Written by AbangNara | November 19th, 2013

Sehingga ke hari ini, ramai yang tertanya-tanya gadis manakah yang berjaya mencuri hati Zizan.. Banyak nama yang bermain di kepala Abang Nara. Antaranya ialah Emma Maembong, Juliana Evans dan Kaka. Ketiga-tiga gadis ini memang cantik, menarik dan mampu mencairkan hati mana-mana lelaki. Namun daripada apa yang Abang Nara perhatikan, Zizan paling mesra dengan Kaka.

mamee

Zizan dan Kaka bagi Abang Nara mempunyai “chemistry” yang sangat hebat. Lagu duet nyanyian mereka berdua iaitu “Bawa Aku Pergi” memang meletup habis tahun lepas. Muka pun ada iras, perangai pun nampak sekepala. Agak-agaknya adakah mereka berdua sebenarnya dalam diam bercinta?


Malah kemesraan dan “chemistry’ yang ditunjukkan dalam video klip Bawaku Pergi memang menimbulkan persoalan sama ada mereka berdua bercinta. Kalau tak silap Abang Nara, tak pernah nampak Zizan beraksi sebegini mesra dengan mana-mana perempuan lain. Mungkinkah Kaka mempunyai satu tempat yang istimewa di hati Zizan? Nampak macam iya lebih-lebih lagi apabila Zizan dan Kaka pergi ke Eropah bersama-sama baru-baru ini.
mameeKalau dah ke Eropah bersama-sama, mesti ada “something” yang sedang bercambah di hati Zizan dan Kaka. Namun korang jangan salah sangka. Mereka bukan pergi bercuti di sana. Tujuan utama ialah untuk merakamkan video klip Bawaku Pergi versi Eropah.. Abang Nara dah tengok videonya. Memang sangat cool. Tak caya? Tengok sendiri di bawah:-

mamee

Kalau dah ke Eropah, salah satu tempat wajib sudah tentu ialah Kota London. Di tengah-tengah kesejukan tue, dapat pula makan Mamee Chef yang panas dan pedas untuk menyamankan badan. Untuk makluman korang, Zizan ialah duta produk Mamee Chef. Melihat video mereka berdua di London memang membuatkan diri ini jeles dan terasa ingin terus beli tiket kapal terbang hari ini jugak!!!

Jangan lupa LIKE Facebook Mamee Chef untuk mengikuti perkembangan terkini jelajah Zizan dan Kaka ke Eropah. Manalah tau Zizan akan membuat pengakuan cintanya di dalam salah satu video. Hehehe. Sama-samalah kita nantikan. By the way, versi Bawaku Pergi yang mana satu pilihan anda? Original atau Eropah?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

78 responses to Zizan Dan Kaka Di Eropah, Cinta Kini Bersemi?

  1. Abby Adabi says:

    Kaka n Zizan mmg sesuai la sgt..Same2 TAK dikurniakan rupa paras yg cantikk..Klu jue evans n emma maembong mmg jauh sekali ke laut zizan ni..Dalam islam sendiri mementingkan sekufu..

    Sekufu ialah persamaan di antara calon suami dan isteri daripada beberapa sudut

    “Pilihlah bagi permata-permata kamu (anak-anak perempuan kamu) dan kahwinkanlah dengan yang sekufu dan kahwinkanlah mereka kepadanya.”

    0

    0
    • Anonymous says:

      alahai ko ni abby adabi.. takda pula ko persoalkan aurat kaka.. taksub benor ko dgn pilihan zizan.. biar la dia.. jodoh tak blh nak paksa..

      0

      0
      • Abby Adabi says:

        Kisah teladan untuk kaka:

        Pengertian Aurat :
        Dari segi bahasa, aurat ialah sesuatu yang mengaibkan..
        Dari segi istilah, aurat ialah bahagian tubuh badan seseorang yang WAJIB ditutup dan dilindungi daripada pandangan bukan mahram atau ajnabi..

        Antara ciri-ciri pakaian dan perhiasan yang diharuskan ialah :
        1. Hendaklah menutup aurat
        2. Tidak nipis
        3. Hendaklah longgar, selesa, dan tidak ketat

        0

        0
        • gagap says:

          ustajah abby adabi.. aku saran ko g lorong haji taib ceramahkan mereka yg memerlukan di sana secara live.. ko ceramah kat sini pasal aurat artis bukannya diorg baca pun.. buat penat ko copy paste je..

