Written by AbangNara | July 16th, 2012

Tuah ayam nampak di kaki, tuah Zarina Anjoulie dilantik jadi duta minyak wangi. Aceh, macam pantun dua kerat la pulak. Rupa-rupanya dalam diam, Zarina dilantik menjadi duta minyak wangi jenama Ched Solid Perfume sejak 2 bulan yang lalu. Dan Zarina menganggap dirinya popular kerana kalau tak popular takkanlah dilantik menjadi duta sesebuah produk.

zarina

Kata Zarina kepada portal Murai:-

Saya gembira kerana diberi kepercayaan oleh mereka untuk menjadi duta kepada produk ini.Saya tidak tahu sebab sebenar mereka memilih saya tetapi setahu saya peranan duta adalah untuk menjalankan sebahagian daripada aktiviti pemasaran serta promosi yang mereka jalankan. Jadi, untuk mempengaruhi orang lain atau pelanggan, seseorang duta yang dipilih atau dilantik itu haruslah popular serta diketahui ramai. Saya rasa…saya popular. Kalau saya ini tidak popular, tidak mungkin mereka akan pilih saya sebagai duta mereka.

Betul jugak kata-kata si Zarina nie. Abang Nara pun rasa Zarina nie sebenarnya agak popular. Mungkin kepopularitian Zarina tercipta menerusi kontroversi-kontroversi yang melanda dirinya, namun itu tetap serba sedikit membantu menaikkan nama Zarina. Semoga selepas ini Zarina akan lebih banyak mendapat tawaran sebegini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

139 responses to Zarina Anjoulie Dilantik Jadi Duta Minyak Wangi, Anggap Dirinya Popular

  1. sha says:

    kelakarlah ayat abg nara..heheh

    Betul jugak kata-kata si Zarina nie. Abang Nara pun rasa Zarina nie sebenarnya agak popular. Mungkin kepopularitian Zarina tercipta menerusi kontroversi-kontroversi yang melanda dirinya, namun itu tetap serba sedikit membantu menaikkan nama Zarina. Semoga selepas ini Zarina akan lebih banyak mendapat tawaran sebegini.

    0

    0
    • Rina (bukan nama sebenar) says:

      malangnya si owner minyak wangi itu….

      0

      0
    • sengal... says:

      popular sebab mempopular kan diri sendirik………
      pasni kuar kan video plak lah…….

      0

      0
      • jubur zed zaidi berlubang di tembak aaron ajis says:

        sape ckp kau x popular.? sy sbg zed zaidi mengisytiharkan jubur kita sama2 berlubang

        Sape gelak LIKE, Sape sedih baca komen aku DISLIKE

        0

        0
      • Anonymous says:

        sedihnya aku baca komen kau.. aku nk DISLIKE.. ahahahahaha..

        0

        0
      • Ko Kesah says:

        wadepak la ko nih xsenonoh yg amat..

        0

        0
      • jubur zed zaidi berlubang di tembak aaron ajis says:

        apa salah ku sehingga ramai yg dislike komen ku.?? salah ker kalau jubur berlubang, kalau x der lubang mcm mana nk berak.?

        0

        0
      • duta spender lavocah x laku says:

        kesian nyer komen kena dislike, tak pe aku like komen kau

        0

        0
      • just nak gelak says:

        hahahha…. x pernah ada org puji dia jadi dia pujilah diri sendiri… sedih sedih…

        0

        0
      • Anonymous says:

        X pnh dgr pun nm minyak wangi tu,minyak wangi x glemer mmg le bole jadi duta owner dia pun x bape nak ada duit nk upah Dato Siti,Lisa Surihani jd duta tu yg amik ko tu murah skt kan kos dia….perasan glemer kalo bkn kontroversi terlampau ko tu aku pun x kenal ko ni sape..

        0

        0
    • spy limah says:

      Tak maulah pakai minyak wangi yang jenama tah hapa2 tu!

      tak apasal2 nanti abis rosak keturunan aku dengan aura jijik si Zarina Anjoulie.

      Daripada kau jual maruah dan harga diri lebih baik kau tolong mak kau berniaga kedai makan kat Sepang tu Zarina oiiii

      0

      0
      • Anonymous says:

        Dia pun berniaga jugaklah..

        0

        0
      • spy limah says:

        Anon, dia niaga apa?

        0

        0
      • Anonymous says:

        bak kata ustajah bn, tuhan byr cash ape yg kita ckp kat org, so aku takut sgt kot2 keturunan spy limah betul2 jadi mcm zarina anjoulie.

