Written by AbangNara | September 5th, 2011

Nampaknya penggunaan Twitter oleh golongan-golongan artis semakin meningkat daripada hari ke hari. Ada yang menggunakannya untuk mendekatkan diri dengan peminat. Namun untuk Zarina Ann Julie, selain daripada mendekatkan dirinya dengan peminat, dia turut menggunakan Twitter untuk menghamburkan kata-kata yang agak kesat kepada Awal Ashaari.

awal ashaari zarina

Kalau tak salah Abang Nara, Zarina agak bengang dengan Awal apabila menceritakan sesuatu yang tidak baik tentang dirinya di dalam rancangan Fuhh ~~. Agak kasar jugak tweet-tweet yang dikeluarkan oleh Zarina. Namun Abang Nara tak nampak apa-apa balasan daripada Awal. Mungkin Awal mengambil langkah untuk berdiam diri.

awal ashaari zarina

Lagi beberapa tweet daripada Zarina Ann Julie untuk Awal Ashaari dengan membaca entri ini sepenuhnya.

awal ashaari zarina

awal ashaari zarina

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

147 responses to Zarina Ann Julie Maki Awal Ashaari Menerusi Twitter

  1. sue says:

    saper pompuan?? ni ape kes marah sgt? awal kan pengacara Fuh..adat la law da pengacara hiburan..sah2 la kene mengkontrovesi kan kannnn….

    0

    0
    • kakmimah says:

      ini pmpuan yang keluar gamba bf isap t*t*k dia dulu tew..takkan la lupew..keh3

      0

      0
      • cik len says:

        lelaki tak sepatutnya selaser begitu. pengacara lain pun memang banyak cakap, tapi taklah sampai mengaibkan artis lain. apa?producer suru? takkan la producer suru makan taik, si awal pun nak makan taik?? yang dapat malu n kontroversi nanti bukannya producer pon.

        0

        0
        • gorengponsodap says:

          azwan ali in the making..

          0

          0
        • emma malini says:

          sebab tu aku menyampah
          nak follow artis2 malaysia nie
          asal tweet je nak mencarutlh
          maki hamun,kutuk2lh
          follow artis2 hollywood ke bollywood ke
          diorg tkde nak mencarut,maki hamun kat status….

          0

          0
        • Tebuan Hitam says:

          Tetap sokong Zarina..sebab Awal..hmn…mulut macam longkang kat luar. Perasan handsem.

          0

          0
        • wartawan murai says:

          AWAL >>>>>>> AZWAN ALI >>>>> OGY >>> KUBUR

          (habis cerita..renungkan sendiri)

          0

          0
        • Manjakani says:

          alaa tinee ni mmg ptt kena laser poon… kalau takat tweet2 ko tu bleh laa takat masuk blog cam nara ni jee.. awal nyeee mulut tu siap masuk tv kuar segala kampung yg ada kt malaysia ni..mmg ko kalah laa minah looocah oii

          0

          0
        • buahtunjuklangit says:

          pompuam ni pun laser gak mulut dia….tugas awal tu sebagai pengacara….dah produser nak dia buat macam tu dia buat lah….takat nak kontroversikan popmpuan ni tayah tunggu si awal tu lah belim apa2 dia sendiri dah dulu kontroversikan diri dia dengan gambar aksi2 maut dia ngan bf dia dulu …dah lupa ke???? y dia tak maki hamun diri dia waktu tu……INSAFLAH WAHAI BAKAL YA AHLI KUBURRRRR

          0

          0
        • lalalala says:

          cuba tgk dri kau sndri lak .. ye2 pown nk ckp minh nea mcm2 ..solat ko 5 wktu tak ?

          0

          0
    • selit kat sana dan sini... says:

      err… nak tanya, yang kita gaduh-gaduh ni, 2 2 artis ni boleh jadi role model ke?

      0

      0
    • Stress Terus Mak Cik says:

      Betul ke dengar kata si Awal tu suka ‘rakan sejenis’?

      KononNya bercinta ngan Scha tu untuk cover-line jew. Macam adik & kak…

      Orang dalam industri lah cakap. Tengok kat luar jambu semacam je yek…geli pon ade kekadang.

      0

      0
  2. ml says:

    hurm?

    0

    0
  3. RedGurlz says:

    Sue, pompuan tuh pelakon anak pontianak yg x glamor tuh.. yg byk kontrobasi sesangat.. da la x glamor.. bersandarkan kontro basi dia pasal kes dia n bf dia pastu bergaduh jer keje ngn artis lain

    0

    0
  4. NenekPenne says:

    gamaknya AWAL ASHAARI kena suruh oleh penerbit kot agar buat citer pasal artis ni agar rancangan tu jadi lagi sensasi..kot ya pun silap orang laa… kena pulak dekat artis pompuan yang laser ni… hambiikk…

    adakah ini yang dikatakan buku bertemu ruas???