          0

          0
        • Abby Adabi says:

          KAKA basuh berak tangan kiri then makan pun tangan kiri..

          Antar artis2 yang aku pernah tengok dalam tv makan tangan kiri ialah:

          1)Eja (sblm bertudung)
          2)Ning baizura (Siap suap anak makan guna tangan kiri)
          3)Zahiril Adzim
          4)Lisa Surihani (Pernah tgk dlm satu drama dia mkan tngan kiri tp dlm drama lain tngan kanan plak -tp yg pasti fakta yusry dia seorang yg kidal)
          5)Ally Iskandar dalam rancangan MHI

          #hukum makan dengan tangan kiri adalah amalan syaitan tidak kiralah dengan tangan mahupun sudu..

          0

          0
        • cara says:

          tak dinafikan makan tangan kiri tu salah. tapi kok ye pon, yg awak tiba2 listkan semua yg awak pernah nmpk makan tangan kiri tu knp? x pasal2 aib mereka pula dibuka.
          plus, pictures can be deceiving. saya tak cakap pasal gambar ni, tapi maybe gambar lain yg awak nmpk tu mirrored ke apa ke. mungkin la. saya pon tak tau.

          dakwah mmg digalakkan. tapi cara berdakwah juga kena elok. :)

          0

          0
        • Layan says:

          jom nyanyi lagu ni….

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          Amat tak sesuwai, sila berpisah dengan kadar segera..klik me..

          0

          0
        • K.A.A says:

          kecik je kaka ni rupanya..

          0

          0
        • melati says:

          Tak semesti nya yg bertutup tu baik org nya.,kebanyakan wanita yg bertudung tu cuma nak cover rambut yg dah gugur dan botak…itu jer..yg penting hati mahu baik ber.

          0

          0
        • inni says:

          Hai Melati

          Tak baik awak berburuk sangka macam tu. Ramai je yg tutup aurat sebab Allah. Memang hati kena baik, tapi if hati baik tapi tak ikut ajaran Islam (cth org kafir, ramai je hati baik), apalah maknanya? Benda wajib, tetap wajib

          0

          0
      • tupai comel says:

        to melati…
        lah…mmg la..yg bertutup xsemstinya baik..cover botak atau x..yg saya tau..org yg tutup aurat @ x bertutup ni..konpem kena jilat api neraka.. n kesian gak kat si suami nanti..klu xbimbing si isteri kelak..nanti..bimbang lak dpt dosa sekali..huhu

        pelik org zaman skg ni..kita ckp pasal agama..yg di nilai kat akhirat nanti..boleh pulak ckp pasal hati budi..baik mana pun ko..klu xtutup aurat..masuk neraka gak..syabas…

        0

        0
    • Anonymous says:

      sekufu dari segi rupa? sape kita nk kate mcm tu. mata manusia tak sama. kat mata kau kata x cantik sgt.tp mungkin kat mata org lain yg suke dah nampak cantik sangat2 dah. dah padan sgt dah..so?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Sekufu tu biar dari segi agama, keturunan. Kalau rupa tu, jangan la nak cakap banyak sangat. Kau tengok Zizan tu tak hensem, ada orang tengok hensem. Mata dan hati manusia ni lain-lain. Jangan ingat ikut standard kau je.

      Semua manusia dilahirkan cantik sempurna di sisi Allah. Kau siapa nak cakap diorang tak hensem, tak cantik? Biadap betul kau mengutuk kejadian Allah.

      0

      0
      • Aaron Aziz says:

        krik3…
        takde sape nak layan ko.. klik me pliss..

        0

        0
      • batgirl says:

        time kaseylah atau komen ko ni… aku tengah pandang abby adabi ni kecik besar kecik besarrrrrr je ni, rasa panassss pulak baca komen ‘dakwah’ beliau ni. dalam dakwah2 bleh plak campo2 ngan bukak aib orang apehallllll.

        0

        0
    • Abby Adabi says:

      Kaka ni nama sebenar dia ke apa??Saya mmg musykil ni..Nama tak islamik langsung..Kalau bkn nama sebenar, knp perlu pakai nama Kaka??Kaka tiada maknanya pun dalam bahasa arab..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Nama sebenar kau ape plak? Adabi tu dah macam nama brand mamak. Abby tu lagi da takde makne.

        Do what you preach! Jangan nak jadi ustazah segera, kutuk orang sane sini, tapi diri sendiri kelaut.

