Written by AbangNara | April 27th, 2013

Kehidupan cinta Fouziah Gous sememangnya penuh dengan ranjau. Sebelum ini Fouziah pernah digosipkan bercinta dengan seorang VVIP. Malah rakan baiknya, Iqram Dinzly juga pernah dikaitkan mempunyai hubungan dengannya. Senang cerita, tak putus-putus nama yang dikaitkan dengan si jelita ini.

zhafran fouziah

Namun akhirnya identiti jejaka yang berjaya mencuri hati Fouziah Gous dikongsi juga olehnya menerusi Instagram baru-baru ini. Nama si jejaka ini ialah Zhafran Yusof dan berumur 30 tahun. Mereka berdua telah pun menjalani kursus kahwin baru-baru ini dan bakal bertunang pada bulan Mei atau Jun ini.

fouziah gous

Fouziah Gous hari ini bercerita panjang lebar mengenai hubungannya dengan Zhafran menerusi Harian Metro. Kata Fouziah Gous:-

Baru sekarang saya meletakkan gambar saya dan teman lelaki (Zhafran) dalam Instagram iaitu selepas kami menghadiri kursus perkahwinan baru-baru ini. Sebelum ini bukan niat saya mahu menyembunyikan hubungan kami, tetapi sealgi tiada yang pasti, saya tak mahu heboh.

Selama ini orang selalu menuduh saya berkawan dengan orang itu dan ini. Malah, ada juga ketika saya sedang berkawan dengan orang lain, nama orang lain pula yang naik. Tak pasal-pasal saya menjadi mangsa fitnah sehingga ada yang menuduh saya kononnya sudah berkahwin dengan seorang individu dan mereka ternampak saya dan “suami” meninjau rumah baru kami yang dalam pengubahsuaian.

Semua cerita itu mengarut. Oleh itu untuk berlaku adil terhadap Zhafran, saya paparkan gambar kami berdua dalam Instagram supaya peminat dan masyarakat tahu dialah calon suami saya.

Sebaik saja saya gambar itu dimuatkan dalam Instagram, ramai yang cuba menghubungi saya termasuklah rakan media. Dengan paparan gambar itu, saya berharap lenyaplah segal spekulasi siapa yang bertakhta di hati saya ketika ini. Zhafranlah orangnya dan bukan juga seorang VIP seperti yang disangkakan selama ini.

Saya lebih suka bercinta selepas berkahwin untuk mengelakkan berlakunya perkara yang kurang manis dan melanggar batasan agama. Tak bagus saya keluar Zhafran tanpa sebarang ikatan. Insya-Allah majlis perkahwinan dan persandingan kami pun akan disegerakan.

zhafran

Semoga dengan penjelasan panjang lebar ini, tiada lagi suara-suara sumbang mengenai status percintaan Fouziah Gous. Marilah sama-sama kita doakan agar perancangan Fouziah untuk mendirikan rumah tangga dipermudahkan. Pasti ramai peminat yang tak sabar untuk melihat Fouziah menjadi raja sehari. Confirm berseri-seri punya!!!

P.S: Pekerjaan individu di Malaysia sebelum popular

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

Baca Yang Ini Pulak:-

104 responses to Zhafranlah Calon Suami Saya – Fouziah Gous

  1. yeayy says:

    first!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 11
    • TANTE says:

      SO??? okey..kawen lah…tak de sape kecewa pun.. mungkin syaiton je yg kecewa mase hang dah akad nanti….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 3
    • Olga says:

      XMINAT POZIAH GOUT NEXTTTTTTTT GOSIP NEXTTTTT ARTIS

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 7
      • BUNKFACE NO.1 says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 21
        • Olga says:

          BODOH KO NI BUNKFACE NO 1 DARI BLKNG-AKU XMINANT KPOP LH N LAGU2 KO TU LNGSUNG AKU XMINAT N CD2 LAGU KO TU ELOK DI HUMBAN KE API NERAKA JE PUIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
        • BUNKFACE NO.1 says:

          suara lelaki tak aurat TAPI mulut kau yg suka kutuk2 org tu elok di hunbam ke neraka :P

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 11
    • Anonymous says:

      xxx…Saya lebih suka bercinta selepas berkahwin untuk mengelakkan berlakunya perkara yang kurang manis dan melanggar batasan agama.

