Written by AbangNara | December 19th, 2013

Amboi, amboi, amboi. Berseri-seri wajah pengantin baru si Zain Saidin dan Rozita Che Wan ini. Rupa-rupanya mereka berdua sekarang sedang berbulan madu di Rome, Itali. Memang satu tempat yang romantik dan sesuai untuk bermadu kasih buat pasangan baru berkahwin. Seronok Abang Nara melihat kegembiraan di wajah mereka.

gambar bulan madu rozita che wan

Cute kan mereka berdua? Pasti seronok berjalan-jalan di Itali dengan cuaca yang sejuk. Semoga dengan percutian bulan madu ini, hubungan mereka berdua akan lebih mesra dan dapat mengenali diri masing-masing dengan lebih mendalam. Che Ta dan Zain turut berkongsi gambar mereka bertemu dengan pereka baju pengantin, Man Kajang.
gambar bulan madu rozita che wan

Senyuman yang terukir di wajah Zain dan Che Ta jelas menggambarkan kebahagiaan satu perkahwinan. Hanya orang yang dah berkahwin sahaja yang dapat merasakannya. Nak tahu kenalah kahwin cepat-cepat. Hehehe.

gambar bulan madu rozita che wan

Buat Zain dan Che Ta, selamat berbulan madu. Selamat pergi dan selamat pulang nanti. Enjoy puas-puas waktu anda di sana.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 responses to Zain Saidin & Rozita Che Wan Berbulan Madu Di Rome, Itali

  1. aku says:

    pelok sakan..

    0

    0
  2. jerats says:

    so sweet.. hope berkekalan sampai ke anak cucu.. :)

    0

    0
  3. mizz says:

    wahh byk syiokk…

    0

    0
  4. cik ta says:

    tak heran sangat la,,sebelum kawen pun bergambar pelok2 jugak,,xde beza pun dah kawen dengan belum kawen,,

    0

    0
    • Anonymous says:

      degki! at least diorg kawen.. jgn sampai ke eropah & thailand je bersama tp kawen nya tidak juga… opps!

      0

      0
      • lieliylalala says:

        hahahhaha .. setuju … biaq pi dyorang nak berpeluk sakan pun , dah nikah pun, dah halal . bab retis lain yg bcuti macam dh laki bini ..hmmm…

        0

        0
      • mz says:

        sblm kawen pun dh berpeluk sakan dkt eropah.Pre wedding tu dh mcm org dh kawen.pe nak heran.Tapi che ta dlm pic bulan madu ni lagi lawa n nampak muda.Kalau gi Eropah ke Thailand bersama tapi tak kawen,salah ke?nampak diaorg buat maksiat dkt sana.Nampak,pakai teropong ajaib Doremon ke?Tak baik fitnah orang,baca gosip ni,baca jela,tak payah nak sedapkan rempah ratus utk menambah fitnah dalam komen.

        0

        0
    • een says:

      lepas kahwin pahala besar sebab dah halal…iblis dan syaitan pun menangis….

      0

      0
    • achie says:

      sebelum nak kutuk org,cek balik diri kita ya…

      0

      0
  5. mizz says:

    semoga bahagia

    0

    0
  6. Hafiz Rahim says:

    Dah halal..haruslah peluk sakan..mahal tu bayar.

    0

    0
  7. I LIKED says:

    hehehe…. so sweeeeeettttt…..bahagianya si zain tu kan…apa pown jaga la isteri yang pangkat mak2 tue ea….

    0

    0
  8. Weewiit says:

    Untunglah kan.. Moga bahagia..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Aura orang tengah honeymoon la katakan. Semoga berkekalan hendaknya . Kenapa si man kajang pulak yang sebuk berposing. Ni mesti tukang bawak baju Che Ta ?

    0

    0
    • ddd says:

      tu la ko.. baca ayat bg abis.. ni mesti nak stok first komen.. main caras jer.. mereka “BERTEMU” di sana… ko fhm tak ni?????