        0

        0
      • Anonymous says:

        Spy limah, ni I yang reply u yg 1st pnyer bukan anon yang cakap pasal ustajah tu. Dia meniaga barang2 terpakai..

        0

        0
      • spy limah says:

        what? mintak maaf pada Zarina? No no no bukan taraf akak nak pegi mintak maap pada perempuan itu yea…

        Suruh dia minta maap pada Allah dulu sbb dedahkan aurat, bercium dgn abang tiri, bergambar bogel… ish tak laratlah nak tulis.

        0

        0
    • xmahu tahu says:

      hahhaha..syok seniri rupanya….hihihi

      0

      0
      • spy limah says:

        Oh… barang2 terpakai… kira oklah tu janji boleh buat duit.

        Terima kasih atas ingatan ustajah BN sbb ia akan menguatkan lagi usaha Spy utk mendoakan yang terbaik utk keturunan Spy.

        0

        0
      • Anonymous says:

        doa je x cukup spy limah, sbb kita tetap akan dibalas utk kata2 kita pada org lain. ape kata spy limah gi mintak maaf ngan zarina anjoulie ni. kot2 la bleh makbul doa pastu. ahahaha

        0

        0
    • redcarpet says:

      perasantan giler minah Lucas ni .. xd sape nk beli perfume klu dia jd duta .. korg jgn beli taw nnti dia perasan thp gaban pasni …

      0

      0
    • sazang says:

      lepas ni boleh tercalon dlm ABPBH

      0

      0
    • n says:

      x pernah dgr jenama minyak wangi tu..x popular pon..zarina tu popular sbab kontroversi je..klu x sbb tu org pon x kenal..

      0

      0
    • sang says:

      popular ke tak popular ke tuh belakang cerita..masalahnya sekarang ni si zarina lavocah ni ada peminat ke?ada ke org nk beli minyak wangi ni? kesian owner perfume nih..sadis~

      0

      0
    • Idonthinkso says:

      Nampak tak permainan dia ???!! Haha. Sy rasaa…. Sy popular… #pun bolehhhh zarina

      0

      0
    • bb says:

      bangang !!!

      0

      0
    • qila says:

      nyampah lak aku dgn die nih.. dsr b*tch mmg cmni kot.. opsss!

      0

      0
    • sara asyraf says:

      ha3…perfume x glemer…cikai…dan r ko jd dute…wek…!

      0

      0
  2. minah says:

    geli je… -.-“

    0

    0
  3. minah says:

    geli je.. -.-“

    0

    0
  4. Aku syok sendiri says:

    Hoi Zarina.. hang tak malu ke perasan diri popular. Inilah artis paling perasan saya pena jumpa. Popular engkau sbb kontroversi murahan maka jadilah artis popular paling murah. Uwek!!!

    0

    0
  5. XO says:

    OMAIGOD. popular. kepala bana. kahkahkah!

    0

    0
  6. Saye ler Perempuan Itew... says:

    aku x mau beli pun..hatta ko jd duta LV pun :) ini kan pula minyak wangi murah =)

    0

    0
    • Anonymous says:

      mampu ke pun nak beli LV??? ahahahaha

      0

      0
      • Azra says:

        LV tu dikira average brand je dik. Ramai je mampu pakai. Kalau dah kerja engineer, manager gaji RM7-10K, boleh sangat pakai LV, Tods, Chanel, Salvatore Ferragamo, Fendi, Furla dan sebagainya.

        0

        0
      • Anonymous says:

        erkkk average brand???? akak beli neverfull je kot tu yg kata average brand. klu limited edition xdpt kak below 10k.

        0

        0
  7. Insan says:

    Beratkah bakul awak zarina…biar saya tolong angkat sama haha

    0

    0
  8. amanda says:

    pe masalah la minah ni..rsa cam nk tumbok je muka dia

    0

    0
  9. adik zura says:

    OMG…popular ke??

    btw tahniah la jadi duta..ada juga sumber pendapatan..

    0

    0
  10. minatneelofa says:

    Dia ni popular sebab tetek dia besar, tapi otak dia kecik dari tetek dia. Neelofa tetek besar dan beraqal bijak pandai.

    0

    0
  11. Idunno says:

    ERK…so menyampah!

    0

    0
  12. frankrose says:

    dah dua bulan dah…? kenapa aku tak tau…… “Ched Solid Perfume’ ni jenama mana… kenapa aku tak pernah dengar…….

