Written by AbangNara | February 10th, 2012

Drama kurang, filem pun kurang namun kalau dah namanya Zarina Anjoulie pastinya penuh dengan kontroversi. Semalam Zarina Anjoulie telah meminta Aliff Aziz untuk memohon maaf secara peribadi kepadanya menerusi Twitter. Persoalannya apakah yang telah Aliff Aziz lakukan kepada Zarina Anjoulie?

alif aziz

Abang Nara pun tertanya-tanya apakah perkara yang telah dilakukan oleh Aliff Aziz kepada Zarina sehingga membangkitkan kemarahan. Dan untuk pengetahuan, Aliff Aziz telah pun mem”block” Zarina Anjoulie di Twitter. Mungkinkah Aliff Aziz rasa bersalah kerana perbuatannya?

alif aziz

Kedua-duanya nampak mesra kan di dalam gambar di atas? Sekeping lagi gambar kemesraan mereka di bawah.

alif aziz

Nantikan perkembangan terkini kontroversi Zarina Anjoulie dan Aliff Aziz di sini sekiranya ada.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

171 responses to Zarina Anjoulie Buat Kontroversi Lagi, Kali Ini Dengan Aliff Aziz

  1. nyah says:

    ada aku kisah!!!

    0

    0
  2. saya ok jer! says:

    AIK. ALIFF AZIZ. SEMUA PEREMPUAN DIA NAK. ANNE NGASRI DIA NAK. APA PEREMPUAN DEKAT KOTA SINGA TU TAK LAWA KE? PATOT LA NAK MEMOHON JADI WARGA MALAYSIA.. AWAK TU BUDAK-BUDAK LAGI ADIK OI. JAUH LAGI PERJALANAN HIDUP. :)

    0

    0
    • xsukaartisprasan says:

      sbb dia bdk la kot dok enjoy x abis2…hmmm..

      0

      0
    • Cik Ketom says:

      Si Aliff ke si anak pontianak ni ke… sama je miangnya. Anak siapa diaorg ni? Mak bapak diaorg dah takde ke? Dasar manusia takde maruah, takde harga diri macam nilah…

      0

      0
    • nokia cikai says:

      ermm pas2 senang-senang je dpt kerakyatan..aku pelik betul r..cube lau kite ni g negara luar rase kne tendang balik la.. ape sumbangan aliff aziz kat malaysia?? nyanyi pn nanhado…bek bagi bangla,nepal,indon tu kerakyatan dieorg keje bertungkus lumus,siang malam(tp aku xsuke pulak,pengotor) alif aziz + Zarina Anjoulie = sosial tahap gaban

      0

      0
  3. nyah says:

    ada aku kisah!!!!

    0

    0
  4. hakimy says:

    sape die nie ek ??? yg ak knal mcm pelakon lucah da die nie mek gambo … alahai aliff aziz xde ker girl yg suci ko nk goda bohsia gak ko punyer taste ek heehheeeee

    0

    0
  5. sara says:

    1st…………….yeyeyeyyee

    0

    0
  6. DYLLA says:

    tak abis-abis!

    0

    0
  7. ayu says:

    Get a life la Zarina dan Aliff.

    Sudah2lah malukan diri sendiri. Tak nak berusaha jadi yang lebih baik ke.

    0

    0
  8. pdn muke kamu says:

    Haha..ni mst kes nk try..bese la minah ni kn cm pelacur je prangainyer..maruah xde..bodoh!!

    0

    0
  9. budak cute says:

    aku lagi x kisah…..

    0

    0
  10. hani says:

    perlu ke tau??

    0

    0
  11. saye says:

    campak ke laut je pompuan ni

    0

    0
  12. me myself says:

    minah ni pun pe je la contribution pd industri?mamat singapore ni balik kg je la weiii.buat semak msia jer.