      0

      0
  10. sate kajang says:

    alaaa, c man kajang ni kan ada sama sama dgn fizo n mawar kat sana
    ticket sponsored by fizo kan kan kan

    haaa pasni creta resepsi fizo n mawar lakkk
    haiii fizo fizo, takut plak aku nengok, bila dah kahwin, yang kita nak jaga/pelihara ialah lepas kahwin biar sampai jannah, ni berhabis gila laki bini ni wehhh, serammm wehhh

    0

    0
    • Anonymous says:

      biar la fizo dgn mawar nak perabes… bukan dit ko pun diorg pakai.. ko jual sate tu laku2.. pasni blh g rome juga mcm mereka okayyyyy!

      0

      0
  11. hairanhairun says:

    kenapa man kajang ni ade masa honeymoon fizo n cik ta? honeymoon sponsor ke? pic yg bertiga tu, nampak cikta lg sesuai ngan man kajang. zain mcm anak sulong. ngeee…

    0

    0
  12. MamatHensem says:

    alahaiii rambut zain..mcm lepat pisang..mase sanding bukan main havoc..cuca sejuk kot tu pasal rambut penyekk..haha

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Honeymoon pun tajaan juga ke ?

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau tajaan pun apa salahnya.. rezeki mereka.. ko tu kena la work hard sikit kalau nak mcm mereka…

      0

      0
  14. Mak Temah says:

    kesian anak2 cik ta kena tinggal kat malaysia..sabarlah nak…berikanlah kebahagiaan kepada mak kamu tu… belajar rajin2 yer so that tak payah jadi pelakon..ehh..hahahaha

    0

    0
    • ish says:

      setiap org berhak kecapi kebahagiaan… tak kira tua or muda.. mak temah tak pyh risaukan anak mereka k.. mereka lg tahu sebab itu dh mmg kewajipan mereka.. mak temah jaga pak temah dan anak2 sendiri sudah lerrr..

      0

      0
      • Anak Che Ta says:

        mak temah.. itewwww tak kisah la mama itewwwww kawin ngan papa zain.. itewwww suka mama kita happy2.. mak temah tak yah risau itewwwww auwwwww.. itewwwww dah besarrrrr…

        0

        0
    • ank che ta says:

      Ohoiii tolong sikiitt mak temah. dua2 anak che ta dekat istanbul sekarang bercuti. ko jangan main tuduh2 kata che ta abaikan anak2 die. tengok instagram anak die @ammareffendy.

      0

      0
  15. Mak Temah says:

    jap jap..bertemu mesti satu kali jer tapi kalau dah dua kali gambar dua kali baju berbeza maksudnya??? ke rombongan cik kiahhhh..hahahha

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah tu kalau dah satu hotel tak payah satu kali je temah oooiiii…berkali2 pasti ketemu.. kak temah ni org asli kg hulu mane?

      0

      0
      • Mak Temah says:

        hahahah… ha ah i datang dari kampung, kampung i, Bicester Village… .. u dah penah pegi??

        0

        0
      • Mak Temah says:

        mak temah orang kampung nak…nama kampung mak temah Bicester Village… kampung ni letak kat Oxfordshire… hang mesti tak pernah sampai kan… hikssss

        0

        0
  16. anne says:

    pn fareeda yg sponser man kajang g sana ngn fizo n mawar. che ta n zain kebetulan hanimun sana jugak. so ape salahnye jumpa.. sah2 tmpt yg sana2 jugak boleh le calling2 jumpa kan… ape salahnye..baju mawar n baju che ta abg man yg wat…

    0

    0
  17. Bulu Roma says:

    Amoy, bercuti pun nak pakai bulu mata pelsu ka?

    0

    0
  18. hahahaha says:

    sedap ah tuu

    0

    0
  19. ha..ha...ha... says:

    segala2nye palsu!!!

    0

    0
  20. RCW says:

    ni pic sebelum kawen ke?plz reply

    0

    0
  21. azlynn says:

    Nampak cantik cik ta ni. make up pon x tebal sgt.

    0

    0
  22. tapi bukan aku says:

    Zain ni sbrnya bisexual.. kawen Che Ta sebab nak cover line.. zain main blakang.. hohoho

    0

    0
    • ZAIN SYAHIN SYED says:

      Apa ajer la ko ni sebar berita mcm ni .

