Written by AbangNara | November 4th, 2009

zila bakarin

Pelakon suam-suam kuku jari manis, Zila Bakarin akhirnya menyesal membuat pembedahan untuk meruncingkan lagi dagunya. Cuba korang baca sikit apa Zila Bakarin nie cakap:-

[note]Sebelum ini pun, saya secara terang-terangan mengaku pernah ‘buat’ dagu. Orang mengecam saya macam-macam ketika itu, tetapi saya anggap itu adalah kesilapan saya sendiri dan tidak perlulah orang persoalkan. Tetapi saya akui, kini saya tidak terlalu mengejar ke arah kecantikan. Adakalanya bila saya lihat wajah saya semula, saya terasa ingin ‘baiki’ semula dagu saya kerana rasanya, muka saya yang dulu lebih baik berbanding sekarang[/note]

Satu jer kami nak cakap kat Zila Bakarin. Sememangnya ciptaan Tuhan itu sudah sempurna bagi setiap orang. Tak payah la nak bedah sana bedah sini. Artis Malaysia nie kalau duit banyak sikit mula la nak cucuk botox la, buat bedah besarkan buah dada la, runcingkan dagu la. Ntah apa-apa ntah. Baik korang simpan duit tue kat KWSP ke apa ke. Kang nanti dah tua tak ada la nak merempat mintak duit kat persatuan-persatuan artis.

Nasib baik dah insaf dah. Kalau mengada gak nak wat pembedahan kasik runcing lagi dagu tue, memang tak tau nak cakap apa lah. Rasa-rasanya ramai lagi artis lelaki dan wanita Malaysia nie yang bedah muka dan badan diorang. Kalau rasa-rasa tau tue, meh la share ngan kami.

129 responses to Zila Bakarin Insaf Runcingkan Dagu

  1. ANneDeSilva says:

    runcingkan?
    arr tidakkk..

    0
    0
  2. ANneDeSilva says:

    No 1??
    arrr bangganyaa..hahahha

    0
    0
  3. ANneDeSilva says:

    aries sume ni mana?????
    kat sebelah lg kew?

    0
    0
  4. violet says:

    syukur..
    syukur aku x meruncingkan dagu aku..
    yg mmg x runcing nih..hehehe

    0
    0
  5. ammey says:

    muka plastik

    0
    0
    • ammey says:

      npk cm bengkak
      tp comei gk la..

      0
      0
      • [email protected] says:

        lebih kurang WATI le dagu dia…..huhuhu…. kebanyak kan artis malaysia dah jadi plastik dah

        0
        0
        • ammey says:

          aha..
          byk ag artis wt
          tp bla tya xngku
          diorg kta berkat ambk air smyg ja..
          haha..
          ish selisih

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhu khir toyo ckap makan temper je leh jadi dagu runcing hidung mancung n pipi gebu,,, tpi orang jawa yang temper makanan dorang 2 makan temper gigi jer jadi mancung,, tp bile orang malaysia makan hidung dagu n pipi lak jadi macung pe citer kan

          0
          0
        • ammey says:

          hak2..
          x brsyukur
          ps2 nafikn pe org kta

          tempe dia mkn cmpur gan botox kot

          0
          0
  6. EclipsE says:

    aku pun dh insaf runcingkan jari tgn ku…huhu…

    0
    0
    • [email protected] says:

      ko suntik kat bibir je kan… sebab aku tengk bibir ko kalah TOK PAH n KAK NITA

      0
      0
      • EclipsE says:

        aku suntik dimana2 pon..bkn masalah sesape…huhu…

        0
        0
        • ammey says:

          suntik jgn x suntik
          hehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          sebab ko x popular mcm artis…. huhuhu…. kalo ko populer dah lame kuar kat BN

          0
          0
        • EclipsE says:

          iye???huhuhuhu…

          0
          0
  7. ammey says:

    korg mkn pe jp ag…

    0
    0
    • [email protected] says:

      makan yang boleh buat dagu jadi lawa… huhuhuhu…

      0
      0
    • EclipsE says:

      makan angin smbl mgunyah charbroiled burger….hu…so yummy….

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhu,,, lambat lagi le tme makan aku… kuih sarapan aku pun x habis lagi ni korang nak DORAYAKI x… ader 3 bijik lagi niii

        0
        0
        • EclipsE says:

          xmakan dorayaki…

          0
          0
        • [email protected] says:

          ko takut bibir ko bulat ek… huhuhu

          0
          0
        • EclipsE says:

          ape mslah ko ney?mcm nak cr gado jer….

          0
          0
        • ammey says:

          bibir ko bult ke petra mkn dorayaki

          0
          0
        • ammey says:

          dh msuk angin bru nk kasi owg
          huhu….

