Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 FOTO) Sekitar ‘Surprise Birthday Party’ Fasha Sandha Yang Meriah

Penghujung Mac ini, pelakon Fasha Sandha bakal bernikah dengan tunang tecinta, Aidil Aziz. Bersempena dengan hari istimewa itu, rakan baiknya, Datin Seri Nur Shahida telah mengadakan majlis kejutan hari lahir buat Fasha.

Majlis hari jadi itu diadakan 10 hari lebih awal kerana mahu meraikan Fasha yang bakal melangkah ke alam perkahwinan sekali lagi.

Advertisement

Menerusi akaun Instagramnya, Fasha meluahkan rasa gembira dan terharu sekali dengan kejutan yang dilakukan oleh Shahida dan beberapa rakan rapat yang lain.

Advertisement

Jelas terpancar betapa seronoknya Fasha dapat meraikan momen indah sebelum berkahwin bersama orang tersayang. Semoga segala perancangan pernikahannya berjalan dengan lancar.

Jom layan beberapa lagi foto sekitar ‘surprise birthday party’ Fasha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

31 Comments

  1. Anonymous

    March 23, 2019 at 4:25 pm

    Ada org jenis berat jodoh, ada yg x kawin smpai ke sudah fasha ni jnis
    ringan jodoh… tahniah fasha moga ajal saja yg mmisahkn korg berdua

  2. R

    March 23, 2019 at 2:06 pm

    Udah le Nara pasal minah nih. Tak mnat nk tau pasal artis sendu.

  3. Anonymous

    March 22, 2019 at 3:59 pm

    Datin bini dato’ Alif katanya ada alim2 sikit, cer buat party birthday tu wat Majlis khatam Al Quran ker atau berzanji ker, rasa lg org respect. Rindu cam zmn taun 90an makcik sy nikah meriah mlm tu berzanji n khatam Al Quran. Zmn ni ank ustaz pun kahwin ada karaoke..hrmmmm

  4. Anonymous

    March 22, 2019 at 2:33 pm

    Kawan2 dia banyak yang jutawan kosmetik. Pandainya dia cari kawan. Kot2 boleh sponsor macam2 hahahaha. Ada udang disebalik kawan2

    • mami jarum

      March 22, 2019 at 3:15 pm

      fasha kan berlakon badang dgn alif syukri..so apa salahnya jd BFF bini alif syukri. si bini alif syukri tu yg bijak sebenarnya, sebelum husb dia kenan rembat baik di BFF dgn artis tu, so ko ghase??? kemon. shahida ni bukan bodo…dia tau la nak jaga lubuk emas dia. haiyaaa!

    • Anonymous

      March 22, 2019 at 3:22 pm

      ok lah pandai pilih..daripada kawan artis kaki kelab ..xda faedah..

  5. memey la

    March 22, 2019 at 2:30 pm

    aku sorg je ke nmpak mcm ade braidsmaid bini alif syukri?? mcm ade la… hhehhe kwn baik kot

    • kesahke

      March 22, 2019 at 2:37 pm

      mmg ade wife bini alif syukri.. kat video atas nama dia ada tag kat ig tuu

    • Safi

      March 22, 2019 at 2:53 pm

      Dah sah2 ayat permulaan tu dah tulis dianjurkan oleh bini datuk x laris…
      ko ni x reti membaca ker? tengok gambar aje….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top