Written by AbangNara | March 12th, 2013

Ok Abang Nara agak confuse dengan umur sebenar Rozita Che Wan. Menurut Berita Harian hari ini, 9 Mac lalu Che Ta genap berumur 39 tahun tapi daripada apa yang Abang Nara baca, umur Che Ta ialah 42 tahun. Kalau tak silap, Rozita Che Wan lahir pada tahun 1971.

che tak

Lupakan seketika permasalah umur Che Ta kerana baru-baru ini Zain dan rakan-rakan telah mengadakan satu majlis kejutan untuk menyambut hari jadi Rozita Che Wan. Yang bestnya, Zain turut menghadiahkan seutas gelang emas Habib Jewels buat kekasih hatinya itu. Untunglah Che Ta ~~~

rozita che wan

Tambah menarik, Rozita Che Wan turut sama menjadi salah seorang peserta program Masterchef Selebriti Malaysia musim kedua yang akan ditayangkan tidak lama lagi. Zain juga turut sama akan beraksi tetapi tidak berada di dalam kumpulan sama bersama Che Ta. Mungkinkah kita akan melihat bibit-bibit percintaan manja antara mereka berdua ketika memasak kelak?
rozita che wan

Buat Rozita Che Wan, selamat hari lahir. Semoga panjang umur dan dipermudahkan urusan untuk mendirikan rumah tangga bersama Zain pada hujung tahun ini. Sama-samalah kita doakan.

P.S: Tetikus yang boleh terapung. Cool habis.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

153 responses to Zain Saidin Hadiahkan Gelang Emas Sempena Hari Jadi Rozita Che Wan

  1. suka Sabree Abu says:

    kih3, che ta nmpk tua, janganlah mekap tetebal ngat, kalau tak mekap kan lawaa…

    0

    0
    • nazrul natasha baiduri says:

      hurm santek nyer RCW nih.. u ollsss nk tau, dulu ms keje stewardess mas cm minah kampung jerk, pakai eye shadow pink.. pastu suka jeling junior2 cm tasha coz tergugat dgn junior2 spt tasha yg lg jambu dr dia ms tuh.. ehhh! apepn semoga berbahagia sis RCW.. *wink*wink*wink*

      0

      0
      • Anonymous says:

        tasha shila keje stewardess ker dulu..??

        0

        0
      • lola says:

        abg nara keja confuse jee..tanya kita pulak.
        cari la info yang betul..grrrr…

        hepi bufday che ta.simpan la angan2 next bufday kalau umur pjg berpakaian sopan sikit na..

        0

        0
        • huk aloh says:

          tak nak ngaku dah 42..still nak 39 jek. tahun depan pun 39 gak?tahun depan2 pun nak 39 gak?
          satu lagi, org duk ckp rupa dia..tapi ada org ckp x psl pe zain bagi dia gelang emas??
          sbb da nak jadi WARGA EMAS..kekeke

          0

          0
        • nasi ayam says:

          anak dara pun kalah dgn che ta, belom kawen dh gelebeh, perut buncit, bila dh kawen lagi lah gelebeh, bila laki cari lain ckp gatal, che ta ni usia dah lanjut sebab tu org mengata, cuba kalau cik ta ni muda lagi..confirm kalah retis muda yg bajet hot iteewwwww, lov u che ta <3

          0

          0
        • Anonymous says:

          cik ta tak nak mengaku atau ada org yg putar belit fakta, cer gi tanya cik ta sendiri, abis cite

          0

          0
        • 20s says:

          sbagai wanita berusia, che ta tak patut malu dgn usia dia..patutnya bangga la..”I’m 42. ;)”

          org lagi tak percaya kalo dia ckp dia 42. sbb rupa n bdn dia tak menggmbarkan dia sorg wanita berusia 42 thn. kita yg muda belia 20s-30s pun dah nmpak haggard. jujur, mmg rasa kagum bila tgk org berusia mcm che ta or wanita lain, tp nmpak muda.

