Written by Bella | March 24th, 2015

Walaupun sudah bercerai  secara sah pada tanggal 15 Januari lalu, nampaknya kasih sayang masih lagi berputik di hati Zamarul Hisham apabila beliau baru-baru ini telah meluahkan rasa rindu terhadap bekas isterinya Diana Rafar menerusi laman Instagram.

Hujan hujan ni..tiba2 rindu pulak kat minah ni…@dianarafar lu buat apa beb.. Tak rindu gak ke? Ooppppss ini caption berani mati wooo.

Dalam satu kenyataan sebelum ini, Diana juga pernah memberitahu tidak menolak jika rezeki mereka untuk bersatu semula itu ada. Namun, beliau menyerahkan segalanya kepada ketentuan takdir.

Bukan mudah untuk melupakan sebuah hubungan yang telah terbina bertahun lamanya. Kalau ada lagi rasa cinta dalam hati kedua-duanya sambunglah kembali ikatan yang putus tu.

 

20 responses to Zamarul Hisham Luah Rasa Rindu Pada Diana Rafar

  1. rora says:

    hujan hujan ni ? ehemmmmm

    0

    0
    • gossip1M says:

      habislah….hujan jer rindu…rindu jer hujan…baju pun basah, bantal pun basah, kawen lah balik…

      0

      0
    • Kak Peah says:

      RINDU NAK PANCUT LAH TU MAKLUM LAH MUSIM KEMARAU DAH NAK HABIS SEKARANG NI

      0

      0
    • minah jambu sayang nenek says:

      dh lah zamarul huh ! jangan nk rindu rindu sangat lah !! diana tu bukan nye sayang ngan u lagi..besar kemungkinan muka u pun dia dh tknk tengokkkkk tk payah la u nk rindu sangat ngan si diana tuuuuu kalau dia sayangkn u tkan dia failkn peceraian kt makamah ! u pikir laaaaa…pompan tudong memang macm gituuuu asek2 nk gi makamah failkn peceraiannnnnnnnnnnn ajeeee macm dh bagos sangat pulak huh !!

      0

      0
  2. mail lambung says:

    biasa org angkat kain time hujan2..

    0

    0
  3. Ibumerah@69 says:

    Ibumerah jugak doakan semuga mereka ditemukan jodoh semula demi anak-anak..

    0

    0
  4. APE DAA says:

    eh..lain macam plak rindu time ujan2…hehehehe…teringat ke bang..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Hahhahahha…lawak la plk komen2 kt dalam entry nie

    0

    0
  6. nok gebuzzz says:

    kalau berbaik semula pun ape salahnya…anak2 yg happy,harap berpaut semula hubungan korang berdua

    0

    0
  7. hujan says:

    Haha…logik tp kelakar komen korang

    0

    0
  8. lembik dah says:

    Just nak share: aku pernah kawin dgn laki panas baran. Neraka woii! Time marah tak sedar diri. Kat kedai mkn pun boleh maki hamun aku. Aku duk diam tak kata apa pun kena penampar!. Jadi aku mmg masak 100% perangai laki panas baran ni. Aku dah boleh downkan mereka balik. Pengalaman matangkan aku. Habis duit aku kena kikis. Aku syukur nasib baik tak ada anak!. Kalau tak aku mmbela anak yg berketurunan baran sbb bpk laki aku ni pun panas baran. Time baik…mcm rasa duduk dlm syurga! ayat merayu boleh cair anggota! Tp aku dah kental dgn taktiknya!! Skrg aku lari jauh dari laki baran ni. No point hidup jiwa terseksa!!

    0

    0
    • kate says:

      Betul tu, kalau time mood bagus, betul2 mcm syurga, hati cair sangat. tpi bila datang setan….abis kita ni dibalun…walaupun saya menyayanginya, tapi betul2 buat sy tak tahan lalu meminta dia melepaskan saya..itupun betapa seksanya menunggu…turun naik mahkamah…3 thn lepas baru ok..saya tak mo org panas baran macam ni lagi

      0

      0
  9. si comey says:

    baru hrtu nmpak zamarul dgn diana kat teh tarik place seksyn 13 shh alm. pluang bsatu blik tu tggi rsenya. aamiin.

    0

    0
  10. Aida233 says:

    Laki bini panggil lu gua? Panggil isteri sendiri ‘minah’?

    0

    0
    • rose rossa says:

      aku pun ada rasa pelik…knapa lah si zamrul tu panggil ex dia “minah”, kan manis klu panggil “awak” ke..kan elok didengar…pape pun doakan yg baik2…
      klu masih ada rindu…turunkan ego tu…tak salah mengalah demi kebaikan bersama kan… Good luck.

      0

      0
    • lorhhhh says:

      aik.. tak kan makcik aida xpernah gurau pggil kau, aku, lu, gua, minah, mamat dgn pasangan kowt..

      0

      0
  11. anon says:

    Dah bercerai wat ape sebok pulak nak rujuk. Sepatutnya seblm bercerai pikir dulu banyak kali. Hmm….isteri dia yg ade org lain kan. Org perempuan jgn cepat perasan kalau lelaki lain beri perhatian. Dia org tu cume suka wat main je. Mcm siti saida tu. Yelah anak dara berlambak, wat ape nak kawin dgn bekas isteri org…. So kalau dah dpt pasangan yg baik, jgn dilayan pihak ke3……baik lelaki or perempuan..

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku stuju jugak dgn ko anon….pngalaman aku ..mcm mna ntah bleh terjebak dlm cinta alam maya, tapi slama tu mmg tk penah jmpa skalipun…laki tau than panas lah dia..
      tapi sblum tu mmg aku dh nekad nk tinggalkan cinta alam maya tu…tk de faedahnya melayan…mmg susah nk buat., tapi kuatkan semangat..bila aku nk lupakan yg sblah sana pulak susah nk trima hakikat…so sy nekad. Fullstop. Lantak sblah sna dia nk fikir mcm mna…So yg ppuan sna jgn skali2 cuba dn klu bleh jgn mencuba..sklali terkena….abissss…mcm2 bleh jadi.

      0

      0
    • Anonymous says:

      tak jugak… yang si zulhuzaimy tu masih selera lagi kawin dgn bini orang?? mayb takdew anak lagi kut pempuan tu..

      0

      0
  12. hati suci says:

    semoga diana dan zamarul akan bersatu semula..dan berbahagia hingga ke Jannah..perpisahan sementara ini mungkin dapat memberi mereka ketenangan dan muhasabah diri masing2…doa yg baik baik je k…..aminn…doa yg jahat…..xmau..xmau

    0

    0