Written by AbangNara | January 15th, 2013

Ingatkan sudah tamat kontroversi berkaitan AJL27 dan Uji Rashid. Rupa-rupanya belum lagi. Hari ini Zed Zaidi menerusi akaun Twitternya telah mendesak pihak TV3 untuk memohon maaf kepada Uji Rashid kerana apa yang dilakukan adalah satu penghinaan.

zed zaidi desak tv3

Agak menarik apabila Zed Zaidi mempersoalkan sama ada TV3 hanya memikirkan keuntungan dan tidak mempedulikan langsung rasa hormat terhadap artis-artis Malaysia.  Diharap desakan sebegini agak menyebabkan golongan artis tidak dipandang rendah oleh pihak-pihak lain. Mereka juga punya hati dan perasaan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

77 responses to Zed Zaidi Desak TV3 Mohon Maaf Kepada Uji Rashid

  1. cik kiah says:

    tak habis lagi ke isu ni??

    0

    0
    • moga Raja Minah Al Raja Arboks tidak menyibuk dalam isu ini. bukan dia nak akui kehebatan lagu Yuna sampai menang AJL pong

      0

      0
      • Listen, Listen, Listen says:

        tv3suku ni mn boleh pkai..pembelit rakyat…
        dlm tv3 ssh nak tentukan yg mana palsu tg mn benar… tp kebanyakkan mmg palsu la…
        tv3 ni mmg kuat diskriminasi…

        Listen,Listen,Listen

        0

        0
        • UJI MASIH LAGI SEDANG DIUJI….

          0

          0
        • nani rostam says:

          salam semua…

          tumpang iklan jap…
          jangan lupe saksikan filem terbaru anak kak nani ok~

          p/s:anak kak nani pandai2. tak tinggal solat. cantik. memang perfect!

          0

          0
        • i'm not a monster says:

          x abes lg ker?
          kita kena hormat org lama tp dorang kn dh inform 3 hari sebelum AJL, bukan tak inform langsung, aizat pun practice last minute kan, mereka ckp kak uji tak capai standard, faham2 ok..mungkin kak uji pengsan ke apa time live, tak ker SUSAH kt org, kita ni manusia biasa…tak kan sebab nak inform pun kena buat secara RASMI, mereka hormat kak uji, cuma kak uji cepat terasa, kalau x hormat dorang tak kan inform, dorang bukan senyap jer

          0

          0
        • hawani says:

          Listen.. listen… listen.. listen la zed zaidi tv3 oiiiiiii!

          0

          0
        • Kepala Lutut says:

          TV3 dan AJL semakin melalut ke..laut !

          0

          0
        • i'm not a monster says:

          makan, berak, on9 dah sudah…komen aku x approve2 lagi, dh 2 jam dah ni…bila nak approve komen monster bang nara…?

          0

          0
      • CNN says:

        d sbbkan lagu terukir dibintang juara AJL, so mcm2 isu akn timbul…apatah lgi PRESIDEN seniman (aku wat capital letter lg taww…tkut isu lain tmbul plak) c ZZ ni mcm nk lebih2 lak..nk mnunjukkan dia ni brkuasa..mcm polis negara gamaknya…klu nk mmprtahankan artis2, xyah la brsuara kat twitter…kan bgs klu bg letter kat tv3 psal bnde ni…adoii laa…mmg kesian kat uji rasyid sbb hal mcm ni..tp bia la uji rasyid yg amik tindakan ke…

        0

        0
      • hanna says:

        Ada sape2 boleh tolong jawab x soalan aku ni… kenapa pihak uji Rashid or uji rashid sendiri xbesar2kn isu ni sbelum ajl berlangsung… Dia tahu 3 hari seblom ajl kan? Knapa lepas kemenangan diumumkan isu ni jadi semakin rancak diperkatakan? Mmg ada dgr khabar angin tp uji rashid sndiri xpenah bg apa2 keterangan kt media sebelum hari ajl tu… knapa? Tu je yg aku rase nk tahu..Kalau ade kerabat ank sedara sepupu kt sini tolong jawab.. (mklum la kt sini kan ade je yg salu ngaku sedara/kenalan artisss)

        0

        0
    • ayu says:

      next.

      0

      0
    • Selitone says:

      Ini aku selitkan copy paste sebahagian komen aku yang lepas berkenaan isu ini… Kita senada, Presiden SENIMAN….