          0

          0
      • along says:

        dah sama besor dengan kepala dia dh aku tgk.. fake sekali… wekkk

        0

        0
      • Kak Nam Olga says:

        Rozita Cek Wan such a great beauty. Walaupun dah 40tahun keatas dan beranak 2, Cek Ta pandai menjaga bentuk badan dan kulit muka.It takes a hell of efforts to achieve that.Sampai ramai lelaki yang tua ataupun muda tergila-gilakan Cek Ta.So sesiapa yang cembura pat dia, that’s too bad.

        0

        0
    • kak timah says:

      wow so sweet

      0

      0
      • Che Ti says:

        39 la sangattttt….tau la nak kawen dgn org muda…
        wekkkkk ;p

        0

        0
        • Annoying says:

          dah kalau kat lauh mafhuz Allah dah tetapkan itu jodoh dia. Kau nak mempertikaikan kenapa? Doakan kebahgiaan mereka sudah.

          0

          0
        • nyot nyott says:

          zain memang bebal..jantan lain sebok carpi pompuan muda..dia lak sibuk layan betina tua kertu nih…nasib kau lah zain…si rita rudaini yg tak pernah beranak yg muda satu abad dari che ta ni pun kena tinggal, ,..nanti dah terlambat baru ko sedar dik non..

          0

          0
        • selipar jepun says:

          kalau jodoh zain dgn che ta apa salahnya kan..bukan rampas hak org pun, aq rasa yg komen negatif psal che ta ni mesti perempuan

          0

          0
        • kak jah gojes says:

          nak tau umur die. tanye cikgu skolah anak die. hahahaha

          0

          0
        • Anonymous says:

          kalau dh jodoh…nak buat mcm mana kan, kita tak ha nk pertikai

          0

          0
    • joyah.. says:

      tu rapat sgt ngan dafi tu, jauh skit, krg tergoda lak dafi tu, RCW ni kan suka pucuk muda..

      0

      0
      • buah tembikai dalam baju says:

        haha…betul tu joyah..hati2 sikit memana jantan muda..sekali che ta hembus, tup tap korang dah g makan angin di genting , singapura…ahakkss!!

        0

        0
        • rozita che wan says:

          uols apa kutuk i nie, i memang suka pucuk muda, kalau pucuk tua tu nak makan dah kelat tak sedap, harus lah pucuk muda, hhhmmmmm come to mama

          0

          0
    • RozitaCariWang says:

      terima kasih kepada sesiapa yg wish birthday che ta. che ta muda lagi.biar la che ta enjoy dulu ea.sayang anak2 semua.doakan bulu mata che ta sentiasa lentiks dan muka che ta tak berkedut agar che ta boleh cr rejeki utk suami muda che ta dan dri che ta.muah

      0

      0
      • zeng saiding says:

        ok syg..abg bkn doakn tu je, abg akn doakan agar rozita ibrahim @ pgasas sendayu tinggi tu dapat buat satu produk anti penuaan tahap tertinggi utk syg yer… biar smpai umo 80 pon syg still mcm ni..
        .
        .
        .
        .
        .

        ~ terase nak mkn asam..lain mcm tekak ni ~

        0

        0
        • pengasas produk sedu-sedan says:

          kami telah mengeluarkan produk terbaru..sesuai utk wanita2 kertu yang mengidam pucuk muda..NAH!! pil serapat-rapat , sangat rapat seperti disepit penyepit baju..nescaya mereka yg bersuami pucuk muda akan terasa seperti baru malam pertama walau besday yang ke 80 taun..

          0

          0
    • ikan siakap diternak kak cham/olga says:

      well che ta..u look gojes sangat!!!
      p/s dngr2 si fasha sandha tu nak besalin bulan april… maknanya yg dia buat PENGUMUMAN BESAR pasal kehamilannya stleh 2 minggu kawin wri tu propala ye,, menipu je kerja ko ni fasha.. nasib baik ko cpat jugak btl2 hamil. bolela kaver pembohongan ko tu.. sbar jeelaaa… KENAPE ADE YG X PUAS HATI??????