      Org tu da selamat bernikah pun.
      Apa kata kau doakan agar dia bahagia.

      Kalau nk dengki jgn la masuk pat blog berhemah tinggi mcm pat Nara ni.
      Faham !!

      0

      0
    • zaia says:

      kau mendambakan bontot zain pun agak2la jgk..

      0

      0
  23. crayon says:

    zain ni mandi wajib sah ke sbb rambut bewarna

    0

    0
  24. minah letooop says:

    wooo

    0

    0
  25. ct juga nama nyer says:

    9X6=36
    holangngaaaa…best best
    tapi naper dada cik ta tak up mcm sbelum kawin? xkan cepat sangat down kohhh

    0

    0
  26. Anonymous says:

    kawin dgn janda pun berhanimoon ke Italy…untung la..anak dara pun kahwin x tentu dpt berbulan madu sejauh tu..

    0

    0
  27. Anonymous says:

    tetek tu tak pakai korset tu yg x mencanak …leper jer ..he he he

    0

    0
  28. Mirai Suenaga says:

    Anak Che Ta sorang pi amik result PMR hari ni.

    0

    0
  29. Hannah says:

    Tetap tak nampak Che Ta posing tegak.
    Mesti nak snap dari tepi/sengetkan badan.

    0

    0
  30. ella says:

    semoga cpt2 dpt baby ye che ta dgn zain,,,

    0

    0
  31. nuha says:

    yg mengutuk tak sudah2 ni……jgn lupa ya kita ada family juga. jgn org terdekat kita bersikap lagi teruk. org sekililing pulak mengata korang. masa tu nak insaf pun…toooo late!!!

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Saya doakan mereka bahagia dr dunia hingga akhirat. Hidup berlandaskan Al-Quran dan Sunnah. Dapatkan zuriat penyambung ummat. Klu ade rezki lebih kongsi2 pada yg memerlukan. Have a nice day….

    0

    0
  33. Firman Allah dalam Surah Al Humazah ayat pertama:
    Kecelakaan besar bagi tiap tiap pengumpat lagi pencela…..

    0

    0
  34. takut api lighter says:

    MAJLIS PECAH TANAH dirasmikan oleh zain saidin di italy wallaweii!..jangan terkejut tengok byk pelapik DALAM tu nanti..

    0

    0
  35. Che Ta Gersang says:

    Nnt diorg ni buat caption macam fizo & mawar – (MADE IN LONDON / PARIS).. Diorg nnt buat la (MADE IN ITALY).. hahah.. tp nnt anak bru nk pegi sekolah. mak da umur 50++.. Xtau la rupe Che Ta masa tu.. Zain pn x nmpk muka yg ade kepimpinan because he’s too young for her.

    0

    0
  36. naruto says:

    boring~

    0

    0
  37. nora dimeroyan crew says:

    nara ni buto la..asyik bekap si nora danish je..benci sey tengok anak menteri blagak ngan anak penjual nasi lemak tu bekepit sakan.. muka mcm penyapu burok..takde pon entry burok2 pasal nd..asyik yg bagus je.nara tak adil..heeee

    0

    0
    • bebey says:

      yg kau nih sakit hati sangat ngan nora tu kenapa?? bkn dia mintak duit kat kau pun…sengal

      0

      0
  38. di maksiat crew says:

    elok lah takda entry pasal group maksiat tu buat semak bn aje. macam ulat cacing geli. Hipokrit

    0

    0
  39. Kak Mala says:

    Macam kak ngan adek gi bercuti je…

    0

    0
  40. […] ini Abang Nara ada kongsikan gambar Che Ta dan Zain berbulan madu di Eropah untuk tatapan anda semua. Memang terserlah kebahagiaan dan keromantisan mereka berdua sejak bergelar suami isteri. Banyak […]

    0

    0
  41. […] Zain Saidin & Rozita Che Wan Berbulan Madu Di Rome, Itali (86) […]

    0

    0
  42. […] Zain Saidin & Rozita Che Wan Berbulan Madu Di Rome, Itali (87) […]

    0

    0