih ramai betul bagi komen negatif.. muda2 lagi dah ada sifat PENYAKIT HATI.. kesian.. kalau tak suka, jangan la tengok. sifat typikal hasad dengki kiah gosip betul!

  2. aku

    May 7, 2012 at 2:49 pm

    yang dok komen muke xde seri tu….macam la muke korang bseri2 hahah!! klakar…

  3. abc

    May 7, 2012 at 2:19 pm

    i think scha is too perfectionist..because of this attitude this pic became pale and bored..i think awal is show his love but scha look a like in the magazine..biasalah pengantin mestilah ada ksih syg..kadang kadang yg natural tuh is more beautiful..i watch their majlis akad nikah and the couple look boring and the ceremony macam diam je..and scha nampak mcm tegas and penat maybe sebab uruskan majlis kot.baju nampak sama je…apa pun selamat pengantin baru too both of this couple…apa pun yang penting ur life in ur marriage..semoga berkekalan hendaknya..

  4. nizarayyan

    May 7, 2012 at 1:51 pm

    Tahniah SchAwal…..Semoga bahagia berkekalan hingga ke akhir hayat.. Overall cantik sgt…… :)

  5. ecah

    May 7, 2012 at 1:14 pm

    majlis khatam Al-Quran xde ke?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top