Written by AbangNara | December 22nd, 2012

Pergh ~~ Kalau Abang Nara ialah Rozita Che Wan, pasti akan cair dibuatnya mendengar ayat-ayat cinta daripada Zain Saidin. Memang romantik habis!!! Tak sangka pulak yang Zain Saidin ini jiwang jugak orangnya. Untunglah Rozita!!!

zain saidin

“Never will you find another man that will do or love you as much as I will, this I promise you..” Memang cair habis kan? Nampaknya Zain Saidin sudah berani untuk meluahkan isi hatinya terhadap Rozita Che Wan secara umum. Eloklah macam tue, at least orang tahu yang Zain memang mencintai Che Ta.

zain saidin
Adakah Rozita Che Wan akan membalas kata-kata romantik Zain Saidin? Abang Nara berharap agar Rozita menerima cinta Zain Saidin. Kedua-duanya memang sama cantik sama padan. Single pun single. Kalau bercinta pun confirm ramai orang suka dan menyokong. Tak gitu?

P.S: Koleksi hadiah untuk para jutawan.

167 responses to Zain Saidin Luah Ayat-Ayat Cinta Kepada Rozita Che Wan Menerusi Instagram

  1. Girl88 says:

    So sweet :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      Sweet la skrg, takut nanti2 jadi mcm Aidil dgn Rita.

      Apa2 pun moga korang bahagia sudahla.

      0

      0
      • i'm not a monster says:

        geli aku dengar ayat zain saidin, byk lg kot pompuan kt luar sana, aku takut jd mcm ashton kutcher n demi moore jer..sekerat jalan, last2 cari yg muda jugak

        0

        0
        • berlari says:

          zain ni muda lagi.. carilah yg level2 dia jgk.. kalau kawen ngan che ta nti takut tak dpt timang anak sendiri je :(

          0

          0
        • luna mendoz says:

          zain muda lg…masa utk cari duit byk2, cik ta tu kan dia nak yg kaya..kita tgk hari tu zain pakai kereta proton satria jer kt stesen minyak..kalau ko kawin dgn cik ta..mampu ker nak beli beg berjenama kt cik ta, keje dulu zain..cik ta pulak tak reti2 nak tutup aurat

          0

          0
        • jon says:

          nabi ngan siti khadijah dulu leks je…chill lah

          0

          0
        • Olga says:

          untung lah Che Ta dpt menunggang kuda muda! Zain dh la hensem nak mampos! badan pun sedap! harus Che Ta nak merasa kuda muda!

          0

          0
        • Anonymous says:

          ape la korang nie…kalau dah perasaan sayang tu dah ada, biar la dorang nak bahagia..yg penting niat nak kahwin dan kahwin.bukan nak main2 atau buat benda tak elok..
          dorang nak sekerat jalan,berkerat2 jalan,takde kerat2 terus jalan je pun itu takde sape tau future dorang, hati dah suka nak ngelak2 pun susa juga lagipun masing2 single

          0

          0
        • CNN says:

          ZS….cri psangan bukan jer tgk paras rupa…kne teliti dr aspek lain..yg pling pnting agamanya…nasihat general jer…bkn hya utk che ta…bkn apa, memilih psangan hdup ni bkn utk shari or seminggu or sebulan…or stahun…tp utk slama2nya…
          tp klu dah jodoh, nk buat mcm mn kan…doakan la yg trbaik je…

          0

          0
        • shahz says:

          aku rase mcm nak support 50% tpi x support pon 50% gak if derang ni bercinte…
          tpi better la zain cari aweks yg mude sket zain..
          bukan aku x suke kat cik ta.. tpi aku rase jarak umur tu..

          0

          0
        • pissoff says:

          totally agree!

          0

          0
        • ikanyu says:

          ko laki ke pompuan???

          0

          0
    • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

      terkeluar segala nasi beriyani & burger yg kaka cham makan masa breakfast tadi!
      membazir je pagi2 bangun buat nasi beriyani last terkeluar balik! cissss

      0

      0
      • zinksuudin says:

        Amboi kak cham….pepagi makan nasi beriani…tak cukup berger pun ader…kak cham bekpes ke sahur?

        0

        0
      • gf henry middleton says:

        bukan main lagi kak cham ye.. nasi beriyani & burger bagaiii. hahaha.

        0

        0
      • no name says:

        aku ni klu bace komen kak cham ni mesti kejang perot la.. kak cham blh msuk maharajalawak aku sure vote ko kak.. ahahaa~

        0

        0
    • No Need says:

      apesal aku rs cm geli je..adkh aku ni penggeli??

      0

      0
    • nnnnnnn says:

      Oh my english…

      0

      0
    • Bbycumil says:

      Hebat r makcik ta pancing anak ikan..

