(10 FOTO) Nabila Huda Dan Keluarga Seronok Bercuti Di Maldives

Hiburan

(10 FOTO) Nabila Huda Dan Keluarga Seronok Bercuti Di Maldives

Mempunyai pemandangan laut biru yang memukau dan pantai yang indah, siapa sahaja didunia ini tidak teringin untuk bercuti dan menenangkan fikiran mereka di kepulauan Maldives.

Advertisement

Khabarnya kini pelakon Nabila Huda bersama suami tercinta dan anak perempuannya sedang seronok bercuti di Maldives.  Memang cemburu kami dibuatnya, beruntung betul Nabila dapat menikmati keindahan pulau tersebut.

Jom kita layan beberapa foto sekitar percutian Nabila dan keluarga di Maldives dengan membaca entri ini sepenuhnya. Enjoy!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

28 Comments

  1. Ken

    February 5, 2018 at 1:31 pm

    Aku rasa Nabila ni lagi cantik drp org kulit putih ……contoh nya minah sabah yg bini no dua d.red tu …. Mcm potianak lesu …. nabila is so pretty with her glowing brown skin …. Simply beautiful .

  2. Anonymous

    February 5, 2018 at 12:26 pm

    malu lah pd ank sikit

  3. papa gomol

    February 5, 2018 at 11:40 am

    jgn nak joli sgt…ko tu job da x brapa nak ada..

    • Ak

      February 5, 2018 at 1:27 pm

      Ye ke ..tengok laris aje ….berbakat pun

  4. Anonymous

    February 5, 2018 at 11:24 am

    Abil bab2 berlakon mmg bagus n sgt berbakat, tapi on the other sides of her biarlah laki die yg tegur, org berlaki kan, kite ni outsider je, abil dah besar tua bangka sure dah tau hukum dosa pahala, so biar lah die yg decide hidup hala tuju kemana die lepas ni, watpe nak susahkan diri nasihat utk org, jage diri n keturunan sndiri sudah supaye x jd mcm abil lifestyle nye

  5. Anonymous

    February 5, 2018 at 10:38 am

    wah….bestnya…mesti habis ratus ribu jugak kan nak datang sini.

    • Rezeki

      February 8, 2018 at 10:27 pm

      Tak sebab Benefit Cosmetics sponsor dia and berpuluh2 org lain utk launch mascara baru diorang. Rezeki dia. Maybe dia bayar untuk makan minum anak husband dia cam tu lah kot.

Loading...