Written by Bella | October 26th, 2015

Memang susah dan seram juga bila jadi selebriti, ramai sahaja orang yang akan perhatikan setiap gerak geri mereka. Walaupun Zarina Anjoulie tidak terkenal dengan lakonannya tetapi imej seksi beliau membuatkan lelaki di luar sana terlampau ghairah sehingga ada yang menghantar mesej “jom rogol” kepada beliau baru-baru ini.

Ironi nya, Zarina mendedahakan lelaki tersebut mempunyai imej seakan orang yang beriman. Malah, aktres kontroversi itu juga memberitahu beliau sering menerima mesej berbaur lucah daripada lelaki seperti mereka.

Memang sarkastik habis kapsyen Zarina:-

JOM ROGOL ni yg tak tahan..u know hats funny lelaki yg ala2 beriman la yg always sent me shit like this. N what d hell is JOM ROGOL? awk tgh Ajak saya rogol siapa ni? Bongok la tak tau nak marah ke gelak.

Zaman sekarang ni memang kita tidak boleh percaya dengan imej seseorang dalam laman sosial. Tak semestinya profile mereka acah-acah orang beriman mereka sebenarnya sebegitu. Kena selalu berhati-hati.

30 responses to Zarina Anjoulie Dedah Dapat Mesej “Jom Rogol” Daripada Lelaki “Beriman”

  1. minah jambu says:

    mengarot huh !

    0

    0
  2. lara alana says:

    memang patutla org nak rogol kau, dah kau pakai seksi tak ingat dunia.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    dah ko pun mmg slalu tunjuk gambar yg sesuai utk di rogol.. nk wat camne kn..

    0

    0
  4. mamijarum says:

    Ada ke orang teringin nak ROGOL hang…….dah macam terowong……KESIAN…KESIAN…KESIAN….nasib la engkau labu

    0

    0
  5. enot says:

    Semua Lelaki mempuniyai nafsu buas…ustaz pun ada juga nafsu……kalau ada pompuan kangkang, Ustaz mana yang bole tahan…..garenti balun jugak…Kat luar kepala berlekuk, isteri anak tudung litup tapi kalau pompuan lalu je mata mula le ranjang….ye itu le perangai ustaz2 di malaysia

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Kalau org yg ajak buat jahat tu makna nya dia bukan org yg beriman la tu…kau je yg kurang pandai menafsirkannya….

    0

    0
  7. melati says:

    minah katergori Group Myvi jer yg ader hati nk Rogol…….’;;p

    0

    0
  8. Anonymous says:

    The point is xsemestinye profile yg share bnde2 berkaitan agama and ayat suci nih smuenye baik…and same jek mcm org2 yg komen bgos ala2 usatazah ngn ustaz cter pasal aurat org n sound umum ni bgos mcm xpenah buat dosa..xyah la korg isukan bnde lain plak…

    0

    0
  9. gigi emas says:

    Imej Islam kini tercemar dengan pelbagai kerenah orang Islam sendiri. Ramai perogol, penjenayaah, pembunuh, sumbang mahram, buang anak dll adalah tergolong dari orang Islam. Malah Imej Islam di mata dunia adalah amat negatif sekali. Apabila sebut sahaja Islam, ia akan disamakan dengan terrorist, ISIS, human right abuse, dll….Sumbangan orang Islam kepada seluruh dunia hanyalah ancaman kepada penduduk dunia yg lain…….Negara Orang Islam juga adalah negara yang termiskin dan mudur didunia. Kita dapat di Malaysia juga ramai golongan subsidi, daif, miskin, tak berpelajaran adalha golongan orang Islam…..Adakah anda berbangga menjadi orang Islam?

    0

    0
  10. wanita berkalong sorban says:

    ni ayat sarcastic ler …i doakan u dapt hidayat..amin

    0

    0
  11. aihh says:

    pakai seksi mana pun.. sampai dah tayang sana dan sini… hingga Nampak buah dada dan lubang bagai…. itu tidak semestinya satu alasan untuk dirogol..
    harap maklum…

    0

    0
  12. sue says:

    Laki ni pun satu. Her topless photo is already available on the net. Why bother asking? but to write a msg like this, it’s sickening.
    Yg pompuan ni, sedar ler sikit what kind of message you are giving to guys out there tu. U x nk jaga imej pun, at least pk ler keselamatan diri u tu sikit. There are a lot of psychos out there u know. U x tgk ker CSI & the types of crimes psychos can go at length to? Haih….