    0

    0
  13. kiah hot says:

    arghh..blik2 pompuan nie…rimas,lemas kiah tgk..klu cite dia dh insaf ke,betobat ke,xpe la gk…si alif ni pon bleh tahan gk prangai..nyanyi x tahap mane pon…g blik spore ko 2…

    0

    0
  14. xsukaartisprasan says:

    artis pompuan ni mcm ‘BANGGA’ giler dia bnyk kontroversi kn? & dgn “BANGGA” jgak bgtau umum dia tu x bmaruah…pelik sgt…

    0

    0
    • ketua kelas says:

      btol.. ntah apa yg dia nak bangga kan sangat.

      tapi normal la skg, aku tgk pompuan tak cantik memang suka cari alternative nak tarik perhatian.tgk tu, ada plak berangan pancing media suro interview dia… nmpak sgt kena buat sesuatu dulu baru wrtawan teringat kewujudan dia.. sorry,semua orang dah tau kau IN and out.. u’re too cheap lah babe!

      0

      0
    • adrin says:

      bila aku baca gosip ni aku saje usha twitter dia tgk dia ada gado ngn sorg budak ni. budak ni ckp dia byk kontroversi je, abis dia hentam reply tk kisah ada kontroversi janji duit masyuk n bapak budak tu org pertama melancap tgk gmbr dia.. dia bangga oh! mmg tk tau la maruah dia letak kt mana. kalau org lain pijak maruah kite pun mesti kite marah. ni dia pijak maruah dia sendiri. betul2 tk tahu malu, tak beradab. kalau aku jadi parents dia, aku tampar je sampai dia sedar.

      0

      0
  15. sara says:

    artis ni kan kalau nama dah tak berapa nak laku..mula la cari publisiti murahan. up kan balik nama yg dah tenggelam dalam logi kumbahan taik. adoii xabis2 la artis wat masalah.

    0

    0
  16. bosan dengan gosip lucah says:

    ada aku kisahh..next!

    0

    0
  17. sukesuki says:

    zarina anjouli adalah artis yang meningkat nama bukan kerana bakat tapi kerana kontroversi yg x abis2!!

    0

    0
  18. ADE AKU KESAH...!! says:

    nk mintak perhatian la tuh,,,! belakon pon ke LAUT,,,nk kontroversi murah…geli jerkkk!

    0

    0
  19. suka suki says:

    abg nara, cite psl Zarina Lavocah ni menyemak blog kamu je..

    0

    0
  20. lily says:

    kalau dh betina sundal tetap sundal!!!!
    harap suratkhabar gam betina pelacur nih!!!!

    0

    0
  21. milah jembes says:

    amboi anak ikan mak….. aliff aziz u buat pe kat tino tu? ahaks!…. ternyata aliff aziz jantan straight… mak suka noks!….. kelazzz ko… tino tu ko dah sapu ke?.

    nak minta maaf amenda… tino ooi… ko yang gatal kot!!

    …. terfikir itu dalam fikiran mak milah! ampun! ahaks!

    0

    0
  22. labi-labi says:

    minah ni setahu aku la…berlakon citer anak pontianak jer kan?? itu jerlaa yg nmpak product dr dier…itu pun hampeh jd citer tu…kaku gilerr. pastu sekarang gaya percakapan pertuturan dah ala2 diva dh pernah menang academy awards ni ape ke he nyer yob~

    0

    0
  23. what the? says:

    woah! kontroversi kontroversi ..

    0

    0
  24. abu says:

    belakon satu filem jer.. artis ke? lau apply model untuk magazine playboy mesti dapat..

    0

    0
  25. Qisya says:

    Ya Allah, diorang mcm pikir keseronokan dunia, kalau kita tegur, diorang takkan ade respond ape pun, believe it. tapi, kita hanya mampu doa supaya terbuka hati diorang, amin, Ya Allah, amin..

