Written by Bella | July 11th, 2016

Sejak bergandingan sebagai pengacara ABPBH 29, Mira Filzah semakin rapat dengan Zizan Razak. Malah, mereka berdua pernah digosipkan mempunyai hubungan istimewa sebelum ini.

Sudah beberapa bulan berkawan, Mira mula sedar Zizan bukan lelaki buaya darat seperti yang digembar-gemburkan sebelum ini.

Mira menyifatkan Zizan seorang lelaki budiman dan amat fokus dengan kerjaya beliau. Jelas sekali pelakon wanita itu cukup selesa berkawan dengan Zizan. Selain itu, Zizan  juga seorang yang suka membantu dan mengambil berat tentang orang lain.

Tidak kenal maka tidak cinta. Selepas kami rapat, persepsi saya terhadap Zizan berubah 100 peratus. Dia tidak seperti yang digambarkan. Setakat ini saya selesa berkawan rapat dengan Zizan. Bekerja dengannya pun satu pengalaman yang menyeronokkan.

Dia bersungguh-sungguh, banyak memberi idea dan tidak kedekut ilmu. Langsung tiada perangai diva.

Kami sudah seperti adik beradik. Saya senang dengan Zizan kerana perangainya yang gila-gila dan sentiasa menceriakan suasana. Sebagai teman, Zizan seorang yang mengambil berat dan suka membantu.

Ehem2..melambung betul pujian Mira Filzah buat Zizan Razak..Hehe..tapi apa yang dikatakan oleh Mira itu ada betulnya. Kadang-kadang kita kenal dahulu hati budi seseorang sebelum menghakimi mereka.

Sumber Berita : THE MALAY MAIL ONLINE

13 responses to Zizan Bukan Buaya Darat Seperti Yang Diperkatakan- Mira Filzah

  1. Anonymous says:

    Beselh tu kwn puji kwn..ak ngn kwn laki dlu pn suka peribadi die..tp x plak ak minat or suka die smpai nk kwen. So..xad isunya disini.

    0

    0
    • Yg Benar says:

      Diam lah mira. Dah la tak lawa, over perasan diva, gedik kalahkan pmpuan freehair, gmbar last tu pun nmpak sgt nak showoff kereta kat blkang.
      Kau nak backup si zizan ni? Tak kena lagi taktau la sisthurrrr. Laki bab belakon no 1 beb, kau muda sgt kot nak pecaya org baik 100%..
      Get lost from this industry please.

      0

      0
      • lebihpandai says:

        tu gambar iklan la pandai.

        0

        0
        • Maze runner says:

          Ok fain lah gmbar iklan, tak smua org tau. Point lain tu? Kau tak backup? Sbb takde point kan? Bahahahahha!
          Mmg dia takleh belakon & tak cantik mana, gedik plak. Lolz

          0

          0
      • aaakulahhh says:

        tp Yg Benar…

        kah kah kah..ayat cam laki jek perangai camtu..
        cam le betina betina di luar sana x dek jenis bitches yg keje kikis sana sini sume..
        menipu tu x yah cerita la..berlambak,

        0

        0
      • man says:

        ko jeles die lg cantik dari kau kan..sllu kutuk mira ni pompuan..

        puii!!

        0

        0
  2. MASIPAH says:

    mana ada kawan tunjuk perangai ‘hubungan istimewa” dgn kawan.. ke indirectly Mira F ni nak bgtahu mereka sedang bercinta?

    0

    0
  3. orgtua says:

    blum kena tinggal…….

    0

    0
  4. abg gagah says:

    belakang background nak tunjuk gak Skyline GTR

    0

    0
  5. Sam says:

    another one bites the dust…

    0

    0
  6. aaakulahhh says:

    cmon la zizang oi..
    amik la yg power skit..
    ramai lah doktor2 ke pensyarah2 yg lawa lg..
    educated lagi..
    perangai elok lg..

    kalau jenis yg nk jadi retis ni..
    x kira la pakai tudung ke purdah ke apa..
    semua bersebab..nk glamour…kalau jenis gila glamour ni mostly GEDIK terlebih der..

    0

    0
  7. kucikuci says:

    benda masih wangiii, puji lerrr

    0

    0
  8. X says:

    Sapa pulak panggil zizang buaya darat?ngigau ke?jagan nanti hal spender pun diungkit suda!

    0

    0