    0

    0
  13. Kemboja Putih says:

    Alaa..ntah2 budak lelaki tu saja je hantar msj macam tu..si pompuan ni plak lelebih konon2 suci xpernah kena tutttt…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    text tu pun masuk kat sini nak ceritakan satu dunia…kesiann..tak ada cerita lain …kot klu org ajak jom makan jom p tandas jom mandi pung bubuh kat sinih lawakkk..

    0

    0
  15. Lelaki Beriman says:

    Laahaii….ingatkan dah kene tangkap dia ni…

    0

    0
  16. geli lah says:

    kalau perangai kau senonoh. xde la org berkelakuan x senonoh dkt kau.. geli la tino ni. nk tutup malu kes lepas ke cane?

    0

    0
  17. senget sangat kannnn says:

    pelacur ni patut msg…tanya..berapa kalau nk sewa u one night..camtu..bukan rogol…die ni kat level pelacur kelas bawahan…

    0

    0
  18. Hoiii says:

    Mmg kne lh ngn org nya.xkn org nk hntr sms bgai klu ko jga aurat dn mruah.ni xpose sgt mulut chipmunk nye,breast nya.blh prsoal kn pulak knp dpt msej tu.klakar tul chipmunk ni,dh trlbih ddah dlm bdan.

    0

    0
  19. Mat K says:

    minah ni kecoh lebih. pegi mahkamah pun tak, sibuk sangat hal org nak rogol dia. pergi hisap dadah la bodo.

    0

    0
  20. Wow says:

    Wow byknya komen yg menghalalkan niat org yg ingin merogol dgn alasan perempuan itu yg lahanat. Blame the victim and shame the woman. Sungguh tidak dapat dipercayai. Kata kata seperti “mmg patut kena rogol” wow amazing lahir dari mulut melayu muslim.

    0

    0
    • kanji says:

      Malay mmg ramai yg suka victim blaming. Even kalau mangsa rogol tudung labuh baju longgar jaga kelakuan pun salah mangsa jugak.

      0

      0
  21. hhh says:

    honestly pernah ada pengalaman bkawan dgn ‘org beriman’ kat laman sosial ni. Ayat d news feed dan post sharing mostly pasal agama dan nasihat..tp bila dh bkwn lama dgn si dia ni..makin menjadi-jadi..mcm2 benda pelik di minta…

    0

    0
  22. . says:

    Okeyla tu.dah pegi makamah ke.pegi dulu.asyik kena syabu je.kalau dah biasa bagi memang orang akan cari..benda free.mmg laris.apa nak heran kalau kau dapat mesej cam tu.memang sesuai sngt.beriman ke tidak sama saja.macam bertudung juga..kalau googel ramai je yang bertudung yang rakus isap batang lelaki.

    0

    0
  23. aku says:

    romen2 plsss hahhah

    0

    0
  24. whatever says:

    Nope. This is not her message. This screenshot was viral at twitter, but the sender is not from this lady.She is not the receiver of this message. Cheap publicity though

    0

    0
  25. DIENA says:

    emm sajer la ni nak alihkan perhatian org pada kes dia kena waran tangkap tu

    0

    0
  26. ntah apa ntah says:

    pelik juga minah ni..pertama..sebelum ni dia asik pos gambar dia yang bercumbu dengan boyfriend dia xde pula dia nak jadikan isue..gambar dia yang hanya tutup part2 tertentu sahaja tidak pula malu..tu nasib baik nak tutup..silap2 berani unuk tayang semua terus..bila ada orang yang dia nampak macam beriman..baik pula kecohnya..lagi satu..mana dia tahu tu gambar orang beriman..dia kenal ker?silap2 orang tu pos muka orang lain..untuk menyamar saja..wei minah sexy tapi otak bimbo..muka dan gaya tidak boleh menentukan iman seseorang..iman tidak boleh diwarisi kalau nak tahu..ini lagi untuk digayakan…jadi tujuan dia mengatakan orang beriman pun nak rogol dia tu..untuk menyatakan gaya hidup dia tu tidak salah lah sekiranya orang beriman pun suka cara hidup dia??…

    0

    0