      0

      0
    • Anonymous says:

      biasola, jadi janda ni mesti make up cun2 sket. . br orng nka ngorat. . tp, klu pakai sopan skit, rase2 nye, lg ramai yg nak kat che ta ni. . ape2 pon, smoga kekal hgga akhir hayat. . jgn hangat2 tahi ayam je. . .

      0

      0
    • lisa says:

      pompuan ni dh nampak tua…memalukan je pakai seksi…

      0

      0
  2. paukaya says:

    mcm pondan pun ade..

    0

    0
  3. kak senah says:

    yeahhhhh.. 1stttttt… RCW mantopppp

    0

    0
  4. ira says:

    meluat.

    0

    0
  5. sayang salmah says:

    wahai zain…anda ada byk masa untuk ubah fikiran… fikir2lah sedalam2nye..

    0

    0
    • merah baju merah lagi baju dalam says:

      agak nya family zain takde bantahan kot..tu yang lantang jer che ta datang merisik..

      0

      0
  6. nazrul natasha baiduri says:

    hurm santek nyer RCW nih.. dulu ms keje stewardess mas cm minah kampung jerk, pakai eye shadow pink.. ehhh!

    0

    0
  7. Anonymous says:

    gambar 1st tu ade iras2 mak sin chan lahh .. hek hek hek .

    0

    0
  8. zul says:

    1st

    0

    0
    • dedaun says:

      bila la cik ta ni nak pakai tudung.. klu kawen dgn laki muda ni mcm makin lambat je nak pakai tudung.. huhu

      0

      0
      • ranting pokok says:

        brgantung pd seseorang lah…tgk yg kawen dgn org tua zizie ezette..still lg x pakai tdung, aper cerita tuh

        0

        0
  9. wawa semput says:

    peminat barbie ghupenye che ta ni :D

    0

    0
    • aiman says:

      ops..dada barbie pun ikut ukuran che ta ke?? alahai si pembuat kek ni pun…agak agak la.. =)

      0

      0
  10. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    ada ke duit zain oii nak beli kapas korek telinga kau pun xlepas…berlakon pun xpernah aku nengok…takde sapa pun nk amik kau berlakon…

    jgn nanti kerana betina tua kertu xsedar diri tu, kau end up tido bawah jambatan sudah…

    tp aku harap2 kau tido lah bawah jambatan sbb bebal sngt kan…

    0

    0
  11. tutupmulut says:

    zain ni dah tengok cik ta tanpa make up. tu yang berkenan sangat tu. hehe

    0

    0
  12. SALMAH says:

    cik ta umur 39 thn lahhh abg nara oiii

    0

    0
    • mutiara says:

      buat la research cket nara uiii..xkan main tepek je kalau dah tau konpius..tahun ’74!

      0

      0
  13. Cik Semput says:

    :)

    0

    0
  14. Anonymous says:

    hahaha….kantoi!!! baju cik Ta pakai warna merah ngan Zain tu sama ngn lopak pakai rancangan melatop….. budget rupanye… bju konti je ke nok??? patut la zain nak gak rupanya low maintenance je la bkn la high maintenance kalo bole share2 baju… Oppsss!!!!

    0

    0
    • kiah goreng budu says:

      ko ni bodoh ke.. x berjalan2 ke keluar rumah???

      baju ni bkn baju konti la bengap.. ni baju ade jual kat TOPSHOP… nora danish pun ade pkai gaks.. nampak sgt bengap nyerrrrrrr

      0

      0
  15. Mak Tak Kertu says:

    Ngape ek mula RCW semacam? Mak banyak suntik ke nyah? Dah macam muka mak jugak, dah kertu walaupun kulit pipi tegang secara jadi-jadian.

    0

    0
  16. dddddddd says:

    ZAIN TU NAK RCW TU SEBAB GERAMMMMMMMM DGN TETEKKKKKK RCW YG KONON2 BESOOOO TU……. TU YG SUME SEBOK NAK DIE…… CUBE BAYANGKAN KALAU 10 THN NNT……… TETEKKKKKKKKKKK DAH KEMEKKKKKKK…….. DAH MONOPOUS………. BR TAU…………. HAAAAAHAAAAAHAAAAAA

    0

    0
  17. BULAT says:

    RAMBUT CHE TA DAA TGAL SIKIT YANG BAHGIAN DEPAN TUU.. CHE TA X PERASAN KE?

