Written by Bella | July 25th, 2017

Penyanyi Yuna mencipta sejarah lagi apabila menjadi artis Malaysia pertama yang tampil di dalam majalah antarabangsa, Vogue Arabia edisi Julai/ Ogos.

Walaupun tidak menghiasi muka depan majalah tersebut, Yuna menerusi akaun Instagramnya meluahkan rasa teruja kerana diberikan peluang untuk menghiasi ruangan ‘Hijabi Crush’ dengan menggayakan busana berwarna kelabu hasil rekaan Hatta Dolmat.

I think i need to reiterate that this is NOT THE COVER of Vogue Arabia, it IS however the cover of the Lens section in the magazine! before everybody gets too excited and gets the wrong idea and reports the wrong info.  I’m over the mooooon! I’m in the July/August issue of #voguearabia, with @jourdandunn on the cover, and lil of me on the inside  featuring photography by @visionsthroughmyretina, dress by @hattadolmatofficial! Thank you @voguearabia this is so cool. Let’s do the actual COVER cover next time, you know i gotchu. Back in LA now, time to celebrate this with an iced latte! blessings blessings sharing this blessing to everyone.

Tahniah atas pencapaian anda Yuna, siapa tahu mungkin hasrat beliau untuk menghiasi muka depan majalah tersebut akan menjadi kenyataan?

50 responses to Yuna Teruja Muncul Dalam Majalah Vogue Arabia

  1. Anonymous says:

    gambar yang membosankan.

    16

    1
    • Fan Zura says:

      Ada tak fans Lopak nk buat solat hajat supaya idola diaorang masuk majalah Vogue sana? Hihihiks

      18

      0
      • Kak Salasiah says:

        Tahniah buat Hatta Dolmat. Dah berjaya pun kau. Tak perlu propa nak serang Vietnam sales 50 juta pelbagai.

        21

        0
    • Anonymous says:

      Wow, tahniah! Neelopak bila pulak?

      3

      0
    • Mak Becok says:

      Tak payah MENYAMAQlah si spesis jembalang sewel 857 HomoKapir Harbi PENJAJAH/PARASIT/LANUN/PERASUAH/PEMBUNUH/PEROGOL/PENYANGAK homo/porno Zionis DAPig/PAPig SingaPORK oi!

      0

      0
      • c says:

        pagi x nmpk komen kau mak becok, baru habis niage nasi lemak ke, atau baru je bagun tidor..sbb mlm2 pondan merayappppppppppp

        2

        0
        • Mak Becok says:

          Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si spesis sewel jub*q BERUK Homo/porno puaka Zionis Penyamaq Kapir harbi si pemakan taik dedak Penjajah Parasit/Lanun/Perasuah/penyangak/Pembunuh/perogol DAPig/PAPig SingaPORK-kuli2 CIA/Mossad oi!!

          0

          0
        • Mak Becok says:

          Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si spesis sewel jub*q BERUK Homo/porno puaka Zionis Penyamaq Kapir harbi si pemakan taik dedak Penjajah Parasit/Lanun/Perasuah/penyangak/Pembunuh/perogol DAPig/PAPig SingaPORK-kuli2 CIA/Mossad oi

          0

          0
        • Mak Becok says:

          Pi mampos jilat taik hanyir lu kat jamban, si spesis sewel jub*q BERUK Homo/porno puaka Zionis Penyamaq Kapir harbi si pemakan taik dedak Penjajah Parasit/Lanun/Perasuah/penyangak/Pembunuh/perogol DAPig/PAPig SingaPORK-kuli2 CIA/Mossad oi

          0

          0
  2. anoy says:

    Arabia..arabia jugak…leher nampak jugak.. hmmmm

    2

    4
    • Anonymous says:

      Dont judge others just because their sins are different from yours!

      17

      1
      • Chohkri Yulis. says:

        Tapi orang macam dia ni suka cakap pusing bia orang persoalkan benda betul…..terlalu ego. Kan bagus dia mengaku salah & minta maaf je.

        Dia cakap tak tutup aurat tak semestinya orang tak baik. (Netizen boleh ya kan)
        Netizen cakap tak menutup aurat tu perkara berdosa. (Dia tak pernah ya kan…..malah cakap pusing lagi)
        PEREMPUAN TIPIKAL TAK TUTUP AURAT.

        Kenyataan dia bri org bleh trima. Tapi kenyataan daripada agama sendiri bleh ckp pusing.