      Poyo, ambil gambar berimpit langgar bahu, keluar dating seolah-olah suara itu bukan aurat ,nak bercakap pasal batasan agama? phuii..! dah terang melanggar pun

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 88 Thumb down 5
      • setuju says:

        taw xpe.. memalukan je bg statement cmtu.. wakakakkk

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        nak tunjuk alim kucing konon…wakaka…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
      • Akus says:

        jgn nk poyolah..ckp x serupa bikin..yg gambar lentok kepala dgn iqram tu ape..memalukan..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • Hazman says:

      Mohon sebarkan..ini adalah fakta dan ia telah disahkan jabatan audit negara..hutang negara telah mencecah lebih rm 500 bilion,bermakna setiap rakyat malaysia menanggung beban hutang berjumlah hampir rm 18 ribu hasil daripada kelemahan pentadbiran pemerintah kerajaan sekarang(BN)..hutang negara bakal meningkat andai kerajaan sekarang dikekalkan…untuk membayar hutang negara kerajaan akan menaikkan cukai,mengurangkan subsidi rakyat dan memperkenalkan cukai baru dan ini semua akan menyebabkan inflasi..natijahnya rakyat terpaksa menanggung beban hutang…kami anak muda memohon dan merayu agar setiap pengundi berfikir dengan rasional dan buatlah pilihan yang bijak(ubah kerajaan Malaysia) demi masa depan kita dan keturunan kita

      Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 29
      • JGN GADAIKAN NEGARA KITA!! says:

        HAZMAN!!!! KO CAKAP MACAM KO BAGUS KAN????? APE YG KO TAU TENTANG EKONOMI NEGARA?????????? SUDAH2 LAA MENGOPY PASTE.. AKU BENCI.. AKU BENCI KALO PEMBANGKANG YG ALA2 SENGAL TUU YANG MEMERINTAH.. HABIS LAA NEGARA TERGADAI.. MANIFESTO SUME PALSU DAN TIDAK BERASAS.. KONON NAK HAPUSKAN TOL.. PUIII.. KALAU NAK HAPUSKAN TOL MANE DATANG DUIT NAK ROLLING MODAL DOANG BUAT JALAN/TOL TUU??????? SEDAH2 LAA BERMIMPI DI SIANG HARI.. TP PELIK NAPE OANG2 PEMBAKANG STILL GUNAKAN TOL EAK?? GUNELAH JALAN LAME, BARU KOANG SUME TAU, BETAPA SUSAHNYE TIADA KEMUDAHAN SEPERTI YANG DI SEDIAKAN KERAJAAN SEKARANG….. LAIN KALI NAK CAKAP, KAJI DULU.. MAAF LAA AKU BUKAN NAK BERPOLITIK KAT BN NIE, TP DAA LAME AKU GERAM DGN MANUSIA2 YANG CAKAP AYAT2 COPY PASTE, TAPI XTAU MAKNE APE YG DIE CAKAPKAN…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 9
        • logika says:

          bro income negara kita ade dari pelbagai sources..minyak, kelapa sawit, getah, industri pelabuhan, cukai ke atas negara luar utk membuat projek di malaysia, dan banyakkkkk lagiiiii..sume ni nilai die main ratus2 juta ke billion..pikir logik la stakat tol die mansuh negara akan bankrap ke?logik ke?jgn ingat pembangkang ni tak buat calculation or tak reti mengira..diorang plan nak uruskan negara confirm2 la diorang nak negara ada duit..mane nak rolling modal buat jalan?buat jalan ni dari zaman dulu negara pinjam duit tau..dah lame dah abes hutang..ko ni takkan tak tau kot..nak jadi penyokong tapi buta info..kaji la diri sendiri dulu sblm bukak point ke org lain..bakor jela degree ko tu klo ade..malu la malu..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 11
        • Logika says:

          bro income negara kita ade dari pelbagai sources..minyak, kelapa sawit, getah, industri pelabuhan, cukai ke atas negara luar utk membuat projek di malaysia, dan banyakkkkk lagiiiii..sume ni nilai die main ratus2 juta ke billion..pikir logik la stakat tol die mansuh negara akan bankrap ke?logik ke?jgn ingat pembangkang ni tak buat calculation or tak reti mengira..diorang plan nak uruskan negara confirm2 la diorang nak negara ada duit..mane nak rolling modal buat jalan?buat jalan ni dari zaman dulu negara pinjam duit tau..dah lame dah abes hutang..ko ni takkan tak tau kot..nak jadi penyokong tapi buta info..kaji la diri sendiri dulu sblm bukak point ke org lain..bakor jela degree ko tu klo ade..malu malu..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
      • NFI says:

        Bro..kalau negara tak berhutang macamana kite nak kecapi apa yg kite ada skrg…Ada jalanraya,bangunan pencakar langit,LRT,MRT,Komuter,Monorail..jalan raya,subsidi kerajaan yang ko cekik hari2 tu…Ko tgk diri ko je la..kalau ko tak berhutang ko dapat ke naik kete,ada rumah…unless kalau ko ni memang selai sepinggang..Kalau pun kite rakyat ni tepaksa menanggung beban hutang..berapa % sangat drpd income kite compare dengan apa yg kite dapat..ko hari2 idop makan pun dengan subsidi kerajaan..Gula,tepung,tong gas,minyak dll pun kerajaan bg subsidi..wehhh jadila manusia yang tau bersyukur…orang2 mcm ko ni sebenarnye cetek minda..pandai cakap.kalau betul ko ni suci sangat aku cabar ko..dok dalam utan..makan pucuk2 kayu ngn ikan kt sungai..nak g mana redah je utan belukar tu..jgn gune langsung apa yg kerajaan sediakan..aku nak tgk berapa lama ko boleh tahan idop mcm tu…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
    • anzalnyah says:

      rasa nak sumbat je mulut didie aleeeyaz ngan skinrich ni agar tidak terlalu huduh untuk tatapan umum tahun depan walaupun berambut bihun kotak.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • kekeke says:

      belom pasti, tolong jangan cakap ape2.. nanti diri sendiri yg malu.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    pes !

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      eh bukan minah jambu yg pes ke !!! sebok aje lah orang kt atas ni si yeayy !!! orang nk pes dia pon nk !!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        kawin sudah lah !! kawin pas tu pakai tudong ok !!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
        • mulut puaka says:

          sudah sudah le pojiah.. xde sapa heran lah ko nak kawen dgn jejaka pujaan hati ko tu.. lantak ko la.. jgn pas 3 bulan dgr plak melodi melaporkan fauziah gaous dan suami tinggal berasingan.. kah kah kah

          Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 11
      • BUNKFACE NO.1 says:

        telnet ko tu yg lambat minah, ada hati salahkan org lain tak dpt first, nah ambik tahi lembu dari bangladesh sbg hadiah, cuba cium, wangiiiii

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  3. wAwA says:

    tahniah fouziah ghous!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
    • Skandalabangnara says:

      Kau jaga lah bakal laki kau elok2 iye pojiah..sbb utk laki kau dicandat retis seangkatan 80% itu ada..Harap kau bertabah lah iye..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  4. anon says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 41
    • Papa says:

      Ustaz Azhar Idrus pernah berbincang dan menghuraikan dlm ceramah agamanya berkaitan Kewajipan Menutup Aurat iaitu “Perkara WAJIB mmg bersifat keterpaksaan” sbb ramai manusia yg degil dan jahil serta tidak mahu mendalami Islam sedangkan telah termaktub di dalam Hukum Syarak bahawa aurat wanita itu adalah seluruh tubuhnya kecuali muka dan tapak tangan, manakala bagi lelaki auratnya adalah apa yg di antara pusat dan lututnya. Barangsiapa yang tidak menjaga auratnya maka api neraka akan membakarnya dengan sepedih-pedihnya.. Kpd Anon di atas, Islam pun tak paksa kau nak tutup aurat ke tak tapi cakap tu biarlah seperti org yg berakal, sbb kata2 kau ni sgt takabbur dan menghina tuntutan Syarak! Mmg apa2 pun masing2 yg tanggung, besok2 bila kau disoal dan dihisab, kau cakaplah dgn nada takabbur mcm ni dgn Allah nanti ya? Masa tu jugak kau akan dapat balasan azab yg membinasakan kau.. Nak komen, komen jelah tp jgn mempermainkan hukum.. Aku cukup pantang dgn manusia yg berckp seperti kau ni, kalau org kata jahil tahu pulak nak marah kan.. Jahil + takabbur betul!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      pdn muka kau anon..jwp lah..xkn diam je..hahahaha..nk backup artis kesayangan ko pn agk2 laa jgk..tnjuk la pndai ckit jgnlah sme tahap dgn idola kau 2..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  5. jijah says:

    hmmmmmmmmmmm….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  6. jijah says:

    wekkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  7. Ina Anzalna says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 17
    • Anonymous says:

      laki x lawa, x semestinya anak x comel..ramai jugak yg kat luar sana mak bpk muke x hensem o cntik pun, tpi anak2 dorg semua comel..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        aah kn byk jgk kwn2 mak bapak xlawa mana tp anak mmg comel2..mcm xcye pn ade klu tgok 2 anak diorang..mtk2 anak aku comel cm anak tomok..hihihik..serius comel gile..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      anak jutawan tu weiiii laki tuuu… ko hadooo…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  8. shah rukh khan says:

    bercinta lepas kwen?dia baru kenal ke bf dia ni?<—-soalan bkn statement….kalau br knl bgus la..bercinta lps kwen hope bahagia.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
    • lulu says:

      memang aar bru knal! bru sbulan due lpas aku nmpak si zhafran ni klua ngn ramona. time bile break time bile plak deme ni kapel?? ke.. main kayu 3 si hidung jambu besor nih. hoho kantoi!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. lala says:

    amek bf kawan sndiri ke?? mamat nie bukan ramona zam zam punya bf ke dulu.. ish3x.. kalo trdesak pn jgnlah smpai kwn makan kwn..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 4
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      sape pulak ramona zam zam ? dia pelakon ke? eh mulut puaka kau tau tk sape ramona zam zam ni? jambu tk? mungkin pojiah lagi jambu cantek n ayu bab tu jantan ni teros lancat kt pojiah tk gitu ke?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 7
      • emmm says:

        minah jambu tukar kaler merah biru KO GOOGLE LA..peMalas btol ! :p

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          okok skarang jugak nk GOOGLE thank u !

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • mulut puaka says:

        lmbt plak ak reply ko ek minah jambu, yg ko ni tukar kaler merah biru apa kejadah? ramona zamzam tu seangkatan perang dgn lopak nara, anzalna, izara finalis dewi remaja.. tp waktu tu ak nengok dia ni paling hot tp skang paling hampeh le plak, dah x femes lansung.. ak ikut tiap2 episod dewi remaja time tu.. waktu tu lopak nara punye la hodoh, alih2 skang comey la jugak. nak kata lawa tu xde la lawa sgt, tp ok la dr mula2 masuk.. kalo ikut body ketinggian rambut dan ala2 gedik gitu ramona ngn pojiah ni sama je.. tu sbb jantan ni suka.. tp bab buret sapa lg sedap tu mak x tau sbb mak x test.. kui kui

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mulut puaka says:

        tau le sgt.. dia seangkatan perang dgn lopak, anzalna sume.. tp msa tu dia paling hot alih2 x menang pun. top 5 je.. gedik dia, tinggi dia ngn sombong dia lebih kurang je ngn pojiah ni.. tp buret sapa lg sedap x tau la plak kan.. keh keh keh

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • rynna says:

      ramona zam zam dh break off lame baru poziah ni kawan ngan ex die

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  10. eh says:

    “Saya lebih suka bercinta selepas berkahwin untuk mengelakkan berlakunya perkara yang kurang manis dan melanggar batasan agama. Tak bagus saya keluar Zhafran tanpa sebarang ikatan.”

    eh yang yg keluar berdua and tngkp gmba berdua tu tak langgar batasan agama ke ? bkn apa, lain kali kalau nak ckp sesuatu tu fikir dulu. matlamat tak menghalalkan cara. bagus la cepat2 sikit kahwin tu . hee

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 3
    • emmm says:

      hakhakk pasni kuar statement konpem die ckp “Kami keluar beramai2..ibu Zhaf/ibu sy/atuk nenek kami pon ade menemani bla bla blahhhh.. “