      0

      0
      • x populer says:

        sebab aku ada riak muka yang garang, amd aku tak brapa gemar ngan riak muka aku ni, so aku pun x anggap riak muka yg garang tu satu kelebihan.

        so bila tgk muka makcik ta ni, aku xleh nk paham tang mang yang lawa nya dia ni..mcm ada muka pelakon tua si rozie othman tu..hehe

        0

        0
        • torpedo says:

          lg maw tanya tang mana lawanya cik ta…op coz la tang nasi lemaknya yg mantap manjadi buruan ramai lelaki di luar sana….cett!

          0

          0
      • Missss says:

        MILF!

        0

        0
    • Selitone says:

      “Never will you find another man that will do or love you as much as I will, this I promise you..”
      -Zain Saidin, DISEMBER 2012

      “Open your eyes WIDE and you will see her wrinkles underneath her makeups, this i promise you…”
      -Selitone Cold, DISEMBER 2012

      0

      0
    • Oh My English says:

      Cuba kita ketepikan ayat “love you” tu, tinggallah ayat “Never will a man do you like I do.”

      “Let me do you” bermaksud “Let me have sex with you”. Tersirat rupanya ayat si Zain ni

      0

      0
      • oh my MATHS says:

        i was thinking the same thing! I reread the lines a lot keh!

        0

        0
      • Rainy says:

        Lol bukanlah! Haha dia gabungkan ayat. Kalau dibuat satu2 akan “will do as much as i do” “will love u as much as i do” … Ade je nk timbulkan spekulasi taw!

        0

        0
        • Anonymous says:

          Apa maksud “will do as much as I do”? Do what exactly? Nak buat ayat biarlah lengkap. But in any case bila dia cakap “that will do or love you”, maksud dia sama dgn “that will do you or love you”. “Do” and “love” are the verbs and “you” is the object.

          0

          0
    • WALAWEH says:

      BOOBIESSSSS !!!

      0

      0
    • joyah says:

      che ta nih mcm menyeramkan pada pantangan mata joyah..

      muka dia cantik, tapi ala2 ratu nyai loro kidul.. menyeramkan, dia mcm pakai susuk jek.. ramai anak2 muda yg berbalah berebutkan dia… zain saidin la, shah iskandar lah, shahir lah..

      0

      0
    • Anonymous says:

      “that will do you”

      come on la korang takkan tak faham..

      balik belajar lagi english education..

      0

      0
    • PELIK???? says:

      zaman skrg,umur dah x jd penghalang dah..tp klu la aku ni jantan,aku x nak kan ce ta ni..macam mana pun dia kene ingat yg dia tu dah tergolong dlm ‘kubur kata mari’.
      ingat,anda ni salah satu umat ALLAH.wlu apa2 pun,smg korg berdua bahagia

      0

      0
  2. OMG says:

    nak muntah makkkk

    0

    0
  3. wutt says:

    wutt

    0

    0
  4. Anonymous says:

    hmm moga bahagialah gamaknya

    0

    0
  5. sweet word ever says:

    sWeEt jEr, aGe is jUzt a nUmbEr ^^

    0

    0
  6. hohohi says:

    geli iols

    0

    0
  7. saya says:

    moga bahagialah kalian

    0

    0
  8. leklu says:

    waauuu..so sweet

    0

    0
  9. akulah aku says:

    kawin je la kalau dah macam tu. masing-masing dah mampu.

    0

    0
  10. zura says:

    why oh wh..
    xde pmpuan muda da ke??

    0

    0
  11. pink@ says:

    che ta? zain saidin? alahai..layan kan aje..

    0

    0
  12. siput sedut says:

    ok la tu…. da jodoh

    0

    0
  13. Anonymous says:

    cerita sampah

    0

    0
  14. rr says:

    cek ta ni mmg cntik,,sbnarnye,,da tua pon bergtah,,aku rase anak2 dara pon x mmpu mngekalkan kecntikan mcm dy.,

    0

    0
    • babon says:

      a’ah betul la tu. anak2 dara pon tak mampu mengekalkan kecantikan dengan corset dan girdle dan susuk

      0

      0
  15. tak kuase mak says:

    alahai zain..yg cenggini jugk kau pilih.aku doakan korang bhagia jelah

    0

    0
  16. sayang salmah says:

    tengah mude sibuk cr yg tue esok2 dh tua sibuk nk yg mude balik… jgn diikutkan nafsu tu… wat le pilihan yg terbaik…

    0

    0
  17. senah says:

    gambar paling bawah tu nampak muka kak ta macam jantan

    0

    0
  18. Cantik manis cun says:

    Peeeeliiiiisssssshhhhhhlllaaaaaaa……

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Bukan ke Che ya pernah keluarkan kenyataan yg dia anggap zain mcm “Adik” if confirm cinta n kahwin bukan ke kahwin dgn Adik….xtually bukan Che ta seorg pun keluar statement mcm tu….dh ramai dh artis if yg laki lbh muda ckp Adik if yg laki lbh tua ckp Anggap mcm abang at last kahwin Adik abang tu…hmmmm apa salah ckp as friend je if at last kahwin tak malu dgn statement sendiri kan.

