Written by Bella | January 10th, 2016

Baru sahaja berazam untuk cuba mengelak daripada kontroversi tahun ini, pelawak Zizan Razak dikatakan sedang bercinta dengan pelakon yang statusnya seorang janda beranak dua.

Walaubagaimanapun, Zizan yang tidak cepat melatah dengan gosip itu menafikan perkara itu sekerasnya meskipun mengakui beliau mengenali pelakon berkenaan.

Saya kenal beliau dan adik beradiknya tetapi tidak lebih daripada itu. Rasanya gosip ini sangat-sangat mengarut. Saya rasa lebih baik saya berdiam diri daripada bercakap kerana orang tidak akan habis buat cerita.

Buat Zizan, bergelar selebriti mempunyai risiko tersendiri. Biarpun beliau tidak pernah melakukan sesuatu perkara buruk, pasti akan ada pihak mencari kesalahan dan kelemahan beliau.

Kadang-kadang apabila kita lalu saja depan rumah pelacur, orang boleh ambil gambar dan cakap macam-macam tetapi saya harus sedar, kita ini berada dalam dunia selebriti dan orang mengenali kia. Kita tidak buat pun, orang tetap cuba menjatuhkan dan mencari salah kita.

Saya pula mengaku memang mengenali beliau, tetapi jika henda dikata bercinta, ia memang tidak benar.

Ehmm..tidak banyak yang kami ingin komen mengenai Zizan Razak dan kisah peribadinya. Harapnya selepas ini beliau berjumpa dengan wanita yang sesuai dan kahwin terus.

Sumber Berita: BH PLUS

39 responses to Zizan Razak Intim Dengan Pelakon Janda Beranak Dua?

  1. chor bagan datoh says:

    Chor nak catch up ni, tahun lepaih bukan ke Zizan cakap nak kawin dengan gadis kampung..siap ada gambor lagi..itu scene lakonan drama atau realiti..

    Maap ler chor ni jarang fokus gossip komplikated macam ni..

    Ada sesapa tau jawapan diatas?

    0

    0
    • Anonymous says:

      pelakon tu mesti bernama….. RITA RUDATAIKKKKKKKK !!!

      0

      0
      • Zack says:

        “Harapan Dan Fokus Utama Tahun Ini Ialah Untuk Mendapatkan Zuriat” – Siti Nurhaliza.
        “Harapan Dan Fokus Utama Tahun Ini Ialah Untuk Mendapatkan Seluar Dalam” – Rita Rudaini.

        Next?!

        0

        0
      • Anonymous says:

        Mesti MILF tu…janda bergetah..haha…Emma pun kalah.

        0

        0
        • mizz muzzy says:

          Vie Shanti. Janda eizlan yusof. Mana ada vie, di situ ada zizan. Tgk nadia annuar kahwin. Kenapa zizan sesat kt grup tu tetiba? Nadia, vie n adik/kakak vie tu matlamat hidup utk cari jantan pakai ferrari.

          0

          0
    • kak nam says:

      rosnah mat aris!!!

      k bye.

      0

      0
    • Anonymous says:

      cite kawin tu sekadar nk tutup kes berpoya die tu

      0

      0
  2. gone says:

    xhabis2. playboy nya

    0

    0
  3. Eh eh eh!! says:

    Vie shantie la tu.janda eizlan yusof.penah nmpk dorg dating naik keta same2.
    Tp vie bukan anak 3 ke?

    0

    0
    • Cikkilata says:

      Bila masa lak vie shanti tu jd pelakon?

      0

      0
      • mizz muzzy says:

        Media ni kengkadang suka bg info yg mengelirukan pun. Nara pun copy paste je. Mmg dgn vie shanti pun. Xcaya kita tunggu dan lihat ya. Kemain nak cover line depa ni.

        0

        0
  4. emma kaembong mengelaembong says:

    lantak ko la…ko bukan nk kawen pon.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    rita rudatahi lak tuh.

    0

    0
  6. anon says:

    Takkanlah zizan nak janda kot. Lelaki bujang mesti nak anak dara……jarang sngt je yg berkenan dgn janda..

