Written by AbangNara | November 3rd, 2008

Myspace, Friendster and Facebook is a place for social meeting to happen. We can add friends, photos and even videos to show off ourselves.

However, if you are an artist like Zarina Ann Julie who starred in Anak Pontianak The Movie, I suggest to carefully choose your pictures before uploading them to your social networking site. Don’t upload gambar-gambar seksi like what Zarina Ann Julie did below:-

I wonder what kind of clothing Zarina Ann Julie is wearing in those pictures here:-


PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

83 responses to Zarina Ann Julie Myspace Sexy Pictures

  1. girl says:

    nak kata bodoh pun boleh jugak!! tangkap gambo tengah malam dengan rayban? ingat lawa sangat la tu gambar ni? naper x beli swimming suit yang bawah sekali kat celah2 tu xde berlubang? kalo ada kan, leh snap skali..

  2. senang x yah pakai baju terus je eh..

  3. crackerjack says:

    alahai.
    people korang nie.enjoy jer gamabr nie.Jangan komen banyak banyak.takut nanti kita pula berdosa sebab komen komen banyak.

  4. pencinta wanita says:

    taw xpe.
    xyah komen.
    tgk lancap sudeyh.
    untung2 mlm nnt dia dtg dlm mimpi.
    mane taw mimpi jd kenyataan.
    haha.

  5. garfield_82 says:

    hmm…cantik ke??kat mana cntik nya??

  6. flower says:

    baik x yah pkai ape2 pon..
    same je dosa..

  7. milk says:

    bile la nak bertaubat si minah nieee.kalau tuhan tu nak amik nyawa,bile2 masa je…dah banyak kali kantoi pun stil x berubah

  8. hanz says:

    bagi aku test die nie skali la..haahhahah

  9. polka says:

    tak serik2 la dia nie

  10. TOP_SECRET says:

    WEH,,,,,insaf lahhhh…..ko pkir ko da cukup bguss keee!!!!!

  11. buaya tembaga says:

    bodoh punya pempuan!!!!!!!!!!!!!! aku kalu nak ngapp xhingin aku nak yg open2 ni… lagi tutup , lagi ler aku nak nengok apa yg ditutup!!!! ni kalu semue dah ditunjuk, ape yg bestnyerrr. pempuan bodoh…. laki bodoh je nak kat kau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. aku hanazzz says:

    mati nanti sure masuk neraka jahanam…hahahaha

    • err says:

      kau kee .??
      yang menetukn dia nie.
      masuk neraka.??!

      • fcuk err says:

        @err

        ayat kau tu ayat orang x berilmu.

        memg bkn kite yg menentukan

        tp kau tgk die, ko rase masuk syurga ke?mase tu.

        mase depan x tau la kalu taubat

        tu pn kalau diterima

        tp Allah maha pengampun

        harap2 diberikan hidayah..

  13. .Rosemary. says:

    ..Menanah mate nengoknye.. Ntah apa2.. Aku tgok dlm gerak khas tajuk ‘Buli’ neik menyampah..!

  14. geligelemang says:

    zarina, kau x tkut mati mati ke??????????

    seksa neraka teramat pedih!

  15. jann says:

    cuba la bagi komen yang membina…ingat senangke orang nak tunjuk poen free….lepas ni berlakon le pulak filem blue garenti i beli cd u sayang….

  16. GUGU GAGA says:

    KO NIH MEMANG PELESET YANG DAHSYAT…DAH LA GAMBAR KO MERTENET NGAN BOYPREND KUO,KO TAK INSAF2 LAGIK..MEMANG AKAN ADA HABUAN UTK KO KAT SANA NANTI.TUNGGU JE LAH YE..

  17. MMA says:

    Freedom beach party pics!

  18. jongos says:

    bnci ar tgk dier wat mlut cam2…n…
    tau ar breast2 bsrrr..xyah la nk tyg…
    klo btui2 nk bg free show beik bogel trus..
    tau plak malu ttp kat area2 jerrq…

  19. aquagirlz says:

    ingatla wei…. dunia hampir kiamat dah ni.. makin teruk skg bdk2 melayu kite ni! makin bukak, makin byk dosa!!!

  20. waw says:

    taik kuching sunguh si enn julie ng nih.!

  21. miebahau says:

    xtkt mati ke bdk nie hah… brsap kubur kau t… tkt aku

  22. wats says:

    bertaubatlah b4 terlambat………….

  23. lynn_ says:

    dah la itam.geli gila..huhu

  24. nabila says:

    woi!! da nak kiamat r..
    sedo la ckit..
    ko ingt ko cntek sgt arr??

  25. dzul says:

    perempaun bodoh. dulu x mengaku gmbr bogel dia. memalukan org Islam. Aku nak dia juga disebat macam karika sari. Neraka jahanam la tempat kau. Bodoh! bahlul! anjing!!!

  26. x tau says:

    bapak besar tetek die….!!!!!

