Written by AbangNara | February 16th, 2015

Amboi macam iklan Tora pulak. Hehehe. Khas buat pembaca BeautifulNara yang suka membeli-belah di www.zalora.com.my, ada diskaun SUPER SPECIAL buat anda semua. Hanya untuk 3 hari, bermula hari ini (16 Feb) sehingga hari Rabu (18 Feb), anda boleh mendapatkan diskaun 25% dengan memasukkan voucher “NARAZ25” di www.zalora.com.my dan diskaun 15% dengan voucher “MNARAP15” untuk Zalora MarketPlace.

zalora diskaunTambah menarik, untuk setiap pembelian RM75 dan ke atas, penghantaran adalah percuma. Terbaik bukan? Kalau ini adalah kali pertama anda membeli-belah di Zalora, jangan risau sebab ribuan pembeli sudah melahirkan rasa puas hati mereka dengan perkhidmatan yang diterima. Jom kita tengok barang-barang yang best kat Zalora.

zalora diskaun

Yeah~~~ Baju Jovian Mandagie yang menjadi kegilaan ramai wanita kini kembali lagi. Pergh!!! Memang cun melecun. Boleh dah beli sekarang untuk pakai ketika hari Raya nanti. Pasti kecantikkan anda bertambah 3 kali ganda.zalora diskaunJenama Mango memang tidak perlu diperkenalkan lagi. Kualitinya yang terbaik membuatkan ia menjadi pilihan ribuan rakyat Malaysia. Kali ini di Zalora, anda boleh mendapatkan produk Mango pada harga yang jauh lebih murah berbanding di kedai. Diskaun sehingga 50% pun ada tue.zalora diskaun

Di Zalora MarketPlace pun macam-macam produk yang menarik ada untuk anda buat pilihan. Jubah, kaftan, tudung, dan macam-macam lagi. Harga pun berpatutan. Jangan lupa masukkan voucher “MNARAP15” untuk dapatkan ekstra diskaun. Anda pasti berpuas hati.zalora diskaun

Untuk Chinese New Year pun banyak koleksi dan pilihan pakaian yang menarik ada ditawarkan. Jangan lupa layari www.zalora.com.my untuk melihat dengan mata kepala anda sendiri. Jangan lupa guna voucher khas untuk pembaca BeautifulNara. Selamat membeli-belah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 responses to Zalora Datang Lagi!!! Diskaun 25% & 15% Khas Untuk Pembaca BeautifulNara

  1. […] Di Zalora MarketPlace pun macam-macam produk yang menarik …read more […]

    0

    0
  2. Lady D says:

    yeayyy.. Thanks Abg Nara!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    tolongla padam iklan2 yg manyakitkan mata tu

    0

    0
  4. Kate says:

    Kasut yang saya nak excluded from discount and voucher…sedih la pulokk

    0

    0