    0

    0
  5. Nazim Nasri says:

    NI PENDAPAT AKU JELAH..

    i rather choose zarina then awal, even dia ni bithcy, tapi tak selamanya dia bitchy.

    awal tu byk sangat cerita yg org tak tahu.. coverina lebih.. sometimes tweet Zarina ni lebih bermanfaat baca daripada tweet awal.

    sape yang follow zarina dgn awal kat twitter boleh la tahu cemana nak compare dorg ni.

    so tema dia skang ni jangan simbah minyak kat api. bila org dah kurangkan kontroversi dia tu, jangan lah buka balik aib org tu.

    0

    0
    • NenekPenne says:

      at least zarina ni bukan hipokrit mcm setengah artis tu, depan peminat wahhhh baiknya tapi belakang peminat, pergghhhhh dasat ooo.. at least zarina ni kita dah tahu cemana perangai dia dihadapan peminat dan dibelakang peminat..

      tak selama2nya dia akan jadi bitchy…

      0

      0
      • rooney macaroni says:

        btol2..mane tau one day die akan jadi perempuan yg lebih baik dan solehah..jgn salah kan die sgt..semua orang boleh berubah..=)

        0

        0
        • cik len says:

          betul…. lelaki tak sepatutnya selaser begitu. pengacara lain pun memang banyak cakap, tapi taklah sampai mengaibkan artis lain. apa?producer suru? takkan la producer suru makan taik, si awal pun nak makan taik?? yang dapat malu n kontroversi nanti bukannya producer pon.

          0

          0
        • Jembalang Bukit says:

          Betul tu.. el0k ke jika sesorang itu diberi tugas membuka aib orang @ memburukan nama org?? Kalau kita jaga aib org, es0k lusa 0rg jaga keaiban yg kita ada!!

          0

          0
    • myname says:

      tapi klaupun dye btol marah, xyahla nak gune prkataan yg x elok… klau nak marah pun xyahla nak libat mak sgle bagai…bhse kn mlmbgkn kpribadian kte…zarina xde pun lakonan yg bgus, kontroversi je lbey…(maaf klau over)

      0

      0
      • papa ialah puppy says:

        AIB YG AWAL DAH BAGI LAGI DASYAT DARI KATA2 DIA LA BANGANG..I OSO CHOOSE ZARINA (AKU PIHAK TENGAH2 HAA)
        AKU MEME MENYAMPAH DGN COVERINA SI AWAL..PSOT SEMUA BAIK2222..INDAH2222…LAGI2 DGN SI KAPEL DIA TU SCHA KEMEK..BOSAN…BITCHY TU MENGAKU JE LA BITCHY…MCM ZARINA..XPERNAH NAK NGAKU DIA BAIK KANN…PADAN MUKA AWAL..SI WARTAWAN PON SATU MENTANG2 PRO-AWAL, KES TEST UJIAN AIR KENCING SIKIT PUNYA COVER KANNNN???? CUBA LA CERITA KHAIRUL FAHMIE, SAMPAI KE UNIVERSLA STUDIO KAORANG KEJAR KAN????

        0

        0
      • Rayy says:

        kita boley ckp klau xkena kt kita. manusia mna da sempurna. klau kena kat aku pon, xmustahil aku memaki hamun gini. xkena xtau.

        0

        0
    • setuju! baru nak cakap macam ni, dah ada orang ckp. good point :D

      0

      0
    • sebok sebok says:

      betolll…aku pun menyampah dgn fb and tweet awal..asek nak tayang muka sendiri je..mcm handsome sgt..fahrin ahmad lg handsome..oh fahrin!

      0

      0
      • Langgar lari says:

        Dah fb dia mestilah tayang muka dia tak kan nak tayang muka Fahrin kot…abis tu fb Fahrin ada ke tayang muka Awal?? tak de kan, Fahrin pun tayang muka dia sendiri gak…kan

        Apa pun, apa benda yg Awal ckp kat minah ni sampai terbakar mcm tu?…tiba-tiba je…Ada sesapa tau tak?…ke korang komen tanpa tau apa yg si Awal tu dah cakap sebenarnya….cer citer sikit

        0

        0
        • aishhh says:

          betul tu @langgar lari..ak pon nak tau gk ape yg awl nie dok cucuk zarina..dlu ak minat awal, tp sjk dia cm bajet bagus kt tweeter dia time dia “rampas” scha dr fahrin..ak nyampah da ngan dia nie..haha..pas kantoi isu urine test pastu trus mengacara fuhh..wat2 lpe lak ko pon bkn bersih..terpalit lumpur gk..cess..

          ape2 pon diorg nie same je..bitchy x slamenye bitchy..hurm..bagus2..hrp2 dia berubah la ek..lpas kua cte dia ngan bf..lama lps tu kua plak psl kantoi dadah kot..pastu lama pastu gaduh ngan faezah elai..hoho..