    0

    0
  18. Anonymous says:

    ala kiah goreng budu….. ko nk mengamuk tiba2 knp? hahahha…. tekanan perasaan ke?? takan bengang x dpt R** kot… nasib baik ko bukan retis, kalo x dah lama aku bongkar kisah ko yg lesB tu…. jaga2 Kiah ada mmber rapat ko yg memerhati ko disini…wkwkwkwkw

    0

    0
  19. kepohcie says:

    abg nara,umur che ta 40 lh..dia sbaya dgn ex-boyfriend dia dlu, zizan nin…lahir 1973 jgk..
    lain kali blogger BN kn cr dlm wikipedia, br btoll…x de lh confious sgt..hok aloh..

    0

    0
  20. den la ni says:

    lantak dek kau lah..

    0

    0
  21. Lagy Gaga says:

    Betulla tu 42 umurnya tahun ni. Bukan 39.

    0

    0
  22. naddy says:

    eh eh.. mcm knal la baju merah hitam tu.. mcm nora danish pakai time CNY bersama famili metrowealth kan kan?

    0

    0
  23. rosealim says:

    walaupun tak minat dgn RCW ni, tapi setiap kali ada gambar @ berlakon kat tv, mesti nak tengok.. sebab ada daya penarik…ada ape2 kot….hanya Dia yg tahu…

    0

    0
  24. samsul says:

    umur dh separuh abad masih juga x insaf2…nk tunggu kedut satu badan baru nak tutup agaknya..itu pun klo sempat tutup :) tutup la aurat che ta oiii..bleh panggil nenek dh pun

    0

    0
  25. .............. says:

    aku bukanya minat sgt kt cik ta ni…tpi x d nafikan y cik ta ni memg lawa orangnya…walaupn dh berusia tpi ttp maintain…y artis anak dara pn ada y x leh lawan dia….

    0

    0
  26. kasabian says:

    sila kaler rambut anda ngn kaler putih…nk catch up umo ngn cik ta..

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Barbie Tua… kehkehkeh…

    0

    0
  28. ayu says:

    nak tengok muka cik ta x pakai makeup boleh takkkkk????

    0

    0
  29. budak manje says:

    wow..nice..agak2nya bape tahun zain bleh pakai che ta ni eak?huhu

    0

    0
  30. Sha says:

    dah warga emas dah…

    0

    0
  31. kan kan kannn says:

    LA…UMUQ CHE TA IN BETWEEN 39-42 KA….I MATI2 INGAT UMUQ DIE 45 KA, 46 CAMTU…….SERIUSS…..

    0

    0
  32. Adeq says:

    seram lah pic no.2 tu….

    0

    0
    • kak timah says:

      seram apanya?che ta bukan hantu pon . . . yg kutuk2 semua tu dengki dgn che ta sbb che ta cantik bergetah n dpt zain lagi tu yg mantap . . hahaha

      0

      0
  33. rojitah awet mude says:

    kan kt dlm primadona dh terang2 ckp che ta nie 42…

    nk gado ape lg??

    0

    0
  34. haish says:

    Tetek dia ori ke tipu tu

    0

    0
  35. Anonymous says:

    mekap mcm mak nyah

    0

    0
  36. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    eh eh..tangan cik ta kat pehe dafi ke?? aummm…

    0

    0
  37. yuyu says:

    macam ubat batuk cap ibu dan anak je lagaknya….

    0

    0
  38. salam… boleh daftar dan join… dapat komisyen nanti boleh beli makeup kasi cantek macam rozita che wan two three ni… hehe

    http://www.rm20segera.com/?r=redrepublic

    0

    0
  39. yaya says:

    rase nye Che Ta lg lawa kalau xmake up..natural beauty gituu….