    0

    0
  20. nafies says:

    geli nak mampos.
    zain? che ta?
    alahai..
    che ta nak yg kaya la zain. kan dia dah buat list aritu.
    kau setakat berlakon drama cikai leh ke?

    layan jelah.

    0

    0
  21. nenek cik ta says:

    untungggg lerr cik ta dapat anak ikan macam zain saidin..haha…zain saidin pon untungg lerr jgak dapat mummy hoootttt macam cik ta…kahxx

    0

    0
  22. geli den says:

    zain saidin ni gatal tel*r gamaknyer… jgn nak kan rozita tu sbb die tu sexy k.. mmg la umur bkn phalang, tp kalau bole cari la umur yg level2 ko gak…

    0

    0
    • Durian Crepe says:

      Loh.. kau ni.. memula setuju umur bukan penghalang.. pastu suh cari umur yg level2 gak… ckp mcm keliang laaa ko ni !!

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku setuju dgn kau Durian Crepe.. aku rasa yg byk hentam che ta dan zain sbb diaorg dengki.. that’s why diaorg kutuk2 dan cakap berbelit2.. suatu hari biar kena kat pengutuk2 ni/anak beranak diaorg pulak, time tu baru diaorg tahu langit ni tinggi rendah..

        0

        0
  23. Apapontakboley says:

    Alah korang ni biar lah…jadi ke tak jadi diaorg ni bukan mintak duit laki or mak bapak korang pon kan…itu pon nak kecoh…baik doakan je yg baik2 kalau kawin kurang maksiat…kalau cerai takde jodoh….tak yah lah kita ni nak mencaci org je…

    0

    0
  24. an on says:

    Harap che ta pikir abih2…tgh wangi mekap 4inci leh cover lg
    kedut mmg la umur bukan penghalang..xsmpi 10thn t kedut da
    xle cover..fomfuan muda 10x lg gedixxx melambak kt luar sana..
    Mampu ker bertahan….

    0

    0
  25. nafies says:

    btw gambar yang last sangat obvious zain sengih sebab
    tetek che ta terkena badan dia.
    kahkah.
    gambar tu nampak muka che ta macam pondan la.
    LOL.

    sekian terima kasih.

    0

    0
  26. Mimi says:

    Mm.
    You both kan find better than this lah. Come on.

    0

    0
  27. red roses says:

    so sweet. semoga berkekalan seningga akhir hayat. jangan peduli kan apa orang nak kata.

    0

    0
  28. Kipas econ says:

    Hahahahaa..lawakk laa..che ta kan nk yang kaya..yang boleh tnggung die dn anak2 die..tak kn nak yg cikai2..

    0

    0
  29. red roses says:

    so sweet. semoga berkekalan seningga akhir hayat. jangan peduli kan apa orang nak kata.
    kalau hati dah suka takkan ke mana. semoga berbahagia.

    0

    0
  30. DS says:

    belum kahwin memang suka sangatlah, dah kahwen esok boleh ke kekal kasih sayang tu.10 tahun lagi bila Cik ta dah menopause, ZS masih muda lgi….susah juga ya.Harap Cik Ta fikirlah dgn mendalam..

    0

    0
  31. Amier says:

    Yes you are right Zain Saidin…gravitation cannot be held responsible for people falling in love.
    Teringat aku lagu Frank Sinatra..
    When i fall in love it will be forever or I’ll never fall in love.
    in the restless world like this is..bla..bla..bla…blah

    0

    0
  32. AS says:

    tak insaf2 balik dr palestin.. patutnye amik la iktibar dr palestin. ni tetap nak pompuan seksa..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Dia dh lama lah dgn cikta. Aku tau dari sumber rapat dgn cikta lama dh. Cuma skrg batu kecoh lg..

      0

      0
  33. eyriqazz says:

    gimik drama baru nak keluar ke?

    0

    0
  34. wkwkwk says:

    brape umur cik ta ni?? brape lak umur mamat tu??

    0

    0
  35. Anonymous says:

    cinta nafsu jerr tu…

    0

    0
  36. sue says:

    tiDAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

    0

    0
  37. Lagubestbest says:

    Time cik ta kat luar pakai mekap ye la love2, cer tgok time xpakai mekap dlu zain..