          2×5, 5×2..tp ak skong la part buku bertemu ruas tu..yeehaa!!!!truskan bergaduh, buka pekung di dada masing2..

          0

          0
  6. luvlavender says:

    awal kutuk die ape ek.marah btol minah ni.huhu

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      awal kutok dia minah dh bolong tak? apa pikiran kau lavender? kepala hotak kau sama ngan kepala hotak minah jambu tk?

      0

      0
  7. RinnAzrinah says:

    hurmmm.. da namenye program hiburan… awal tuh cuma jalankan tanggungjawab dia as a host jerr… yg minah nih nak melenting marah2 kan awal apesal?… tgk laaa wartawan yg up citer tuh… awal pun mesti follow ape yg wartawan tuh kasi kan?… wateva laaaaaaa……

    0

    0
  8. anti zarina ann julie says:

    pompuan ni btl ke x?…kalo perangai ko x cmtu..xkanla org duk nk ckp psl ko…kalo dh xbetul xyahla nk melenting,…nmpk sgt ko tu xbetul!

    0

    0
    • uno says:

      Pada aku dua2 cerita lama. btw, kenapa dia baru nak timbulkan balik? One more thing, kenapa dia marah sampai nak keluar words lucah. or dia still tak berubah. apa-apa pun, dunia artis semua x bersih. baik tengok imam muda, ustazah pilihan(walaupun mcm x femes) sbb at least blh jadi role model islam.

      0

      0
  9. kim says:

    dh sah2 keje dia mengacara show tu kn..die pon bkn main langgar je sebut tp suma kena ikut arahan ler cik adik oii..takkn ko x tau kot..nak x nak die kena sebut gak..dh nama gosip & kontroversi mmg padan la ngan rancangan Fuhh~~~…ko meroyan asal plak..trima je kenyataan..

    0

    0
  10. tgk jer says:

    kalau xsanggup mengadap gosip,jgn jd artis..gosip dan artis kan xdpt dipisahkan…apalah~~

    0

    0
  11. scha-hater says:

    awal ashaari pon 1…bajet bgus je

    0

    0
    • baju kebaya dot-dot says:

      agaknya si awal tu mmg dah lama ada personal issue dgn si an-julie tu. pastu dpt la segmen hentam si an-julie. ape lagi…si awal pon guna la sebaik yg boleh. sape tau kan?

      0

      0
  12. aku says:

    BKN KE AWAL HOST JE..BKNNYE DIE PENERBIT..NPE DIE XMARAH PENERBIT FUHH JE….XKNLAH AWAL JD PENGACARA DIE NK JD HOST BISU..GILERRR

    0

    0
  13. nonono says:

    Hambik kau!! memang la kejenye si Awal kena ketengahkan isu tu sbb jd host….tp kata2 tu kena jaga lah, mmg selalunya dia suka sindir2 yg pedas2 gitu….makcik tu tgh nk kurangakn kontrobersi…padahal yg bercakap pon byk xbtolnyerr…cakap cam bagus sgt kan??memang kenalah…

    0

    0
  14. Tipah says:

    Biasala artis muda2 ni..berapa kerat sgtlah yg clear urine…

    0

    0
  15. sazlinasji says:

    herm..sudah ler tuh..takyah gadoh2…

    0

    0
  16. rooney macaroni says:

    mane tau one day zarina akan jadi perempuan yg lebih baik dan solehah..jgn salah kan die sgt..semua orang boleh berubah..=) awal tu sebenarnye lebih teruk dari yg disangka..bercium dgn scha depan public, tapi x ambil gambar je…

    0

    0
    • Langgar lari says:

      Aiii…tak kan Zarina je yg mungkin boleh berubah jd baik dan solehah….Kalau betul Awal n Scha pun tak baik dan bersalah apa kata kita doakan sama-sama yang satu hari nanti diorang pun akan berubah jadi baik, soleh dan solehah.

