Written by Bella | August 25th, 2015

Pelakon yang cukup terkenal dengan kontroversi dan bukan kerana bakatnya, Zarina Anjoulie sekali lagi mencetuskan cerita panas apabila berana memuat naik foto sedang berpelukan dan di cium oleh kekasihnya di akaun Instagram miliknya baru-baru ini.

Zarina yang memakai pakaian yang agak seksi tanpa segan silu memuat naik foto bersama jekaka bertatu tersebut dan menyifatkan ia sebagai satu perkara yang sudah biasa dengan dirinya.

either way u guys r already bitchin bout me anyways so what’s another huh ? #mindYours#DbadBoysAlwaysWins#InkedUp #BadButter #Brunei2KL

Walaupun menerima pelbagai kritikan dan komen daripada pengikutnya, Zarina nampak tenang dan seakan sudah lali dengan pandangan negatif masyarakat terhadap dirinya.

Kami pun tak tahu apa motif Zarina Anjoulie paparkan foto tersebut dan tidak henti mencipta kontroversi. Mungkin kah beliau rasa gembira bila orang ramai berbicara mengenai hal beliau? Sahaja ingin menarik perhatian ramai? Hurm..

60 responses to Zarina Anjoulie Bikin Panas Lagi: Tayang Foto Dipeluk Dan Dicium Oleh Teman Lelaki

  1. funny says:

    apa dia nk malu kalau dl gmbr bogel dia pn org umum dah tgk. so dah xde perasan malu dia ni

    0

    0
    • Anonymous says:

      Cantiklah konon?… Whatever!…

      0

      0
      • Lovelyvic says:

        Kepala ketapi masuk pun boleh siap buat u-turn ni…
        Confirm

        0

        0
        • Anonymous says:

          Peruttt cam beranak 2 dahh.. Pegi la exercise sket..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Dah banyak kali henjut daaaa dah bolos…….tu ari Dato simpan pas tu berebut kereta dgn anak Dato sekarang gambar cium pulak.wild wild artis sekarang ni……. henjut terus henjut ……….

          0

          0
        • Anonymous says:

          kalau nak jadi betina murah pukul abis terus, kawan aku kena simpan dgn Dato cina tiap2 bulan masuk RM20,000, BMW sebijik & kondo sebijik. semua atas nama dia. jual pepek layan batang utk sorang ajer tak payah look so cheap so low cam si Zarina ni……….

          0

          0
        • Anonymous says:

          da tgk ig wife mamat ni.sbg ibu,aku simpati ngan nasib anak2 die yg comel tu sbb dpt mak bapak mcm ni.

          0

          0
      • Anonymous says:

        aku harap one day die akan meyesal dan taubat..
        ya Allah berilah die petunjuk..

        0

        0
    • Anonymous says:

      dari muka pecah rumah hingga yg ok2..sume die tibai..
      dah sah2 jantan tu sume nak body je..
      sekarang muda boleh la, nanti dah tua jantan mane pn xmo dah

      0

      0
  2. Lovelyvic says:

    Alaa… dia ni dah kategori “jalanan” bukan retis lagi.
    Tayah la siarkan kisah dia…
    Dia dh out of korum dh…

    0

    0
  3. Lady D says:

    Perut banyak lebihan lemak… Yuck.. No need to share dia ni pye story lah. Lakonan x ke mana kontroversi jer lebih berangan mcm artis Hollywood kunun..

    0

    0
  4. aihh says:

    la… bukan ke dia dah bogel terus gambar yang sebelom ni…
    apa2 pun.. that body .. putih nyer dia ni… confirm kena makan jamu untuk terus tegang kan kote tak pun guna gambir.. nak puaskan dia ni rasa confirm susah….

    0

    0
  5. Huss says:

    Yeah,and the bimbos will always be bimbos

    0

    0
  6. Anonymous says:

    kesian mak bapak dia dpt ank cmni.. jadi bahan sedap kaum lelaki je.. 20 thn lg tgk gambo sndiri pun malu..

    0

    0
  7. ada aku kesah says:

    hah ni takde ke pihak2 bertanggungjawab nak panggil kaunseling ke apa ke ? mana yg duk memekak time bdk2 pompuan kena peluk artis korea tu ? ni takde sape nak tegur ckp buat tindakan apa2 ? bknnya bdk kecik. dua2 dah tua bangka. pahal takde tindakan pun ? toksah duk bias sgt la.