    0

    0
    • merpati says:

      hahaha.. ko g carik kt petaling street… buy 1 get 10 free with additional zarina anjuling…

      0

      0
    • dot..dot..dot.. says:

      perfume ni mmg perfume murah!! less than 15RM. korng try google jer giggle. dia tarok ini perfume handmade with fine ingredients. Eeii.. buatan dia ker?? fine teruus.. Yuckkkkss.

      0

      0
    • LLM says:

      kah, kah, kah jadi duta minyak wangi murah je. apa nak kecoh.jadi duta minyak wangi Lancome ke Estee Lauder ke tak apa juga.
      dasar murah. kalu dah murah tu dapat offer pun murah jugak. itu pun nak heboh. popular sangatlah tu. ceh nak muntah aku.

      0

      0
  13. eka says:

    kemain ko jemah.. fofular!

    0

    0
  14. Popular Kerr says:

    Ada aku kisah..

    0

    0
  15. siti fatimah says:

    popular btol..lepas 2 bulan br i tau… very good! :D

    0

    0
  16. ............. says:

    dh x ad artis lain ke nk ambil selain dari dia ni jdi duta…kesian..kesian..

    0

    0
  17. chentalove says:

    popular sbb sexy kot @pun persan popular…
    p ku tak rsa kau popular mna…klau bkn sbb kontrivsi hri tu mmg sah ku x knal spa si Anju ni… :( kcian…

    0

    0
  18. lalucah sengal! says:

    klau fofular..knpe skrg aku baru tau ek? xpernah nampak pn sbelum nie…

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Lorr…perfume murah je rupenyr, x smpai 15 henggettt pon. Ko nyer gebang mcm jadi duta perfume antarabangsa … popular habisss.

    0

    0
  20. totoro says:

    popular ke ko?org2 kenal ko pon sbb citer2 negatif ko jew..minyk wangi tu mst jd minyak busuk nnt..

    0

    0
  21. nz says:

    lorr duta jenama ape nih?xthu pun..ingatkn jenama popular..ss jugak minah nie rupernyer.mengaku popular, pernh masuk ABP ke?ko popular dgn citer2 lucah n skandal2 ko jer.tu yg buat ko popular, pastu citer gaduh dgn artis2..hampeh.

    0

    0
  22. triple j says:

    aik? mula2 cakap org keliru ingat dia ni lufya. tapi la ni cakap dirinya popular plak. mana 1 yg betul?

    0

    0
    • lulu says:

      ko ni terbalik, org keliru tgk lufya ingatkan die, bukan tgk die ingatkan lufya.

      0

      0
    • triple j says:

      i cakap, mula2 dia yg cakap camtu. konon sebelum ni org kelirukan dia dgn lufya. konon ketiak busuk la apa la. tapi la ni dia cakap dia popular. kalau dia popular la sangat, kenapa org boleh “keliru dia dgn lufya” spt dakwaannya?

      0

      0
      • lulu says:

        ko salah jln cerita ni triple j oiii.. cerita sbnrnye, org tersalah anggap lufya ingatkan si zarina anjoulie, so lufya ni kata la die xkan tergamak jd mcm zarina, so zarina bengang, dia mula la kutuk lufya ketiak lecak, pastu buat cerita sarcasm konon org keliru antara die dgn si lecak, sbb dlm af lufya kan penah basah ketiak masa konsert, tu yg wujudnya istilah ketiak lecak, bukan ketiak busuk, padahal org x penah pun jmp si zarina ni and ckp die lufya pun, die saje ckp camtu sbb nak kutuk lufya. ….

        0

        0
      • Anonymous says:

        triple j ni mmg asik nak betul je, padahal bukan tau citer sebetul pun, pakai hentam ckp jeeeeee… booooooooooo

        0

        0
  23. Anonymous says:

    salam smua,
    yalah mengaku popular tu…. saya rasa dia ni popular kerana cerita sensasi dirinya saja….. beruntung lah org yg mengambilnya dia tu ……

    0

    0
  24. HAH says:

    Ewww… perasannya… this is call as Beauty that Don’t have Brain At ALL!!