      0

      0
    • Langgar lari says:

      Tak kan doakan zarina tu je yang mungkin berubah jadi baik dan solehah?…kalau betul Awal n Scha tu jahat n buat salah apa kata kita sama-sama doakan jugak satu hari nanti diorang akan berubah jadi baik, soleh dan solehah…Doakan kebaikan untuk semua orang k

      0

      0
  17. satu rumpun says:

    kot ye pon pompuan ni xpyh ar main2 mak si awal tu…

    0

    0
    • aku_sokong says:

      Entah! Dia main2 mak orang plak!!! Nak marah sangat, marah kat Awal je lah! Jangan babitkan mak orang! Kuang hajo nak mampos!!!
      Agaknya mak dia ni dulu nak anak lelaki tapi kluar anak ppuan…! Anak ppuan prangai tak brapa nak elok pulak tu…!

      0

      0
      • papa ialah puppy says:

        ALAAA KORANG CKP LEBIH BLEH LA..CUBE KO KENE…SEMUA NENEK MOYANG DIA KO SEBUT KAN?

        0

        0
        • papa ialah babi says:

          TAAAK…AKU SEBUT NENEK MOYANG KO JE….!

          0

          0
        • aishhh says:

          mungkin papa ialah puppy nie pro zarina nie..dr td ak bace komen dia nie..haha..
          @papa ialah babi..ko nie lwk la..haha..adeh..menceriakan petang ak~lalala

          0

          0
  18. Hahaha.Bukan gosip ke yg naikkan nama artis skrg? dah keje c awal nak wat cmane kan..Artis oo artis
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    0

    0
  19. nor says:

    pe yg awal dh ckp smpai minah ni bengang sebegini rupe…tyme siaran fuhhh rye ke??

    0

    0
  20. Sos says:

    Mulut Awal tu mmg mcm tu. Pondan tapi coverina, biasalah tu, kalau cite dia bukan main lagi nak cover. dulu pasal mulut pondan tu jugak lah dalam rancangan sensasi, rosnah mat aris melenting sampai kene banned.

    Awal tu baik sgt ke? pergi buat onar dgn betina suara garau tu kat Bali, HK takde pun org nak ckp.

    Nampaknya Azwan Ali dah ade pelapis lah hehehehe…

    0

    0
    • hazree says:

      Bali and HK stories, I agreed with you Sos!

      0

      0
      • yana says:

        aku pun tak suka sangat awal ni…samala ngan minah dia tu….mmg betul la pelapis azwan ali mulut laser tak hengat…..tapi selalunya jantan 2 alam jer jenis mcm ni..mmg pernah dengar dia ni main jantan gak…tak tau la betul ke tak…tapi dia memang kerek sejak kapel ngan minah tue…….

        0

        0
    • sara says:

      hahaha.. tu baru cite kat BALI? HK? SINGAPORE xnk cite ke? hmm.. kalau dah berdua ke, bertiga ke? tido kt mana? tak ke satu bilik? Awal coverina lebey la lu..

      hm.. aku rasa, elok aku panggil mamat ni double A or tripple A??.. AWALAN AZWAN ALI… hahahahaha or AKULAH AWAL ASHARI.. AZWAN AWAL AUWWWW.. COVERINA GAY TERHEBAT!! hahahah

      0

      0
  21. club mulot2 gambiy,karipap2 cinta

    0

    0
  22. samdolah says:

    kebodohan artis mmg terserlah dgn twtter, thx twitter!

    0

    0
  23. mak enon says:

    dua2 tak senonoh sebenarnya.elok sangat la tu.

    0

    0
  24. aku says:

    erm.. aah dengan kita2 pon x senonoh gi layan citer2 diorang ni… gi tgk rancangan2 berilmu kan lebih baik.. x pon gi baca buku… adoyai dunia2…

    0

    0
  25. yume says:

    aku dari dulu tak gemar kalau artis yang jadi pengacara program hiburan macam ni… sebab dorang pun sama artis.. pastu citer pasal hal buruk artis lain… patutnya cari pengacara yang tugas dia mengacara jer.. x payah cari yang jadi artis.

    0

    0
  26. iezet says:

    alah… diorang berdua sama je perangai…

    0

    0
  27. smokedout says:

    jeslina hashim lagi hot

    0

    0
  28. Belinda says:

    Apa la Zarina ni, grammar pun salah. It is not I thinkS but I think and it is not privillage but privilege. Apa daa!

    0

    0
  29. Lisa says:

    it shld be “I think” not I thinks…w/pun “I” tu singular.. it mustnt be accompained by an “S”..

    0

    0
  30. minah jambu says:

    dua2 bodoh

    0

    0
  31. marina says:

    Kat sini dua2 salah. sama2 mengaibkan.. xperlulah lah nak besar2kan…..