      “Jangankan orang yang berumur… artis muda pun jika diperlakukan begini, pun akan marah juga. Cumanya, yang berbeza ialah CARA DAN MASA bagaimana beliau disingkirkan… itulah punca sebenarnya mengapa hal begini terjadi.

      Sebaiknya, pihak yang menganjurkan dan menawarkan peluang ini mengemukakan permohonan maaf, seterusnya berdiplomasi dengan artis SEBELUM ACARA DIMULAKAN, malangnya ini tidak berlaku….

      Nasihat aku… Di lain hari, jangan ambil remeh perkara ini… jika tawaran dilakukan dengan profesional. Untuk menidakkan pun sebaiknya dijalankan dengan profesional juga, suntikkan elemen kemanusiaan dan penghargaan di atas kesudian menerima tawaran.”

      …………………………………………………………………………………………………….

      Bila dah terjadi gini, sebaiknya pintalah kemaafan… akui kesalahan. Tidak perlu masih besarkan kepala dan menunjukkan keegoan… Pihak anda dan artis sama2 memerlukan…

      0

      0
      • neelofa tetek besar bakul says:

        pak cik x boleh samakan hal pak cik dgn uji, lain pak cik, mungkin kena buang sebab pak cik buat hal, atau buat org marah, uji ni kena buang sebab lain, x sama pak cik dgn pengalaman pak cik tu, pak cik keje apa sampai kena buang? 24jam online ker pak cik? ada fb? nak add boleh?

        0

        0
    • zifi says:

      bagus zed zaidi. at least kau aktif dlm menjalankan tugas.

      0

      0
    • didi says:

      usaha zz ni memang murni tapi kena pada caranya..perlu ada guideline yg betul n menampakkan usaha awak berhasil dalam memperjuangkan artis..klu stakat pung pang pung pang dekat twitter..tu lebih menampakkan awak nak jd attention seeker atas isu2 sebegini @ lebih afdal dipanggil tumpang glamour

      0

      0
    • beautiful timah says:

      boring!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
    • shahz says:

      my comment is zed zaidi kene la cube care yg lbh profesional sket.. siasat dulu sape yg jadi punce uji rashid disingkirkan n kaji punce2 dia disingkirkan.. kene dgr n faham dulu reason org2 tersebut. if the reason is valid n prevail, no point to highlight this matter again..
      langkah utk meminte tv3 mintak maaf kat uji rashid adalah 1 langkah yg terpuji tpi boleh ke dibuat klu tv3 sendiri ade valid reason?

      0

      0
    • cik enon says:

      cite dekat twitter je?tu je ko mampu presiden?ayoyo..cite bagi 1 dunia tau la ko buat keje?sedehh!!

      0

      0
  2. kipas siling dan kipas tangan says:

    hunng.. hungg.. hungg.. hungg..
    bunyi apa yg aku bt nih ek/? hahaha

    0

    0
  3. shhh says:

    GO GO GO ZED ZAIDI..PERJUANGKAN NASIB ARTIS VETERAN

    0

    0
  4. ikan masin says:

    Kesian uji rashid…

    0

    0
  5. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    3rd jadi lahhhhhh pada tk dapat langsong kannnnnn……memang betol ape yg zed zaidi cakap ape ! tkde sorang ke yg mintak maaf pada uji rashid ?????? tkan dorang buat bodohhhh je ! kalau tv3 ke sape ke ada yg mintak maaf pada uji sejoooooook jugak la hati dia la nye pon kannnnnn ! ni tak semua buat bodohhhhhhh aje macm tk bersalah gitu huh ! mentang2 lah uji ni penyanyi vteren dh tua bab tu dorang buat macm tu ! cuba uji tu siti nhaliza amacam? peeeeeeee agak nye yg pehak2 tertentu ni nk buat bila siti di singkir kan ngan bergitu sajeeeeee mari kite pikirkn bersama…

    0

    0
  6. ana81 says:

    bagus.. macamni sepatutnya… jgn menindas golongan artis veteran sesuka hati..

    0

    0
  7. ikan masin says:

    Apa apa rancangan tv3..semuanya nak ambil artis yg lebih popular…ketara sangat nak untung..supaya nak naikan raiting sesuatu rancangan tu, melodi zizan nona neelofa.. semuanya permainan tv3 la tu…apa apa pun ramai lagi artis yg lebih berbakat dari mereka..cuma tv3 pilih kasih..