        0

        0
      • Gadis says:

        puii laa adabi . ckp cm kw bgoz sangadd . ilmu tackp na kate org . g blaja dlu b4 na ckp org .

        0

        0
    • Abby Adabi says:

      Perlu ke buat video Bawaku Pergi sampai ke Eropah??Lagu ni pun dah lama n dah ada video klip dia sendiri..

      Ni geng Rozita che Zain la ni, sikit2 nak ke luar negara..Membazir sahaja..Sebaik-baiknya duit sedia ada digunakan ke jalan Allah..

      0

      0
      • joe says:

        Orang pi luar negara ko kutuk. membazir konon. habis yang engkau disponsor pi london bawak pulang berbeg2 tuh tak pe pulak. Dasar betina mengata dulang paku serpih!

        0

        0
      • melati says:

        Abby Adabi..hutang bila nak bayar?…

        0

        0
      • Anonymous says:

        Abby bongok. Short tak faham ke kau yg bodoh

        Eh kau sadar tak dulu bila berlakon kau pakai ketak2
        Kau tak ingat eh. Dengan kau punya tight sampai tersepit
        Sekarang kau nak kutok orang nya auratla pakai tangan kiri
        La bole belah ah adabi

        0

        0
      • Anonymous says:

        Kau susah apsal. Biarla dia nak promote album dia
        Kat London. Jeles apa

        0

        0
    • natasharedx says:

      slmber kau je kata “.Same2 TAK dikurniakan rupa paras yg cantikk..”ko x berhak nk mngata ciptaan tuhan.kau tu cantik sgt ke?

      0

      0
    • miss mong says:

      abby abadi..ko yg tegur org mkn guna tgn kanan kn.ko paham tk erti kidal.kidal ni everything prbuatan kiri yg lbh cekap.tk smestinya kidal tu mkn ngn tgn kiri.ada yg time mkn ngn sudu je gna tgn kiri.sbb tk nk kasi nasik tu terabur,lauk tecampak.paham?

      0

      0
    • Hotlips Yuya says:

      kalau dah dapat pasangan yang cantik jelita atau tampan macam mana pula?

      0

      0
    • zizan peminat saya says:

      zizan bakpe gok dk mnt ke wanita2 gtu…blk kapung lh cr bini…ore pantai timur comel2 belake pakai tudung ag…kihkih

      0

      0
    • mim says:

      lahai abby.. ko ngan laki ko tu sekufu ke??

      0

      0
  2. zizangg says:

    first!

    0

    0
  3. Abby Adabi says:

    KAKA PEGANG SUDU TANGAN KIRI

    Nampak nau mkn tangan kiri ikut syaitan..

    Dalam Shahih Muslim disebutkan sebuah riwayat,

    « ????? ?????? ?????????? ???????????? ??????????? ??????? ?????? ???????????? ??????????? ??????? ???????????? ???????? ??????????? ?????????? ??????????? ».

    “Jika seseorang di antara kalian makan, maka hendaknya dia makan dengan tangan kanannya. Jika minum maka hendaknya juga minum dengan tangan kanannya, karena syaitan makan dengan tangan kirinya dan minum dengan tangan kirinya pula.”

    0

    0
    • Abby Adabi says:

      KAKA basuh berak tangan kiri then makan pun tangan kiri..

      Antar artis2 yang aku pernah tengok dalam tv makan tangan kiri ialah:

      1)Eja (sblm bertudung)
      2)Ning baizura (Siap suap anak makan guna tangan kiri)
      3)Zahiril Adzim
      4)Lisa Surihani (Pernah tgk dlm satu drama dia mkan tngan kiri tp dlm drama lain tngan kanan plak -tp yg pasti fakta yusry dia seorang yg kidal)
      5)Ally Iskandar dalam rancangan MHI

      #hukum makan dengan tangan kiri adalah amalan syaitan tidak kiralah dengan tangan mahupun sudu..