    0

    0
  32. zarina annjolie says:

    awal GAY . trust me . scha alyahya ? coverline je tu .

    0

    0
    • MIRA GEMUZS! says:

      yap!… GAY…. is Gay……………… cover line………. ahaks! ………… kencing pun tak kuar………………….

      0

      0
    • yana says:

      kalau betul Awal GaY…padan muka Scha…kerek sangat ngan Fahrin dulu…sampa isanggup joint Linda Off the club nak sakitkan hati FAhrin….cepatla terbukak semuanya…

      0

      0
  33. normah hakimi says:

    dua2 salah..dua2 prasan best..ado oghang paling best lg dr korang…dua2 masuk lif angkat sendiri haha

    0

    0
  34. emypian says:

    alaaa dua dua pon same jelaa takpayah nak tunding jari kat sesape .

    0

    0
  35. ape ape je says:

    si pompuan ni keje die mmg suke sgt menghentam artis lain dr dlu..silap sikit..abis dihentamnye..buat2 la prangai tu lok sikit kak non oi..awk tu pompuan..awal hipokrit ke ape ke, at least x la die tunjukkan kt satu malaysia ni prangai die teruk mcm kau.malu wey..islam wey..pompuan lak tu..ya ampun..

    0

    0
    • lalala says:

      habis kau uh ?? mcm plak ko tak pernh nk ngumpat2 orng .. erh .. ckp lbih ..dri sndri tak nk tgk lak ?

      0

      0
  36. sally says:

    awal ckp pe

    0

    0
  37. Reena says:

    Dedua mulut longkang..perangai lebey kurang jer..dedua ‘biatch’..ahak ahak..

    0

    0
  38. amy says:

    awal mmg gay pun. kesian scha jadi minah sanggup,,hihihih

    0

    0
  39. Jejari Kontot says:

    kisah awal boring,nara nara..tlg siar citer jejari runcing lah pulak

    0

    0
  40. Bull says:

    Awal Asahari? Kah kah kah..

    Bukannya best pun.. Nak kata ensem pun tak.. Anuar Zain lagi hebat berganda-ganda..

    Sukati engkau lah Awal kalau kau nak perasan ensem.. Itu kau punya suka..

    0

    0
  41. Bull says:

    Awal Asahari? Kah kah kah..

    0

    0
  42. zzzzz says:

    dua dua bengong..hbs citer….

    0

    0
  43. along says:

    2×5, dua2 kaki club..

    0

    0
  44. taubat says:

    astagafirullah, jgnlah org2 nie comment main sedap mulut. baik2 both of them buat salah hanya 2 org aja skg dah jadi melarat main2 tuduh dan fitnah. Dah mmg dunia artis penuh dgn fitnah, jd sebaiknya jk rasa perkara itu tak betul, istifar dan minta pertolongan Allah bukan hentam menghentam, dan maki memaki,

    0

    0
  45. NUR says:

    Chanteknye bahasa anak pontianak ni.. ;) mencarut2, libatkan mak ayah orang..kaw2 yer.. hurmmm….

    0

    0
  46. Samaooa says:

    Tak kira apa pun diorg gaduh, tapi awal dah kantoi…hahahahahaha…public dah tahu.

    0

    0
  47. jezzabelle says:

    bila cite pasal zarina ni kluar mesti psl bnda negatif je. tkde pun cite psl apa yg dia pnh accomplised. dia penah buat something for the industry ke ape. tk hairan la she look up to fasha sandha. org kata buang yg keruh, ambil yg jernih. dia amik yg keruh je dr fasha tu. well at least fasha ada gak berita psl accomplishment dia. minah zarina ni habuk pun tarak. kontroversi je lebih. boleh shake hand dgn memey. klu tk psl kontroversi, tkde sape pun kenal dorg. nk glamour je lebih. famous sbb buat benda buruk utk apa.. contohila lisa surihani, zero controversy, high educated, beauty with brain n good attitude. cam tu la baru ada class.

    0

    0
  48. mama81 says:

    kalau betul awal duk kutuk n aibkan zarina tu aku setuju gak zarina maki dia..bukan per setiap kita ni bukan sempurna semuakan tapi aku taklah sokong zarina 100% dia ni pun masalah gak..tapi macam awal pun bila nak citer sesuatu yg kontroversi tu kenerlah cakap berlapik gak…..maruah org nak kener jaga jugak kan….

    0

    0
  49. nia says:

    1. mmg tak sesuai artis jadi pengacara rancangan gosip,sebab dorg ni ngata org, dorg pun sama je..tak pun teruk lebih lagi….