    0

    0
  26. ho says:

    astarfirullah

    0

    0
    • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

      Laa Jalina En Juling oiii…ngan Aliff Aziz x cukop umur pun ngko bleh layan…mcm budak laki baru nak tumbuh misai je haku tengok budak nieee…x kerlass lansung taste ngko…dua2 gediks…nyampah haku

      0

      0
  27. Funai says:

    bosan aa gambar nii,,,gamba tadak bajuu tadak kaa??

    0

    0
  28. saya lagi says:

    Aliff tu tipikal jantan artis sosial. Kalau dah sosial tak kan plak dia buat activiti mengaji Al quran or membuat majlis jamuaan anak2 yatim plak kan??

    kena pulak perempuan mcm Zarina…which any straight man cannot think straight n positive but pikir buat benda “geli2” with her. Bottom line is..kesian you Anjoulie. Udah2 ler tu.

    0

    0
  29. meeradriana says:

    kalau zarina x bgtahu media pun, kitorang tetap tahu apa yg blaku..
    bcuz we know what type woman like u..
    xde harga diri..
    buat malu je buat statement mcm tu..
    honestly bg aq, ko tu bkn selebrity pun..

    0

    0
  30. alif aziz..ko ade rakam x..klu ade bluetooth kat aku la..aku bg ko 5 hengget nnt ye..share kan lg afdal..wakakakakakaka…

    0

    0
  31. Belinda says:

    aku rasa si zarina ni tak sesuai kot jadikan isteri, hmm. nampak sangat dia ni murah. pada pandangan aku lah.

    0

    0
  32. spy abg nara says:

    hari isnin mlm baru2 ni aku gi genting highland. dlm kul 1 pg cmtu, aku nk gi toilet. n toilet yg aku jumpa tue brdekatan ngn coffe bean.maka aku trnmpk sorg couple ni. yg laki tu dok pegang2 tgn pmpuan tue, dok belai2 kt meja.agak tak manis la kt public bt cmtue.mula2 aku tak prasan. lepas tu, bile jln, aku bertembung dgn couple tu, skali rupanya aliff aziz dan anne ngasri. dorg jln smbil anne pegang lengan aliff sambil tersenyum2. dlm 1 pg tu, mana anak2 anne? tp dorg bkn berdua, sebaliknya bertiga, ngn sorg pmpuan lg yg tidak dikenali. mgkin nk cover line jer.

    0

    0
    • jin noty says:

      la ak ingt anne tu da tobat, bkn dia da pkai tudung la ni? dunia….

      0

      0
    • assistant spy abg nara says:

      anne ni lgsung xpkir anak2 la…klu ye pn nk sgt laki cari la yg layak utk jadi bapak kepada anak2 dia…xkn budak xhbis sekolah ni lg yg dia nk kot…xmatang lgsung…dh la tu…PLAYBOY plak tu….nmpk sgt laki ni just nk main2 je ngn dia..hmm…klu dh cinta tu susah la nk ckp…dunia2…

      0

      0
    • spy abg nara says:

      tula psl…aku pun tak sangka leh terserempak ngn dorg…n anne yg sweet tu cam tak kena je ngn aliff aziz yg palyboy nie

      0

      0
    • aku bkn siapa2 says:

      laa yee kew?? (wat muka terkezut)….. kesian si ann tu, arap2 dia just a prend jew coz rasa cam tak sesuei sungguh kalau diorang berdua nee.

      0

      0
  33. Dayyatieynz says:

    hahahaha..lawak lar..Aliff Aziz block pompuan tuu..?Mesti pompuan tuu yg terhegeh-hegeh kat dia..tuu yg kena block tuu..padan muka!!!!!!

    0

    0
  34. Jayoh Joggang says:

    Alif ni tak habis2 juga, buat apa kau layan si Zarina Anjoulie.. kan lebih baik tumpuk kan pada karier nyanyi atau berlakon.. jaga lah perangai di negeri orang. Jaga nama baik keluarga & negara..