    0

    0
  38. rozita che two says:

    apabila pelir muda bertemu burit tua ..ahahahs

    0

    0
  39. Wan Lebor says:

    Cik ta tu kan …kalu dia bukak corset 3 pieces dia komfim tak bergetah mane punnn..

    0

    0
    • adreyanie says:

      Tahun 1995-1997 gitu2 la.., mak aku jual barang2 AVON. So aku ni rajin juga la belek katalog AVON ni. Aku tengok la sorang model pompuan ni posing lingerie, badan bukan main superb. Curvaceous, atas memang mantop. Dalam banyak2 model, badan pompuan ni la yang paling cantik, so aku tak leh lupa muka dia.

      Tup2..bila muka Cik Ta keluar magazine as pelakon, barulah aku tahu siapa model lingerie tu. Cik Ta rupanya. Memang…memang sangat gorgeous badan dia. Tak payah korset, dah perfect top to bottom.

      0

      0
      • Anak pak dollah says:

        tu tahun 1995 la dol… Ni dah nak masuk 2013. Dekat 18 tahun da. Sama lagi ke kau rasa

        0

        0
        • adreyanie says:

          yes, it has been 18 years since aku tengok katalog tu. Lama dah kan dol?
          Aku rasa badan dia masih lagi cantik macam dulu sebab itu kelebihan dia. Kekurangan dia…lelaki yang betul2 nak kahwin dengan dia dan jadikan isteri yang solehah.

          0

          0
        • Anonymous says:

          ya betol….

          0

          0
  40. @q say! says:

    mohon mereka dpertemukan jodoh :)!! usia bukan ukuran.. zain jangan terlalu asyk dengan kecantikkan tapi lihat tanggungjawab yg bakal dgalas paling utama…..cik ta nilai lah dri suatu yg sudut yg bersesuain dengan pengalaman berumah tangga sebelum nie..kdang kala indah hanya disaat2 bermadu asmara lepas rumah tngga segalanya xmustahil akana berubah sekelip mata …apa2..jodoh pertemuan dtangan tuhan..jangan sesiapa pertikai atau mendoakan yg tak baik2 dekat sapa pun….sebab tiap2 doa yg tak baik takut terpalik balik dekat diri sendir :)@@

    0

    0
  41. Zee.H says:

    Hmm…si Zain ni nampaknya dah kene jampi dengan mak janda ni…. Si RCW ni banyak ilmu. Semua yang muda dan lawa si J ni kenakan.

    0

    0
  42. Steel says:

    Cek ayat dia “Never will you find another man that will do or love you as much as I will, this I promise you”

    kalau xda “or love” ayat dia akan jadi mcm ni.”Never will you find another man that will do you as much as I will, this I promise you. If you know what I mean *wiggle eyebrow*

    0

    0
  43. kak timah says:

    rumah kata pergi kubur kata mari che ta oiiiiiiii

    0

    0
  44. rynna says:

    rozita ni kalau tang mata semua pelesu (bulu mata penyapu,contect lence,eye shadow segale…),mesti tang body pun pelesu jugak(korset,bra push up..)..kalau semua buang…hurmm…bebiase je sebenarnye….setuju tak????

    0

    0
  45. Anonymous says:

    erkkkkk leher rozita..xlalu den..

    0

    0
  46. Raja minah jambu merah / biru says:

    Helo rozita rembat aje la si zain ni dh terlanjur dia sayang n suka kn uuuuuuuu orang macmana lagi yg u nakkkkkkkk mugkin si zain ni jodoh u ape salah nye kan…kalau dh jodoh tk kemana…..dh ada peluang tu ha rambat aje jangan tunggu2 lagiiiiiii zain ni bukan nye tk hensem ! ape tunggu lagi rozita ! lov uuuuuuuuuuuuuuuuuuu…

    0

    0
  47. Raja minah jambu merah / biru says:

    Mudah2an SINGAPORE akan bawa balek SUZUKI CUP malam ni ape pon yg terjadi SINGAPORE pasti menangggggggggggggggggggg yehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh idop SINGAPORE !!!!!! idop BAIHAKI KAIZANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN lov uuuuuuuuuuuuuuuu muah muah muah !!!!! piiiiiiiiiwittttttttttttttttttttttt !!!!!

    0

    0
  48. apokonoehjang says:

    npe ak xleh cya langsung cite ni..ntah2 propa je lebey..last2 kua statement ‘kami tgh promote drama terbaru kami’..

    0

    0
  49. lili says:

    cepat2 lah korang ber-2 kawin. jangan tunggu lebih lama..che ta pun dah tua. tp umor tu sekadar angka la..che ta memang cun walau apa org kata! rasanye masih sempat kot timang anak

    0

    0
  50. pengat ubi says:

    woooo..tip top laa ciktaa. bg la tips kat pengat sket..

