Written by AbangNara | February 6th, 2015

Jutaan tahniah diucapkan kepada Zarema Zainal, isteri kepada pemain bola sepak kebangsaan, Aidil Zafuan yang telah dilaporkan selamat melahirkan bayi lelaki. Menurut sumber yang boleh dipercayai ini, bayi tersebut telah dilahirkan pada hari Khamis, 5 Februari di Hospital Colombia Klang.

zarema zainal

Semoga kehadiran orang baru ini akan menceriakan lagi kehidupan Zarema dan Aidil. Sama-sama kita nantikan pengesahan berita gembira ini daripada empunya badan. Sumber Twitter @cuitsikit

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to Zarema Zainal, Isteri Aidil Zafuan Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

  1. kekek says:

    mane gambo nyer?

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Ha ha lelaki jugak berentap ah dengan anak Rita

    Tak bole pileh kaseh no… Mesti adil dan saksama ok

    Da namanya aidil mesti ideal and adil jgn sana suit kurang sini anak boy kasi lebih. Tak baik gtu. Nnti kau da sakit anak rita yang kau cari mintak to,ong tengoklah kalau
    Kita semua ni maseh panjang umor. Allah akan berikan anak Rita dengan kaseh sayang

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Tak yah gambo mesti rambut curly macam abangw nya jugak

    Allah maha kaya tak kadi anak perempuan. Kalau mati
    Tiga dapat double hukum faraid.

    0

    0
  4. Mat K says:

    Alhamdulillah, jaga anak dgn adil ya brader?
    Biaq pi orang nak cakap apa.

    0

    0
  5. Benci jantan tak bertanggungjawab says:

    .*mimpi ternampak aidil ngan betina lain…Takziah, Opps terlebih sudah..

    0

    0
  6. OLGA says:

    tengok pic aidil makin rembes nok, kalau dpt main nikmat jugak ni

    0

    0
  7. aleeya says:

    Salam Nara,

    where got hospital columbia klang? try google please..she safely delivered a baby boy in columbia bukit rimau..

    0

    0
    • klcc says:

      bukit rimau tu bkn kat klang ke? kat klang jugak kan? kecoh la lu minah

      0

      0
      • aleeya says:

        bukit rimau tu kota kemuning ngengg

        0

        0
        • blurrrr says:

          kota kemuning 2 kat perlis ke??bukan kat klang eh??ke aq yg silap negeri??eh ke ko yg t’silap taip??

          0

          0
        • klcc says:

          halah kota kemuning tu dah hujung2 bontot nak kuar taik dah dari shah alam. aku sbg warga shah alam xmengaku kota kemuning tu shah alam. pegi main jauh2

          0

          0
        • Bosan aku ngn org s.alam ni says:

          Cettt … Sape ko anak sultan selangor ke… Kecoh sgt… Fact kota kemuning tu masih lg dlm area sha alam… Xkesah ko dah tcirit ke ape…

          0

          0
        • nana says:

          poyonye sape yang cakap xngaku kota kemuning tu shah alam. bajet tinggal shah alam standard sangat la tu. ni mesti budak2 spenda mak bapak beli lagi

          bukit rimau, kota kemuning, jalan kebun etc tu semua dulunye klang okey.dulu. sejak shah alam nak dinaiktaraf jadi status ‘bandar’ ke hapa x igt. dia ada syarat minimum populasi. disebabkan nak sgt status tu, so diorng masukkan la bukit rimau, kota kemuning, jln kebut etc yg nak area2 sna utk cukup syarat.

          lain kali ckp bia ada akai sket

          as if cam hina sgt xduduk shah alam tu

          0

          0
        • Orang Johan Setia says:

          klcc tu sbb dah termalu,tu yg pusing ayat tak ngaku kota kemuning tu SA.
          dia igt dia datuk bandar kot. haha. tiap negeri ade sepadan ngokngek oii. takkan semua tmpt kat hjg sempadan tak dikira “sah taraf negeri ” kot.. ekekekekeke