    0

    0
  25. Ara says:

    Okla klu “dri sndri prasan popular”..wlu org lain tk berprsaan sbgitu pun terhdap dri anda! huahua

    0

    0
  26. linnnn says:

    hang nie patot jadi duta pakaian dalam cap giant… baru la sesuai dgn kepopularan hang dok p tayang sume bende…

    0

    0
  27. midori says:

    ada gak company nk amik c lavocah ni nk buat duta yea..mktg strategy yg teramat fail..isk3

    0

    0
  28. AAB says:

    Tolonglaa…
    Zed Zaidi lagi popular kot…
    Lagi layak jadi duta minyak wangi dari ko…

    0

    0
    • jubur zed zaidi berlubang di tembak aaron ajis says:

      ada sape2 sebut zed zaidi di sini.? i’m here with jubur berlubang

      0

      0
  29. ikan buntal yg membuntal bila dgr nma si gediks nieeeuuuwekss! says:

    Popular? HAHAHAH!! memang laaa kelakar tahap srius! abis klu dh popular dgn kontrobesi yg ntah ape-ape je pun adoiiii. alahaiii duta konon, perfume pun jenama ntah ape-ape je sgt pun adoiiiiyaiiiiii. perasanlaaaa sgt laaa lu ni!

    0

    0
  30. tasya says:

    popular sbb tetek kena gigit dek jantan? choyyyyy

    0

    0
  31. cik molek says:

    ko ni elok kawen dgn azwan ali la..tak habis2 membangga diri pastu suka buat masalah….padahal semua org tak suka ko…

    0

    0
  32. anastasiaemylda says:

    alahai kesiannya dia..:) ishishish..

    0

    0
  33. anastasiaemylda says:

    alahai ada sapa2 yang ‘sudi’, pegi la tolong..kesian dia..:P

    0

    0
  34. halimah jongang says:

    tengok pada muka pun dah geli..ni kan plaks nak membau pfume yg dutanya ppuan ni..no wwayyyy la kan

    0

    0
  35. lattalilattalitamplom says:

    klu tk kuar kahak ijau aku kt dia tk tau la nk cakap…hhhhhakkkktuihhhh !!! kan dh kena…uweeekkkk

    0

    0
  36. Popular? memang ko popular tp bukan krn bakat, tp kerana kenyampahan tahap cipan dr org2 malaysia ni. Buktinya, lihat saja komen2 yg ada kt abglara punya website ni… :-)

    0

    0
  37. Mimi says:

    sape nie? famous sangat ke?? (“.)??

    0

    0
  38. beress says:

    ee..busuknya minyak wangi ni..

    0

    0
  39. kiah propaganza says:

    kero agak bjik mata tokey perfume tu.. xpon si zarina ancoli ni ade skandal ngn tokey tu..tu yg dpt jd duta..dri bli perfume si duta lucah ni..baek aku bli myk wngi malaikat subuh..hua3…..

    0

    0
  40. Anonymous says:

    mulut puaka korang nie..

    0

    0
  41. no says:

    napa x jadi duta coli ngn spender je….ko kan pemes….

    0

    0
  42. Anonymous says:

    hahaha .. aku jiran dier doh ..

    0

    0
  43. mashimaro says:

    HMMMM….. X KUASER AKU MELAYAN ARTIS SYOK SENDIRI NI… POPULAR K???? PERASAN X SUDAH SUDAH…

    0

    0
  44. L says:

    LOL..!!! Love your sarcastic statement Nara..!
    Conclusion, this girl is so pathetic….!

    0

    0
  45. mayo says:

    astagfirullah hal adzim..apa la nak jadi kan korang ni.xbaik la menghina org sampai mcm tu skali.sampai kan minyak wangi,tokey minyak wangi tu pon kena bahan gak dek sebab korang xsuka kan duta dia.xsuka sudah,diam2 je.

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Minah lucas. Minah gadoh. Minah perasan. Ksian.. Ksian.. Xda cra len ke nk popular slen kntrvsi minah oiii

    0

    0
  47. Anonymous says:

    HANJING KURAP ni popular ke?? Yark!! Pelacur murah camni pun ade yg nak… Kesian nyer org tu…l

    0

    0
  48. unknown says:

    memang glamer dan popular.. secara jujur dia antara yang popular tp dengan nama buruk dan pe’el yang sangat menjijikkan.

    0

    0
  49. Linda says:

    Minyak wangi aper eh?

    0

    0
  50. Phuiiii says:

    Popular????

    Phuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

    0

    0
  51. Ladyvogue says:

    Tak faham caner seorng manusia tu ble rakam adengan2 memant*t kat internet.. First, tak rasa malu ker? Or memang dia muka tak tau malu?? 2nd parents dia tau tak gambar anak dia yang vogie the vaz tu kuar kat net? Naked with another man lagi.. Dah macam barang scrap lah.. Sekarang soalan nyer aper agak2 uols when mak or bapak dia cakap bila ternampak gambar anak dia sebegitu.. Tolong komen sikit..