    0

    0
  51. nk yg ketat says:

    tp da x ketat..sedap ke main nnt

    0

    0
  52. mama amun says:

    Tidak pd lelaki muda sangat. Kalau beza 4,5 thn tu dpt lg ku terima. Think…

    0

    0
  53. Anonymous says:

    Klau dah jodoh..ape bleh buat… Tpi lgi bgus cri yg msih dare…

    0

    0
    • Aiyooo Madhu Devi says:

      biarkanlah dia berkenan dgn MJ pun..dah yg MJ ni sgt cantik di mata pandangan dia, kalau anak dara sekalipun setakat muka buruk + perangai setan buat hapa!

      0

      0
  54. nurin says:

    heran lah dlm blog ni asyik nak megutuk dan megata orang aje. tak habis habis. biarkan ajelah diorang nak bercinta ke atau nak apa ke. lagipun diorang tak kacau korang pun. lagi pun kalau dah jodoh diaorang nak buat macam mana. entah entah diorang tu sedang berbahagia. jadi tukang kutuk kutuk orang tu bawa bawalah bertaubat ye. jangan asyik nak menambahkan dosa. cerminkan lah diri tu sendiri sebelum nak megata orang.

    0

    0
  55. markonah cun says:

    uweeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk… nak termuntah ijau aku baca ayat zain saidin

    0

    0
  56. kak limah jakun balik kampung says:

    Baru pi pekena macaroni and cheese pastu pi bace plak gossip ni.. Aduii..mmg rase nak terkeluaq balik cheese

    0

    0
  57. Siti says:

    Jodoh tu kan rahsia Allah..Nabi Muhammad S.A.W pun berkahwin ngan perempuan yg lebih tua dariNya..Apasalahnya kita mendoakan kebahgian mereka..??

    0

    0
  58. Anonymous says:

    Btul tu Siti … Doa kan baik sudah lah sesame manusia… Apr nak kecoh2
    Mak 17thn tua dari bapak tiri aku… Kekal pai skrg…jgn mengata tk baik…mungkin lelaki cam zain nie suka perempuan matang ade aura… Kita tk tau kan lain org lain cita rasa…. Semoga mereka bahagia…

    0

    0
  59. ikan emas says:

    ok la2 drp c ann kawen dgn org yg umo dah sparoh abad…spatotnyer cik ta ni yg kawen ngan sumali tu…br sesuai ko….!

    0

    0
  60. rita says:

    amboi ikan emas sedapnya awak tu padan memadankan orang. kalau dah jodoh dia apa nak dikata lagi. tak payahlah perli memerli orang. sepatutnya doakanlah yang terbaik.

    0

    0
  61. Pengkritik tidak bertauliah says:

    humang aih … hanya itu yg mampu aku lafazkan x_x

    0

    0
  62. wolverine says:

    peerrrggghhh!!..bleh che ta pulun sakan laa..ketat ka longgaq ka..janji sodap!!tgk tek la bro..

    0

    0
  63. ikan emas says:

    hai rita ko plak yg benggang ngan statement aku pehal?ke jdoh ko pon yg tua2 krepot mcm c sumali tu….?ke langsong xde jdoh lagi…???hahaha

    0

    0
  64. zain remas says:

    gile cik ta xnk…kacuk mat saleh kot..xxl punya saizz..everynight is a first night u know…ishhh remass aku

    0

    0
  65. Jjba says:

    aku dgn mak aku kalau baca paper every week mesti gelak, dari zaman 2009 sampai skrg umo che ta ni masih 38 or 39 ( selalunye akan ckp lewat 30an). Think of it, kalau umo die baru 39, tahun bile die beranak anak die yg first? ada kuasa agaknye die ni lol. nak bohong pun tgk tempat la che ta. n sgt2 plastik tgk die, kalau tua xpe, x semestinye tua tidak indah tapi auratmu itu rozita che wan oi :) And zain, u deserve wayyy better. jgn mengharapkan makcik tua ni yg belum tentu nak kan u.

    0

    0
  66. Aif ba tA says:

    Che Ta ni i tgok ada kumis la… Ker aku salah tengok jer?

    0

    0
  67. LOLLLL says:

    aku rasa ramai komen ni bukan sebab beza umur antara Zain n Che Ta tu.. tapi ayat si Zain tu… tu yg ramai rasa nak muntah bagai… huhu..