    0

    0
  40. Live News says:

    Now this time i remember a proverb that true love does not lost for ever. thanks admin for posting such a nice article with photograph. i really liked it .

    0

    0
  41. Jaja says:

    Baju yg Che Ta pakai time bergambar dgn zain tu sama dgn baju nora danish time chinese new year kat rumah david teo. Tapi still cantik :)

    0

    0
  42. cik ta says:

    actually umur i 44

    0

    0
  43. Cik Ba says:

    Comfirm Cek Ta umur 39 tahun, junior saya kt sekolah dulu, duduk satu asrama lagi.

    0

    0
  44. Runny says:

    Makcik Ta tahan 1971 ertinya 42 tahun ni.

    0

    0
  45. G.I Joe says:

    *yawning* boringg…

    0

    0
  46. pavlova says:

    is it real or just push up??

    0

    0
  47. Anonymous says:

    barbie pun pandai pakai scarf nak tutup aurat… itu patung, ini manusia tapi takde otak…

    0

    0
  48. Roundtable says:

    Usia hanya pada angka.kebahagiaan rumah tangga bukan bergantung kepada faktur umur.Ada juga yang kahwin muda sama muda tapi tidak kekal.Mungkin Zain mencontohi Nabi Muhammad S.A.W yang meperisterikan Siti Khadijah walaupun perbezaan umur yang ketara.Kita doakan yang terbaik buat mereka.Allah yang lebih mengetahui apa yang tersirat.Kita manusia hanya merancang dan suka menjadikan sesuatu perkara isu.Yang nak kahwinpun mereka bukannya anda yang suka mengkritik.Seperkara lagi jangan lupa,Kita juga akan melalui usia seperti RCW.

    0

    0
  49. Zain Sardin says:

    Happy besday Cik Ta yer, tak kesahlaa braper umo asalkan menten mantep, aku rasa pompuan separuh umo cik ta pon belom tentu body macam tuh, lantaklah apa org nak ckp cik ta, yg penting jadi retis kene glamer

    0

    0
  50. lala says:

    yg penting, aku harap dengan segala asap, peluh ketika memasak di Masterchef, akhirnya ku dapat tgk muka RCW yg sebenarnya.

    0

    0
  51. Anonymous says:

    suka tgk cek ta berlakon Diari Ramadhan Rafiq, ms bulan puasa dulu2.. Nampak natural je cantiknye… :)

    0

    0
  52. iyeke says:

    NAK JUGAKK ANGKA 3 TUHHH…..ADOI!!!!!

    APAPUN RCW MEMANG CANTIK..WALAU TAK BLEH NAMPAK PADA MUKA SANGAT, TAPI DARI TANGAN & LEHER KITA BLEH TAHU ORANG TU MUDA ATAU TUA..

    CUBA TENGOK AMY MASTURA..CANTIK KANNN? TAPI TANGAN & LEHER DIA TAK DAPAT TUTUP..

    MUNGKIN KALAU PAKAI TUDUNG NAMPAK LEBEH MUDA & JELITA..

    CONTOH DATO SITI, KAN NAMPAK MUDA LEPAS BERTUDUNG PENUH..

    EMMM APA2 PUN HAK MASING2..HAK NAK KOMEN APA2 PUN HAK MASING2..

    OK

    BYE

    0

    0
  53. bilaakubercakapkaujanganbiadap says:

    umur makin tua tapi skirt makin pendek , aurat tak reti tutup . zain , kau menghadiahkan tu harus . tapi lagi wajib kau hadiahkan tudung ngan baju kurung . biaq tutup sikit aurat dia tu . lepas kahwin segala dosa dia kau tanggung tau . harap lepas kahwin ajar2 la dia tutup aurat tu . semoga jodoh hangpa kekal sampai akhir hayat , in shaa allah aminn . pastu ckp kat MAK CIK ROZITA CHE WAN ni , udah2 la pakai bulu mata tu . juling mata aku . tak lawa pun . buah dada tu cover2 la sikit . buat dosa org je menengok nyeee . #alfatihahbuat pejuang negara kita

    0

    0
  54. Din says:

    Eloklah klu dah jodoh mereka berdua. lgpun che ta klu nak cari bujang yg sama umur ngan dia pun susah nak dpt sbb kbnykannye dah jd laki org. nak cari duda pun susah juga jd yg bnyk ada ialah bujang yg muda dr dia. umur x jd masalah yg penting matlamat nak berumahtangga mestilah betul & bukannya hnya nafsu semata2. jdlah suami yg blh membimbing isteri ke jln yg diredhai.

