Written by Bella | March 25th, 2015

Pejam celik-pejam celik rupa-rupanya perkahwinan Aidil Zafuan dan Zarema Zainal telah pun memasuki usia satu tahun. Bagi meraikan ulangtahun perkahwinan mereka yang pertama, isteri tercinta Aidil telah memberikan satu kejutan buat suaminya dengan menghadiahkan sebuah motosikal Vespa.

Zarema telah memuat naik foto motosikal Vespa berwarna merah dengan hiasan belon warna-warni di akaun Instagram miliknya dengan ucapan istimewa buat suami.

Through the ups and downs, our love still managed to grow, and I love you more today than yesterday, but not as much as I will tomorrow.I love you so dearly with all of my heart, to infinity & beyond.
And here’s a little gift from me to you, hubs. I hope you like it. 
Happy 1st Anniversary Baby | Hubs | Dad.?

Pasangan ini juga baru-baru ini telah dikurniakan seorang cahaya mata lelaki bernama Ayden Zeeyad yang menjadi pengikat kasih sayang, cinta dan sinar kebahgiaan dalam rumah tangga mereka.

Selalunya si suami yang akan memberikan kejutan buat isteri, tetapi apa salahnya kalau Zarema pula yang membuat sesuatu istimewa buat suaminya. Harga Vespa pun boleh tahan, agak-agaknya kalau ulangtahun perkahwinan ke 10 dapat apa pula ya? Hehe..

 

36 responses to Zarema Zainal Hadiahkan Aidil Zafuan Vespa Sempena Ulangtahun Perkahwinan

  1. putri says:

    zarema ni keje ape ek?

    0

    0
    • Anonymous says:

      terpaksa la.. nnti kang laki angkat kaki.. maklum lah dh beranak..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Anak dato.

      0

      0
    • zuanzuan says:

      baik ko hadiahkan suami ko syurga lagi baik, hidup kekal lama selama-lamanya di syurga. vespa nie 3 @ 4 tahun aje.

      0

      0
      • minah jambu sayang nenek says:

        orang cakap pasal vespa dia cakap pasal kasi syurga mengarot nye kau niiiiiiii….kau ingat laki bini ni bodoh nk mamos sangat macm kau huh !!

        0

        0
  2. Anonymous says:

    vespa je?? abg nk superbike merah bkn vespa merah..

    0

    0
  3. Sopian says:

    Zarema ni anak orang kaya..
    Bapak dia Dato’ Zack kat Klang yang kontroversi tu..

    0

    0
  4. nok gebuzzz says:

    nak jeles kan rita la tu , konon bahagia sgt ngan aidil..ko nasihat sikit laki ko tu…tgk2 kan anak dia yg 2 org tu…jgn abaikan,paham!!!

    0

    0
  5. zaRimas says:

    perampas suke show off konon bahagia sgt dgn ex laki org aka somi sndri skrg..slalu si pompuan la yg over show off yg si laki x sgt mgkin sbb si laki still hormat ex wife dia yela kn org da wt salah mne berani nk lebih2..zarimas sila suh aidil tgk dan bg kasih syg yg adil pd anak2 dia sme ex wife dia jgk..cian tgk bdk2 tu mcm xde bapak plk..

    0

    0
  6. hati suci says:

    anda jeles ke….sbb anda xbuat mcm tu kan dekat suami/isteri anda kan? mereka tu popular…anda? dia ada cara dia nak bahagiakan laki dia…biarlah…masa laki dia kahwin dgn rita pun…rita mesti ada buat mcm tu jga kan….kalau aidil tu abaikan anak2 dia dgn rita….biar rita sendiri yg buat aduan kt mahkamah….anda…jgn nak mentibuklah hal rumah tgga org lain….jga rumahtangga anda sendiri…kot2 nti lebih teruk dari aidil…xmau…xmau..

    0

    0
  7. unknown says:

    andai aidil seorg yg benar2 bertanggungjawab & berpendirian dia tentu akan bahagia dengan Rita & anak2..

