Written by AbangNara | July 16th, 2010

yuna gadis semasa decorate

Berita baik untuk semua kipas susah mati Yunalis Zarai. Album kedua Yuna yang diberi nama “Decorate“bakal dilancarkan 23 & 24 Julai ini di Kuala Lumpur Performing Arts Centre. Yuna bakal menyanyikan 16 lagu malam tersebut. Dan yang pastinya lagu Melayu terbarunya yang diberi tajuk “Gadis Semasa” jugak akan dinyanyikan secara live.

Kepada peminat-peminat yang teringin nak dengar Yuna secara live, tiket boleh dibeli dengan harga RM60 dan RM80 di www. axcess.com.my. Sila beli secepat mungkin takut sold out nanti. Kami pun mungkin akan pergi jika ada kelapangan waktu. Apa pun tahniah kepada Yuna sebab dah berjaya menghasilkan album kedua. Teruskan usaha mu.

Untuk maklumat lanjut, boleh layari Facebook Yunalis Zarai.

P.S: Nampak pelik pulak durian warna merah.

24 responses to Yuna Bakal Lancarkan Album Decorate Di KLPAC 23 & 24 Julai Ini

  1. boboy says:

    first..

    0
    0
  2. acquagirlz says:

    alah ingat first

    0
    0
  3. acquagirlz says:

    wow 17 july g mizz nina album launches at zouk n then this yune album next..good my weekend is full

    0
    0
  4. […] Sumber artikel penuh di : Beautiful Nara […]

    0
    0
  5. anubakar says:

    ni album first yuna lah..sebelam ni ep je.

    0
    0
  6. AIDA says:

    encik nara..apa kaitan kaitan durian merah dgn album yuna???hehehe anyway durian merah di sabah dipanggil durian hutan..rasa macam tapai ..pening siot lepas makan..

    0
    0
  7. antirokok says:

    semalam aku jumpa tom ngan laki org tu bukan main mesra katt one utama, lagi mau nafi diorg bercinta…giler apa tom perampas

    0
    0
  8. SaTik_SiZUka says:

    sedap apa durian merah…kat smanjung nmpk pelik ke…buah TARAP to tak…tu xjumpa kat sana tu…buat cucur sadappppppppp sgtttt….

    0
    0
  9. axecc.com says:

    free yuna download..

    0
    0
  10. lulu says:

    i da bli tiket yuna..jom bang nara g tgk!

    0
    0
  11. clenaer UM says:

    suka giler aku tgk poster yuna..
    kalau lah tandas tempat aku kerja pun guna poster macam ni.. mesti best!!!

    0
    0
  12. yeh hidup yuna…

    0
    0
  13. zahir says:

    x besttt langsung lagu Gadis Semasa tuu…
    setakat ni lagu Dan Sebenarnya je la bleh tahan,..
    xnampak lain2 yg lg best..

    support Zee Avi,..lg best.

    0
    0
  14. zahir says:

    lagu2 die x best lngsung,..harap Dan Sebenarnya je,…takkan nak bertongkat dgn 1 lagu tu je??
    Artis cikai lain pun first album ada 2-3 single,..ni harap lagu tu jer,..
    Lagu Cinta Sempurna x layan lngsung,…mcm xda feel.

    0
    0
  15. aliapeng says:

    abang nara
    takde pass lebey ker….
    klo ade pass2 lebey tu ajak la saye..aliapeng..
    hehehehhe menyibuk…
    fan yuna ni…hahahahha

    0
    0
  16. zz says:

    zahir tu duduk utan kot, tu yg dia selalu kondem org aje….apa2 pun her performance so marvelous coz i already went today…..

    0
    0
  17. AyuCandy says:

    Cantiknya poster! Simple dan menarik. Creative! :)

    0
    0
  18. Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0
  19. porno izle says:

    Im happy I located this blog page, I couldnt obtain any knowledge on this subject before. I also operate a site and in case you are ever serious in doing some guest writing for me please feel free to let me know, im always look for people to check out my site. Please stop by and leave a comment sometime!

    0
    0
  20. John Hays says:

    I am continuously searching online for articles that can benefit me. Thanks!

    0
    0