          0
          0
        • EclipsE says:

          suh dia mkn smpi abis jerla…

          0
          0
        • [email protected] says:

          ok lagi ler…. baru pagi tadi beli tme nak datang kejer… sedap lagi ni…

          0
          0
  8. CuNnnn says:

    X PAYAH RUNCINGKAN DAGU TU DAH MEMANG CANTIK CIPTAAN TUHAN

    0
    0
    • [email protected] says:

      ko dah CUNNN xper le… yang xcun nak le dia suntik

      0
      0
  9. EclipsE says:

    mn lak si aries dgn anne ney….
    anne ko dpt 1st…trs cabutkan….

    0
    0
    • [email protected] says:

      dorang p bekebun kot… huhuhu… msti kat YM 2… mavy n poco2 pun xder gak ni

      0
      0
    • ammey says:

      kmi kn ada..
      huhu

      0
      0
      • [email protected] says:

        kita orang nak ziarah kak zila yang lawa niiii… pesal le aries p umah kak azwana…

        0
        0
  10. aRieS ApRiL says:

    xda orng pnggl aries ya kat umah sblh….

    0
    0
  11. aRieS ApRiL says:

    x mnt la minah ni…

    0
    0
    • [email protected] says:

      x minat ker,,,, tp dia seksi… stim je tengok

      0
      0
    • ammey says:

      ps2 aries mint spe
      elyana kn…hehe
      dia nk kwin bla ek..

      0
      0
    • EclipsE says:

      bt2 minat dh la…

      0
      0
  12. puteriaquarius81 says:

    muka kecik , bdn lebar.. emmm naper la nk ubah kejadian yg sempurna ciptaan Tuhan… apa2 aje lah

    0
    0
  13. kira-kira says:

    haloooooo…..

    0
    0
  14. EclipsE says:

    dia ney gemuk dan gebu….huhu

    0
    0
    • [email protected] says:

      HUHUHU gebu sangat… tp mua berjerawat.. huhu… kulit aku lagi lawa le

      0
      0
    • ammey says:

      putih melepak..

      0
      0
      • [email protected] says:

        mesti dia guna D’Putih tau Putih Rembualan ni

        0
        0
  15. aRieS ApRiL says:

    seksi x ingt…
    tngk dlm cik ah cik nin tu yg geli…
    jd bini bapa opie tu,
    ya allah…

    0
    0
    • [email protected] says:

      biar le dia… dosa dia dia tangung le… tp aku pun dah dosa ni tengk dia… korang pepuan xper aurat pepuan gan pepuan dari pusat ke lutut jugak

      0
      0
      • EclipsE says:

        cpt2lah g btaubat….

        0
        0
        • ammey says:

          jgn tawbuat jer…
          hehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          kener taubat nasuha mcm NORKUMALASARI

          0
          0
        • EclipsE says:

          dh mlm krg p bt…huhu…

          0
          0
      • aRieS ApRiL says:

        pompuan ngan pompuan…
        tu brlakon gna laki…bt adgan 18+++…
        bleh buta mata klau tngk….

        0
        0
        • ammey says:

          akai pn leh terencat klu tgk
          hihi…

          0
          0
        • [email protected] says:

          taubat bila2 masa leh buat x yah tunggu malam

          0
          0
        • ammey says:

          lbih afdal klu mlm cz lbh sunyi n tnteram

          0
          0
  16. EclipsE says:

    tomeii mn ha?
    dh lm xnmpk dia…
    miza pon sm…

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      dia orng kat FB ja skrng…
      x lyn BN dh ….

      0
      0
    • [email protected] says:

      dorang dah banyak sangat tengk benda yang xelok kat cni… bak kata aries boleh buta mata… dah xnampak kot dorang 2 yang x on9

      0
      0
      • [email protected] says:

        FB 2 yahudi punye jangan guna, MYSPACE FS tagged leg guna… huhuhu

        0
        0
      • aRieS ApRiL says:

        wah2x,,,
        pndai dh skrng…
        :-)

        0
        0
        • [email protected] says:

          tol aper kita cakap…. aku takut sebenar nyer kat FB, ramai sangat NYAH add n msg aku… 2 aku delete akaun aku 2

          0
          0
        • ammey says:

          muka ko jambu kot..
          hihi

          0
          0
        • [email protected] says:

          hempeh tol kan… buat aku takut jer….

          0
          0
      • awekmas says:

        salam..halo everyones..pa habaq?..ish dasat sgh zila ni

        0
        0
  17. aRieS ApRiL says:

    ok lah…
    out jab…
    lunch hour…

    0
    0
    • [email protected] says:

      sama ah aku pun nak p makan dulu… kat sini GEMOK gan dosa jer

      0
      0
    • ammey says:

      aku pn
      bye

      0
      0
    • awekmas says:

      i masuk u kuaar aries..ok. p mkn kenyang2 noo

      0
      0
  18. BumbleBee says:

    x cantek…walau ape jua keadaan…
    mana2 artis yg pasan lebih cun/cantek lepas pembedahan kosmetik / botox….pi bunuh diri….~

    0
    0
    • violet says:

      hargailah dri anda yg mmg dh cntik pun ALLAH jdkan.

