Written by AbangNara | May 4th, 2010

yuna terima kasih beautifulnara

Oh ~~~~ Terharunya rasa hati ini. Semalam ada seorang pembaca BeautifulNara yang komen bagitau Yunalis Zarai ada cakap terima kasih kat BeautifulNara di Facebook dia sempena kemenangan dia di AIM 17 semalam.. Terus dengan pantas kami pun pergi ushar. Terus bergenang sebentar air mata kami tanda keharuan yang amat sangat sebab memang ada nama BeautifulNara di situ. Tak caya? Tengok kat nombor 20 tue.

yuna terima kasih beautifulnara

Buat Yuna, terima kasih banyak-banyak. Selama ini kami support anda sebab kami tahu anda super berbakat dan sangat down to earth punya orang. Dan kami akan terus menyokong anda. Teruskan dengan apa yang anda lakukan sekarang ini. Sesungguhnya dunia muzik Malaysia perlukan nafas-nafas baru seperti anda. Semoga terus maju jaya ~~~

Buat semua pembaca BeautifulNara, tanpa anda, perkara ini tak akan berlaku. Terima kasih atas sokongan anda. Teruskan membaca BeautifulNara dan teruskan bergosip secara berhemah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to Yuna Anda Buat Kami Makin Sayang Kat Anda

  1. Artline says:

    yuna was greatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttest ever!

    • FASHION says:

      suke la yuna ni…congratulation..and semoga terus sukses ye cik Yunalis zarai..urmm..nama pon unik..

      • bangNara says:

        ehh..dier ptonk kening ker nie??

        • Honeys says:

          sbnrnye klu x cabut kening pon xpe..
          mekap bleh wat semua tu..
          cover sane skit, pastu kaler situ skit da nmpk ‘seolah olah’ mcm betol..
          =)

        • Honeys says:

          ehh, tp bkn sy kate Yuna cabut kening tau!
          jgn salah anggap!
          mksd sy, mgkn Yuna guna mekap =)

  2. puteriaquarius81 says:

    congratzz.. all the best..
    jgn lupa diri ^_^

  3. Piston Pecah says:

    yuna…all the best…congrats!

  4. SIOT says:

    AKU PULAK KURANG MINAT DGN LAGU2 YUNA NIH LAGU MENGANTUK DAN MELERET-LERET. APA2 HAL PUN TAHNIAH LER MENANG.

  5. sharinginfoz says:

    memang blog beautifulnara world. tempat cari info terkini.

    Lirik Lagu: Yuna

  6. aizuddin says:

    mb no 24 ade name ak kot..haha

  7. armand says:

    suka shoh sendiri org beautiful nara ni.khayal sendiri

  8. YubinWG says:

    i love yuna..
    congrats sis..!
    wishing u a brighter future ahead..^^

  9. shasrisha says:

    seriously u r bored!

  10. boya says:

    x paham aku ape yang bagus sangat pasal yuna ni. nk kata cantik, tak tau la part mana yg cantiknye. nk kata suara sedap, hmmpphhh.. ramai lg artis yg suara sedap. bab lagu plak, harap 1 lagu tu je la. lagu lain hampeh x penah dgr. pastu masa nyanyi xbley ke nyanyi elok2? slang ngalahkan org putih. sori ye. sgt2 x minat.

    • teko says:

      i like ur comments.jujur…hehe…same with me…tak kisahlah orang kata aku ni ketinggalan zaman ke apa ke..tapi jiwa aku memang tak minat lagu2 macam ni..

  11. Nobizuka says:

    Haha kalau xminat dok diam2 sudah la encik. Lagu dy bukan 1 je sedap. Kesian sb xpna dnga lagu yuna yang lain. Mesti duduk bawah batu ni kan?
    Kalau xreti menilai seni, xpyah berangan la nk kritik2 org. Naik pentas aim tu untuk sapu habuk pun kamu xlayak, ade hati nk kritik org.

  12. Jay Ar says:

    suke kat lagu ko yuna. suke tengok ko lagi mase ko tgh main gitr, nampak santai jer..

    TERUSKAN DENGAN PENAMPILIAN BEGINI, ANDA PASTI BOLEH PERGI LEBIH JAUH LAGI.

  13. legal practitioner says:

    dear boya : u sound soooo like orang kampung who doesnt know how to appreciate the beauty of indie music. n u’re full with sense of jealousy. come on,rilex sudah kalau ye pun tak suka.okay?

    • boya says:

      aaa.. ni la dia org melayu. sikit2 nk rendahkan org kampung. pastu nk ckp org putih bagai.. ape? ingat org kampung cam aku tak tau pasal muzik? lgpun tu hak aku nk kritik. kalau ko tak suka, rilex sudah. okay? haha.. :D

  14. Raffix Alias says:

    kalo xsuke, diam jer…

  15. elya says:

    hrp2 yuna mampu bthn mcm dato ct.. Jgn tengelam timbul pulak nnti.. Cipta lgu best2 tau hehe.. All da best.. Luv yuna..

  16. liza says:

    Cantik + Berbakat + Sopan .Keep it up Yuna!

  17. elle says:

    ni baru dikata kan artis yg bgus, suara sedap berbakat, tak yah msk realiti show, mmg bejaya…huhuhu…yuna ko mmg gempak…yang sebenarnya…yuna besttttttttttttttt

  18. arnamee says:

    Yuna- tahniah!
    beatifulnara memang layak dapat penghargaan demikian. Dari dulu lagi support Yuna, dari orang tak kenal, sampai yuna tahap sekarang. Saya suka:)

    Jangan tak tahu, ramai je yang dikatakan ‘orang kampung’ mula layan indie music and suka lagu Inggeris sejak kehadiran Yuna, bunkface semua ni.
    Dalam music tiada kampung ke bandar ke apa, its universal.:)

    Selagi menyumbang pada industri kita, saya tetap sokong. :)

    Salam dari KSMY -Kipas Susah Mati Yuna :)

    *bang Nara, tentang KSMY saya ada publish kat blog saya tentang ni dalam artikel terdahulu :)

  19. ayop says:

    pe yg tak kena kt muka yuna ni ek?

  20. sarimah says:

    apa2 pn tahniah buat yuna dan lain2 yg berjaya. Bakat adalah anugerah Ilahi maka gunakan lah sebaik mungkin disamping bersyukur dgn anugerahNya yg tak terhingga.

  21. maria says:

    yuna sgt berbakat dlm muzik + berpelajaran tinggi + penampilan sopan,up to date + down to earth + xde sebarang kontroversi..kagum sgt dgn yuna..to yuna,tahniah n teruskn usaha anda..no doubt, u r d best..

  22. kiamat suda dekat says:

    BGS LAH YUNA NE
    HRP2 JGN LA LUPA DR CM ARTS2 KT LUAR 2
    CKP PAKEJ,PANDAI,CNTK,SOPAN,NYANYI PN BGS GK
    BG YG X SKE YUNA 2,UDAH2 LAH
    ORG DA BJAYE JGN NK D DNGKI

  23. […] Yuna Anda Buat Kami Makin Sayang Kat Anda (34) […]

  24. Rene Ogutu says:

    Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and I was curious about your situation; we have created some nice procedures and we are looking to exchange methods with other folks, please shoot me an e-mail if interested. Thank you!

  25. Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated. Regards!

  26. I was curious if you ever thought of changing the page layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images. Maybe you could space it out better? Regards!

  27. Hey! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any suggestions? Thank you!

  28. Hello really nice web log, I discovered your site when study on possibly how to enhance my blog. I was simply enquiring what spam software system you employ for comments because I get a great deal on my site.

  29. Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept