Written by AbangNara | February 11th, 2015

Sekeping gambar Zulin Aziz dan Ariz daripada kumpulan Forteen telah menyebabkan ribuan gadis-gadis mengalirkan air mata mereka baru-baru ini. Mana tidaknya, Zulin dan Ariz dilihat bersanding di atas pelamin. Ramai yang membuat anggapan mereka berdua telah bertunang. Tambahan pula ada rakan-rakan artis yang turut sama mengucapkan tahniah kepada mereka. Fuh~~~

zulin aziz dan ariz forteen bertunang

gambar yang mencetuskan persoalan

Tidak mahu para peminat tertanya-tanya, Zulin Aziz telah tampil untuk menjelaskan keadaan. Mereka berdua tidak bertunang. Ia hanya sekadar menangkap gambar di atas pelamin bersama dengan best friend forever(bff). Terang Zulin:-

zulin

Yeah~~~ Jadi para peminat Ariz Forteen terutamanya bolehlah menarik nafas lega. Jangan risau. Jejaka kacak anda masih single mingle. Tak ada tunang, tak ada kekasih (ini tak pasti) dan masih mencari (ini kemungkinan). Mereka berdua hanya kawan baik. Tiada cinta di antara mereka. Hehehe. Sila lap kembali air mata anda.

P.S: Tempahan Perodua Axia cecah 82,000 unit

23 responses to Zulin Aziz Nafi Bertunang Dengan Ariz Forteen

  1. Anonymous says:

    HENSEM

    0

    0
  2. minah jambu tak suka hipokrit says:

    tk minat..terima khaseh aje lah ye thank u..

    0

    0
  3. Abraham Van Helsing says:

    Nara, ko pasti ke gadis2 mengalirkn air mata ni…zaman dh brubah…klau gadis2 tu frust gara2 Cristiano Ronaldo yg kawin logik gak.

    0

    0
  4. Beautiful Nora says:

    dah sah2 jantan nie GAY…x cayer tanya Zulin…euwwwww….!!

    0

    0
  5. Anonymous says:

    macam langit dan bumi

    0

    0
  6. MAMA GEMUK says:

    ZULIN AZIZ??? SI GEMUK NIH???
    DGN ARIZ YG KACAK TUH??

    LANGIT DGN BUMI OOITTTTTTTTT!!
    ZULIN TU GEMUK GEDEMPOL!!
    CELAH PEHA MESTI BUSUK!! HITAM!!

    0

    0
    • xsuka mama gemuk!! says:

      Nama kau pun dah menggambarkan betapa busuknya hati kau yg hitam pekat mcm celah kangkang kau jugak!!

      Ni la typical type of women yg penuh hasad dengki lantak la dia nak kawan dengan anak raja pun apa salahnya? kenapa, adakah setiap artis di dalam malaysia ni perlu cantik ke untuk masuk tv? kalau xcantik nak kena operate bagi cukup cantik n lawa macam k-pop untuk jadi pujaan dan dapat perhatian????

      Walaupun dia gemuk tapi muka dia laku jugak masuk dalam tv kau hado???
      Tah2 muka dah la buruk, perangai buruk, andartu la kau sampai tua kalau hati dah busuk macam jamban!

      0

      0
    • monah says:

      agak-agak ahhh…gemok2 dia pun kalau kurus lagi hottttt dari kau…gemuk pun da lawa… oh..

      eh tapi aku tengok orang gemuk celah peha lagi putih gebuuu…
      Mesti peha kau hitam kan!!

      0

      0
    • Dan says:

      Gemuk?ko ni buta kot…

      0

      0
  7. hpmurah2u says:

    ooo..macam tu ceritanya..ok.

    0

    0
  8. Ziraa says:

    Ariz dengan zulin? Terang2 ariz ni gayboy. Gosip dengan zulin ni tak benar ni

    0

    0
  9. Wani says:

    Tapi macam tak percaya je. tak pernah nampak mereka berdua bersama dimana-mana. Selalu nampak ariz bersama nazim othman je dekat mana-mana pun

    0

    0
  10. Elyana says:

    Tak percaya cerita mereka berdua Ni tunang. Sebab tak pernah nampak sekalipun mereka keluar berduaan. Selalu nampak ariz forteen bersama nazim othman berduaan adalah. Kerap nampak mereka di gateway di bangi. Mencurigakan sedikit gaya mereka berdua.

    0

    0
  11. ARA AMYRA says:

    Korang nie kan asyik menyebarkan gosip saja

    0

    0