    0

    0
  35. mak jemah says:

    semoga mereka berdua diberikan hidayah oleh ALLAH s.w.t seperti artis2 lain dah kembali ke pangkal jalan… sama2 la kita doakan…amin…

    0

    0
  36. miss wawa says:

    Hey alif aziz!! apa kau da buat?! jgn nak asyik cipta kontroversi aje lah!! buat malu org singapore aje!! kalau mcm gini pe el kau baik balik singpore nyanyi kat sana aje! mak kau bole jugk pantau kau!! aku org singapore pon malu dgn attitude kau!! tak serik2 lagi ke??

    0

    0
  37. jula juli bintang 3 says:

    adoyaiiiii……………….pnat la ngn minah ni,sakit2 badan dgr cite sal die..tros rse mcm nak amek mc…ni ko sume ko punye pasal la zarina lalucah oii

    0

    0
  38. pushy says:

    huh ! next please ,,

    0

    0
  39. Haha. Artis..biase la tu. Penuh gosip murahan. Tak layak jadi icon. Icon keneraka bole la! Ade aku kasih? Hahahahaha

    0

    0
  40. Hish! says:

    jgn salahkan mak bapa dorg.mak bpa x pernah ajar anak utk jd kurang ajar.cuma anak sja yg pandai2 nak cari kebebasan konon.inilah kebebasan yg mereka nak.terbabas terus dari landasan kehidupan yang benar.harap2 masih ada keampunan buat mereka..belajarlah utk menerima kritikan dari org lain.org tegur x semestinya x suka.yg mengutuk itu yg x suka.

    0

    0
  41. tipah tertipu says:

    ape y aliff aziz bt mlm2 tu…cita la bg abis

    0

    0
  42. Moshi moshi says:

    Alah..pompan ni slalu mcm nilah.cari publisiti murahan.dia ingat,dia aje yg betul.ada.. aje nnti dijawabnye. lain kali jgn dilayan sgt si jolie ni.makin dilayan,makin mengadalah dia.dah tak laku,mcm2 kontroversilah di buatnye.

    0

    0
  43. Anonymous says:

    APE KATE SATUKAN SI ZARINA NI NGAN AZWAN ALI

    0

    0
  44. Norma Jean says:

    This woman is so cheap. Dengan tak malunya bukak pekung sendiri. SO CHEAP. memang patut le bekas tunang tu dulu hina kau.

    0

    0
    • Khaira says:

      ala… dia jugak yg membuka bajunya dulu….. setakat buka pekung, xheran sgt…
      buka baju yg nmpk breast dia tuh…… adoiiiiiyai…

      0

      0
  45. Lagubestbest says:

    Alif aziz? cmne rasa anjoulie tu? best x? komen sket?

    0

    0
    • foster the people says:

      rasa dia cam cecah2 sambal sket..lavocah cha cha cha..

      0

      0
      • bujang says:

        Agaknya kena penumbuk sambal ngan Aliff Satar.
        Atau Aliff kopek kerang dia.
        Jahat betul dia orang ni……..artis sampah……
        Agaknya x pakai kondom……kena pancut dalam….hah….takut
        bunting kut….tu yg. suruh mohon maaf..

        0

        0
  46. Anonymous says:

    baguslahhhhh kalau dah bgtau ape yg dah dbuat pada malam itewwwwwwww kpd media, seharusnye kite usulkan pada pejabat agama..hahahaha

    0

    0
  47. dd says:

    Sebenarnye si juling betina sundal ni saje je api2kn si alip ni..mane la tau..kot2 si alip xsedar diri ni berapi..ade lg gmbr koleksi dorg yg upload nnt..masa tu..gambar atas katil sure mesti ade punye..tu la sebenarnye motip si juling betina sundal ni..sbb org dh biasa dh tgk die x berbaju…pas ni ade la klip alp ngan juling ala peter pan ngan lunamaya

    0

    0
  48. foster the people says:

    jom la kite usulkan pada pejabat agama..k

    0

    0
  49. zarina-ann-juling says:

    Aku geram tgk minah ni..nk pijak je rasa.sepak ksi diam ke..kuang ajar n mencapub lebeh

    0

    0
  50. cicakiut says:

    “dat night” tu ada video tak? okay gak kalau tersebar! Si betina ni bkn ke last week gosip dgn sorang african kat kolej dia dan si jantan ni gosip dgn anne ngasri? Saja jer kot ayat manis kat anne sebab nak berlakon lagi bawah produksi si kakak darling ngasri tu… Balik singapore lah, malaysia tak perlukan artis perangai hodoh macam ni! Yg betina tu, kalau nak terus jd warganegara di negara yg damai ni, perindahkanlah akhlak sikit! Papepun, ada aku K!!!!

    0

    0
  51. jabun says:

    ko dah puas romen2 zarina, ah! aliff
    bagus! romen boleh kawin jgn.

    0

    0
  52. HUMMER69 says:

    ALIFF AZIZ…. LU BUAT MALU ORANG SINGAPORE LAH DER..
    SUAH DTG MESIA CARIK MAKAN…
    TAK TAHU BAWAK DIRI…

    SI BOHSIA MESIA NI JUGAK LU BWAK JALAN.
    TAPI LU DUA MEMANG SAJAK AAAH..
    DUA2 PERANGAI HARAMJADAH..
    GIGI SAMA2 MANCUNG!

    0

    0
  53. hehehe says:

    borink…

    0

    0
  54. amora says:

    Nara ni selalu slowpoke. Ketinggalan keretapi…
    Ada Wan kesah?

    0

    0
  55. JaeD says:

    minah ni azwan ali version pmpn….huhuhuuh

    0

    0
  56. triple j says:

    kalau nak personal apology, kenapa nak kecoh dlm twitter? sms direct la bodo. memalukan diri je.

    0

    0
  57. ikutsukeakulanakkomenape says:

    zarina : dah la tu. kau ni xmalu ke?? please. ni malaysia. all of us know u aren’t a virgin. but, at least xyah bgtau 1 dunia brpa byak lelaki yg dah pnah tido dgn kau k.

    alif aziz : kau nak ke apa yg kau buat tu jd blk kat adik pompuan or ibu kau?? cnfirm xnak kan. so, jgn la buat bnde yg same. plus, she’s a whore. kau xtakut dapat syphilis ke??? unless u already T.pallidum positive.

    both of u are CHEAP.

    0

    0
  58. ZURINA ANN NGASRI says:

    u olls ni memang taw..xbaik kutuk2 i…i juz want to be honest ngan media jew..biar pekung dada i & alif aziz terbuka…i sukeee dapat publisiti murahan…motif i senang je..i taknak nama i tengelam begitu sje…mesti la kasi gempak sikit dunia hiburan ni..kalau tak u olls mesti xde modal nak kutuk2 artis ..so please jgn henti kutuk2 i okay??? i nak femes jugak….^______^

    0

    0
  59. alan says:

    sape nk kawen dgn zarina an-julie lavocah sila like!
    sape nk kawen dgn aliff aziz sila dislike!

    0

    0
  60. student bandung says:

    slut

    0

    0
  61. Anonymous says:

    hahaha dah kena fuck baru rasa bersalah perempuan kaki jantan .. dah mcm jalang sangat …

    0

    0
  62. Anon-mouse . says:

    Pui . Publisiti murahan betul lah minah ni -,-

    0

    0
  63. amalina dangdut says:

    aku kesian betol ngan minah ni.. desperate nak gleme tahap gaban kot~ what the F jeee..

    0

    0
  64. lily says:

    abg nara,,sorry for this comment,hope u xmrh n trasa,as muslim,i just nk advise u,atleast i lepas dri tggugjwb untuk tgur org seagama dgn i,,,xlehla u wat blog ni for gossip2 tntg hal org lain,,stu dosa jika kita duk bercerita tntg org lain,maruah org lain,buat dosa ja,lgi org duk bca,lg dosa msuk akaun u,,tah la,tiba2 ja rsa nk tgur,bila tgk wife u n anak yg bakal lahir,,,rsa macam…tahla,,,,,,buat pe kita bjaya dlm hidup,tpi dgan paparkan gosip tntg org lain kan.