    0

    0
    • Anonymous says:

      kita x tahu apa yg berlaku dlm rumahtgga mereka….kita nampak luaran je…kalau aidil tu bkn selebriti sekalipun….kalau tuhan dah tentukan jodoh mereka sampai disitu…maka disitu juga kan…kita xboleh nak salahkan aidil saja…mungkin rita pun ada juga salahnya…kalau rita pandai jga aidil…xkanlah aidil nak tinggalkan dia…isteri yg baik(rita)…kita nampak yg buruk je tantang aidil…adake kita tgok sudut yg baik tentang aidil ni…mungkin perkahwinan kedua ni lebih baik….dari yg dulu…kita doakanlah…silapnya aidil ada anak dgn rita…cuba kalau xada…..xada hal lah yg timbul…

      0

      0
  8. Anonymous says:

    Makan hasil bini….

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau dia makan hasil bini…..dia xjadi pemain bola sepak lah ooi…mesti dia duduk rumah…goyang kaki….jaga anak…oooiiiiiiiiii…adakah anda yg makan hasil bini?

      0

      0
  9. najwa says:

    semalam jumpa dia makan lunch kat satu restoran…die ngn laki die sedap2 mencekik, maid die diri dodoikan anak..abis makan trus blah..maid die x makan pon, berdiri tercongok je tgk die makan laki bini.

    0

    0
    • Anonymous says:

      adat org kaya. aidil ni mampus tak brani buat ape ke dia..mampus kena parang nagn pak mertua nih

      0

      0
    • Anonymous says:

      Kalo betul cite ko ni, agak kejam ye. Tp mungkin diorang dah tanye maid tu nk mkn apa dan maid tu masih kenyang agaknye. Tak boleh bersangka buruk sementelah ko tgk je. Lain la kalo ko pi interview diorang tanye.

      0

      0
    • seronok ye fitnah says:

      haih..sedapnya bawak mulut. restoren apa..pukul baper..makan apa…. jatuh fitnah dah nih. Cerita sebenarnya pun tak tahu..tangkap jarang,.
      Tuhan bagi jari menaip bukan suka-suka. Fikir molek sikit.

      0

      0
  10. Kecoh jek lebih says:

    to infinity & beyond dah mcm toy story plak tagline tu

    0

    0
  11. ayu says:

    stakat moto vespa harga tak berapa nak ada ni jek alahai nk menayang masok ig… ingatkan ducati ke apa..

    0

    0
  12. Xoxoy says:

    Hubs? Why plural? How many husbands do you have?

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Vespa je? Kesian maid dia. Kalau ye pun bungkus kan la sikit makanan. Dia pun manusia nak hidup.

    0

    0
  14. diriku says:

    untung la aidil kak jemah bg skuter je…kui3…tengah syg ye dak…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    laaa anak dato zack ke???
    tapi kenapa Nara kena posted cerita dia? dia ni artis ke? selebriti ke? pernah berlakon ke? cerita apa? ke sebab dia ni bini aidil??? ke sbb dia ni kawin dgn bekas rita?? konfius makcik kenapa cerita dia ni relevan kat sini…Nara tolong laaa jawab

    0

    0
  16. mrs black says:

    hadiah kan vespa ke rumah sebenarnya??? vespa tu cover je…. hadiah sebenar rumah tu kottt… kate kaya..

    0

    0
  17. mrs black says:

    vespa ke rumah kt blkg tu??? vespa to cover depan je kottttt… x kn vespaa je org kaya mampu bg? so hadiah sebenar rumah la kottt…

    0

    0
  18. rose rossa says:

    pape pun doakan yg baik2…dorang dh move on, sapa kita nk pertikaikan ketentuan tuhan. peace….

    0

    0
  19. najwa says:

    aku tak fitnah pon..dah die dtg dok depan meja aku, sure lah aku nmpk..restoran makteh, nong chik jb..kul 1 tgh…24 mac 2015.. puas ati?!

    0

    0
  20. BUNGA LARANGAN says:

    skuter je ke?? abg nak BMW la

    0

    0