      0
      0
      • BumbleBee says:

        tulaa psal… muka yg asal tu pun ikut acuan dr mak ayah atok nenek moyang atau dgn kata lain..keturunan. so kalo x satisfied dgn original..lebih kurang mcm malu dgn keturunan sndiri laa kan…malu ikut hidung ayah ker…malu ikut bibir mak ker…
        (salute aishah, siti sarah sbb x nak plastik surgery idung dier walaupun menerima komen supaya buat…)…

        tp berkecuali pada yg mengalami eksiden dan mmg terpaksa re-structure kan muka tu balik…itu aku boleh trime dan dlm Islam pun dibenarkan….

        0
        0
  19. violet says:

    emm…

    0
    0
  20. hantupensil says:

    aik tang mane runcing tuh..
    aku nmpak mende len jek runcing..
    hehehe

    0
    0
  21. pening says:

    X yah la nk besarkan tu, kck kan ni…dah x ori lg da…ciptaan Allah lg kne dgn muka sesorg tu..hargailah & bersyukurlah dr manusia yg d lahirkan x cukup sifat tu…

    0
    0
  22. gigipuih says:

    haa..korang camne nk tau dia runcingkn dagu,tgk dr tepi muka mmg cm somethg weird ar esp x balance kt frame muka dia.klo nk tau lbh lanjut apa hslnya bedah2 muka&badan ni oleh org putih,korg g kt http://www.awfulplasticsurgery.com/ dan dr ctu korg bley study mn2 artis kita yg repair2 muka ni

    0
    0
  23. yula says:

    betul kate abg nara
    artis bl ade duit cucuk botox bila sakit xda duit nak suh dokter suntik ubat
    pastu mnta sedekah
    artis2 xbersyukur lngsung

    0
    0
  24. ANneDeSilva says:

    im backk…
    ngantokmsungguh..
    pi tdo sat td..hehehhehehe

    0
    0
    • [email protected] says:

      ko asyik nak tdo jer… maner yang lain aries x masuk lagi ker

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        ngantokla petra..
        anne tak sehat sgt arini…
        tekak saket…
        aries td ada kan?
        maybe dia tdo gak la tu…
        ko takde keje eh?

        0
        0
        • [email protected] says:

          xder kejer memang masuk ofice untuk chat jer… huhuhu… N dah x bersedih lagi ker

          0
          0
  25. ANneDeSilva says:

    hye sume…

    0
    0
  26. ANneDeSilva says:

    tp dia kalau kna make up mang cantik..
    tp anne lg suka zizie ezzati…
    dia tu gebu..putih..sweets sgt..hehehehhe
    but kalau u all prasan dia suka pakai lipstik lebih dr garisan bibr..
    nk bg bibir nampak tebal kot..huhuuh

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhu mcm 2 ek… huhuhu,,, biar ler dia…. tp aku lagi suka catrina bahrin rosss lagi gebu…. nasib baik dah jadi bini orang

      0
      0
    • awekmas says:

      hallo…wake up guys..jom borak

      0
      0
  27. -ane says:

    kalo runcing ker
    bedah plastik ker
    kalo rupe dh cenggitu biar je la
    dok ubah bakpo
    ttp rupe mcm tu jgk

    0
    0
  28. iz says:

    hahah
    aku gelakkan aje :p

    0
    0
  29. Apin Opin says:

    mantop dah dia ni..

    0
    0
  30. dayang says:

    aku xdela minat pun zila ni..
    tp suka tgok dia blakon.. w/pun blakon drama je, tp lakonan dia best…
    cuma, jgn seksi sgt please…

    0
    0
  31. lanToK LeW says:

    hmmm….zila bakarin memang seksi….tp aku ase badan dia memang asalnye seksi….kalo dia pakai baju kurung pon tetap nampak seksi gak….sebab badan dia kan cam montok gitu…huhuhuhu…memandai je aku nie….

    0
    0
  32. baem says:

    dagu tu boleh buat minyak dagu..laris

    0
    0
  33. meow_meow says:

    klu org yg wat dagu runcing 2 esok dh tue dagu 2 runcing lg ker..
    takut jerk esok dh tue dagu 2 senget erk..

    0
    0
  34. Lisa says:

    Oh dagu runcing kira cantik ye? Alhamdulillah dagu aku mmg dah runcing. Feweiit

    0
    0
  35. khairul1 says:

    mmmm.. pengajaran untuk kaum-kaum artis yang lain.

    Jangan suka merubah apa yang telah dianugerahkan.

    Khairul,
    A fan of
    Gambarcarabersetubuh.blogspot.com

    0
    0
  36. Kirt Hammez says:

    syukurla dengan apa yg ada…

    0
    0
  37. khyrul says:

    tetapi saya anggap itu adalah kesilapan saya sendiri dan tidak perlulah orang persoalkan.<—statement x blh blah…

    0
    0