      0

      0
      • salam says:

        @abby abadi
        xde kje lain ke,sume ko tau…
        tgk tv sumenye cite artis2,sampai mkn guna tgn pe pun tau
        cari kesalahan org jerrrrr
        pastu konon b’dakwah copy n paste maklumat
        ko ni mmg alim kucing

        0

        0
      • Abby adabi meroyan says:

        abby sup bunjut adabi..ko kang aku lempang terabor ko punya gigi…sebok sgt nk cari pasal org pakai tangan kiri ke kanan…kalau dh dari kecil lagi dia guna tgn kiri nk wat mcm mane..kadang bila masa kecik kita marah mcm mana pn n ajr tgn kanan dia org ttp akan pakai tgn kiri…sama mcm aku gak…bnyk guna tgn kiri dari kanan…len kali kali nk jadi ustazah jadian..jgn masuk n bertenggek kt blog bang nara ni…wat menyemak jer la ko ni….suka sgt nk cari kesalahan org lain..cermin dulu muka ko tu kt cermin besar…menyebukkkkkkkk j kt sini…..

        0

        0
      • Anonymous says:

        alahai ko ni…. abby abadi… die baru putuskan.. lum suap lagi.. kadang2 kekok tau tak.. aku tau la aku kidal..

        0

        0
    • melati says:

      Abby Adabi yg ko hutang tak nak bayar tu hukum nya aper ya?…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Rempah kari Adabi,

        Melati cakap pasal hutang tak nak bayar senyap seh. Tak leh jawab
        ke tengah layan laki muda kau??

        Kalau tidak aku lah ustazah….get lost adabooo

        0

        0
  4. narareader says:

    Erm..nampak mesra ja..tak macam bercinta pun..

    0

    0
  5. mulutjahatgiler says:

    DULU SCANDAL ZIZAN SUME ALA ALA MAT SALEH.. SKARANG DAH DOWN GRADE, MELAYU TERUS TULEN TERUS..

    0

    0
  6. dena says:

    tak langsung…diorang ni mcm adik abang je…cakap pun kau2 aku2 je. kalau tengok program raya zizan ari tu ade kaka sindir zizan ngan org lain :)

    0

    0
  7. Anonymous says:

    kaka ke..kiki…kuku ke…aku x minat le…sorryyyyyyy…terus terang aku cakap..tpi kalau zizan ngan emma x sesuai le…

    0

    0
  8. sallysepatubaru:-) says:

    hamboiii tajuk kemahen menggosipkan…sblm ni mak zizan dah habaq mai nak mnantu pakai tudung…xkan abg nara x hengat

    0

    0
  9. sallysepatubaru:-) says:

    ermmm…klu dah sndiri mengaku ~mulutjahatgiler~ takleh kata apalahh, tp ang sebut pasai scandal…bhya tu ceq oiii, depa kna gosip ja pun dulu, bukan ada scandal

    0

    0
  10. Anonymous says:

    ishhhhh…skg ni kt blog BN ad ustazah segera la…

    0

    0
  11. kekeke says:

    yang pasti bukan AKU :'(

    0

    0
  12. miss s says:

    gosip aje

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Nampak gaya Zizan dengan Kaka ni ada keserasian. Bila mereka berdua buat apa pun menjadi. Rupa pun seiras. Suka tengok gambar2 dia orang sesuai sangat. Macam orang tengah bercinta. Rasanya mereka ni sedang bercinta. Zizan bila berada dengan Kaka dia jadi cool sikit. Bila dia dengan Emma macam tak kena je…Aura orang bercinta tu tak de… Emma ni for fun je boleh la…..

    0

    0
  14. ms rubber says:

    zizan dgn emma maembong ler.. Ari tu..nampak diaorg berpegangan tangan masuk makan di restoran kat kuantan.. diaorg cover je tu… kaka just friend..the real gf zizan si emma tu

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Kaka ni anak saudara Ella. Kegedikan dia ni kalo bercakap ngan menyanyi sama aje macam mak sedara dia si ella tu. Choi..

    0

    0
  16. taksuka says:

    zizan is too ugly for emma & juliana. kaka suit him the best.

    0

    0
  17. Pelik says:

    dulu awek2nya zizan semuanya cun2 gila…kadang aku pelik jugak si zizan ni bukanya ensem mane pn…mcm bangla ad la…tpi dpt awek y cun2…tpi kalau dia ngan si kaka ni aku rasa baru le sesuai….tpi kalau ngan emma maembong..x sesuai le….

    0

    0
  18. Alya Nadrah says:

    Zizan patut memperisterikan wanita yg solehah..yang menutup aurat dan mereka boleh sma2 membimbing InsyaAllah.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    alahai abby abadi.. die baru putuskan maggi tu.. belom suap lagi ke mulut die… kepoh la..