          Bukit Rimau, Kota Kemuning, Jalan Kebun area Shah Alam.
          Umah family aku bersempadan sgt2 dgn area2 ni. Hospital Columbia depan2 Aeon Big Bukit Rimau

          0

          0
        • bati giling penting kluarga bahgia says:

          Laaa … shah alam dan klang 1 ngri. Sbelah2 je pon. Nape nak gadoh2. BG x pahamlah. Mana2 tmpt pon sama la, janji ada umah tmpt bertedoh.
          Klu dok kat Klang tp tanah sndri kan lbh bagus wlpn belah kg2 sket. Takkn la nak raser ‘Hai Kelas’ sgt kene dok sewa kat shah alam pdhal dok klang ada tnh sndri lg. Mana2 pon ok, tak kiralah sewa rumah, beli umah sndri.. janji ada rumah utk belindong. Umah yg paling penting bukan tmpt d mana atau umah bgmn (kecik atau besar) tp sbuah kluarga yg bahgia di dlmnya yg ada rahmat dn berkat dr Allah. Hai kak nana ! thanx 4 yr info.

          0

          0
  8. nok gebuzzz says:

    pas ni aidil jgn la bertambah3x berat sebelah,anak yg baru jer di belai,di sanjung,diberi segala,yg lagi 2 org tu jgn lupakan pulak…jadi la seorg bapak yg betul2 bertanggungjawab.

    0

    0
  9. minah shah alam says:

    bukit rimau tu kat shah alam….belum sampai klang

    0

    0
  10. rosy says:

    Ramainya pendengki huhuhuhu. Doakan lah yg baik2 semoga Allah kurniakan yg baik2 juga buat kamu semua. Amin

    Tahniah atas anugerah Allah buat pasangan bahagia inii

    0

    0
  11. ayu says:

    anak bersepah.. tp kedekot.. make sure utk anak baru ko ni sebulan 1500 jek belanja.. jgn lebih2.. baru adil

    0

    0
  12. Pemerhati says:

    Bila tengok muka zarema ni kesian pun ada, bila tngok rita samalah juga, dua2 aku kesian…harap2 aidil adil lah untuk kedua belah pihak ye bro, jgn lebihkan mana2…layan anak tu bgi sama rata, jgn ada sikap pilih kasih…apa2 pun sebagai manusia, sya doakan yg terbaik untuk semua…

    0

    0
    • kih3 says:

      betul tu aku tak benci dgn Zarema tp meluat dgn Aidil, walaupun Zarema tu maybe halang Aidil utk jumpa anak2 dia dgn Rit,a Aidil sepatutnya bertindak dan memainkan peranan supaya Zarema boleh terima anak2 dia dengan Rita seadanya.. tp bila fikir2kan blik sedangkan mak bapak Aidil pun xnak mengaku cucu inikan pulak Zareema.. anyway memang layak la org gelar Aidil ni ‘no telor’.. pengecut..

      0

      0
  13. Anonymous says:

    Dah 3 anak si aidil ni. Make sure berlaku adil ye .

    0

    0
  14. Anonymous says:

    tahniah aidil n zarema
    peduli apa orang nak kata

    0

    0
  15. zaza says:

    patut la teriba kuar statement rita kt dlm Rotikaya…. dah agak dah bila ade je apa2 cita hot tentang Aidil mesti Rita pon nk kuat statement gak… balik2 cita basi dia pasal nafkah ank2 tu…. jeles la tu Aidil dpt baby baru…

    0

    0
  16. wonder lady says:

    Apa keje Zarema ni selain dripada waris harta 7 keturunan? Ada keje tetap ker…klu jd demeroyan krew, ada sumber pendapatan x??
    untung jd anak org kaya…kerja perabih reta family jer…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    kpj murah , tp service baik. missi pun lawa2,hahahaaa

    0

    0
  18. Anonymous says:

    hehe,,, i suka lg kpj, murah tp service baik punya
    missi dia pun lawa2

    0

    0