        Mana kau tak kena HENTAM teruk. hahaha. Cuba jd mcm se2tengah artis senang mengaku salah & minta maaf…takdelah jd teruk mcm ko.

        JANGAN TERLALU EGO SANGAT BAB AGAMA (:

        1

        0
        • Anonymous says:

          Jd mcm setengah artis sape?? Izara aishah?
          Konon mengaku salah, mintak maaf. Pehtu buat lagi?? Kahkahkah

          1

          0
  3. yuma says:

    bajett

    3

    1
    • Anonymous says:

      hahaahha!!! ternganga nganga posing….konon sexy…wahal muka kampung lah sangat…ambik gambar biasa2 jer udahler…. bukannya cantik pun.

      15

      11
      • Anonymous says:

        Komen kau tu yg kg. sebenarnya dik. Pergi habiskan PMR dulu baru komen.

        6

        3
        • Anonymous says:

          Pt3 dh sekarang. Bkn pmr lagi.
          Hari tu ak tny ank buah aku, kaurang trial pmr bila??
          Masing2 buat mke blurr.
          Ha?? Pmr?? Ape tu??

          4

          0
  4. bunga wisteria says:

    mcm ahli sihir je aku tgk

    17

    0
  5. Anonymous says:

    leher yuna bole mngundang napsu syahwat llki melayu yg mcm binatang hinggakan papan tanda shell yg kepam pun dicabuli .

    tapi ini semua salah papan tanda shell tu! skali pandang timbul air mazi . – kata ustaz smayang x tinggal tp kaki browse tumblr

    9

    2
    • sakit mata says:

      lelaki melayu ni jgn kata leher…tgk bayang pun boleh naik nafsu..macam tak de keje lain…dlm kepala otak tu jeeee yang dia orang pikir…

      14

      1
    • Mak Becok says:

      Yg. lu tak habis2 menghina bangsa Orang Asal/Indigenous Islam/Melayu kami apahal si HOMO spesis diLAHIRkan jub*q Anjing Kurap oi?!!

      Lu ni si jantan2 HOMO, mesti diLAHIRkan dr. spesis b*abi2 sewel hodoh penyamaq Kapir laknat Homo/porno puaka Zionis si pemakan taik dedak yg. diSONDOL kat jub*q2 oleh si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Perogol/Pembunuh/Penyangak Porno/Homo Zionis DAPig/PAPig SingaPORK paling hina laknat lu oi!

      0

      1
      • Anonymous says:

        oi mak becok. baik ko pupuskan keturunan sundal ko tu.. pergi kawen ngan bangla.. zahid banyak calon. satu harta pun takda mulut macam lubang jamban penuh taik khinzir..

        2

        0
        • Mak Becok says:

          Si HOMO jijik dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPig/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?! Binatang lu!

          0

          0
        • c says:

          pagi x nmpak komen “dia”…ptg baru nmpk, baru hbis niage nsi lemk atau baru bgun tido, sbb mlm2 pondan merayappppppppppppppppppppp

          2

          0
        • Mak Becok says:

          Lu si 235 keturunan HOMO PEROGOL sundal yg. patut dipupuskan, yg. diLAHIRkan dr. keturunan sundal bab*i sewel pelac*r tepi lubang jamban dok melahap taik bab*i, dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPorno/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?! Binatang lu dan keturunan sundal bab*i sewel lu!

          1

          1
        • c says:

          Mak Becok
          says: July 25, 2017 at 3:50 pm
          pagi x nmpak komen “ko”…ptg baru nmpk, baru hbis niage nsi lemk atau baru bgun tido, sbb mlm2 pondan merayappppppppppppppppppppp

          0

          0
  6. Anonymous says:

    tak dak ‘standard’ vogue pun bju nmpk murah n no class

    13

    0
  7. melati says:

    Buat Malu Malaysia jew….nanti Org Ingat Artis Malaysia ni Cimpazi kew….?? Lubang Hidung tu beso sgt …wakakakakaakaaa

    5

    7
    • Mak Becok says:

      HUMBANkan masuk KANDANG BAB*I si Kafir Harbi DAP dlm PRU nanti!

      Si HOMO budak SingaPORK jub*q Anjing, dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPorno/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?! Binatang lu!

      0

      1
  8. Leha says:

    Byknya anak2 berok iri hari sama Yuna. Youols majalah Mangga pun belum tentu masuk mukasurat ke 16.