    0

    0
    • CNN says:

      ikan masin dah klu amik yg xpopular ader ke ko nk nengok nyer?? next status “apa punya sengkek ikan masin tv3 ni amik pengacara yg tah pape..” xfofular ktenyeeee…

      0

      0
  8. unknown says:

    Bukan nak kata apa lah kan. Kita sebagai penonton tak tau siapa yang salah. Tapi apa salahnya kalau pihak Yuna pun memohon maaf. Tak kisahlah salah ke tidak yang penting dan mengguris perasaan orang. Kenapa nak ego sangat? Betul, suara kak uji dah tak merdu lagi dan mungkin tak memenuhi kehendak serta penukaran tersebut diberitahu 3 hari sebelum berlangsungnya ALJ, tapi walaubagaimanapun ia tetap akan mengguris hati penyanyi tersebut. Kalau dari awal rasa tak memenuhi kehendak atau tak sesuai jangan disuruh langsung nyanyi. Ni tak, dah beri tarik balik. Sama juga kita kalau kita dah beri kepercayaan pada orang tiba-tiba kita tarik balik. Apa kita rasa? Aku rasa kalau kes ni kes Dato Siti, tentu dia cepat2 mohon maaf. Tak macam artis sekarang baru naik, suara pun tak sedap mana, lagu2 pun macam lagu nada orang malas jer dah ego semacam. YUNA u pergilah cipta nama dekat America tu… senyum pun tak ikhlas jer muka!

    0

    0
    • penyokong tegar says:

      Betul tu aku sokong kau. Yuna patut juga minta maaf tak payah kira salah tu pada pihak siapa. Dah memang kes ni melibatkan dia. Tak yah nak ego. baru jer naik. Kalau kes ni jadi pada Dato CT mesti dato ct dah mohon maaf. Tak macam artis2 skang ego tp vokal ke laut. Takat bawa lagu2 note mcm org malas nyanyi tak yah la. Test bawa lagu high note? or try buat head voice? boleh lawan dato CT? blah la u yuna!

      0

      0
      • Glamer Gilerrr says:

        Tlg lah jgn nk bandingkan dgn Dato CT ok… Dato ct mmg excellent power suara dia… bandingkan suara yuna dgn mas idayu jer.. jauh best suara mas idayu lagi hahahahaa

        0

        0
    • Liza says:

      Maaf sgt sesetengah org x mengikuti perkembangan kes ni betul2. Pihak Yuna lah memohon maaf sendiri dgn Uji Rashid. Mak Yuna sendiri yg call Uji & minta maaf direct kt Uji. Bg aku ni ada sebab & valid reason kenapa digantikan dgn Aizat. Lgpun Uji digantikan 3 hari sebelum AJL berlangsung & pihak TV3 juga memanggil Uji utk meeting kan. Dlm masa yg cukup suntuk, krebiliti Aizat yg bagus sbb itulah mereka memilih dia utk ganti. Cubala lagu lain yg menang, confirm x ada cerita mcm ni lg kan..

      0

      0
  9. Pemerhati says:

    Wahai Zed Zaidi…why dont you just do it in professional way??? Balik2 meroyan kat twitter…u are the president…so tunjukkan karisma as a president..pergi la bersemuka…buat bantahan rasmi…please be professional…bukan emotional..aptb…

    0

    0
    • Cadrul says:

      Slm semua, apa yg di buat Zed Zaidi itu memang betul. Pihak Pengurusan Yuna & Tv3 mmg ptt minta maaf. yg agak menghairankan, Aizat tahu Uji Rashid nk nyanyi, tolak terus jer la. Itu namanya nak royalty. kan? fikir2 kan.

      0

      0
      • rara says:

        to Cadrul: memang betul malah bagus sekali. TAPI macam Pemerhati cakap la.. be professional pleaseeee…dia bukan orang bawahan ke apa yang nak guna tweeter atau social networking yang lain..lol~..[mungkin niatnya betul tapi kalau dah macam ni caranya orang pun boleh fikir dia ni macam nak publisiti ke? nak orang fikir dia buat kerja ke?…alaaa tak perlulah…tuhan tu tahu setiap apa yang hamba-Nya kerjakan..]