    0

    0
  68. azwan ali says:

    Amboi3…msti si zain ni jatuh hti gn muka make up cik ta&body dia…

    0

    0
  69. tok misai kucing says:

    tak kisah sgt psl berita diorg ni bercinta..nak kawin pon lagi bagus, elakkan maksiat..ni , tok misai nak komen, ape ke dekat benar tetek si rozita cik wan tu ke dada zain? dah tua2 ni, nama pun janda, cubalah jaga tatasusila bergambar sikit.hati anak pun perlu la di jaga…senyum menggeletar dah si zain tu..tu yg ayat2 zain semua mcm dah x sabar je..

    0

    0
  70. Minamanja says:

    Bodoh! Ngan org tua pun selera …

    0

    0
  71. Anonymous says:

    Lelaki belum dapat semuanya manis…puji sampai ke langit…bla dh dpt dh ke laut layannya nanti…Che ta pun sama if dia tk bg harapan kat zain takan budak tu berani meluahkan perasaan…siapa kata Che ta tk suka yg muda mcm Zain,dulu kan dia cinta dgn shahir AF tu…Che ta mesti terlalu confident sebab tu asyik nk rapat dgn yg muda je…if berkawan je n tau limit Serta tk bg harapan takan budak tu Akan over limit…ni mesti Che ta dh tau mayb budak tu suka so dia pun overla…Che ta u umur dh terlalu matang…dh dkt40-an dh if nk cari pasangan patut cari yg sesuai yg blh membimbing n blh bergantung harap bukan yg muda,n tgk kacak bergaya n Sebaya ank u Serta ikut nafsu je…pleasela lelaki if lbh muda walaupun tgk matang belum tentu matang.tgk Rita n aidil apa jd…belum dpt sanggup membelakangkan fly bla dh dpt….terseksa bini n ank2

    0

    0
  72. xsuka org xsedar diri says:

    ummmm..kalu dah tua..tp prasan diri tue muda..cmni la jadinyer..habis porak peranda..ubah2 la diri tue..jgn ingat nak melawa jer…ingat sikit umo tue..

    0

    0
  73. tasya says:

    tengkuk cm ayam piru… geli aku… che ta tolong la tegangkan leher ko tu.. geli aku.. feeling muda.. cucuk sana sini… nk pucuk muda…. geli la aku tngk ko… perasan cntik je…. tuihhh

    0

    0
  74. salamiah says:

    tiba2 aku rase sedih plak.. Huhu.. Ada lelaki beza 10thn suka kat aku.. Apalah pandangan masyarakat bile aku kawen dgn die nanti.. Huhuhu

    0

    0
  75. cik salina says:

    die da ase sdap la gn zain tu..klo x npe nk gn zain kn..

    0

    0
  76. mimi says:

    beza umor bkn maasalahnya jnji bahagia….

    0

    0
  77. sherry says:

    Abang nara yang patut di persalahkan kerana menyebarkan gosip begini walaupun ianya di ambil dari isntagram. kesian rozita dann zain asyik kena kutuk tak habis habis. diaorang pun ada maruah diri. kesimpulan nya perbezaan umur tidak menjadi masaalah kalau hati dah suka. kalau dah jodoh diaorang apa salah nya dan tak perlu lah nak di pertikaikan lagi.
    ramai juga pasangan yang lain brkahwin dengan perbezaan umur yang jauh tapi mereka boleh bahagia. jadi doakan lah yang terbaik.

    0

    0
  78. Jhuddd says:

    Si zain ni nampak ok lah hansem cam mat saleh biasa2 tapi badan tak banyak bulu licin jekkk ahkak nak yg berbulu dada seksi cam ryan gosling dikkkk

    0

    0
  79. Anonymous says:

    kalau dh jodoh cik ta ngan zain apa salahnya…doa kan la jer dia org bahagia…kalau zain terpikat ngan cik ta aku x le terkejot berok sb cik ta ni memg cantik..tpi kalau y dh memg x lawo kawin ngan org muda..aku lgi pelik…walaupn ramai artis y dh kerepot kawin ngan org muda..contohnya mak si bienda tu…

    0

    0
  80. mizz says:

    org kata cinta tak kenal usia…klu anak dara bercinta ngn lelaki berusia mcm dah biasa and rs nak muntah sure ada sbb si lelaki dah boleh digelar bapa…bl lelaki muda dok cinta sakan ngn wanita berusia tmbh pula ngn che ta yg ala2 jelita bila pakai bulu mata palsu belaka sure dunia rs terbalik pun ada …org kata dah abis ke anak dara kat muka bumi tak cukup malaysia ceruk uganda tu pun ramai lg apa…tp nak buat camana cinta itu buta sbb manusia x buka mata berjalan mengikut perasaan semata2 dan pengakhiranya samada derita atau bahagia…itu pilihan mereka…

    0

    0
  81. Akus says:

    renung2kn ye saidin..dan selamat beramal..^^

    0

    0
  82. cun says:

    FYI..
    ni suma adalah lakonan terancang..
    jgn senang2 dibodohkan2 dgn industri hiburan yang penuh kepalsuan sepalsu bulu mata RCW.. suma dah dirancang, n masing2 dh ada habuan masing2..
    Apakah rancangan itu?
    tak lain tak bukan rancangan nak tutup kes RCW n bekas menteri karbinet tu ler..
    Zain ni jadi medium untuk mengalihkan perhatian korang kat skandal bekas menteri itu..
    reporter n media suma dh kene sound dgn menteri tu.. sbb benda2 cam ni leh jadi isu politik yg berat dan akan jadi satu malapetaka kat parti yang mendukung pak menteri itu..
    haish tak kan tak paham2 lagi kot.. media kat tanah malaya ni sape yang pegang.. n banyak hal tak leh nak telus sgt lagi2 skandal2 artis2 hot neraka ni dengan pak2 menteri..
    mane cara yang boleh dicover akan dibuat..
    so korang2 suma.. ape2 yng akan publish kat paper pasal artis ni diingatkan supaya BIJAK sikit..kene pikir macam ahli politik sikit..
    bila korang mahir sikit tengok gosip dari perspektif yang lain korang pasti akan terkezut..
    mane tak terkezut.. lain yang dibaca tapi lain pulak yang sebenarnya.. alahai donia artis ni.. banyak tipu dari benarnya..
    selamat melihat dari perspektif berbeza.. bye…

    0

    0
  83. xsuka org xsedar diri says:

    xder masalah pun nak kawin muder ker tua ker..x heran pun..yg jd mslhnyer ialah np dah makin tua makin x sedar diri pakaian tue..aduh..kesian aku tngk..cuba lah berpenampilan seiring usia..biar nampak sedap kat mata..ni dh mcm pelik dh aku tengok..tlg lah sedar..

    0

    0
  84. joe black says:

    Guys, the guy just proclaimed to the world that he will DO HER as much as he can. In English that CAN mean SLEEP WITH HER. Oh my goodness, and a lot of people think that it’s romantic!??? Either it was a typo or the guy…including you guys SUCKS in English.

    0

    0
  85. lawa ke? says:

    FYI..
    ni suma adalah lakonan terancang..
    jgn senang2 dibodohkan2 dgn industri hiburan yang penuh kepalsuan sepalsu bulu mata RCW.. suma dah dirancang, n masing2 dh ada habuan masing2..
    Apakah rancangan itu?
    tak lain tak bukan rancangan nak tutup kes RCW n bekas menteri karbinet tu ler..
    Zain ni jadi medium untuk mengalihkan perhatian korang kat skandal bekas menteri itu..
    reporter n media suma dh kene sound dgn menteri tu.. sbb benda2 cam ni leh jadi isu politik yg berat dan akan jadi satu malapetaka kat parti yang mendukung pak menteri itu..
    haish tak kan tak paham2 lagi kot.. media kat tanah malaya ni sape yang pegang.. n banyak hal tak leh nak telus sgt lagi2 skandal2 artis2 hot neraka ni dengan pak2 menteri..
    mane cara yang boleh dicover akan dibuat..
    so korang2 suma.. ape2 yng akan publish kat paper pasal artis ni diingatkan supaya BIJAK sikit..kene pikir macam ahli politik sikit..
    bila korang mahir sikit tengok gosip dari perspektif yang lain korang pasti akan terkezut..
    mane tak terkezut.. lain yang dibaca tapi lain pulak yang sebenarnya.. alahai donia artis ni.. banyak tipu dari benarnya..
    selamat melihat dari perspektif berbeza.. bye…

    0

    0
    • Yolah kau Markonah says:

      panjang karangan kau ni… segala yg baik dtgnya dari Allah, segala yg tak baik itu adalah fitnah semata2 dari kau…………

      0

      0
  86. Anonymous says:

    Geli beno ak ngn pmpuan cmni..da nk mmpos pun xsdo dri….

    0

    0
    • Syira says:

      awat yg hang dok kalot dengki sgt? org KL/jawa mulot jahat betoi.. biaq pi lah dia nak kawin dgn sapa pun, sat gi kena kat mak hang atau sedara hang baru hang tau

      0

      0
  87. lisa says:

    suka hati dialah nak bercinta dengan orang muda ke atau orang tua ke. apalah nak di kecoh kecohkan. dia pun tak menganggu dan tak meyusahkan orang lain. jadi tak payahlah nak sibuk sibuk ambil tahu hal orang lain. sebab setiap doa yang tak baik takut nanti terbalik dekat diri sendiri.

