Written by Bella | October 23rd, 2017

Khabar angin keretakan hubungan cinta Kamal Adli dan Emma Maembong mula menjadi bicara sekali lagi apabila Emma dikatakan terluka dengan sikap Kamal dan turut mengaitkan nama pelakon Zahirah Macwilson apabila ada spekulasi mengatakan wujudnya cinta lokasi antara Kamal dan Zahira ketika sama-sama bergandingan dalam drama Duda Pujaan Dara.

Sudah lama berdiam diri dan menerima pelbagai komen negatif, Zahirah akhirnya tampil membuka mulut mengenai isu tersebut. Zahirah akui beliau merasa bengang dengan Emma yang seolah-olah memberikan gambaran beliau adalah orang ketiga dalam masalah cinta antaranya dan Kamal.

Memang tidak adil apabila dia menyebut nama saya yang sekali gus meninggalkan persoalan. Apa yang berlaku tidak ada kena mengena dengan saya. Jadi kenapa perlu babitkan saya? Saya terkejut dengan tindakan Emma yang mengeluarkan kenyataan begitu sedangkansebelum ini kami sudah berjumpa untuk menyelesaikan masalah ini.

Saya sudah ada kekasih. Buat apa saya nak rampas Kamal daripada dia? Malah, kekasih saya juga tahu mengenai perkara ini. Apa yang keluar saya anggap melampau kerana mengheret nama saya sekali. Saya perlu jelaskan perkara ini supaya orang berhenti menuduh saya yang bukan-bukan.

Zahirah akui beliau dan Kamal memang akrab ketika menjalani penggambaran bersama tetapi ia tidak terbawa-bawa sehingga ke luar lokasi. Zahirah juga berpendapat Emma sepatutnya mempercayai kekasihnya itu.

Biasalah, orang perempuan ini akan ada sikap cemburunya kalau kekasih hati kelihatan mesra sedikit bersama wanita lain apatah lagi jika melakonkan aksi romantik bersama wanita lain. Apa-apa pun, betul kata Zahirah, kepercayaan itu penting dalam perhubungan agar tidak selalu timbulnya sengketa.

Sumber Berita : Harian Metro

28 responses to Zahirah Macwilson Bengang Emma Maembong Kaitkan Namanya Dalam Masalah Cinta Bersama Kamal Adli

  1. Kedondong says:

    Sama ada kamal adli ni hidden kunyit atau lelaki takut komitmen.Emma pun salah satu fakotr jugak… gedik 2 manja buat org laki rimas.

    42

    0
    • Miss Unibes says:

      Tahpape lah. Tapi ZMW ni cantik. Aku suka. Harap2 dia tak sama Jolrepeng prasan hot seksi bagai. Mata dia pandang mana entahlah.

      4

      3
      • Anonymous says:

        Minat jgk zahirah..awk cantik carilh lelaki yg ada keyakinan diri yg bkn dlm industri seni ni.. ramai kat luar lelaki yg berkaliber..jgn suami org dh lh..nnti kena kutuk seumur hidup. merana..

        4

        1
        • Mat Sahdo says:

          Emma tu waktu muda liar. Tu la pasal.
          Jantan hanya interested nk buat stock geli2.. habuan nk meramas beromen dlm panggung wayang.

          6

          0
        • Anonymous says:

          kamal dgn zahirah…haha…emma ko buta erk. zahirah x ingat la cuci kerak bitch2 cam korang.

          4

          0
      • Anonymous says:

        Tak kuasa si Zahirah ni nak caras Kamal. Dia dah ada Zul Arifin yang mantop bodynya itu. Kamal ada apa?Gigi jarang ada lah.

        18

        1
    • minah jambu say NO to drugs says:

      lov zahirah..dia cantek sweet n cool lakonan pon bagus jugak..zahirah dia tingi kamal pendek bercinta tk mungkin terjadi..tapi kalau dh jodoh terima aje lah..tapi tk mungkin tk mungkin tk mungkin…

      2

      3
  2. anony says:

    i think emma ni to childish la..amenda la ko dik..xkan la nk berkepit ja…aku pulak yg rimas tengok…

    39

    0
  3. Anonymous says:

    sebab tu orang suruh kawin cepat ikan kembong oi

    13

    0
  4. mamazahirah says:

    ikan kembong tu perasaan baguih and comei………………aku rimas tengok tergedik gedik…..zahirah lawak non tak padan ngan kamal…..tak padan ngan jui arippin…………..dia padan ngan azwan ali gitu

    8

    2
  5. wekkkkkkk says:

    jgn terlampau pilih, org lelaki ni bagi masa 3 tahun je. Lmbt kawen, pompuan yg rugi, bkn lelaki. Bkn x ada rupa.

