Written by AbangNara | February 9th, 2010

zizie ezette

Kata orang tua-tua, kalau dah sayang semuanya nampak cantik belaka. Yang tak hensem pun jadi super hensem. Yang tak cun pun nampak lawa gila-gila. Semuanya sebab hati sudah suka. Begitu hebatnya kuasa percintaan. Kalau tak percaya tanyalah kepada Zizie Ezette yang mengakui Bung Mokhtar nie ada manisnya tersendiri walaupun tak kacak:-

[note]Selain berpendirian tegas, dia tahu apa yang dia inginkan, bijak, berani serta penuh dengan idea. Saya bangga dengan kualiti yang dimilikinya itu dan walaupun dia tidak kacak tetapi saya lihat dia punya manisnya yang tersendiri [/note]

Satu kesimpulan yang kami boleh ambil dari kisah cinta Zizie Ezette dan Bung Mokhtar ialah jangan terlalu membenci seseorang tue. Untuk pengetahuan anda, Zizie nie dah kenal lama ngan Bung. Tapi Zizie buat derk jer. Kalau Bung call dia tak layan. Kadang-kadang Zizie bagi alasan sibuk sebab malas nak layan call Bung. Memang jual mahal tahap tertinggi la. Tapi tup-tup satu hari dah jadi isteri Bung. Misteri kan?

Kami kagum dengan Zizie sebab dia mengaku yang dia tak pernah mintak sesen pun dari Bung Mokhtar. Lagipun dia kan ada duit sendiri hasil dari lakonan. Wat apa nak mintak kat Bung kan? Apa pun kami doakan kebahagiaan anda berdua. Dah selamat kawin dah pun. Tunggu time jer Zizie pulak nak mengandung.

50 responses to Zizie Ezette – Bung Mokhtar Ada Manisnya Tersendiri

  1. yanz says:

    kalau ada duit, manis semua

    0
    0
    • jenna says:

      ya..yaa..itu laa saya mau cakap!ala wang sumua bagus punya maaaaa.muka senget pun ala hensem..tp kalau x lak wang hensem macam pierce brosnan 007 pun aaa nmpk mcm pekasemm!!!!

      0
      0
      • Sengal says:

        Janji poket penuh.. ada title datuk… tak hensem pun takpe, tak cerdik pun takpe…

        sudah la zizie …bosan la dengar ayat ayat ko ni.. dah la tak cantik.. harap body je seksi… gemuk semacam jerk… cari makan pun dengan seksi jerk… pi berambus lah woii…memang padan la ko dengan bung mokhtar yang tak berape cerdik dan tak hensem tu..

        ++++++++++++++++++++++++++++++++++

        Sila layari http://sengal.ning.com utk download movie dan lagu terbaru ….

        ==========================

        0
        0
      • erkz says:

        btol sangat2…kalau dia x kacak dan tegas semuanya ciri-ciri macam bung tp poket kosong, xdenya dia nk kawin. bukannya kacak…

        0
        0
  2. pening says:

    Ala. kalau da mabuk cinta..semuanya indah belaka..anyway..hrp jodoh mereka berkekalan….

    0
    0
  3. [email protected] says:

    tau xpe, geli yerk. tengah manis memang la puji2. dah pahit esok, kutu2 la bagai. hi i’m new here,biasa jadi silent reader je..

    0
    0
    • hek says:

      reader..silent….?….actually…no body here noisy reader..hehehhe…jgn mare

      0
      0
    • Clipkertas says:

      hi zira,,,
      stuju…. cam kes artis Norish Karman tu..
      mule2 manis………………… dah abis duit mmg masam cam cuke…
      muke cam tu pun bleh.. jerk… poket penuh ok jerk!!..

      oppssss… tapi ttp doakan ZZ nie bahagia,, dan cepat2 dpt anak lah yer…
      huhuu

      0
      0
  4. jan says:

    nak citer dato ct plss….