    0

    0
  20. ikan kembong says:

    abby adabi ni sape?cm badut je aku ase.sbb stiap kali bce komen die aku nk gelak.dh xde kje len gamaknye 24jam mencari slh org…kui3

    0

    0
    • melati says:

      Abby Adabi ni OKU sebab tangan kiri tak der, dia kater tgn kiri berdosa sebab tu dia potong tgn kiri pastu meroyan lah tak tentu arah..sewel lah katakan.

      0

      0
    • rempah pedas says:

      aku rasa abby adabi ni jadi juri MLM bagus lah…biar pedas, tapi lawak lah!!

      0

      0
  21. Invisible Me says:

    Zizan sudah ada yang punya..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    lantak p lah nak cinta ngan sape pun..

    0

    0
  23. apa cerita juliana banos says:

    haaa kaka…tak kira la kau pergi europe ke….london ke…yang penting jgn beli tiket kapal terbang guna duit jijan yer..nanti masuk galeksi plak..

    0

    0
  24. cik mek molek says:

    kalau dah kidall… mmg makan pegang sudu pakai tangan kiri lahhhh… haizzz bengap la korang ni sume

    0

    0
  25. anakmalaysia says:

    Abby Ababi…….Laa…hari tu nasihat pengomen2 jgn menghina ciptaan tuhan. Ni komen kamu yg teratas tu ape???? Zizan tak dikurniakan rupa yg cantik??? Dia nak ke rupa yg macam tu??? Kan tuhan yg jadikan dia begitu.Kalau di beri pilihan, tak ade org pun yg nak hudoh. Kamu mengata org rupa tak cantik, kamu tu cantik ke?? Konon2 lah nak nasihat org, dlm pada tu mengutuk jugak. Agaknya kamu ni otak tak betol. Sekali mcm tu, sekali mcm ni…. Takyah lah nak menyibok kat blog ni, gih berambus je…. Baiklah sangat….buat ibadat sikit pun nak bagi tau semua org. Org yg beribadat tapi riak, apa hukum nya….????

    0

    0
  26. cricket says:

    Pengomen2 yg heran mcm mana zizan boleh dapat awek2 cun sedangkan dia biasa2 je…..ala, kan perempuan nak kat lelaki yg poket tebal & popular. Sebab tu ramai perempuan2 muda yg kawin dengan lelaki2 tua yg kaya2. Women go for money and fame, but men go for youth and beauty….

    0

    0
  27. kertu says:

    laa xtaw2 lagi ke. zizan dengan Emma Maembong la aritu nampak both tgk wayang siap mesra2 pgg tgn ,lame dah kot.. kejadahnye dengan Kaka..

    0

    0
  28. betty binawe says:

    wei abby pi dok rumah jaga laki mude ko yg senyum kambing tu lagi bagos, dari ko meroyan kat sini

    0

    0
  29. jaymiee says:

    kalau betul pun apa salahnya.lagipun diaorang nampak serasi dan memang sepadan……

    0

    0
  30. villanabilla says:

    zizan ngn emma la abg nara….kecik ati emma klu baca gossip nie…tau!!

    0

    0
  31. melati says:

    Abby Adabi …lain kali jgn menilai org tu cantik ker tak cantik ker, pengalaman saya org2 yg suka menilai kencantikan org lain yg sebenarnya mereka2 ini lah yg muka macam getah pemadam, sumpah saya ckp…kalau tak betul petir panah saya pun tak per.

    0

    0
  32. judy says:

    korang kalau nak komen boleh tak jgn sebut kafir..kafir..kafir..kesian ya mengaku islam tp nak jg mnegumpat sini sana.

    0

    0
  33. Mdm Poppy says:

    Ada chemistry, serasi tak semestinya boleh couple. Kdg2 jenis mcm Zizan & Kaka lebih sesuai berkawan. They know better..

    0

    0
  34. […] Zizan Dan Kaka Di Eropah, Cinta Kini Bersemi? (69) […]

    0

    0
  35. Abby adabi!!!syuhhhh….nyah kau!!pegi main jauh2.menyemak jer…..pg buat appointment ngan dr.psychiatric cpt….susah kalau jiwa sakit ni sbb boleh menyakitkan hati,limpa,buah pinggang n jantung org ramai….

    0

    0
  36. layann aje la.. says:

    zizan wt pngakuan awek die che fatimah rohani..

    0

    0
  37. Anonymous says:

    zizan dgn emma maembong la…

    0

    0
  38. […] Zizan Dan Kaka Di Eropah, Cinta Kini Bersemi? (77) […]

    0

    0