    5

    0
  6. mok cute says:

    emma kembong tu klo bercinta cm bdk2 dr dulu…apa sgt la nak rebut kamal tu…bkn kaya pun…artis2 cam zahirah biasa bcinta dgn org VVIP…perasan je emma kembong ni..risau jantan kena caras ajak la kawin cpt…

    9

    0
  7. haha says:

    ntahla..hari tu emma ni jugak yang cakap xnk kawin cepat2 sbb nk jaga ayah dia la, jaga hati ayah dia la, nak balas jasa ayah dia betul2 la. Bukan nak kata x bagus jadi anak yang solehah dan taat, cuma seolah2 emma menggunakan alasan tu utk melambatkan nikah dgn si kamal. kamal dulu mcm ada ckp dia dh ready tp ada halangan lg. Maybe halangan tu dari pihak emma. Saya x rasa kamal seorang lelaki yang akan buang ayah mentua dan halang emma dari membalas jasa bapa dia. Jadi kalo emma risau, silalah percepatkan pernikahan korang. Jgn jadi mcm Zizan dulu.

    12

    0
  8. tt says:

    Dulu kamal berlakon dengan Fathia Latiff pun gadoh gak, now zahira pulak. Emma kalau kuat cemburu jangan couple artis .. ambik orang biasa aman hidup

    32

    0
  9. Anonymous says:

    kenapa aku rs emma ni yg childish??? ni bkn kali pertama kes begini berlaku n dia petik nama artis perempuan lain. kalau aku jd zahirah mmg aku bengang jg.

    16

    0
  10. lawak says:

    senang cerita emma maembong ni mengada ngada. gedik,menyampah. dia dgn adik dia si chachak maembong to sama je perangai.

    16

    0
  11. Telinga Kuali says:

    Dia memang tergedik2 pun. some more childish aff.. hahahah! pernah la dulu terlepak dgn emma ni dgn kwn2 dia 1 meja. aku takleh masuk dgn perangai dorang ni. Maybe faktor kwn2 dia jgk buat dia jadi camtu. tak matured. ade ke org tgk2 dorg pastu kau rase tak selesa then mcm nak sound2. hello, kau tu artis for sure la org tgk. lagi plak kalau nak bercakap mcm kedai tu bapak kau yg punya. suara kau je smpai ke dapur org boleh dgr der. pastu kwn2 dia mcm nak sound2, aku cm pehal siot korg ni perangai. org tgk korg bersebab, mungkin kau kepoh sgt, takpun kau seksi af, takpun org tgk kau tu mengutuk kau. jaga lah adab ye walaupun kau artis keluar dgn kwn2 kau yg bkn artis tp perangai tu kasi elok sikit. aku yg tgk ni terus je rase menyampah meluat. time tu dia couple lg dgn zizan. dok meluah perasaan psl zizan la ape la. pastu cite xnak kuat plak. org mmg pasang telinga jela dol!

    6

    0
  12. Bosan ngn cite 2 ekor ni says:

    Sbbrnya bukn msalah ko pn,msalah 2 ekor tu..brkepit sne cni tp x kwin2 jgak.pastu bla bab msra ngn pompuan lain,tau lak mlnting.kwin je la,hbis cite.ptut la intan ldyana tu bosan ngn ko..kamal!!nk tnggu mnang lwak sper spstan ke bru nk kwin,jgn hrap la.ko ckit x lwak cma over je.

    3

    0
  13. elle says:

    ni lg satu selain si shahir, menyampah plak aku dgn si emma ni, childish n suke jeles x tentu pasal. dgn zizan pon dlu cmtu gak kot x bley ade gandingan dgn heroin yg cun sket mule laa crik pasal pastu nak letak kesalahan tu kat org lain. btw aku lebih pecaye kat si zahirah ni sbb stakat ni zahirah ni xde wat taik lg selain dr kes dgn jul ripin tu dlu, tp tu pon biase2 je. sudah2 laa emma oii, klu da x konpiden dgn si kamal tu blah jela xyah nak heret org lain bagai dgn prangai childish awak tu.

    6

    0
  14. Anonymous says:

    Kamal adli gemok

    0

    2
  15. mama says:

    ema ni time dia berlakon dgn aiman dlu siap peluk2 xpe pulak..

    4

    0
  16. fanatik o o o o fanatik says:

    to b honest i suke if zahirah betul2 dgn kamal adli. dont know y i see the chemistry. kesian kamal adli dah tercouple dgn emma xpsl2 name die pun org xsuke. sbnrnye bukan org x suke kamal tp sbb die dgn emma tempias sekali peminat die kurg. pd aq lakonan kamal lg bagus dr fatah amin yg sentiase cover macho tu. well emma awk tu terlalu mengada merimaskaaannnn..,perempuan tgk pun rimassss ni kn plak lelaki.. 1 2 hari blhla..nk wt bini ooo tidakkkkk rimasss aku!

    5

    0
  17. Sara says:

    Kepada emma maembong… Cuba bandingkan zul ariffin tu dgn kamal adli.. Kau rasa zahirah ni layak ke dgn kamal kau tu.. Pandang sebelah mata pon zahirah xnk.. Xyah nk jelos sgt.. Sekian… Kahkahkahkah…

    4

    1
  18. Anonymous says:

    ZMW tak cantik pun gigi nya pendek. Tak suka tengok dia belakon…

    0

    2

Leave a Comment

Optional