    0

    0
  55. ROSALINDA says:

    nak tw umo cik ta.. dtg klinik yg cik ta prnah check up.. :) .. adix2 kt ctu xkn smpn rhsia..jujur je kje nye.. sbb sye pnh kje dkt sna…
    sbb ic cik ta dorang scan.. jd twlh umonye…
    ayu raudhah lagi swett dr cik ta.dye ckp lmah lmbut..manja… sbb dye pnh blkon tpt sya yg skrg ni… :) bsm wati elite .. zain n aqasha….
    dorg xsombong .. zain ni siap dtg smbang2 dgn kiteorg dan doctor dkt pharmacy…

    0

    0
  56. Mat K says:

    baran je aku tgk gambar last tu. tak sedar diri punya anak muda.

    0

    0
  57. NH says:

    Oh my.. Princess Cake? At your age?? Really???!!

    0

    0
  58. Insan Biasa says:

    Untunglahhhh~~

    0

    0
  59. Anonymous says:

    mcmana agknya rupa rcw klw x mekap? nmpk muda ke tua…

    0

    0
  60. HoHo says:

    ratu fake eye lashes..

    0

    0
  61. mizz says:

    gelak baca komen koorg…aku idakler minat pun 2org ni tp klu think positif mereka nak bina masjid then takler dosa smpi kena keji kan..cm masyarakat kt mgkn alergic dgn hbgn sebegini tua + muda = ?..mcm kes ct and dk jugaklah dulu2…tp kuasa Allah klu dah kata ini jodoh dia siapa kita nak pertikaikan…yg pntg mcmana diorg nak kemudi life diorg after this…kehidupan sblm ngn selepas kawen ni berbeza…so doakanlah yg baik kot nti turn kita xde org doakan apa2 kang..haru

    0

    0
  62. OBSERVER says:

    RCW, AMBIK LA POSING ANGLE MANA PUN, MAKE UP TEBAL MANA PUN… YOU STILL LOOK OLD. AND THE PRINCESS CAKE…. SERIOUSLY?????!!!!

    0

    0
  63. AHURI says:

    Dear Cik Ta, happy birthday. Semoga diperluaskan rezeki dan dipermudahkan jodoh nikah dengan Zain. Tapi kalau Cik Ta serious nak ada sorang anak dengan Zain, tak payah tunggu sampai hujung tahun. Kawin cepat-cepat dan cuba dapatkan anak cepat-cepat (saya kata cuba sbb rezeki anak tu datangnya daripada Allah), sbb usia awak pun tak muda lagi.

    0

    0
  64. CikNa says:

    Rozita Abu Bakar @ Che Wan, dilahirkan pada 9 Mac 1974. tak baik tau abang nara fitnah cikta tu..lain kali buat reseach dulu mengenai umur cikta sebelum hentam cakap umur dia 42 dan lahir pada tahun 1971….

    0

    0
    • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

      lantak dia lah nk ckp umur si betina tua kertu xsedar diri tuh berapa…xberi kesan apa2 pun kan…

      0

      0
  65. PAKAR JODOH says:

    MAK JAH RASA ZAIN SAIDIN SESUAI GAN SITI SALEHA JER..
    KALU GAN CHE TA MCM TAK KENA…

    ZAIN SAIDIN + SITI SALEHA = mcm coklat & strawberry
    ZAIN SAIDIN + CHE TA = mcm coklat & belacan

    katannnnnyaaaaaaaa

    0

    0
  66. Anonymous says:

    RCW LAHIR THN 74

    0

    0
  67. umursaya42 says:

    saya rasa dia terlalu ingin menonjolkan kecantikan sehinggakan nampak kaku dan plastik. cuba kalau dia buat relaks saja, mekap simple2 dan berlagak sepadan dgn usia maka tidaklah kelihatan janggal seperti sekarang, seolah2 dia terpaksa mengawal airmuka dan gerak badan agar kelihatan cantik dan muda saja. atau dlm bahasa mudahnya control cun.

