Written by Bella | September 10th, 2015

Selepas putus cinta bersama seorang jurugambar kacak daripada Amerika Syarikat, Julian Schratter pada hujung tahun lepas, nampaknya penyanyi Yunalis Zarai atau lebih mesra disapa Yuna sudah bertemu dengan cinta hati baharu.

Beberapa minggu ini, Yuna dikatakan sedang hangat bercinta dengan adik kepada pelakon Ashraf Sinclair iaitu Adam Sinclair apabila sebuah foto beliau bersama keluarga pelakon tersebut tersebar di media sosial.

Meskipun khabar angin tersebut sedang meliar, Yuna bagaimanapun mengambil pendekatan untuk terus berdiam diri daripada memberikan sebarang komen tentang status sebenar hubungan beliau bersama Adam.

Menurut ruangan Miss J didalam akhbar Utusan Malaysia, Yuna sengaja tutup mulut kerana tidak mahu mendedahkan percintaannya itu secara terbuka.

Kalau Yuna tidak mahu mengaku ataupun mendedahkan hubungan mereka berdua pun tiada salahnya.Iyalah, jangan jadi macam kes sesetengah artis yang terlalu mendedahkan kisah percintaan mereka sampai peminat pun naik menyampah tapi akhirnya putus jugak kan.

Sumber Berita: Utusan Online

21 responses to Yuna Bercinta Dengan Adik Ashraf Sinclair?

  1. melati says:

    Yuna , memang mangkok perasan …dia tak sedor ker suara dia macam org tahan kentot…itu kenyataan, hanya org2 yg pakai Side Mirror dua tingkat jer minat kat dia ni…

    0

    0
    • Anonymous says:

      hello tak kisahlaa suara dia mcm org tahan kentot atleast dia dah berjaya bawa bakat dia kt merika sane…aku pun bukanlaa peminat yuna pun..

      0

      0
      • melati says:

        Dia dh bawa bakat dia ke Amerika??? awak tak tahu yg org Amerika ketawa kan dia, kalau org Amerika suka dh lamer lah dia Femes cam Shila Amzah…aperaaaahhh Anonymous jer,,, wat malu org kt org Amerika ader lah….kelakar nya penyanyi Malaysia , mereka mesti tergelak…

        0

        0
        • Anonymous says:

          Shila Amzah femes ke??? setakat femes kat china je, takyah leeee

          0

          0
        • Faris Adam says:

          errmm yuna music is like soulful and jazzy like.. She famous in soulful genre… I mean not american into soulful music mostly pop… Get your fact right! Kau nie mengata pun kaji la dulu… yuna music dye style soulful, r n’ b or jazzy… Dye terkenal dalam genre soulful… tak semua suka lagu jenis calm… Macam kau gabra

          0

          0
        • Alia Adam says:

          errmm yuna music is like soulful and jazzy like.. She famous in soulful genre… I mean not american into soulful music mostly pop… Get your fact right! Kau nie mengata pun kaji la dulu… yuna music dye style soulful, r n’ b or jazzy… Dye terkenal dalam genre soulful… tak semua suka lagu jenis calm… Macam kau gabra

          0

          0
    • Her ladyship says:

      Thats reality….
      Once upon tat time, She down to earth.
      Cause she knows… the earth she step on…
      Gone to America…
      Slang Mat Saleh pun lose….
      When i heard that interview…..
      Men!!!……Shes too careful of the words/expression till…..
      Hey!…..tats not the “original” of Yuna…..
      Nevertheless…. thats a unique in her song…..

      0

      0
  2. Anonymous says:

    tgk yuna neh makin tersasar dari seorg wanita muslimah..tudung ma pendek..dulu labuh..pakai skinny jeans/pants..tak tutp leher..urmmm

    0

    0
  3. rianda says:

    melati :
    she is a class lady yg x layan gosip murahan n cepat melenting utk respon kepada blogger2 n reporter yg cari cerita nk lariskan blog n media hiburan.
    at least dia ada nama kat oversea. u expect dia mcm artis malaysia yg lain ke? bakat x seberapa gosip peribadi je lebih.

    0

    0
  4. aussiegirl says:

    Lembab la. Orang tau lama dah. It was all over Instagram time Raya lagi.

    0

    0
  5. syak says:

    aku syak rambut yuna ni mesti kerinting ala megi sbb tu nak xnak die pakai jugak serban die tu . kalau rambut lawo mesti dah terbang serban die tu haaa…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    yuna ni x serius pn dgn lelaki tu kut. just sekadar nk ad teman jaga die. alah..artis jap je tukar2..last2 kawin ngn org sekampung..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    yuna ni taste mat salleh atau pun ada sikit2 muka/darah mat salleh..qie..photographer mat salleh..adik asyraf..hmm

    0

    0
  8. zaza says:

    terus terang, aq lebih bangga kalaw jaclyn victor yg sdng membina nama kat US.sebb suara dia jauh lebih meletop dari minah kepala tudung saji nih.

    0

    0
  9. Joyah Pok Pek says:

    Pilih lelaki yang boleh memimpin kita dengan baik,
    1.Kecantikan/kehenseman
    2.Kekayaan
    3.Keturunan
    4.Keagaman
    pilihan lah agama bahagia dunia akhirat

    0

    0
  10. Rasdam Mewangi says:

    Tak best pun lagu-lagu dia. Lagu-lagu dia semua SAMPAH!

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Media meleis?! So lembab. Cerita ni since awal tahun masa ashraf and family pergi bercuti ke LA, diorang bawak adik dia ni sekali. Dari situ ura ura dah dtg

    0

    0
  12. Ammara says:

    Emmm.. Ammara x minat Yuna..

    0

    0