    0

    0
    • adik nara says:

      ada abang nara kisahhh…janji duit masuk…dosa citer blkg…kubur masing…klu abg nara kisah…dh lama dh dia tutup blog…tp income masuk…masyukkkk…tutup sblh mata jer lah….klu beribadat pon…bkn nya dpt duit

      0

      0
    • ulam pegaga says:

      betul apa yg lily kata tu.. bukan nk dengki or sakit ati tgk u berjaya abg nara tp cara u ni x berapa betul.. u ada kelulusan… oversea lg.. cari lah kerja yg elok. lgpun pekerjaan tu ibadah.. u rasa ini ibadah ke??

      0

      0
  65. bodolah says:

    Zarina ni tak ubah macam pelacur murahan! gila kontreversi…uwekkkk

    0

    0
  66. soffea_zulaikha@yahoo.com says:

    maka suaminya terkejut kerana isterinya seorang pondan…hahahhahah

    0

    0
  67. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    dh la alif balek singapore je lah ! jangan main kt kl lagi nanti th happe2 lagi yg nk di fitnah nye ….u tu hensem ! orng hensem2 ni memang banyak kena fitnah ! kalau alif tk layan artis pompan yg nk mengatal ngan alif ha nanti si artis pompan ni buat lah macm2 cerita n fitnah nk kn kontolversi ! dh gatal tu gatal jugak lah mengenyam nk kena garok !!!! alif u jangan layan lah mlaysia nye artis pompan ! sblm timbol macm2 masaalah lebih baik alif jaoh kn diri dari artis2 pompan mlaysia……….tapi yg menjadi muskil di kepala hotak minah jambu ni ape yg alif dh buat ngan si zarina hamlau ni? ada ke alif raba2? pelok2? korek2? sondol2? sampai si zrina ni melenting? mari kite pikirkn bersama……………………

    0

    0
  68. ceepap anjoulie says:

    dah dapat ceepap, blah la…takkan nak kawen dgn minah ni kot…byk lagi yang belom ditebuk tupai diluar sana…

    0

    0
  69. Aly says:

    Aku orang Singapore pun tak suke dengan Alif aziz. Buat malu je.

    0

    0
  70. licca says:

    tgk kening si betino tu….itu budayo owg yahudi tuuu…..takpo biokan…nanti bilo dio mati nanti minta le owg yahudi mandikan dio dan kuborkan dio….kuang hajo punya betino…yg jantan tu pun samo…mcm syaitan..jooo

    0

    0
  71. buwekkk says:

    sampah…..k nextt!!

    0

    0
  72. mat jambul says:

    sori, out of topic jap. wahai pemilik avatar warna blu-grey yg ada tajam2 tu, yg nama samarannya byk sangat eg: anonymous, aly, soffea_zulaikha, anon-mouse, jaeD, spy nara dan banyak2 lagi (penat aku nak tulis). ko ni takda life ke? setiap post nara ni penuh dengan komen ko je, semaklah weii. btw, ko ni ada mslh SPLIT PERSONALITY ke apa sampai nak ada nama samaran banyak2? sorry to say, u really annoy me! how pathetic..!

    0

    0
  73. mat jambul, ko ni mesti alif aziz. im sorry der…. welkambing to internet

    0

    0
  74. natrah says:

    sebab xde hukum islam yg melaksanakan hukuman zina, maka mereka melakukan perbuatan terkutuk ni dengan sewenang wenangnya tanpa merasa malu dan takut pada Allah, sedangka kedua2nya adalah muslim.. ape nak jadi? ni dah artis yg buat.. rakyat kebanyakan macamana pula? =(

    0

    0
  75. jamban wangi says:

    Xyh poyo la alif aziz ni nk si anne ngasri tu bkn lawa pn.. Pki je tdung tp prangai mcm jamban.. X sedo dirik dh ade anak 2..ni mst kes desperate kesunyian gatei nk berJANTAN… Smp bdk2 cm alif aziz ni pn die nk rembat..wakakaka..