    0
    0
  5. aries april says:

    ADA MNIS CAM GLA KOT…HUHUHUHUHU

    0
    0
  6. Aspalela says:

    Tumpang tanya kepada pengunjung beautifulnara… sy ingin bertanyakan…apakah kebiasaan tawaran yg diberikan pengarah filem kepada pelakon? sebagai contoh…gaji,tempoh lakonan,insuran,pemakaian, trip promosi.dll…minta tolong…

    0
    0
  7. aMmey says:

    duit dye yg manis kot…
    hihihi

    0
    0
  8. lan says:

    duit je yg manis..tgh tunggu nak wat rampasan kuasa

    0
    0
  9. Ryta says:

    Biasa aa tu…baru2 kawen semuanya indah belaka. Nak2 dapat laki yg kaya raya mcm Bung ni….walaupun tak kacak tapi poketmu tebal gitu! Huhu….
    Harap2 jodoh berkekalanla ye…kalau berpisah 1 hari nnt (mintak2 dijauhkan), jgnla pulak masa tu terbukak segala pekung yg ada! Dah byk dah contoh artis camtu…..lu pikirla sendiri ok!

    0
    0
  10. pEnArI pOcO2 says:

    manis kebung ni…?
    manis lg rebung kot…

    0
    0
  11. kikilala says:

    boleh pulak dia ckp somi die tak kacak..hahhaha.

    0
    0
    • miss_hujan says:

      mmg x kacak pown…seram je ku tgok…tp tym bung2 ni senyum…6pak la sipi2 kemachoran nyer

      0
      0
      • kikilala says:

        hahha..ptut la mase dorang kawen ritu,bung ckp yg dia tak cukup kacak tuk zizi.upenye mmg bung tidak kacak dimata zizi.yg pasti,bila dah cinta yg tak kacak pom nampak manis kan.cinta oh cinta

        0
        0
  12. BlackBerry00 says:

    ?????……
    zibung time ni smuanya manis
    taik kat jamban pun bau candy
    huhuhu…

    0
    0
  13. sha sha says:

    BUUUUUUUUYYYYYUUUUKKKKKKKKKKK

    0
    0
  14. manjalara says:

    nama pun bung, apa dia nak mesti dapat, lagipun zizie dgn bung mata same2 sepet, selera mereka sama, nak yang gebu2, zizie yang gebu duit , abg bung pulak nak yang isi gebu … badan berair…….caya laaa……

    0
    0
  15. aku_statix says:

    tang duit die yg mnis 2…

    0
    0
  16. cindai says:

    da jodohh, nak wat mcm mane.. kite halang mcm mane pun x leh. mmg tu da qada n qadar NYA.. setiap perkara tu sume dari NYA. cuma terserah pada hambanya nak bwk perkara ke jalan yg baik or x.. fikirkan la..

    0
    0
  17. syra says:

    gaji zizie sebulan pon cecah beribu..takkan nak kawin ngan security guard gaji 1200..agak2 ler..

    0
    0
  18. misscasanova says:

    Bung Moktar ni minum kopi apa ? apa rahsia dia

    0
    0
  19. pen biru says:

    haktuiii

    0
    0
  20. Layan radio online di blog xy radio online sambil baca gosip dan berita terbaru artis di blog nara.

    ***peliknye citerasa zaman sekarang ni…hehehe, kami yang mude ni nak campak mana…sume yang otaik jek sapu habis….hehehe

    0
    0
  21. bobi says:

    duit nye manis nk la..cube org tu keje kilang manis ke??ni kjap je ni..

    0
    0
  22. mixed_juicy88 says:

    eh ok what laki tua byk experience weh.by the way aq kagum r coz dye braningaku yg dye jd 2nd wife n xsorok2.pape pown btuah la kowhai abg bung dpt zizie yg otih gebu 2.pink 2 weh.hax3..

    0
    0
  23. papajahat says:

    utk abg bung dia nak body zizie je kan, utk zizie dia nak duit abg bung je…. betul..!

    0
    0
  24. […] Zizie Ezette – Bung Mokhtar Ada Manisnya Tersendiri (47) […]

    0
    0
  25. garmin says:

    Whoa. there exists a loot from weird feed-back during this web page.

    0
    0
  26. There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

    0
    0