    0

    0
  88. Anak ikan x laku says:

    Biaq pi la Che Ta dapat anak ikan..dah anak ikan nak tumpang nama dia..klu nak famous gi la rapat dgn Che Ta..cepat je femes..haha. Depa ni berpakat sama nak naikkan nama melalui gossip kut.
    Zain mmg hensem habis dlm Kiah pekasam..Che Ta pun sepoi je belakon cite Kiah Pekasam walaupun mcm menyindir diri sendiri..best..best

    0

    0
  89. Dah jodoh dia says:

    Rosnah Mat Aris kawin dgn laki muda.. Shiela Majid kawin dgn laki muda.. relax je.. takde pulak korang nak melalak2 meroyan pulak kan? dengki dan jahatlah korang ni..suka sgt sakit hati dan jaga hal orang. kalau betul diaorg nak kawin doakan yg terbaik sudahla. ni dok buat fitnah tak henti2. melayu camnila selalu tak puas hati dgn rezeki org lain

    0

    0
  90. saughiufgsdgfegegfueiwfgf says:

    btol tu!
    ‘do her’ tu bmaksud ‘to sleep with her’.
    and not just normal sleep ok….to have s*x la mksudnye ape ke benok sgt otak korang ni…lucu pon ade

    0

    0
  91. Anonymous says:

    dulu ms che ta ni jadi model kat katalog Avon, anak saya cakap dia hantu…haha,..anak saya umur 2thun ms tu leh cakap cam tu..mmg sesekali tgk muka dia menyeramkan

    0

    0
  92. Kak Dara says:

    zain saidin ni hensem bakat pun ada tapi selalu kena bawa watak2 sampingan yang entah apa2.Klu dia jadi hero mesti best terutamanya klu dpt jadi hero drama2 novel yg tengah hot skarang. Sedap jugak mata nak memandang.

    0

    0
  93. aunaerona says:

    Kenapalah Zain Saidin tu x nak kat aku ni..aku pun muda jugk…20++ hehehehe:p

    0

    0
  94. aunaerona says:

    untungle

    0

    0
  95. dadu says:

    Do what???! Tak tahu lah ayat dia tergantung ke atau dia mmg maksud kan “do you”. Errrr yucks.

    0

    0
  96. […] Zain Saidin Luah Ayat-Ayat Cinta Kepada Rozita Che Wan Menerusi Instagram (158) […]

    0

    0
  97. Anonymous says:

    SEDAP LA MASING2 BUAT STYLE “69”

    0

    0
  98. ikak siakap says:

    makan PAU sedap la SAIDIN hahahahaha… :D

    0

    0
  99. Opah says:

    Opah pun bergetah gak zain… lg tua dari che ta… zain tak mau ka.. hohoho

    0

    0
  100. entahla apo nak dikato says:

    Che Rojita tu dah tua. Mekap pun tebal, mata selalu bercelak maskara bagai, pakai contact lens.

    Aku tak paham macamana nanti Jen Saidin bangun tidur tengok kat sebelah ada makcik tengok dia, bare faced. Uu.

    Semoga bahagia la ek

    0

    0
  101. yatim piatu says:

    Adakah perhubungan mereka lebih hina dari homoseks, gay, lesbian? Adakah apa yg mereka cuba buat lebih hina dari meliwat @sodomi atau rogol bawah umur? Adakah cuba mendirikan masjid lebih hina dari mereka andartu atau ‘anak dara’ yang meruntuhkan masjid (affair dgn suami org? Atau isteri org?) Adakah Siti Khadijah lebih hina dari anak dara? Tidak dinafikan rcw patut menutup aurat, tp mana kita tahu ini mungkin langkah pertama dia ke arah itu? Jgn terlalu bias dan prejudice. Kerana kita bukan Tuhan. mana mungkin mereka bahagia bila mereka didoakan dgn kata2 nista? Bila mereka berpisah kita akan kata ‘dah kata dah’…. sedangkan yang memporak kebahagiaan mereka adalah orang sekeliling… automatic, tahniah anda berganding bahu meruntuhkan sebuah masjid! Nauzubillahiminzalik! Kesian anak2 rcw… mana mungkin mereka bahagia dgn sikap masyarakat yang prejudice!. Memang pada akal yg waras blh baik rcw mencari yg blh tua agar lebih terjamin kebahagiaan memandangkan dia pernah menangis… namun, siapa kita sbg masyarakat menentukan apa yg betul dan salah.. maka jika salah, Nabi Muhammad S.A.W pun salah… Allah S.w.t yang menemukan jodoh rasul dan isteri juga salah… Manusia memang tak pernah merendah diri… riak…. dan mudah lupa…

    0

    0
  102. ????? ??? says:

    ???????????????????????????????????????????????????

    0

    0