    3

    3
  9. Anonymous says:

    Nanti ada la ustazah2 online naik motor kapcai ckp ni agenda yahudi. :(

    0

    2
  10. Cermin Kehidupan says:

    Yng mengomen sakan atas tu gigih kutok iri hati sebenarnya kan?

    0

    6
  11. Saya Bukan Melayu says:

    All the best in everything you do Yuna. Keep on going, you make me proud.

    9

    1
  12. Coffeemaker says:

    Non muslim here. Lahai la org Islam sendiri keji sesama. Tak boleh ker just doa yg baik2? Aku suka jer Yuna ni. Keep it up Yuna.

    6

    3
    • Anonymous says:

      eeee sibuk lah kau. ko ingat org islam nak puji ke org kafir. lepas dia kutuk ko makan khinzir, dia suruh ko derma darah. buat2 tak tau pulak dna khinzir ada dalam tu.

      1

      5
  13. AYOI says:

    laaa…lubang hidung upenye..igtkan lubang serombong asap mne….sorry ok..aku bkn jeles tp terkejut dia bergmbr terdongak,menganga camtu…menampakkan lubang hidung y besar…klu hidung tu mancung xpe jgk..pose laaa ok skit…x perlu nk mendongak sgt…adoiiii…yuna…

    kang nti ade y komen ckp “melayu suka jeles dan iri hati”….kahkahkahkah….

    8

    1
    • Mak Becok says:

      Pi mampos lu si spesis jembalang sewel Homo Kapir Harbi PENJAJAH/PARASIT/LANUN/PERASUAH/PEMBUNUH/PEROGOL/PENYANGAK homo/porno Zionis DAPig/PAPig SingaPORK oi!!

      0

      1
  14. senjakala says:

    kita takyah sibuk sgt lah…jika Yuna rasa itu satu penghormatan dan pencapaian buat dirinya, aku ok with that. takda makna nyer nk menegur.

    memang lah nanti ada yg kata kita ada hak utk beri ‘komen’ tapi setakat tu jer. hak yg kita rasa kita punya pun ada batas gak..

    2

    2
  15. bunga-bungaan says:

    rahang dan dagu dia besar la…vogue ni pon photoshop la sikit…

    0

    1
    • Mak Becok says:

      Yg. lu tak habis2 menghina KECANTIKAN asli bangsa Orang Asal/Indigenous Islam/Melayu kami apahal si HOMO spesis jembalang2 sewel Homo Kapir Harbi PENJAJAH/PARASIT/LANUN/PERASUAH/PEMBUNUH/PEROGOL/PENYANGAK homo/porno Zionis DAPig/PAPig SingaPORK oi!!

      0

      2
  16. Mak Becok says:

    Jelitanya Yuna; dahlah suaranya begitu lunak! Baguslah kalau dah tak pakai lagi fesyen Afrika berjambul tu; sedgkan fesyen wanita bertudung dari pereka2 fesyen Bangsa Orang Asal/Indigenous (Bumiputera) Islam/Melayu ita, contohnya Hatta Dolmat ni lebih hebat!

    1

    2
    • c says:

      aku rasa ko buta, tapi nasib baik ko boleh dgr..
      mcm mana yerk…

      1

      0
      • Mak Becok says:

        Pi mampos lu lahap taik kat KANDANG BAB*I si spesis PENYAMAQ HOMO Kapir Harbi hodoh sundal dilahirkan sbg. pelac*r HOMO gila jub*q bab*i-si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir Harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Pembunuh/Perogol/Penyangak Zionis DAPig/PAPig SingaPORK laknat lu oi!

        0

        1
      • Mak Becok says:

        Aku komen kat 438 si PENYAMAQ HOMO DAPig mcm. ni sbb. dia ni asyik menghina Islam dan wanita berpurdah merata tpt!

        0

        1
  17. Leha says:

    Ramainya pendengki kt sini kan.. Gd luck yuna. Smga Allah ampunkan dosa2 kita semua.

    3

    2
  18. kak maghia says:

    gugi beli majalah ada gambo yuna….

    1

    0
  19. Aielana Sophie says:

    sorry yah..tapi not nice lah…
    muka senget dan mulut ternganga…bukan salah Yuna… Yuna cantik…tapi i tak tau kenapa..mungkin lighting ker apa…patut Vogue Arabia buat Yuna nampak anggun dan classy..ni buat orang cantik jadi tak cantik..

    1

    0
  20. mok cute says:

    napa buruk sgt style tudung dia skrg…nmpk leher…makin glamer makin teruk lak berfesyen & tudung dia

    0

    0

Leave a Comment

Optional