  27. jantai says:

    korang suma yg fanatik…..pls not to visit this website….as you all cursing yourself…..hahaha….

  28. JASON says:

    YANG COMMENT2 INI SEMUA DENGI KOT DGN KECANTIKKAN DIA. DAH LAH SEKSI DAN CUN. MESTI SEMUA NIE DENGKI.

  29. john labu says:

    ingat mati wei…

  30. john labu says:

    memag elok kau berlakon gambar pontianak,
    coz esok kau mati tanah x trime kerana terlampau seksi dan seksa… hahahahahahahahahhahahahahah

  31. donny93 says:

    plik2…pmpn jnis ape ntah dye nie…
    sume nak tayang…skit2 da ar….haha!!

    budus!!

  32. dot dot dot says:

    bwk taubat la wei…….igt lawa ka tnjuk body ang 2…baik bgel trs lg cntik……hahahahaha….

  33. orked says:

    yang korang pn sama merendahkan moral sendiri nape..
    neraka syurga hak milik total Allah
    kite2 yg ‘baik2’ ni pn x konpom msk syurga la

  34. lantaliban says:

    aku tgu dia pelawa aku je!!! bg aku korang lantak lah huhuhuhu69x96…….huhahuhahuha

  35. ali says:

    ketiak itam..eee..

  36. Kereta Tolak Warna Merah says:

    serabut la tengok dia nih!!!

  37. […] artis Malaysia dan kononnya menjadi idola kepada kanak-kanak di Malaysia. Misteri-misteri.Oh ye Zarina Ann Julie mengakui yang gambar berbikini satu ketika dahulu memang adalah dirinya. Tapi gambar yang terlampau tue katanya bukan dia. Zarina […]

  38. ralat says:

    brg sedap…. apa ada hal…

  39. DANIAL_LOVE says:

    janganlah kerana kita dilahirkan tanpa seurat benang maka kita hendak berterusan bertelanjang hingga mati..ingatlah apabila bayi yang baru dilahirkan akan menangis..kerana apa..?kerana dia malu dilahirkan dalam keadaan bogel..insaflah zarina..jika bayi pun tahu malu..apatah lagi kita yang sudah dewasa..

  40. uchiha itachi says:

    gmbar julia bogel!!!hahahaha bodoh tangkap gmbar nampak puting lepas tu semuo org tahu dn dpt tengok kan bodoh namo eh tu………haktuih

  41. Girl Next Door says:

    Hello ladies n gentlemen..she is my friend n she’s not that bad..whatever she did in the past that was between her n God…u guys keep on saying this n that about her, have u guys take a look at yourself? Biarlah dia ni hitam ke, pendek ke, besar ke, kecik ke…that is what we call God’s creation… for ladies of coz ramai yg jealous coz u guys dont even have what she has…yea she loves to wear too revealing clothes but as far as i’m concern, she never ask u guys for anything…why cant u guys just pray that she will change one day rather than being soooo damn judgemental about her….Daripada korg asyik mengata itu ini, baik korg pergi tgk diri sendiri n berdoa kaum kerabat korg tak jadi mcm dia…remember, jgn suka mengata org..tak mustahil one day kita sendiri yg kena tempiasnya…

  42. Legalsounds says:

    Pretty impressive post. I just came across your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your opinions. Any way I’ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon.

  43. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

  44. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

  45. azza says:

    ingat akhirat ye artis2 yang bekenaan!!!

  46. Good informations I will tell about it my dad as he is interested in it. Best Regards Bukmacherzy Promocje.

  47. cinderella says:

    Masyaallah……………………………..

  48. dimple k.f.s says:

    muka tak cantik!!!

  49. Hello webmaster, commenters and everyone else !!! The weblog was absolutely improbable! A lot of nice information and inspiration, both of which we all need!b Maintain ’em coming… you all do such an amazing job at such Concepts… can’t let you know how much I, for one recognize all you do!

  50. This is the proper blog for anyone who desires to find out about this topic. You understand so much its nearly laborious to argue with you (not that I really would need…HaHa). You positively put a new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, simply great!

  51. Wacker, Sie hat der bemerkenswerte Gedanke besucht

  52. papatung says:

    eeee…x knl pn org nie..plakon pembantu ke nie?ha???x knl lngsung!!

  53. sayang says:

    weiii korg nie pown cam SIAL laaa . . tao arr kowg pown gler seks . . xyah arr tunjuk 5B kowg . . BANGGANG , BODOH , BAHALUL , BABI , BENGGONG at komen nie . . !!!

  54. peminat says:

    pada pemikiran saya…..akhirnya wanita seperti annjulie akan kembali ke pangkal jalan bila masanya telah tiba….semoga anjulie akan terus tabah dan cekal dgn ujian dari Allah swt…ingatlah azab Allah swt amat pedih

  55. After study a couple of of the weblog posts in your website now, and I really like your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site record and will be checking back soon. Pls try my website online as properly and let me know what you think.