    0

    0
    • i like! says:

      ladyvouge : mak bapak dia dah lama cerai, bapak dia kawin lain and cerai gak, dia ni mmg problemchild dari sekolah lagi, tido dgn jantan sana sini, clubbing pop pills bagai, senang cerita dia nye macam crack skit otak dia dah takde perasaan dah, ko igt mak bapak dia kesah???

      0

      0
  52. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    POPULAR !!! ye lah tu…..

    0

    0
  53. Lagubestbest says:

    Popular dengan negativiti, harap brand minyak wangi tu tak kena tempias dihina ramai seperti dutanya juga lah. Duta yang bagus bakal menaikkan nama brand, duta yang rosak akan menjahanamkan brand.

    0

    0
  54. nuna says:

    kepada zarina, grow up la…awak tu bukannye makin mude…jadilah buat perangai macam budak takde akal.. kalau orang tegur awak kate kubur lain-lain..tapi kene ingat awak mati nanti boleh ke gali tanah kubur sendri? ade byak care lagi nak popular…tak payahle buat propa2 mcm ni…kalu tak ckp diri awak popular pun takpe kut…by de way tahniah jadi duta..

    0

    0
  55. dynash says:

    Sape dierr ni???
    Oo dier slh seorang artis ppuan yg runtuh moral..
    Selain lana nordin..hihik

    0

    0
  56. meera says:

    dia patot ckp cmni “saya rasa..saya popular. trima kasih kpd tetek saya yg dah byk mempopularkan saya”

    kahkahkahkahkah

    0

    0
  57. Amier says:

    Bukankah dah tak nak dikenali dengan nama Zarina Anjoulie, kata nak tukar kepada Zarina Lalucah…oppss sorry Zarina Lavocah.
    Ya anda duta minyak wangi aku pulak touke minyak lintah…nak try?

    0

    0
  58. eila says:

    betina ni tak abis2 syok sendiri…hakpuiiii

    0

    0
  59. Zarina Anjouling says:

    Alamak.. kesian nye zarina ni.. fofuler lah sangat *tangan ke dada, mata ke atas*

    Ched Solid perfume dijual Rm12.90.. memang murah.. semurah diri dutanya.. ahaks.

    0

    0
  60. lovelime says:

    Perempuan murahan so jadi duta pun produk murahan!hahaha

    0

    0
  61. No One says:

    ahahaha..tergelak aku baca tajuk abg nara ni…
    ade gak pompuan perasan mcm ni ea…
    masuk bakul angkat sendiri..eeuuwww….
    baik masuk bakul sampah je la klu perangai dah mcm sampah..
    klu popular sbb kontroversi ko yg lucah baik x payah la….
    muahahaha…. ;p

    0

    0
  62. timah lenggang says:

    mmgla betina ni terlebih perasan.. ko rasa diri ko tu popular? berapa banyak piala ko menang kat abp, siapa yg mgiktiraf diri ko tu popular, perasan.. setakat mjual diri dgn kisah luar tabii ko tu baik tak payahlah..

    0

    0
  63. cik bedah says:

    ni lah PEREMPUAN GILA namenyeeeeeeeeeeeeee. bodoh. perasan.

    0

    0
  64. Dora says:

    Confirmed mmg tak laku lah minyak wangi nie…doa2 dr rakyat malaysia.

    0

    0
  65. nolley says:

    tgok pade name pon org da bole nilai….bile tgok pakaian lg hancOr…. org laki mmg la suke pompuan mcm nie sb tok nafsu jer lebeh dr tue bertuah larh..

    0

    0
  66. test... says:

    geli aku tgk die ni…weks..

    0

    0
  67. Anonymous says:

    dia nie sesuai jd duta mnyak angin cap KAPAK je………….. org yg pening2 cm dia je yg pakai …. he3.. sory

    0

    0
  68. Anonymous says:

    Tak payah lah kutuk2 dia. Tahap kecerdikan dia diragui. Kalau kita kutuk2 dia tahap IQ kita pun sama cam dia

    0

    0
  69. merakrimba says:

    suka tengok anjolie Lalucah opps lavocah macam ni…sweett sgt,,

    0

    0
  70. org kampung duk obesi says:

    klakar giler bila google Ched Perfume webpage. very the broken english!
    mmg patut ler dia amek si Zarina Lalucah ni jadi duta…sbb dia pun broken jugak…both mental and physical.

    0

    0