    0

    0
  68. Anonymous says:

    x sangka ada gak pengkid suka bergosip…. heheh——>>>> “KIAH GORENG BUDU”
    Sori Kiah, xyah cover nama pompuan kat sini ekk… tembelang ko dah pecah!!!!

    0

    0
  69. ALGA says:

    macam baju ND pakai time CNY aritu!! same label kot kan..

    0

    0
  70. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    sian si zain nih…sanggup pecah tabung sbb nk beli rantai emas (emas je ke? low kelasnya) kasi si betina tua krepot birah xsedar diri muka plastik cik ta tuh…

    xpelah…nak buat camna kan dah sayang…jgn esok2 nanti tido bawah jambatan sudah lah yea zain…

    0

    0
  71. toblerone says:

    untong r..dapat gelang =(

    0

    0
    • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

      alah…setakat gelang poh kong tuh pengemis pun mampu….ingatkan chopard ke apa ke…

      nak buat camna, zain kan artis gred E…

      0

      0
      • Anonymous says:

        ckp besar, tgk rumah cap pprt reban ayam

        0

        0
        • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

          kau dgn si khinzir jeles fazura jelita nih mesti mampu beli gelang emas je kan…tu pun harga bawah seratus ringgit…. :)

          0

          0
      • miss fuckzura says:

        dolton mulot jenis mcm bohsia rempit jalanan.mst ko ni hdoh atau ko ni nyah.aku xrase ko ni scantik rozita.tua2 kertu dia bdn mantap muke cntik.ko hape ade?? muke ko mst hdoh giler tau kondem org!!

        0

        0
  72. Anonymous says:

    yea.. che ta pandai masak~

    0

    0
  73. hahas says:

    gmbo gelang xde ker?
    nak tgok~~~~~

    0

    0
  74. ladybird says:

    brp inci tebal make up tue che ta? mak aih dh mcm opera cina nengok.. tinggal nk bt wayang nye je… zain jgn terkejut malam pertama che ta padam sume make up, yg tinggal kulit che ta yg kusam dan pucat lesi… dh mcm mayat hidup… rambut ja dh besaq nak mampoih..

    0

    0
  75. […] Zain Saidin Hadiahkan Gelang Emas Sempena Hari Jadi Rozita Che Wan (142) […]

    0

    0
  76. miss s says:

    kek cam ank aku pnye..haha..
    oppss lupe che ta kan perasan muda..
    nnti tahun depan hadiahkan umh lak je zainn..hehehe

    0

    0
  77. Anonymous says:

    dah kawin dapatla zain tgk rupa sebenar rozita..ada kedut sume

    0

    0
  78. Anonymous says:

    Nampak che ta ni low profile jugak..xdelh mcm sesetengh artis tu branded n high classla konon….
    Zain dah ckp dia suka che ta bkn sbb ctkluar je tp hatinya cantik….
    Moga che ta bahagia dunia akhirat

    0

    0
  79. tali says:

    oohhh my english! her tetek verry2 growing upp!!

    0

    0
  80. miss s says:

    lantak la umo che tah bpe,
    janji “aku cantekk” kan che tah..
    nak mampuih nnti baru taubatt(klu sempat..hahaha)

    0

    0
  81. ZARINA says:

    walaupun berusia tp mmg x dpt dinafikan kalah wanita muda dari nya… hmmmm tp cantek tu mmg perlu… dan sebagai seorang wanita perlu jaga semua tu… itu pun salah satu kunci keharmonian rumah tangga…

    0

    0
  82. lili says:

    tak kisahlah janji bahagia.

    0

    0