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  11. BUNKFACE NO.1 says:

    dah tak ada pic lain dah ker, hari tu pic ni jugak, bosan nya cite minah ni…zzzzzzz

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  12. Anonymous says:

    Yay aku first

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  13. kelekatu says:

    yay !! aku first..tahniah kak gos semoga jodoh berkekalan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  14. Chronicz says:

    “Zhafran la orgnya dan bkn lah VIP seperti yg dikatakn sblom ini” …
    Allo pojiah, dulu bkn men ko ngaku bercinta ngn dato seri berstatus duda n now ckp pusing plak… Klo ko lupe, bca link nara kt atas tu pon ada..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • Skandalabangnara says:

      Haruslah buat statement mcm gini..Nak cover malu coz sheolskan dah kena dump ngan vvip tuh..Pojiah je vonggok..Dia ingat vip tu hadap sgt apam basi kau tu..Vip tu skrang dgr cite dh dpt apam basi yg more cuteness lagi dri sheolsss tau

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • agaga says:

      denga2 cite mak pd vvip tu yg cerewet & tak berkenan fauziah gaos jd menantu dia…aku tau ni pun dpd sedara rapat si vvip tu jgk..tp tak pasti la klau fauziah gaos ni betul2 putus dgn vvip tu mmg sb hubungan dorg dihalang mak vvip tu atau ade sbb lain..takpela…fauziah pun da jupe pengganti…susah jgk klau tempoh risiko kawen dgn vvip tu dulu tp mertua tak brkenan…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  15. cik yuhuuu says:

    Ahh x hensem pon

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  16. Lelaki Gagah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 12
  17. NL says:

    korang ni ada je tak puas hati. at least, dia dh ckp yg nikah n majlis tu mereka akan segerakan. so, doakan yg terbaik. itu lebih baik dari cakap yg bkn2. kbai

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  18. kak Ton says:

    cocok la pasangan ni. muka pun da nak serupa. moga bahagia

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  19. LATOYA BIBIKYANA AL-PUAKA says:

    FAUZIAH GOUS ni bajet hot la. muka xdela cantik mana pun. yang si zhafran tu kejar glamour je kerja. memang padanlah dua orang ni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 6
  20. LATOYA BIBIKYANA AL-MULUT PUAKA says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 38
    • BUNKFACE NO.1 says:

      hai latoya…jgn lupa dengar lagu terbaru bunkface yg bertajuk “Rentak Lagu Ku”, follow lah skali twitter bunkface @bunkfaceband, support muzik kita, hapuskan kpop selama-lamanya

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • LATOYA BIBIKYANA AL-MULUT PUAKA says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 25
        • BUNKFACE NO.1 says:

          betul3, kpop tu semua plastic, kpopper lagi lah plastic, bajet cute..trust me dorang jarang dengar lagu english or malay, asyik berkepop ajer 24jam, puja2 jantan korea yg 100% plastic & bapuk, bleh muntah aku

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
        • Ini Semua POYOOOO says:

          Uwekk…dah termuntah dah aku bila dengar SAM JUNK FACE handsome.. what.. muka serabai macam orang tak mandi pastu nyanyi semput2 ko kata handsome… boleh jalanlah..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        bunkface pencacai umngok.. mari kita boikot sam bangangface. suara ke laut.. mari kita pakat ramai2 support k-pop music, k-pop mmg awesome.. i love u bigbang

        Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 10
        • PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR GITU says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 28
        • LATOYA BIBIKYANA AL-MUSLIMAH GITUE says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 30
        • BUNKFACE NO.1 says:

          kesian ko anon, bunkface sokong PKR, hidup Anwar.!!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 10
        • Anonymous says:

          pls tujukan metrosexual tu kpd bunkface kerana bukface lebih jambu dr bigbang #FACT

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
        • Kiera Syamsudin says:

          klau nk sokong our local muzik, gua support yuna, shila, stacy, hafiz…bunkface tu syok sendiri, selekeh, ada hati nk lawan bigbang yg dh berjaya worldwide, x payah lah buat malu org malaysia jer bunkface tu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
        • HUHUHU says:

          @PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR GITU
          pls stop being lazy…go to youtube and search lyrics korean-english translation :-P

          Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
        • Haikal says:

          to PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR GITU….hey, pls do some research, the reason why people like Bigbang everywhere they go:-
          1) MANLY….they were not known for their cute appearances like other idol, they are tough, stylish, punk style
          2) TALENTED….their skills as writers, producers, composers, dancers, singers, actor, model and MC (each member)
          2) ATTITUDE.. great discipline, they respect other ppl unlike bunkface :p
          4) COOL SONGS

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • Skandalabangnara says:

        Bunkface pencacai n perosak industri music..Kau pegi jilat buntot lembu dulu lah ..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          bunkface sokong PKR, hidup Anwar
          kpop tu perosak negara, dah pergi jilat buntot kpop plastic tuuu

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
      • BUNKFACE NO.1 says:

        HELLO, LISTEN HERE..
        hidup pkr, hidup anwar, mari kita hapuskan umngok bersama-sama ya

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
  21. mulut puaka says:

    k pop best sbb terkangkang kangkang nyanyi lagu x paham, tp betina tergedik2 jantan terbeliak mata tengok, kulit putih2, muka comei2, tp jantan muka bapok2, jadi ramai gay suka.. PAHAM x LAYOYA?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      pesal dorang asek puji2 si pendek bunkface tu? bukan nye bagos sangat ! budak2 dia semua pendek2 aje eeeeeeee tk hensem nye ! lagi bagos Wings n Awie walau pon dorang tu otai tapi POWERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • BUNKFACE NO.1 says:

        macam lah ko tu tinggi sgt minah sewel, tinggi minah asia apalah sangat , PENDEKKKK boooooooo

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • mulut puaka says:

        ak sokong ko minah jambu.. suara awie power sentiasa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. dora tercekek tulang says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 11
  23. just nice says:

    Ni last aku bukak blog nara. Lmbat update, lembab, sik copy dr blog org. Boikot Nara!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      tapi kau bukak jugak kannnnn hehe….jangan cakap gitu.. blog bang nara ni best tau kite leh kenal2 kan just nice ;}. tol tk sayang ??? muah muah ! hehe… bwekkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • LATOYA BIBIKYANA AL-MULUT PUAKA says:

      KAN? NARA NI LAMBAT SANGAT NAK UPDATE BLOG DIA. LEPAS TU SUKA COPY AND PASTE CERITA DARI BLOG ORANG LAIN BUAT MACAM HARTA SENDIRI. BLOG NI TAK LAYAK DAPAT BLOG NO. 1. JOM BOIKOT BLOG NI. DAH LA SUKA SOKONG MCD NGAN BE END. NYAMPAH AKU.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
      • MULUT SAYA WANGI.... says:

        LATOYA BIBIKYANA MULUT PUAKA..
        m0l0t ko mmg puaka..suka hati abg nara lh nk sokong apa..ko dh tk suka blog ni tk payah buka..yg ko buka knapa?

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
        • Vavi says:

          Yang ko emo apsal? Ko nara ker? Nara oi, x update lagi citer2 baru apa nih? Carilah bibik jaga anak ko tuh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Skandalabangnara says:

    Kau jaga lah bakal laki kau elok2 iye pojiah..sbb utk laki kau dicandat retis seangkatan 80% itu ada..Harap kau bertabah lah iye..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  25. Anonymous says:

    Statement pojiah mcm taik lorh..Keluar berdua-duaan tanpa ikatan..Choyy sgt2..Yg hari tu pojian yg zhaf meronggeng kt bali apa jadah nya ..sikit punya kepit mcm dh sah2 rupa laki bini honeymoon bagai,ngan bikini ala2 coverina tuhh ..retis propa jgk betina ni..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  26. ct says:

    Apa maksud dia nk nk bcinta lps kahwin?ayat nk tunjuk baik je.ckp je lah ‘kami mmg bcinta dan sudah menjalani kursus kahwin, insyaallah akn bnikah dlm ms tdekat utk mgelak fitnah.kata org xelok bcinta lama2.smua pminat doakan jodoh kami bpanjangan hingga ke akhir hayat.’ sbb xsesuai guna ayt bcinta slps kawin atau kluar bdua tanpa ikatan…dh terang lg bsuluh, amik gmbr bdua rapat2, tu dh kira bukan muhrim tu haram, xmenutup aurat bj mdedah dada tu lg satu, lps tu tayangkan kt dlm fb kt instagram gmbr bdua tu.ape tujuan dan mksdnya?klau blh jgn jd hipokrit.mnegakkn benang yg nyata basah.ok.hrp artis lbh bijak bg statement.br la blh jd idola dan ikon.tu sbb la skrg byg gejala sosial.ada pdpt btudung hak masing2 pdhal wajib tu, xada tolak tambah dlm hal agama yg wajib.tp jdkan trend tudung kluar jambul, tudung sanggul tinggi, tudung mcm turban punjabi, tp leher nmpk.tgk la smua masyarakat mngikut je, dh nama artis tu idola jd mereka anggap idola buat smua betul.berfesyen kena la ada garis panduan mngikut syariat islam.jgn mngikut secara mbuta sahaja.harap smua setuju.sbb zaman ni org lbh suka mgikut, jd yg mn mjadi ikon n public figure tu tlg la tunjuk cth yg baik..jgn tlalu mbangga dan perasaan riak takbur mdedah segala yg ada.muda mudi yg jd peminat ni mgikut je.hrpkn artis la bw cth yg baik, semoga smua berubah ke arah kebaikan hendaknya.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  27. maya meira leyana says:

    foziah ni terer jgk bab mncaras ni kn..dlu ad skndak gn dato seri tu smp brcerai berai kwn…da kne dump caras pulak mona zamzam pnye bf..n stetmen foziah ni sgt la annoying sbb da byk gmbar berduaan …x sesuai gtu…smoga cpt “segerakn” mjlis ye takot jd pape yg x di igini..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  28. just nice says:

    Mmg la bukak.. Ni kira marah2 sayang.. Bila stress, boring2 bukak blog ni. Cume frust cket, bila bukak tu, harap2 ada la citer baru, fresh n meletopsz, tapi hampeh. Abg nara, tlg improve ye.. From ur fanzz.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • BUNKFACE NO.1 says:

      aku singgah blog ni hari weekend, asyik story sama jer, senang lah kerja COPY&PASTE, rasa2 nk buat jugak lah blog yg mcm ni…tukar jadi HANDSOMEBUNKFACE.COM..jemput lah singgah nanti

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  29. NAK NIKAH JUGA.... says:

    cepat2 lh nikah..lmbat nikah ada je yg nk fitnah kamu..ini salah itu salah…apa pun tk boleh..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  30. Maafkan Aku says:

    Good!!

    Watch this…. ;)

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=xtCq-DJzJRY&w=560&h=315

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. anip says:

    semoga berkekalan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Anonymous says:

    wahh…..dalam kereta, driver duk sebelah kiri….nie emsti pakai kereta mahal nie….wuyooo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  33. pojinjiraf says:

    both r attention seeker! goshhhh..kawen la cepat

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  34. AMOI says:

    hah biler dh kawen jaga laki2 tu baik yea FG sbb akak masih teringt kata2 awk suruh akak jaga suami akak baik2 sbb masa tu awk duk bekepit dgn laki akak smpai akak bercerai..doa akak semoga awk akan rasa apa yg akak rasa sbb dunia ni bukan hak kita, ia milik Allah…salam

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  35. Anonymous says:

    Melanggar batasan agama?… memang pun, contoh mudah tak menutup aurat ko FG… ko macam pohon rendang tapi tak berbuah… sia-sia je…. ada ilmu agama tapi tak praktik, nak tunggu sampai malaikat cabut nyawa baru nak tutup aurat?… masa tu dah terlambat..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  36. guna lala says:

    BESAR siut HIDUNG mamat ni O_O

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  37. pjbonbon says:

    belum nikah lagi kak long oii..
    tunggu dah nikah baru lah nak umum ke, nak apa ke..ni baru pergi kursus kahwin dah kecoh..kang tak jadi, sapa malu?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. Anonymous says:

    “Zhafran lah suami saya” -foziah ghous….so what???? ada aku kisah???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Anonymous says:

    ui..bf die ni kaya beb!!!…..jutawan tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0