Written by serenity | January 31st, 2015

Sebelum ini satu majlis baby shower telah diadakan oleh rakan-rakan Zarema Zainal untuknya di sebuah restoran. Ramai melemparkan komen negatif berkenaan majlis tersebut yang dikatakan tidak Islamik dan lebih baik kelahiran anak itu disambut dengan mengadakan kenduri doa selamat. Melalui akaun Instagram beliau, Zarema telah melahirkan rasa terkilan kerana dia telah mengadakan dua kenduri doa selamat sebelum majlis baby shower tersebut.


 photo 10516911_931830050190966_2113587094_n.jpg
 photo 10961836_931830033524301_1235581420_n.jpg
Majlis tersebut telah diadakan di Klang dan Johor Bahru. Bagaimanapun, Zarema memaafkan mereka yang mengata dan selebihnya adalah urusan orang tersebut dengan Allah.


 photo 10965714_931828363524468_1986302989_n.jpg
Melalui maklumat yang kami terima, majlis baby shower biasanya dianjurkan oleh kawan-kawan rapat ibu mengandung yang diraikan untuk memberi hadiah kepada bayi. Majlis ini hanya dihadiri oleh perempuan sahaja dan kos penganjuran adalah ditanggung oleh rakan-rakan ibu mengandung tersebut.

Diharap selepas ini tiada kekeliruan berkenaan isu tersebut memandangkan Zarema telah tampil memberi penjelasan. Untung juga bila kita ada rakan-rakan rapat yang sudi meraikan kita, bukan? Doakan segalanya dipermudahkan buat Zarema.

[jetpack-related-posts]
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 responses to Zarema Zainal Buat Dua Kenduri Doa Selamat Sebelum Baby Shower

  1. Olga Cappadoyah says:

    ahhh,,,,aku sunyiiiiii…

    0

    0
    • lily says:

      majlis baby shower ditanggung oleh kwn2 si ibu mengandung?? abes tu knape gmbr hari tu tunjuk zarema yg setting table?? pastu setiap kwn si ibu ada goodies.. xkan kwn beli goodies utk diri sendiri.. hmm ape2 je lah..

      anyway, skrg dah tahun 2015.. lepas bridal shower, baby shower dan bachelor party, korang plan nk buat majlis ape plak lepas ni??

      0

      0
  2. Shhh says:

    aidil ni masa dgn rita dulu kenapa tak seperti sekarang..keciannya rita…kecian lagi kat anak2 dia…aku hanya pernah tgk sekali dua je aidil bergambar dgn anak2 dia…harap rita cari lah lelaki yg boleh sayang anak2 dia mcm dia lakukan…walaupun kes rita ni byk kat luar sana…sebabkan rita ni public figure….so kecian lah dgn rita…wahai ibu2 tunggal kat luar sana… tabahkanlah hatimu..ee takut nak kawin..takut tak blh berdepan dgn dugaan mcm ni…

    0

    0
  3. Mariamariana says:

    Siapa perempuan ni? Perasan ke mak buyung ni. If you tak kawin dgn si aidil . Tak heran Si Nara nak tulis hal kau..jangan perasan lah pompuan

    0

    0
  4. Anonymous says:

    yelaaa… dh kau keluarkan pic baby shower dulu bagai , baru nak keluarkan pic kau buat kenduri yang dua kali ni,,, memang orang akan mengata dulu laaa cik puan zarimas oiiii . rimas betol aku lah !

    0

    0
  5. azwan ali dijangka masuk syurga says:

    Sape la llaki bangang yg sngaja nk tempah maut kawin ngan si rita tu ye?(llaki bodo yg nk tumpang glamer je kot)…

    0

    0
    • minah jambu tk suka hipokrit says:

      rita lebih hepi sendiri2 aje tk payah ada laki buat menyusahkn aje…jadi janda laaaaaaaaaaagi bagos cari duit sendiri rumah sendiri kereta sendiri…laaaaaaaaagi hepening ! lov u ritaaaaaaaaaaaa ! janji bulan2 aidil ada masokan 3ribu untok anak2 sudaaaaaaaaaa…..

      0

      0
    • nenek kau says:

      azwan ali di jangka masuk syurga otak bodoh..klu ko ni jantan wajib ko sama spesis terpelihara mcm aidil..klu ko pompuan jaga2 la..jgn sampai benda ni jadi dekat ko..apa salah ibu mintak nafkah dan pertahan kan hak anak2 dia??ko ingt lepas bercerai ibu kene tanggung segala2 sendiri jadi ayah boleh lepas tgn ke??ibu tunggal lain kat luar sana xde duit mcm rita nk pasang lawyer dats y ramai yg senyap walaupon anak2 menderita..rita dah bg contoh utk jadi ikutan biar bapak2 di luar sana jgn lepas tgn..

      0

      0
    • khelas ko says:

      kannn..ada laki kena mengangkang pulak.. baik menjanda, lapang fikiran xde yg kongkong atau suruh kangkang

      0

      0
  6. Ritui riduino says:

    @lily….pas ni buat talkin shower utk ko plak….

    0

    0
  7. ayu says:

    ALHAMDULILLAH JDT MENANG SBB AIDIL TAK MAIN!!! HAHAHA.. AIDIL SILA BLAH DARI JB PLEZ.. N ZAREMA NI SAPA.. DAYANG NORA DANISH JEK KOT!!!

    0

    0
  8. kenduri duit zarema
    baby shower duit zarema
    anak vvip memang duit macam air le..
    itu pasal aidil tak nak rita dah..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    dia dah keluarkan pic i dah lama.. sblm pic baby shower too… tp biasalah org lebih nampak yg x elok dr yg elok…

    0

    0
  10. mulut celupar says:

    benci aku nengok zarema ngan aidil ni..that’s it.

    0

    0
  11. Nama sebenarnya IMAH says:

    Macam kampung betul hias umah..hrmmmm anak org kaya konon. Taste tetap kampung!

    0

    0