    2. aku mmg tak suka si awal ni…konon2 cara dia bercakap tu lembut la, gentlemen la konon, padahal waktu bergosip tu,mimik muka ngalahkan makcik yg kaki ngumpat tu..

    3. si zarina ni mmg kita dah tau dia nakal terlebih,tapi dia tak hipokrit…si awal ni,korg paham2 je la…jenis baling batu sembunyi tangan nih…konon2 budiman, tapi ….

    4. dulu waktu kes kontroversi si fahrin, dia pun bukan main lagi siap muncung2 mulut gosip lam fuhh tu..konon2 fahrin tu jahat sgt la…ala2 lelaki tak guna & kaki kontrol la…sebenarnya fahrin ni jadi gitu sebab pompuan2 yg kapel ngan dia tu kaki sosial nak mapus…mmg tak sesuai ngan fahrin yg ada pendirian tu..herm..last2..pompuan yg ngok tu dapat ler ke si awal ni..(si scha la tuu) ..ha, padan sgt la ko dua org…tgk cara dorg berduan ni bercuti kat luar negara tu cukup la…dah leh agak apa jadi..

    5. si zarina ni yg dia marah sangat sampai ke twitter tu sebab org yg ngutuk dia kaw2 tu lagi teruk dari dia 9maksud aku si awal ni teruk sebab dia ni jenis coverline,tunjuk bagus)…kalu kita pun marah,kalu org yg ngutuk kita tu lagi teruk perangai dari kita…

    0

    0
  50. MO says:

    twitter makin hari makin panas. industri hiburan M’sia ni bukan besar sgt. pusing mana pun muka sama. so drpd buat kontroversi/publisiti murahan. brbaik-baik je la sesama artis..

    0

    0
  51. memang patot si awal ni kena carut!! perasan macho tapi aku rasa dia lagi laser dan pondan dari azwan ali..aku lagi suka laser azwan coz dia tak hipokrit kat mana2 pun dia laser..si awal ni kaki propa je lebih!!
    choyy!! sume artis sama je mcm puaka!!

    0

    0
  52. cikgurubina says:

    betol tu..kapel fahrin sblm ni sume kaki sosial..sy sarankan fahrin ambk la si irma..tak pun cari yang educated..baru bestt!!! tak lah kosong mcm ex dia sblm2 ni

    0

    0
    • Langgar lari says:

      Sebab Irma dah pakai tudung? ..sebab tu suruh fahrin couple ngan dia?…dulu masa irma pakai skirt pendek, masa Irma tak pakai tudung, masa Irma berpeluk ngan nabil lepas tu putus tak de pulak suruh Fahrim couple ngan Irma tu……agak2 kalau lah Scha ngan Awal tu tak jadi pastu Scha jadi baik, bertudung litup nak suruh tak fahrin tu couple balik ngan Scha?

      0

      0
      • she says:

        betul2 takkan nakk suruh fahrin ngan perempuan2 yang dah berubah kononnya ke arah kebaikan macam irma etc yang sebelum nih seksi…? macam tak de pompuan lain kat malaysia ni yang cantik, educated, sesuai dengan fahrin???

        0

        0
  53. Dee says:

    teruknya english pompuan ni..
    tapi pelik kan kenapa minah ni baru nak angin sekarang..kes urine ni bukan cerita dah basi ke?
    and speaking of awal, my friend unfollow him @ twitter sebab dia tweet mcm awek..nak cerita beli sandal kat DKNY, pakai bag YSL…
    haha..

    0

    0
    • yana says:

      jantan 2 alam jer jenis macam ni..pot pet pot pet benda remeh..hehehe…aku ada ramai kawan yg jenis ni……

      0

      0
  54. Eira says:

    adoi..pening kepala aku baca ayat2 dia ni..bm n bi teruk tui..sesiapa yg jd followers dia ni tak pening ke ha?

    0

    0
  55. huru hara says:

    x suka 2 2…tp lg x suka awal….tmbh2 dlm program fuhh tue!………menyampah….

    0

    0
  56. miz90 says:

    kalau nk marah pn,jgn la nk hina2 mak org….mak dia xtau pa2 pn…ni la artis malaysia,kena kritik sikit dh hot lebih2…mcm mane nk maju klau xbole nk terima kritikan org..???

    0

    0
  57. owhemgee says:

    Si pompuan anjulie ni mmg childish kn.. Kau kate aku.. Aku kate kau pulak.. Mmg mcm kanak2.. F.u.n.n.y.!

    0

    0
  58. haishhh…mcm2 hal la dorg ni…hurmmm

    0

    0
  59. rizan says:

    bila buku bertemu ruas. amik kaw awal.! nk mengata org len kali tgok dulu sape org yg ko nak ngate tuh!