    0

    0
  76. alif aziz says:

    testing.. ada yang kutuk aku ye?

    0

    0
  77. muiz says:

    amboi bangga laa tu buka keaiban diri sendiri….esok keluar laa cerita ni kat melodi…itu yang dia nak sangat tuu…publisiti menjatuhkan maruah …

    0

    0
  78. nurul fasya sharir says:

    Apa laaa minah nihh….x habih2….x kesian kt mak bapak dia ker…??….sedara mara dia x bising ke…??….wat malu kaum je laaaa….x de harga diri langsung…..ko tinggal satu steps je lagi zarina ooiii….nk popular sgt…ko wat je video lucah…confirm satu malaya ko akan terkenal….

    0

    0
  79. mat jambul test avatar xlotak email says:

    kuar avatar blue-grey yg ada tajam2 tu yo? aihhh..testing ajo…

    0

    0
    • mat jambul says:

      hehe. tau2 je ko ek? maafkan atas kejahilan aku. baru ku tau kalu tak letak email akan kuar avatar tu. lol

      0

      0
  80. mat jambul test avatar xlotak email says:

    kahkahkah….botui pun…apo ko bongap sekalian orang yg dok memaki2 tgk avatar gni…terencat eden nak baco komen sobonar..amik makan kaki sendiri..

    0

    0
  81. dialog zarina anjali & alip anak pak ajis says:

    zarina:ello alif..taktik kita berjaya la..i dah berjaya highlitekan balik nama kita yg dah malap2 lampu mentol kat industri..tak sesia i create the story.u plak buat2 block i nyer twitter.mmg real la lakonan kita kat media.nmpaknya ramailah pengarah drama cari kita pasni.u pon mesti laku gile pasni.silap2 ada yg gandingkan kita lam drama pasni..auuwwww..tak sabar i tawww!!

    alip ajis:iye?r u sure??yessszaaaa…trcapai jgk impian i nk berlakon kat mesia..drama pon drama la,janji bleh duk mesia..i taww u ni mmg bijak bab2 create the story..sbb tu i syg u…lap,lap,lap u bebeh.. !!

    0

    0
    • sambungan dialog zarina anjali & alip anak pak ajis says:

      zarina : malam ni datan rumah i k…i gersang la..

      alip : utk mu sayang i datang sekarang pun tak pe…dah keras ni

      0

      0
  82. haku bunchet says:

    eee geli geliman aku

    0

    0
  83. cik meow says:

    zarina anjoulie ni mmg stupid. bdk 3 thn pun lg bijak dr dia sini. org kenal pun psl gossip murahan dan kontroversi ntah ape2. mcmane la kwn2 dia sanggup nk kwn dgn dia. thn nye dierg berkwn dgn org tak tau malu camni. parents dia x nasihat kan dia ke? cukup-cukup la tu buat perangai. awak tu da besar. tak kan nk tunggu umur da lanjut mcm nenek kebayan baru nk berenti meroyan. bodoh!!!

    0

    0
  84. rooney macaroni says:

    ko ni zarina, dulu masa sekolah ko xnak belajar..kat sekolah dulu terlebih kurang ajar ngan cikgu…makeup berkilo2 gi sekolah…yela kan, mentang2 ko ade family bisnes…masa aku datang makan kedai mak ko, aku tengok hampir semua family ko termasuk mak ko, hisap rokok…tu x termasuk lagi yg berlagak habis…padahal ko ni berlakon satu drama je pun…kesian tengok dorang berlagak…so no wonder la ko jadi camni…btw, sempat lagi mak ko heboh yg ko ni anak dari laki pertama die, mat salleh katanya…aku pecaya sebab ko sorang je yg muka mix…

    0

    0
  85. Sue says:

    Baca dari beberapa blog, Aliff dah confirm dgn Anne. So what happen dengan Puteri? Last Oct, masa buat show dengan Puteri kat Singapore, bukan main romantik lagi panggil ‘Sayang’ kat Puteri dan sana sini pegang tangan. All the crews belakang stage knew it.