    0

    0
    • Nunu says:

      Orang xsuggest panggil kaunseling sbb minah ni dah hancur xleh diperbaiki lagi dah beb…budak2 yg peluk korean tu bole lagi diperbaiki…

      0

      0
  8. aihh says:

    confirm panta’ dah x de grip.. apa2 pun dia ni dulu dah tunjuk rupa breast dia..
    setakat gambar cam ni… apa barang…

    0

    0
  9. Che Tah says:

    Anak pontianak ni agama apa? ada tatoo kat perut tu…hak jantan pun sama jer…penuh dua lengan…geli lak lubang pusat Che Tah ni tgok depa dua…. Blueeekkkk munath hijau!!

    0

    0
  10. Tayang says:

    Kalau tujuan dia nk tarik perhatian, nampak macam sudah berjaya bila Abg Nara post cite pasal dia.

    0

    0
    • Anonymous says:

      AKU SETUJU..HURUF BESAR LAGI AKU TAIP.
      .DIA DAH BERJAYA TARIK PERHATIAN ABG NARA..SKG DIA TGH SENYUM MACM KERANG BASI..BILA CONTROVERSI DAH TERCIPTA..TUNGGU JE OFFER..NASIHAT AKU PADA ABG NARA CRITA MCM NI TAK PAYAH TULIS PUN TAKPE..

      0

      0
    • KUCING says:

      nara takde modal nk up cerita dik…kaut cerita artis basi ni..
      pompuan ni ngn nad tu same le..tak de maruah.

      0

      0
  11. minah says:

    plg terbaik ialah..bila dia post…jgn sesiapa komen or amik tau lgsg…haaaa br dia tau yg org xkisah kat dia pon…msti nyesal post…uwekkk..tp bang nara dh post plk…bangga la dia adoiyaiii..

    0

    0
  12. murahnya diri kamu! says:

    sejenis dgn fara bulldoza! kontroversi jerla memanjang….

    0

    0
  13. Baiduri says:

    Dia ni attention seeker. Patut boikot je. X yah follow…x yah cover cerita dia ni lg la nara. Tu yg dia nak tu org ckp psl dia…

    0

    0
  14. SusahDatang.com says:

    What is so very wrong with the snapshot? I dun see the flaws ~

    0

    0
  15. Anonymous says:

    AIDS

    0

    0
  16. Anonymous says:

    bak kata almy nadia.. bagi dia joblah..kesian dia takde job..mungkin ini cara dia nak bagi laku badan.yg dah lama tak masuk tv..nasihat aku para prodicer ambik je dia berlakon watak pompan tepi jalan..bayar je brape2..kalau dah desperate mesti dia terima punyalah..

    0

    0
  17. Nad Zainal Terkangkang Depan Anak says:

    apa nak heran..dia bogel pun dia tak heran..

    sedangkan nad zainal terkangkang dpn anak yatim pun dia tak heran..

    0

    0
  18. AntiZarinaBodoh says:

    Yang ko mention #Brunei2KL tu watpe? Negara kiteorang jangan nak kotor kan ok! BODOH! Cari laa hashtag lain. #ZarinaAnjoulieBodoh lagi elok kot takpun #ZarinaAnjoulieIsABitch dah bodoh sangat nak tayang gambar gitu, lebih baik tayang gambar naked! Terus upload masuk PornSite. Thanks!

    0

    0
  19. followersmisskepoh says:

    khk mne khk??miss kepoh??sile post pic ni di page dan insta anda.tq..hohoho

    0

    0
  20. Taknakdah says:

    Bang nara, tak yah la cerita psl dia ni. Aku pn dah lupa psl dia ni. Tuptup kluar balik cerita dia.

    0

    0
  21. Lavoucah says:

    Alah ppuan ni untuk sedap pakai jer.. nak jadi bini?? takder nyer..

    0

    0
  22. Diva says:

    kadang tgk mak dia bertungkus lumus wat perniagaan restoran kedai makan di Nilai – Aunty Aini’s. Selalu pack ramai org ke sana.

    0

    0
    • baru tau says:

      Serious ke Aunty Aini’s kat Nilai tu restoran mak dia??? selalu makan kat situ…laaa baru tau..

      0

      0
  23. ninie says:

    “Pelakon yang cukup terkenal dengan kontroversi dan bukan kerana bakatnya”
    first time aku suka dgn statement ko bella oii..haha

    0

    0
  24. nok gebuzzz says:

    ape aku boleh cakap…KESIAN….

