Written by AbangNara | February 4th, 2015

Apabila Nur Fazura mengumumkan nama Virus sebagai kumpulan yang terkeluar minggu lalu daripada cabaran MLM2014, ribuan para peminat Virus membanjiri akaun Instagram pelakon tersebut dan meletakkan penyingkiran itu sebagai kesalahannya. Sedih juga jadi Fazura. Jalankan tugas sebagai juri pun kena bahan oleh para peminat. Memang ada sesetengah peminat yang agak taksub dengan selebriti sehingga apa yang dibuat walaupun tak best, tetap nampak super duper best.
zizan Abang Nara tersenyum kambing apabila melihat kata-kata Fazura yang ditulis buat peminat Virus yang menyalahkan dirinya. Pandai juga Fazura ini bermain kata. Sempoi!!! Kalau si peminat tak terasa lagi, tak tahulah nak kata apa. Biasalah tue adat menang kalah dalam pertandingan. Namun terbaru, satu gambar Zizan yang dimuatnaik bersama dengan satu kapsyen telah disalaherti oleh para peminat. Kononnya kata-kata Zizan itu ditujukan kepada Fazura.zizan

Namun Zizan telah mengubah kapsyen di gambarnya bersama Johan dan menafikan ia ditujukan kepada Fazura. Menurut Zizan, ia hanyalah satu rap. Terang Zizan:-zizan

Diharap para peminat dan pemerhati di luar sana tidaklah menyangkut pautkan lagi setiap perbuatan Zizan dengan Fazura dan begitu juga sebaliknya. Kesian kepada mereka berdua. Nanti nak muatnaik apa-apa pun kena fikir 5,6 kali. Takut-takut tersalah anggap sedangkan realitinya tak ada kaitan pun. Cukup-cukuplah menyalahkan Fazura atas penyingkiran Virus. Memang sudah tertulis bukan rezeki mereka. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to Zizan Razak Nafi Tujukan Kata-Kata Di Instagram Kepada Fazura

    • koko says:

      dah terkeluar tu….diam je la.

      0

      0
      • Zu Mohd says:

        Zizan nih mcm xleh terima kekalahan jek
        yelah, dah penah menang maharaja lawak kan
        skali tesingkir, sentap…
        dengarnye, sidang akhbar lepas pengumuman keputusan, kumpulan virus xnak attend sidang tuh

        0

        0
        • Anonymous says:

          mase virus tersingkir pun,nmpk sgt pak yus blah mcm tu jer…mana taknye,sblm ni jambu konfem ke final…bile gabung tersingkir dlm semi final…sedih la tu…

          0

          0
    • Pelaut says:

      bosan nye…..mcm budak2.

      0

      0
  1. x says:

    untuk m.juki tu not faz

    0

    0
  2. zopeah says:

    dia tak blh nk terima sbb rasa dah top sgt. akhirnya tersingkir..

    0

    0
    • Anonymous says:

      tu blom jatuh karier lg…mcm mawi…mawi pun ade biz sendiri sbb tu masih nmpk kemajuan…

      0

      0
  3. jeni says:

    Zaman kejatuhan zizan dah bermula…bukan aku suka tengok dia jatuh…tapi begitulah takdir…rezeki Allah bagi test tengok dia guna mcmana….zizan memang gagal malah sombong sesombong hidungnya..harap ada yang bagi nasihat..contohilah johan dan nabil…walau terhegeh2 dengan english tahap ohmaienglish…..mereka kaki masih di tanah.

    0

    0
    • hana says:

      lol Jeni ko ckp mcm ko maid umah Zizan plak x pon ko Emma. Ko tak tau plak mamat ni busy dgn charity? Tu yg aku tau dan baca lah. Hidup ni up and down. Sapalah ko manusia kita nak ckp Rezeki org tu dah jatuh blah2. Alahaiii

      0

      0
  4. Anonymous says:

    Poyo yg amat si zizan nih.. konon nk sindir org tp dia tak sedar yg ayat tu membuatkn dia kelihatan syok sendiri. Btol la kata fazura tu, bukan dia sorang je yg bg markah undian. Aku tgk, senioriti mmg membuatkan zizan rasa dia pelawak paling berbakat yg layak menang. Berbakat my ass, zizang oii mung nih.. Junior lg best, tu yg ko malu sgt kene reject eh bro. Aku tgk overall program MLM virus mmg hampeh.. Harapkn Virus tu punya pelawak yg dah ada nama je tp value ke laut jika dibanding dgn peserta group lain. Dah la biadap, tak dpt terima kekurangan diri pula. Nasib dah tersingkir kalau tak aku nk wish ‘sila berambus’ sbb lawak Virus mmg tak best.

    0

    0
  5. kejora says:

    terimalah kenyataan..zizan memang dah tak lawak lagi..dah hidung tinggi

    0

    0
  6. jija says:

    Dah mmg tak lawak pun.. Virus mmg jarang napk betul2 prepare mcm kumpulan lain. Tgk dialog dia org, MERAPUUUUU. ntah apa2.

    0

    0
  7. pink says:

    sdahla… dh mmg virus x lawak..
    buat lawak syok sndri..
    time juri tgh komen korg, ble berckp2 atas pntas..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    bagus komen fazura tu.. i sokong 200%… zizan sejak sibuk cite ngan minah propa maembong ntah ape2 lawak bodoh dia kuar.. bosan.. lain kali jgn masuk MLM..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    INGATTT VIRUS yg tak lawak…. bukan ZIZAN atau JAMBU……

    0

    0
  10. bolok says:

    amende laa korang ni. sejak bila zizan sombong? korang bercakap macam kan korang kenal sgt dgn zizan tu. kalu korang nak tahu, zizan byk sgt join misi2 kemanusiaan kat Trg. Tapi takde pulak dia hebohkan. dia buat amal jariah senyap2 je. saya kenal zizan personally. dia tak sesombong yg dikata… org melayu kita memang suka bash org lain utk kepuasan hati sendiri.. kesian!

    0

    0
  11. ani says:

    bukan zizan je yg xlawak..yus dan tauke pun xlawak.diorang tiada keserasian.xpe teruskn usaha zizan..kami sentiasa menyokong zizan

    0

    0
  12. minahkilang says:

    neelofa, hanez suraya, sara ali dan sekarang zizan..malas nak cakap banyak..lu pikir la sendiri..semua terpedaya dgn kecantikan luaran saja

    0

    0
  13. meluat says:

    “Bila kau tiada bakat.. bakat orang jangan sekat”

    mungkin zizan tuju untuk ex pengurus(xpasti ex ke atau masih) dia kot yang dikata sebelum ini suka sekat rezeki dia.

    0

    0
  14. nyonya says:

    Maybe dia tujukan pd marina juki lah, bekas pengurus dier

    0

    0
  15. Anonymous says:

    yang aku pelik smpai skrg ape motif emma maembong kuarkan statement dh putus…tgk2 elok je dtg MLM…mcm x bersalah pulak dua mangkok ayon ni…menyemak dlm industri…x dpt la zizan nak menang duit hadiah MLM…jambu lak slalu ke final..mkn hati la jambu pasni…

    0

    0
  16. […] Article Title: Zizan razak nafi tujukan kata-kata di instagram kepada Source: beautifulnara.com » Visit Link « […]

    0

    0