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kalau tk boleh kena gossip tk boleh kena hentam ngan dengan orang2 seni jangan jadi artis lah !!!! ingat kau sorang je yg kena hentam macm ni ! banyak lagi artis2 lain yg lebih popular dari kau pn kena hentam jugak ! kalau ntk boleh kena hentam jangan jadi artisssssssssssssssss!!! pakai je purdahhhhhhhhhhhhhh lagi pn kalau nk tunjok muka kalau jambu tkpaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

      0

      0
  60. club/pub bouncer says:

    zarina dgn awal ni sama je la. dua2 suka mengutuk, dua2 kaki clubbing, dua2 dah try drug, dua2 melayu islam.

    p/s: sbb ape? melayu mudah lupa…

    0

    0
  61. gampang says:

    dua ka lima je,dua2 pun sama je perangai..nk gaduh ape

    0

    0
  62. tweet..jgn x tweet…..gaduh sajje …huhu

    0

    0
  63. Dilakochan says:

    Pethatic gila pompuan ni..
    Asal dia menyalak pasal awal plak ni…

    Dah kata rancangan gossip. Kau telan je lah.
    Xserik2 lagi, dr dulu buat hal je ..

    Fuhh tu pun, mcm takde retiss lain nk jaja.
    Bukan pemes pun pompuan ni. haih

    0

    0
  64. iqbalhakimi says:

    artis2 kalau kat twitter main redah je cakap apa..adoyai.

    0

    0
  65. anti jalang says:

    uii…byknya komen yg pro jalang ni.menyamar sendiri ke zarina oii???tulis komen puji sendiri byk2?nampak sgt nyah..

    0

    0
    • ANISA says:

      tu la….ayat nak COVER mcm malaikat! pls lah!! whole world tau u such a BITCH girl! tak payah nak budget tak hipokrit ok! pathetic! get a LIFE bitch!

      0

      0
    • Langgar lari says:

      Sebab diorang tak suka Awal Ashaari…sebab tu sokong minah ni walaupun cakap lepas n maki orang…cuba minah ni maki Fahrin ke, Faizal Tahir ke, Lisa Surihani ke, Irma hasmie ke gerenti minah ni yang akan kena maki balik.

      apa yang awal dah cakap sebenarnya pasal minah ni???…ada sesiapa tau tak???

      0

      0
  66. KAKAK PONTIANAK says:

    KALAU DAH ANAK PONTIANAK, KENE RASUK MCM TU LA. PICTURE NAK BUDGET HOT JE..TAPI MENTALITY MCM PEREMPUAN KAMPUNG MEROYAN. BITCH ALWAYS BITCH! ADA CERMIN TAK KAT RUMAH?? CUBA LA CERMIN DIRI TU BTUL2 WAHAI ZARINA ANAK PONTIANAK!! LOW CLASSS LA U BABE!! KALAU NAK COMPARE PROBLEM ATTITUDE YOU NGN AWAL. SAH2 LA U NYE PROBLEM BOLE BUAT BUKU CERITA!!! BUKU TU TAH LAKU KE TIDOK?? FACE THE FACT BITCH!

    0

    0
  67. lelamanja says:

    awal ashaari si mulut puaka….kaki clubbing…. 2 la….cari pasal….. haa!!!, sekarang aib ko plak org cerite….malu la wei…….

    0

    0
    • Langgar lari says:

      Apa yang awal dah cakap pasal minah ni????….yg duk hentam Awal dr td tu mesti tau apa awal dah cakap….story pleaseeeeeee…saya nak tau

      0

      0
  68. Propa says:

    Awal mmg bukan gay, tp pondan coverina….
    Bitch la awal! Scha tu utk coverline sajorh…
    Aku sokong anak pontianak!
    Kalo nk bitch, tak yah nk coverina pun….
    Awal tak lama lg jd mcm Azwan Ali la gamaknye!

    0

    0
  69. weehoo says:

    dua2 pun x betul.tweet tu bior le pandai sikit artis oi.jgn nmpkkan kebengapan anda di public.

    0

    0
    • belaxan says:

      aku rasa macam zarina anjulie dgn awal ashaari je yg komen semua ni..2-2 menyamar nak pertahankan diri haha

      0

      0
  70. Mawar says:

    Perempuan ni memang tak berapa betul…sewel…asyik kontroversi je… Awal tu pengacara dan format rancangan dah macam tu…biasalah Zarina ni tak matang..cara dia cakap pun macam tak diajar sebab ibu bapa kurang ajar agaknya.

