Written by Bella | May 24th, 2016

Zizan Razak sering dikaitkan dengan beberapa artis wanita dan gosip cinta seakan tidak boleh lekang daripada dirinya.

Baru-baru ini, menerusi ruangan Poklip di Utusan Online,  ada rakan Poklip mengatakan Zizan menemani Mira Filzah ke balai polis yang mahu membuat laporan polis setelah terlibat dalam satu kemalangan.

Menurut sumber berkenaan, Zizan dan Mira kelihatan cukup mesra bersama. Namun, rakan Poklip itu tidak mahu melabelkan mereka sebagai pasangan bercinta  kerana tidak mahu mengada-adakan cerita.

Ermm, sebelum ini Zizan dan Mira pernah bergandingan ketika mengacarakan ABPBH 29 dan mungkin sahaja hubungan mereka tidak lebih daripada kawan. Walaubagaimanapun,  kalau ditanya kepada tuan empunya badan tentu mereka tidak akan memberikan sebarang komen lanjut

Sumber Berita : Utusan Online

19 responses to Zizan Razak Dan Mira Filzah Kelihatan Mesra Bersama?

  1. Anonymous says:

    ambik gambar pun dikatakan mesra. lorat..lorat media malaysia.

    0

    0
  2. melati says:

    dua2 AlFatihah

    0

    0
  3. lala says:

    pls… not with Mira… orang lain plz..

    0

    0
  4. akutetapaku says:

    semua pompuan dia ni nak try…sweet talker ke dia ni?

    0

    0
    • aaakulahhh says:

      bukan dia try…media cuba laga2kan sbb nak jatuhkan dia..korang ni cerdik la sikit..jgn digunakan media malaysia yg bodoh ni..fitnah sana sini mainan mereka…sapa2 kerja di media fitnah termasukalh blog fitnah ni…duit tu sume berkat ke tak…fikir sendiri la..yg kita pembaca ni jgn la terover percaya semua bende..sekadar baca jek…gossip murahan yg lebih kepada media buat2 utk lariskan media mereka

      0

      0
  5. Anonymous says:

    Dah bole geng dgn Uqasha..

    0

    0
  6. melati says:

    kepada ,,, aaakulahhh… yg berada dlm BN ni…kalau awak terbaca ni saya nk bagi tahu…..saya tahu awak bukan org Selangor …!! tapi awak org susah..!!! sebab semua komen org awak ingat awak jer yg btol..tapi awak ler yg Bodo & Hina .org2 Selangor tak suka jaga tepi kain org….yg jenis suka sibok pasal org lain & dia ingat dia jew Btol tu bukan org Selangor …tu org Susah…ini kenyataan..kalau tak tahu tgk lew Google…7 keturunan ko mesti org susah kan….!!!!!! Babi lagi lagi mulia dr kaum keluarga ko yg bernama… aaakulahh…..@#$%^

    0

    0
    • aaakulahhh says:

      akakaka…melati datang bulan…pondan pn datang bulan ka…harap 7 keturunan ko pondan cam ko gak..semua patut kene langgar lori najis

      0

      0
  7. Anonymous says:

    Siapa je yg xterpikat ngn mira ni. Cantik pandai sopan baik lembut..wlpn ig die ad aksi video gedix ckit..tp die xde la over sgt.. berlakon pn xde pegang2.. mmg ni impian semua lelaki esp pelakon lelaki yg nk pmpuan sama kerjaya sbb lebih memahami..in the same tme pndai jaga maruah.

    0

    0
  8. noon says:

    xde nye si zizan tu nak perempuan yang bertudung.
    dia nak free hair putih melepak mcm mat salleh…

    0

    0
    • Anonymous says:

      setuju! zizan taste dia mat salleh look ya .. emma maembong, juliana evans gitueww + free hair. spesis kemek cenggini dia tak pndg

      0

      0
  9. miss v says:

    mana awek yg lps emma kembong tu…konon dah jumpa family zizan & restu…senyap je…ke dah putus gak

    0

    0
  10. anon says:

    Zizan takleh bergambar or berkawan langsung dgn perempuan, mesti kena gosip. Wartawan2 ni takde keje agaknya..

    0

    0
  11. sue says:

    Dia kan dah bertunang? Biarkan ja. Tengok sejauh mana semua ni will play out. Entah2 cerita dia tertunang dulu tu pun sekadar nak tutup news yg lain. Korek sini tampal sana.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    15 komen je termasuk i,,, next time x perlu post.

    0

    0
  13. Yekeni says:

    Ni lagi satu. Asal keluar cerita, pompuan, pompuan, pompuan

    Pergilah kawin dengan izreen azmida tu. Tutup cerita.

    Dua2 tak cantik, dua2 gedik, dua2 perasan jambu. Dah kena lah…

    0

    0