    0

    0
    • Weyyy Jaga ATAS BAWAH ??? ... says:

      Anon duduk dlm gua ke? brlambak bujang kawin dgn Ibu tunggal bukan stkat ada ank 1 atau 2 tapi 4 , 6 org ank pon ada. Komen zaman P Ramlee ke?. Tu yg ramai ank dara tak kawin2 sampai masuk umur 30an. Masalahnya skrang Ibu tunggal sah2 tak berdara lg TAPI ank dara skrang pon ramai yg dah tak fresh lg. Nk cari yg fresh suci bersih mcm kena cari berlian. Punyerlah susah. Ada ke kita pergi jmpa Doc Pakar Wanita … dia boleh tanya dah kawin ke belum. Tup tap tup tap dia tnya ada buat benda nakal ? Sebabnya ramai ank dara yg dtg jumpa Doc dah tak berdara. Tak pasal2 … kita kena tempias. Adoi .. Nak Jaga bwh tu susah sngt ke ?.

      0

      0
    • penyu says:

      aku janda ank 3.. laki baru aku bujang.. anon dok dlm gua ke??

      0

      0
    • Anonymous says:

      Yg longgar lagi sodap wey

      0

      0
    • Hohoo says:

      Anak dara??? Wakakakakaaaaaa
      Janda dh tentu jandanya. Anak dara blum tentu daranya woiiiiiii…
      Letak hantaran tinggi2 konon ‘anak dara’. Tp brg dah baraiii. Betina zaman skrg.. Puih.

      0

      0
      • aku says:

        lelaki skrg nk yg mudah n murah ja. sbb diorg pun bkn betul pun. elok la kawin dgn janda. sesuai. xperlu la nk ungkit psl dara org. diri sndiri tu, teruna ke. dh main dgn pompuan sana sini. pastu kata pompuan zaman skrg mcm2. helo bro.. pompuan bt sex dgn llk juga la. llk pun mcm puihhh zaman skrg

        0

        0
        • Anonymous says:

          yup btl…y ni aku sokong 200%…..y bujang pun rmai y x teruna lg…y korg ni bising2 anak dara x dara laa ape laa….ni aku nk tnye,y pecahkan dara anak dara tu sape??bkn spesis bernama lelaki bujang??xkn laa dara di pecah oleh perempuan kot…ckp cam xde akal….lelaki ke pompuan ke zmn skrg ni mmg ssh nk cari y teruna dan dara……y laki pulak xyah nk bajet diri tu suci murni nk kawen dgn anak dara y x penah di sentuh…diri ko tu pun 100x ganda jijik dr anak dara y pecah dara…kan dlm quran dh ckp “lelaki JAHAT tuk perempuan JAHAT”..”penzina (lelaki) HANYA LAYAK tuk penzina perempuan”….xkn tu pun xtau….ngok…

          0

          0
    • rozmah manshor says:

      yg bujang nak janda..
      yg da kawin plak crik anak dara..

      0

      0
    • akutetapaku says:

      ape ke bangang ko ni anon??Ko tak percaya pada jodoh yang Allah aturkan ker????Dah tertulis dia dgn janda nanti ke ape ke, tu hidup dia..ko sibuk judge org tu knapa?

      Tak salah laki bujang dgn janda beranak brapa byk pun..

      Dah tak salah kalau laki duda ada anak kawin dgn anak dara..

      Ko ni jenis tak laku kot.TU YANG BANYAK BUNYIK!

      0

      0
  7. jijan says:

    Perasan yg alyah selalu pakai pewarna kuku walaupun dah bertudung…nampak pelik..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Pakai hijab warna kuku…ibarat pakai hijab minum beer. Tak kira lah period ke apa ke…pelik artis sekarang!

    0

    0
  9. budak subang jaya mmg ada gaya says:

    aku tau…sari yanti!!!!!!!!!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      sokong-sokong ..sari yanti dengan zizan….atleast dia marang walaupun rupa mcam teenagers gitu..kontroversi pun x banyak…i like, cepat-cepat kawen …
      zizan n sari yanti abaikan negatif thinking…mulut manusia tak pernah berhenti bercakap melainkan mati memisahkan. biar Allah jd penilai…semua org pun tak sempurna jd ignore je negetive vibes tu…..

      0

      0
  10. mimos says:

    aku suka sariyanti berlakon..best…comel.. natural

    0

    0