    0

    0
  71. fischya says:

    haha aku baca yg beriya2 menyokong si annjulie nih semua cara menaipnya dan bahasanya sama. kedudukan koma, space lepas koma, dua titik lepastu space. ntah2 org yg same je nih, si annjulie sendiri kot hahaha. takde sape pon yg suka annjulie nih setau aku. tak pon sedara mara dia ke, bestfren die ke. ye la kalau marah skali pun, kau tu artis, jaga la bahasa sket, baru la nampak budi bahasa. awal mmg bijak sbb tak reply atau layan tweet2 mengarut die tu. biar die meroyan sorang2. good job awal!

    0

    0
  72. ally says:

    BITCH IS STILL BITCH!!

    0

    0
  73. student bandung says:

    kat dua2 aku nyampah..i love wardina safiyyah!!

    0

    0
  74. dengar cakap aku..!! says:

    agak pelik tgk fb scha n awal byk peluk2,,duk serapat abis..xkene pape plak kan..hurmmm..mybe sbb org tgk jorg sweeeeeeeeeeeeeeeeettt kapel..hehehe

    pelissss

    0

    0
  75. awal fans says:

    kpd awal…relex je laa..pompuan cmni mmg ske melalak x tentu pasal..tak tau malu!!xde maruah!!!!

    0

    0
  76. budak baik says:

    ptt la scha x thn lame ngan fahrin, sbb nyer x leh buat jahat, si fahrin baik, awal ni boleh tahan gak ek, padan muke korunk berdua, scha pon bukan baik sgt, sesuai la perempuan baik tok lelaki baik, perempuan jahat tok lelaki jahat gak, hambik koooooo……………….

    0

    0
  77. Larazman says:

    Annoying la minah ni! Berlakon x seberapa!

    0

    0
  78. minahkarat says:

    betina ni la aku nampak kat laptop kawan aku… terbogel.. ada tindik dekat pusat rasa nye… aku da x ingat.. terbogel dengan jantan tuh… xtau malu.. menyirap aku la tgk kau betina… macam sial larh !!!!

    0

    0
  79. gepeng says:

    tetibe ak pelik r…ramai noh yg marah kat awal..siap backing zarina…haha..ape ke hal sumer ni??…dulu kutok2 zarina..tetibe ramai plak backing si dia nie…ader peyamaran ke??…urm…fuh xyah r sesibok bukak cite zarina nie..aku rs sumer org pon bukan kenal dia sgt…kontroversi & kontroversi..berlakon pon xhebat mane..cubela ko tgk fasha shanda tu even kontroversi sane sini..tp bab berlakon..mmg terbaik!…aku pon xtau ko tu banyak berlakon citer ape…to awal a’shari aku salute ko xyah ckp aper2 psl minah ni tweet kat ko…pastu xyah panjang2kan citer…ko amek pengajaran…ko tu pengacare bile laser2 sgt…kang xpasal org xpuas ahti dkt ko..ko kene balik…so pikir-pikirkan…n ketaksuban cinta korang berdua tu aku harap berakhir dgn pernikahan…amin…

    0

    0
  80. rotiplusgula says:

    KECOH r atis skrg nie . .

    0

    0
  81. anymous says:

    hahahhaa…kelakar betul la baca cite artis2 gaduh ni, tp lg kelakar bile dapat baca komen2 kt atas, hilang stress keje kejap….heheheh

    0

    0
  82. bubu says:

    awal = pondan terhangat!!! lol..

    0

    0
  83. Kynne says:

    Nak kutuk tu, spelling biar lah betul. Lol.

    0

    0
  84. MiSz NoNi says:

    ha.. pecah jugak pekonh awal ashaari.. gayboy berangan! kena penangan pelakon fila porno amateur baru ko tau..

    0

    0
    • MiSz NoNi says:

      ha.. pecah jugak pekong* awal ashaari.. gayboy berangan! kena penangan pelakon fila porno amateur baru ko tau..

      0

      0
  85. jojo says:

    alaa…dak zarina pun memang laser kot..ape ape pun aku memang tak suke kat awal..bajet bagoss ngn hensem sgt.lagi nak cakap pasal org tang gosip die tanak cakap pulak..spatotnye pun org yg dipileh jadik pengacare hiburan gosip panas nih bukan tgolong lam org yg rajin wat gosip sendrik nak mnglemerkan diri sendrik skali lam tv tu..ptuihh;p

    0

    0
  86. Roto says:

    Minah ni memang dah x laku! Kalo nak laku, join magazine Playboy.. confirm malam2 kena book! haha .. mcm ceeee baiiii je

    0

    0