Written by Bella | March 31st, 2015

Kisah percintaan Emma Maembong dan Zizan Razak penuh denga drama, sekejap putus sekejap sudah berbaik dan kemudian keluar pula kenyataan tidak pernah bersatu semula. Boleh dikatakan macam-macam kisah yang kita dengar mengenai percintaan mereka.

Zizan pula nampaknya tidak mahu memberikan sebarang komen mengenai perkara tersebut tetapi baru-baru ini beliau  telah memuat naik foto bersama kapsyen berbaur sindiran terhadap seseorang.

Aku: kau tak paham ke aku tak nak kau

Dia: Awak please saya suka awak saya nak awak menjadi suami saya yang sah

Aku: dahla aku nak balik bye

Beberapa pihak mempercayai bahawa ia ditujukan buat Emma Maembong dan sedikit sebanyak menimbulkan provokasi  kepada satu pihak yang lain. Mungkin kah ia jawapan kepada persoalan hubungan beliau dan Emma?

Bila kami baca kapsyen tersebut memang ayat Zizan Razak ni makan dalam. Kalau orang berkenaan yang baca memang sentap dibuatnya. Apa-apa pun masalahnya, rasanya tidak perlu kalau kita hendak sindir-meyindir kan? Tak ada faedahnya.

 

31 responses to Zizan Razak Sindir Emma Maembong?

  1. Anonymous says:

    apa2 ntah ko ni zizan cam bdk2.. ko kalau suka pergi la meminang.. bkn susah pun.. nk bercinta je sampai ble..

    0

    0
  2. orked ungu says:

    iklan jek pon..
    ala.. saja la tu nak tarek perhatian.. bosan2 kan.. post la sesuatu utk org pandang.. kan zizan kan…

    0

    0
  3. Gadis says:

    Mana sindirannya. Kalau takde angin, jangan melagakan. Dosa hoi.

    0

    0
  4. Umi says:

    Beautiful nara, udah la tu buat kesimpulan sendiri, caption mcm tu pun, nak buat analisiis, takde cita, pg buat2 crita. Sedeyh

    0

    0
  5. zizang says:

    ni padahnye berkawan dgn budak2 hingusan

    0

    0
  6. gigi emas says:

    Dah dapat “merasa” apalagi cari yg lain le…..dasar jantan haram jadah hanay tau mempergunakan perempuan. Lepas tu buang macam sampah……Tapi apa2 pun masa depan tak terjamin kalau kahwin dgn artis, tak lamanye tu nanti besok hari jadi le artis suam kuku

    Tak pe Ema, kau cari jantan yg ada kerjaya doktorke, engineer ke…janji professional….masa depan cerah nanti.

    Kalau tak kau cari le Mat Salleh

    0

    0
  7. Ntah ape-ape says:

    Skrip iklan je tuuu…haiyooo

    0

    0
  8. huda says:

    biarlah hubungan diorang, diorang je yang tahu lebih selamat dan tak timbulkan fitnah, tak perlu nak buat kesimpulan ape2

    0

    0
  9. akhirnyekukomenjugak says:

    lama da kot cite ni….lambat la bang nara oii..tular sibuk nak update hal orang je..hukhukhuk….

    0

    0
  10. Anonymous says:

    sape pempuan sblh dia tu?
    comel…mcm siti mase muda2

    0

    0
  11. sheila says:

    Terang2 tulis kitkat, sah2 ini utk iklan kitkat

    0

    0
  12. fan zizan says:

    ak x rase pon zizan sindir sesape..ni la blogger..tulis x pakai otak!

    0

    0
  13. Anonymous says:

    EEEE x percaya le kalo emma tu yg tergila2kan Zizan… zizan tu kan muka pecah rumah….

    0

    0
  14. XFAN SESAPE says:

    err.. maaf zizan, dlm gmbar ni aku xnmpak zizan, aku nmpak meran.. ada sesapa geng ngn aku x? teheeee…

    0

    0
  15. eleh says:

    hmm biase je caption die..klu aku jadi emma, caption mcm ni x rasa utk aku pon

    0

    0
  16. JEnabJebon says:

    Blogger batu api…bagi makan anak bini hasil jadi batu api auchhhh

    0

    0
    • minah jambu sayang nenek says:

      kau pon sama jugakkk datang kt blog ni untok mengate orangg..tkde beza nyeee..

      0

      0
  17. minah jambu sayang nenek says:

    minah jambu sampai dh jelak muak ngan kitkat ni sampai muntah minah jambu makan emmmmm kitkat memang sedappp..

    0

    0
  18. niki minah says:

    Dah… Tak pyh gduh2.. Buang mse je.. Xde bnda yg nk d sensasikan pn.. Org klo x suke ayt biasa akn jd luar biase… Gtu gk klo dh suke..wat pe pun x nmpak jhatnye.. Sabo je le zizangg

    0

    0
  19. Anonymous says:

    tak sanggup rasa nye fikir ada org yg rasa dia hot .. pastu bagi tau semua org yg minah jambu tu syokkan dia… well seperti last statement …KO mmg BODOH@Vangang

    0

    0
  20. ANGKAT IBU JARI says:

    Lawa awek sbelah tu. comel gilaaa

    0

    0
  21. Anonymous says:

    NARA oi!! sudah2 lah dok buat justifikasi dan provokasi!

    0

    0
  22. anoyying says:

    Apa yg makan dalam nye??? Ni keluar artikel utk jadi batu api ke?

    0

    0