Written by AbangNara | July 16th, 2010

yuna gadis semasa decorate

Berita baik untuk semua kipas susah mati Yunalis Zarai. Album kedua Yuna yang diberi nama “Decorate“bakal dilancarkan 23 & 24 Julai ini di Kuala Lumpur Performing Arts Centre. Yuna bakal menyanyikan 16 lagu malam tersebut. Dan yang pastinya lagu Melayu terbarunya yang diberi tajuk “Gadis Semasa” jugak akan dinyanyikan secara live.

Kepada peminat-peminat yang teringin nak dengar Yuna secara live, tiket boleh dibeli dengan harga RM60 dan RM80 di www. axcess.com.my. Sila beli secepat mungkin takut sold out nanti. Kami pun mungkin akan pergi jika ada kelapangan waktu. Apa pun tahniah kepada Yuna sebab dah berjaya menghasilkan album kedua. Teruskan usaha mu.

Untuk maklumat lanjut, boleh layari Facebook Yunalis Zarai.

P.S: Nampak pelik pulak durian warna merah.

24 responses to Yuna Bakal Lancarkan Album Decorate Di KLPAC 23 & 24 Julai Ini

  1. boboy says:

    first..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sms says:

      poster unik n sgt cun…muka yuna ada iras manohara.. so exotic..u go gal!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. acquagirlz says:

    alah ingat first

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. acquagirlz says:

    wow 17 july g mizz nina album launches at zouk n then this yune album next..good my weekend is full

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. […] Sumber artikel penuh di : Beautiful Nara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. anubakar says:

    ni album first yuna lah..sebelam ni ep je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. AIDA says:

    encik nara..apa kaitan kaitan durian merah dgn album yuna???hehehe anyway durian merah di sabah dipanggil durian hutan..rasa macam tapai ..pening siot lepas makan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. antirokok says:

    semalam aku jumpa tom ngan laki org tu bukan main mesra katt one utama, lagi mau nafi diorg bercinta…giler apa tom perampas

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. SaTik_SiZUka says:

    sedap apa durian merah…kat smanjung nmpk pelik ke…buah TARAP to tak…tu xjumpa kat sana tu…buat cucur sadappppppppp sgtttt….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. axecc.com says:

    free yuna download..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. lulu says:

    i da bli tiket yuna..jom bang nara g tgk!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. clenaer UM says:

    suka giler aku tgk poster yuna..
    kalau lah tandas tempat aku kerja pun guna poster macam ni.. mesti best!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. yeh hidup yuna…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. zahir says:

    x besttt langsung lagu Gadis Semasa tuu…
    setakat ni lagu Dan Sebenarnya je la bleh tahan,..
    xnampak lain2 yg lg best..

    support Zee Avi,..lg best.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. zahir says:

    lagu2 die x best lngsung,..harap Dan Sebenarnya je,…takkan nak bertongkat dgn 1 lagu tu je??
    Artis cikai lain pun first album ada 2-3 single,..ni harap lagu tu jer,..
    Lagu Cinta Sempurna x layan lngsung,…mcm xda feel.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nina says:

      bodoh gila kau zahir.

      kau pegi dengar lady gaga la kalau macam tu.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aliapeng says:

    abang nara
    takde pass lebey ker….
    klo ade pass2 lebey tu ajak la saye..aliapeng..
    hehehehhe menyibuk…
    fan yuna ni…hahahahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. zz says:

    zahir tu duduk utan kot, tu yg dia selalu kondem org aje….apa2 pun her performance so marvelous coz i already went today…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. AyuCandy says:

    Cantiknya poster! Simple dan menarik. Creative! :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Well, this was kind of boring but whatever.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. porno izle says:

    Im happy I located this blog page, I couldnt obtain any knowledge on this subject before. I also operate a site and in case you are ever serious in doing some guest writing for me please feel free to let me know, im always look for people to check out my site. Please stop by and leave a comment sometime!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. John Hays says:

    I am continuously searching online for articles that can benefit me. Thanks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0