    0

    0
  86. batang berjuntai says:

    BETINA NIE NAK BATANG SEGAR BUGAR JER HAHAHAHAHAHA…..

    0

    0
  87. meter overflow says:

    zarina juling: u tipu i, mlm tu ckp klw dah ‘dapat’ nak kawin dengan i..tapi u penipu, habis madu sepah dibuang..

    alif ajis:apaaa…u ckp i dapat madu??? u ada madu kee..i dapat pun yg recycle punya brg second hand..mana boleh i tanggungjawab lgpun i kan muda lagi..

    zalina juling: i akan dedahkan pada media apa terjadi malam tu..daripapa u dgn family u malu baik datang minta maaf…

    alif ajis: u ingat org nak percaya cakap u..berapa byk kontroversi u dah buat..

    zalina juling: u tunggu dan lihat la nanti…i tak pedulik satu malaysia kecoh nanti..

    alif ajis: what eveeer…not my problem la..

    0

    0
  88. meter overflow says:

    dulu si betina ni dah bertunang tapi putus sebab apa agaknya dia boleh putus???? kalau perangai huduh laki mana nak buat bini..kalau nak geli-geli ramai la…tapi pikiaq panjang kalau kantoi kembung perut ko naya makan tak habis…

    0

    0
    • Anonymous says:

      die x bertunang la… propa je tu…. mamat tu layankan je bile die announce kt twitter dh bertunang.. kalau xcaya cuber tgk gambar time die tunang pakai tudung tu sama design baju dgn fashion show die..

      0

      0
  89. lolipop says:

    jual murah-murah..laku ke?

    0

    0
  90. hehehehesmile... says:

    zarina ni elok belakon kt drama tanah kubur tu…mne thu ade keinsafan…

    0

    0
  91. ooo says:

    wekkk

    0

    0
  92. huahuahua says:

    dua-dua men doggy-doggy…haha…haakkk tuiihhh

    0

    0
  93. hidayah says:

    alahai… tak abes2 kontroversi.. tapi kalo lihat drpd “asal” aliff aziz,tak hairan kalo prangainye pun gitu..

    0

    0
  94. […] Drama kurang, filem pun kurang namun kalau dah namanya Zarina Anjoulie pastinya penuh dengan kontroversi. Semalam Zarina Anjoulie telah meminta Aliff Aziz untuk memohon maaf secara peribadi kepadanya menerusi Twitter. Persoalannya apakah yang telah Aliff Aziz lakukan kepada Zarina Anjoulie? … Continue reading → […]

    0

    0
  95. zarina dajjal locah says:

    laa..memang dia ni anak dajal ler..baru kuar..mak bapak dia tak kuar lagii..muka mcm sundal..memang terbakar api neraka makan kau..alif tu pun sama..lagu hampeh..blah la..padan muka..hahah…sama2 berzina la tu…mungkin bukan ISLAM ni..mungkin tak dak agama kot..suma agama tak soh pown dajal locah ni menyundal sampit kankang kaki kat suma jantan..hahahah…bodo sial..

    0

    0
  96. Melissa says:

    hahaha…minah ni tak habis-habis nak buat kontroversi gempak..kesian..pikir nak jadi pemes buat orang kenal dia konon nya..tapi guna cara salah…aduhai..kesian laa engko minah…

    0

    0
  97. Anonymous says:

    Geli tgk muka kau buekkkk

    0

    0
  98. zzzzz says:

    tak de maruah betul la dia nie…..

    0

    0