        0

        0
  10. Lelaki Kacak Byvlgari says:

    Yang ini aku sangat sokong Zed Zaidi. ARTIS MUDA DISAYANGI, ARTIS VETERAN DISANJUNGI. Jangan ingat keuntungan sahaja. Kalau bukan kita yang memartabatkan artis veteran, siapa lagi kan…..Usahlah hipokrit kata artis tua tak perlu buat persembahan…siapa kita nak menilai dosa pahala dan isi hati manusia kan. Lagi satu yang buat kenyataan biadap dalam page sebelum ini….kalau nak mati….tak semestinya orang tua jer mati dulu….yang masih muda pun boleh bila-bila masa jer mati kalau itu dah ajal….Bukan dalam bidang hiburan jer…..dalam apa2 bidang pun kita harus menghormati dan menghargai sumbangan orang lain.

    0

    0
  11. lily says:

    hang pasaipa zed jedi oi?

    0

    0
  12. Akoo says:

    Tv3 ni politik nye hebat. Nak2 klu ada connection, bole bertahan walaupun dah xlaku. Contoh, penyampai berita pompuan yg dulu sgt lah femes, tp Masih gunakan sore dia utk iklan jom chat….dial 33xxx . Walaupun sore dia dah x sedap mana, tp Masih berpeluang “sore on air”. Hmmm….

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Sekurgnya dia memperthankn hak artis..bgs cara dia..walau

    0

    0
  14. Mulut Sudu says:

    Aku nak BERAK jap…da tak tahan da ni… janganlah uji-uji kak uji…kesiannn….

    0

    0
    • Kak Uji suka Menguji says:

      dah berak2 pun kau.. mesti makan julap yg kak uji taruk dlm makanan kau tadi ler tu… Yessss… kak uji berjaya uji kau..

      0

      0
  15. miz fabregas says:

    Listen! Listen! Listen! Let me speak! Lembu,jerung,kmbing,ikan pon ada mslh!

    0

    0
  16. maximiliana says:

    kita jangan pandang rendah pada ZZ, walaupn dia heboh twit2 di twitter tp sekurang2nya dia kotakan apa yg dia suarakn, bukan juz cakap2 kosong jer…lihat jer kes si Jupe tempoh hari, kan?? kita boleh fikir n lihat sendiri kesudahan nya mcm mana. ZZ ingin mempertahan kan maruah n nama baik artis, itu adalah suatu langkah dan usaha yg murni… benda baik mcm ni kita perlu sokong!

    0

    0
  17. lantoi says:

    Zed zaidi menunjukkn sikap sorng ketu president era baru yg berani, bijak dan berkaliber.. Dia bukan meroyan utk menyampaikn maklumat melalui twtter tapi itu adalah cara canggih zaman kini utk menyampaikan maklumat. Xkan nk tunjuk suray rasmi kat publish. Gd job zed

    0

    0
  18. AAB says:

    Steady aaa Zed Zaidi…
    Ko mmg layak jd Presiden Seniman…
    Kasi tarbiah skit TV3 nie…
    Jgn asyik nak kaut untung artis veteren diperlekehkan…

    0

    0
  19. AAB says:

    Steady aaa Zed Zaidi…
    Ko mmg layak jd Presiden Seniman…
    Kasi tarbiah skit TV3 nie…
    Jgn asyik nak pikir untung jer…
    Artis veteren diperlekehkan…

    0

    0
  20. missss says:

    Meroyan2pon kat twitter, bekesan gak, cth mcm c julia perez tu, skang dh mintak maaf kat rakyat malaysia.. Sometimes profesional way ni tak bekesan kat sesetgh pihak..

    0

    0
  21. unknown says:

    Hoi nara mana komen aku yg sebelum ni? kau delete pe? panjang lak tu aku komen !

    0

    0
  22. Pak utih says:

    syabas Zed zaidi….tiba masanya untuk dihapuskan sebarang manipulasi dn ketidakadilan dlm dunia hiburan kita!…dicadangkan kak uji dn rakan2 pop ye-ye pun boleh dilantik jadi juri kerana mereka tu lebih pengalaman dn tinggi nilai kemanusiaannya!…lagipun mereka tu tak ada kepentingannya dgn penerbit!

    0

    0
  23. Zzz says:

    Zed zaidi mungkn masa zaman sekolah teringin nak jadi presiden kelab ke ape, tiba tiba jadi presiden seniman, kecoh setiap isu.. Zzzz next.

