Written by Bella | November 17th, 2015

Sebut sahaja nama Zarina Anjoulie pasti ramai yang tahu beliau cukup terkenal dengan beberapa kontroversi liar bukan?  Baru sahaja didenda RM 5,000 selepas mengaku bersalah atas tuduhan positif dadah jenis Methamphetamine, Zarina nampaknya enggan lagi terus mengenangkan kisah hitam beliau dan sudah tinggalkan Malaysia.

Khabarnya,  Zarina kini telah sah bergelar isteri kepada kekasihnya yang sebelum ini didakwa sebagai kaki pukul isteri  dan kini menetap di Brunei.  Malah, perkara itu disahkan sendiri oleh Zarina menerusi satu muat naik beliau di akaun Instagram miliknya.

I pleaded guilty for my case back in KL due to circumstances n lost a lot of opportunities cuz I gave up too soon. but God gave me something better in return, a good husband who loves me n 2 beautiful kids n his family that accepted me the way I am. I lost something but I got something greater.

I believe it’s for the better, cuz to b honest if I was still in KL n still in d entertainment industry i will only destroy myself even more . this gods plan for me to b a better person n a better Muslim slowly but surely . thank u God for this beautiful gift. alhamdullilah

Zarina juga sering memuat naik foto beliau bersama suami serta anak-anak tirinya.

Dengan kehidupan baharu ini, harapnya Zarina Anjoulie dapat berubah menjadi seorang yang lebih baik pada masa hadapan. Setiap manusia ada kisah silam mereka sendiri bukan? Tetapi janganlah terus menghancurkan diri anda sendiri.

22 responses to Zarina Anjoulie Sudah Berkahwin Dengan Kekasihnya?

  1. Pia says:

    Husbnd dia penuh tatu.diorg ni agama ape

    0

    0
    • Krol says:

      Lah. Dah dpt kaki laki pukoi, kaki dadah, kawin pulak last2.! Kot hensem cam laki palestin ramona zamzam takpe jugak. Ni muka rempit, kalau bleh guide ke arah islamic betul2 takpe gak

      0

      0
    • Anonymous says:

      Risau aku tengok anak anak tiri couple ni. Bapak tatoo penuh sleave. Mak tiri kaki hisap dadah. Pakaian dan kelakuan tak mencerminkan islamic….. jangan esok bebudak tu ikut perangai mak bapak dia sudah….hancur generasi harapan agama dan bangsa….

      0

      0
  2. ramleeposmen says:

    May Allah bless both of you. Aamiin.

    0

    0
  3. meow says:

    wpun dia ni dah rosak, aku hrp sgt2 dia berubah satu hari nanti.. Aamin.

    0

    0
  4. flygurl says:

    Kat hospital or klinik dah ada rawatan laser utk buang tattoo. Kos mmg mahal tapi x bole jadi alasan x mampu nak buang tattoo. Buang skit2 lama2 abis lerr..

    0

    0
    • Ehhh says:

      Tapi rasanya tak perlu kot. Sbb antara sebab tattoo tu haram sebab menyakitkan tubuh. Removal tu pun sakit, rasanya dulu ada ustad dah cakap tak payah. Sebab ada kes orang remove tattoo guna cara drastic dan end up menyakitkan tubuh balik. Tapi mungkin dia boleh cover tatu dia. Paling penting insaf la. Jangan buat lagi. Taubat Nasuha.

      0

      0
      • Lala says:

        True, memang x yah buang. Kalau dia ikhlas nak berubah, he just have to cover his tattoos. Islam itu mudah.

        0

        0
  5. Anonymous says:

    lelaki yg baik hanya layak utk perempuan yg baik begitu juga sebaliknya… cuma aku bimbang masa depan dua ank tu.. cara didikannya..

    0

    0
  6. ayah anda kulup says:

    cover2 la ckit tetek yg da nak smpai ke pusat tu…

    ok..sila scroll ke atas ;)

    0

    0
  7. Anonymous says:

    bguslah tue dh kawin…bole ngongkek ari2. xlah bnyk sgt koleksi dosa tue.

    0

    0
  8. Bruneian says:

    mmm. harap2 x kena tibai ngan laki kaki pukul, tengok muka pun nda seram. semoga berbahagia!

    0

    0
  9. Malu ku eh says:

    Inda kana ajar ugama kali dorang ani. Bari malu org brunei saja. Damn!

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Aku suka tgk gambar tepi tasik yg die peluk dua org anak tiri dia..nmpk sgt penyayang..Semoga Allah memberikan hidayah buat keduanya.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    i wnder why she keep saying “pay me before anything “its either they are not married or because “her husband” case with auni ali not yet solve

    0

    0
  12. Linzy Longkang says:

    kawin sbb kene tangkap basah ker? Semoga berkekalan dan baroqoh

    0

    0
  13. berlian says:

    I am sorry. I don’t think they are married. sebab tu la tak tunjuk gambar majlis.. Bukankah digalakkan untuk hebahkan perkahwinan untuk elak fitnah..

    0

    0
  14. makEnon says:

    Mak kepada budak-budak tu lagi 10 kali cantik daripada Zarina ni. Serious, muka sweet je tgk dkt ig dia. Comel, cantik.

    0

    0