    0

    0
  25. anon says:

    Untung lelaki tu dpt peluk & main free je. Perempuan murahan tak de harga diri. Kesian sape yg kawin dgn dia ni sb dah bekas org. dah berapa ramai pun tak tau. By the way, perut dia buncit, gih lah exercise…

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Lepas ni kompom dia bagi statement…gbr tu mana ada bercium betul. Reflection cermin je… typical statement mcm Saripah Sakinah punya.

    0

    0
  27. zaza says:

    blog ni dulu pernah ckp xnk post psl abby abadi lg. =tp kuar jgk
    blog ni pernah ckp xnk post psl si jalang ni lg =tp kuar jgk
    semuanya DEMI DUIT.

    0

    0
  28. Apa nak jadi says:

    Eww..

    0

    0
  29. Lavender says:

    Dia ni bukan dah kawin ke? pernah nampk dia shopping brg dapur smbil dukung baby. muka baby pun cam muka dia.

    0

    0
  30. aku adalah aku says:

    lebih teruk dari non muslim dh lagak dia..

    0

    0
  31. Anonymous says:

    wahai pmpuan, kami x ngumpat pn. Malah menggalakkn ko bergaul bebas lg.. Esok lusa dpt HIV, AIDS, HERPES, STD..jgn sibuk2 nk dtg mnta kasihan..

    0

    0
  32. mawar says:

    layak ker dia ni dipanggil artis..dh la bakat x kemana….asik2 kontroversi

    0

    0
  33. Domestic violence says:

    This guy was locked up in a cell for a few days cos he abused his wife. His wifes ig is “avantgardemakeup” sian wife dia, anak kecik plak tu. these two idiots deserve each other!

    0

    0
  34. no to domestic violence says:

    the wife is a friend of mine. this trash ‘zarina’ deserved to rot in hell. mengacau suami orang tak malu ke? upload gambar tak senonoh bersama suami orang? eh parut macam gajah perasaan seksi? tak seksi pun. serik orang tengok. kesian anak bini dia ‘avantgardemakeup’

    0

    0
  35. aku says:

    Aku tgk bini dia lagi lawa dari zarina lah.. but bini dia bertattoo jugak ke kat blakang bahu… cam ne pun jantan mcm nie not worth… geram lak aku cam nie nye jantan.

    0

    0
  36. ZarinaIsAHomewrecker says:

    You should do a story about Zarina being a homewrecker. That man hugging Zarina was jailed by Brunei police for beating up his wife (@avantgarde on IG) who is the mother of his two young children.

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Siapa kan ni? Napa orang ani mention brunei? Minta attention kah? :)

    0

    0
    • Aaaaaa says:

      That abusive guy is a Bruneian. Memalukan! Habis lah lunyai pontianak ni kene kerjakAn nanti wahwahwah. Now u can show off la. Nak muntah tengok!

      0

      0
  38. GURLZZZ says:

    ADE LAGI KE ORG AMIK DIE BERLAKON ?? DAH TAK LAYAK PANGGIL ARTIS DAH MCM NI SBB TAKDE APE YG BUAT KAT INDUSTRI HIBURAN..

    0

    0
  39. Linzy Longkang says:

    curlasss ko nokkkkk nak jadi cam kylie jenner ker

    0

    0
  40. BidaParutMuDang says:

    Eeee kenapa kan parut nya cematu? Labih kana pump kah?? Or labih bnyk isi aing kamih setan? Baaah baik adang eh.. Memalukan banar eh! Puiiiiii

    0

    0
  41. ab says:

    yang ni LAKI orang!

    Baru keluar dari LOKAP

    Sebab pukul BINI.

    Bini dia punya IG @avantgardemakeup

    0

    0
  42. JOJO MOMO says:

    Pelacur murahan.. sama2 kaki kluar masuk jel ni.. org mcm ni suka menunjuk kebongokan sndiri.. pelacur..pelacur!!

    0

    0
  43. Budak baik says:

    Tengok perut dh tau.kaki minum. Buncit sbb gemuk lain.

    0

    0
  44. .. says:

    kesian aku kat wife mamat tu. aib kakak dia sendiri pun di bongkar kat orang lain. kesian aku kat kakak wife dia tu.wife mamat ni memang ada penyakit mental. dia tu memang psycho orangnya. mengancam nak bunuh anak sendiri. kalau korang tak tau ceta. korang diam je lah.

    0

    0