    0

    0
  24. Nia says:

    TV3 juga menganiaya staff nya ya juga. Gaji setahun naik dalam RM80 je. Kesian gak kat staff. Kak Uji Rashid pun kesian.

    0

    0
  25. Eleazar says:

    Sapa yg salah? Zed Zaidi yg salah. Lol. Just kidding. Okay la tu presiden yg mgmbil brt mgenai ahli2nya. Samaada ikhlas ataupun skdr ckp kosong itu tpulang kpdanya. X de kaitan dgn kita kn. Smua pihak ptut mnta maaf kpda Uji Rashid. Dia pun mnsia ada prsaan. Bknnya tggul kyu atau batu. Stiap mnusia x slh mmnta maaf wlupun rsa x slh. Mna kta tau kn klu kta ada mguris hti org lain. Peace. :)

    0

    0
  26. aku says:

    LISTEN, LISTEN, LISTEN.
    ko kalo bab mengutuk no.1…..tp ko tgok jgak kn tv3…
    pada aku tv3 is the best siaran TV kt M’sia ni…
    aku sokong TV3!!!!

    0

    0
  27. manogari says:

    you r right zed. this time i support u 100%.

    0

    0
  28. bobo malaya says:

    aku warga mas seangkatan pop ye-ye pun sokong dn berdiri di b’lkg Zed zaidi…tq ZZ U are my hero!

    0

    0
  29. Dot says:

    Uji ..Uji je lah.. Heran aku.. Mesti nk selitkan nama siti gak..

    0

    0
  30. man cendul says:

    aku lebih suka kalau lagu Edry halim nyanyian mojo atau lagu stacy yg menang.. kesian mereka dah bertahun-tahun ambil bhg (tunggu 100 th lagi kot!)…amat sabar menanti dn bersungguh2 buat persembahan…tapi tak sangkut juga!….th depan tunggu pak johari saleh, a halim a rahman hasan, hail amir, kak uji rasid,jamal abdillah dn ramli sarip jadi juri mungkin baru engko leh menang!

    0

    0
  31. Anonymous says:

    aku tgk si Zed Zaidi ni semua benda nk pung pang2 kat twitter…

    0

    0
  32. puaka says:

    lah kn yuna dah mintak mahap kt uji.uji pn dah ok dah.ape lg zed zaidi ni nak over2.ape lagi nak pung pang kt twitter,langsung xprofsional

    0

    0
  33. Modjo says:

    tv3 ada hidden agenda……semua stesen lah…….org stesen tv mmg ada satu pe’el sket….lagak lain mcm…..bagi dia tak rugi pun singkirkan uji……sbb bnyk gler artis…..dia tak kira pasal hormat…..yang penting keuntungan company.

    apepun uji rashid mmg berhak untuk merasa terhina/sedih/kecewa. dia sebenarnya boleh saman ganti rugi kalau masa pemilihan dulu ada hitam putih.

    yuna memilih uji kerana yuna punyai visi…..yuna ada citarasa dan kepercayaan…..tv3 tak mahu uji mungkin kerana dia tak konfiden tahap kehebatan uji setelah latihan dibuat….dengar kata yuna mahu lagu itu digugurkan…..tp tv3 pikir fan base yuna ramai…..itu akan merugikan rating penonton. tv3 tolak cadangan pengguguran dan beri cadangan beberapa nama pengganti disaat akhir…….of coz yuna akan pilih aizat……kerana aizat pun bukan calang2…..tak dinafikan lagu terukir dibintang mmg sedia istimewa untuk merangkul sebarang kedudukan malam itu. yuna mungkin tak berani desak tv3…..kerana tv3 pun periuk nasik dia.

    its all about rating dan keuntungan. ahmad izham tak boleh mengaku apa2 kerana itu menggugat kredibiliti tv3. yuna terpaksa hold dulu perkara ini kerana karier beliau lebih penting buat masa ni. aizat rasa bersalah…….wlaupun dia tak perlu. dan uji adalah mangsa keadaan.

    segalanya mungkin……….

    zed zaidi….keep it up……..Perdana Menteri pun sibuk gebang kerja dan bakti dia pada rakyat kat twitter. so ko tak perlu rasa bersalah. ko dalam bidang ko….mereka dalam bidang mereka. kalau ko tak tunjuk keje ko org tak nampak…….

    kebanyakan manusia hanya tahu mentomah org lain……tapi tak reti tomah diri sendiri depan cermin.

    malu dgn diri sendiri katernyewww….

    0

    0
  34. Anonymous says:

    sudah2la dgn isu ni.. bosan betul.. semua pihak terlibat yg bersalah mmg hanjing.. NEXT TOPIC PLEASE…………………………

    0

    0
  35. Uji an Rashid says:

    Ayo abg ZZ, garangnyaaa. Menci tau akak ZZ ni. Akak ZZ nak jadi ahli politik kut gamaknya. Mem bela anak2 ikan ayoooo, sentap mak. Aqqa UJi, alahaiiii, sentap ka? kalao akak uji leh nyayi, mesti org tak buang kan, simple aja masalah ni, kalao kita leh perform ada org nak singkirkan. TV3 sila keluarkan rehersal aqaq uji nyayi, so pencinta2 akak uji and pencita akak ZZ leh komen ho K, Kalao betul tak leh nyayi, kita tengok apa komen akak ZZ pulak kannnnn .

    0

    0
  36. Anonymous says:

    saya rasa yang patut dipersalahkan adalah yuna sendiri. kerana beliau sudah tahu yang beliau x dapat hadir untuk menyampaikan lagu tersebut. mengapa beliau tidak menarik diri dari awal dan mengapa perlu mencari ganti?

    0

    0
    • hani says:

      jgn nk judge org lah..kau bkn tahu ape2 pun..tahu2 plak salah org tu salah org ni…baca je…xboleh?nk tambah dosa fitnah plak?

      0

      0
  37. gomotech says:

    setuju dgn zed zaidi.kita boikot je tv3

    0

    0
  38. Baby Boy says:

    kesian uji rashid

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      memang kesian ngan dia…..kakak minah jambu cakap masa dulu2 time kakak minah jambu lagi muda that time cite permintaan terakhir uji paling jambu sekali ..pada zaman kakak minah jambu dia suka lagu2 uji rashid suara dia manja muka pon jambuuuuuu ….ada satu lagu yg kakak minah jambu paling paling suka n popular masa tu lagu DINO pas tu kenal pulak ngan BF dia pon nama DINO tapi nama betol NOORDIN hehe pas tu kawin sampai la se ka rangggggggggggggggggggg hehe gitu lah al kesah nyeeeeee

      0

      0
  39. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    tapi yg heran nye kenape yuna ni ambek uji pulak suroh nyanyi? pas tu singkir kan sengaja kan !!!!!!

    0

    0
  40. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    zed zaidi nk kena panggil yuna jugak n tanye sape yg betol2 singkir kn uji ? > Ooooooooo zed ! u nk kena pangil yuna jugak sekali ok baru kite semua tau sape yg sebenar nye singkir kn uji ok < pasal ni bukan perkara remeh temeh ok ! lov u zed zaidiiiiiiiii…

    0

    0
  41. baiduri says:

    to zed zaidi,

    buat la cara yg betul utk menyuarakan ketidakpuasan hati tu…bagi surat rasmi kepada tv3 menuntut permohonan maaf then buat sidang media.

    0

    0
  42. Anonymous says:

    memg betol

    0

    0
  43. Rakyatmalaysia says:

    Terkilan la tu nk masuk AJL si uji ni. Pls ok sikit2 nk suruh org minta maaf dkt artis apa igt besar sgt ke. Maybe uji tu yg x boleh nyanyi syok sendiri. Mungkin dia x boleh bekerjasama dgn palawan sbb tu disyorkan tuka dgn aizat. In this case bukan sapa popular cuma siapa yg boleh bawa lagu tu supaya menang. So pls get real jgn nk drama sgt uji rashid. Zed zaidi ni pun jgn mcm nk over sgt berlakon pun x best, mungkin dia ni suka menegakkan org yg x laku mcm dia kot. U should open a new club “losers club”

    0

    0
  44. batu ring says:

    Tungga laga..Kasi saman la.. untung2 dpt lebih dari juara dpt..haha..poyo..poyo..

    0

    0
  45. neelofa kentut busuk giler says:

    sian uji rashid,,,mak aku maroh sgt kat tv3 tau,,,sbb mak aku minat serius kat uji…dlu uiji mmg popular..smpaikan ade ikan nama ikan uji rashid…hahahah..aduiiiii la….=) mak,jom karok lgu uji rashid!!!!

    0

    0