Written by serenity | February 24th, 2015

Agak mengejutkan apabila pelakon Yatt Hamzah dikhabarkan memfailkan perceraian terhadap suaminya, Abdul Mutalib Abdul Shukor di Mahkamah Syariah pada hari ini, lapor Harian Metro.

Ini kerana baru-baru ini pasangan itu muncul dalam siri Romantika dan kelihatan bahagia sekali.

Entah apa natijahnya makin ramai pasangan selebriti memfailkan perceraian sejak akhir-akhir ini. Hendak komen lebih-lebih pun tidak sesuai kerana tidak diketahui apa punca Yatt memfailkan perceraian tersebut.

Untuk makluman anda, Yatt berkahwin dengan Abdul Mutalib pada 29 Mac 2009. Keduanya berusia 35 tahun. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang anak perempuan, Suci Malika Hanania yang kini berusia 5 tahun.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to Yatt Hamzah Fail Perceraian Terhadap Suami

  1. Anonymous says:

    musim artis bercerai……………..

    0

    0
  2. aku says:

    apa?????? jengg..jengg..jenggg… (asik kurrr…kurrr je)

    0

    0
  3. Anonymous says:

    ingat lg romantika.. yat siap menangis diberi suami yg baik sambil disaksikn suaminya sendiri.. hurmm agak tkjut.. tpu jodoh maut di tgn tuhan kan…

    0

    0
    • HAMBA ALLAH says:

      YA ALLAH, KENAPA BOLEH JADI BEGINI. MEMANG KENAL PASANGAN NI IN PERSON KERANA MEMPUNYAI HUBUNGAN PERNIAGAAN DENGAN FAMILY YATT. SETAHU AKU DARI PANDANGAN MATA KASAR LAH, MEREKA ANTARA PASANGAN YANG SANGAT2 ROMANTIK DAN BAHAGIA, TAPI YA LAH SIAPA KITA NI SEBAGAI ORANG LUAR UNTUK MERASAI GELODAK MASALAH MEREKA. NAMUN BERHARAP SANGAT YANG MEREKA BERBAIK SEMULA, AAMIIN YA ROBB.

      0

      0
  4. rora says:

    haih nara, jgn sibuk jaga tepi kain org , jaga kain sendiri elok2 ! kang terlondeh , nampak kemaluan tuuuu… hehehe

    0

    0
  5. ann says:

    mungkin ms rakaman tu mereka masih baik lg… who knows…hati manusia ni kan cepat berubah… hrp mrk akan berbaik semula

    0

    0
  6. Dah tak ada jodoh

    0

    0
  7. itik says:

    laki jobless mekk

    0

    0
    • minah jambu sayang nenek says:

      hahahahaaiiiiii ! lelaki baik untok pompan yg baik ha skarang nk cerai pulak si pompan ni…makna Nye dua2 tk baik huh !! laki dia bosan gak Nye asek asek siang malam pagi petang bini asek belajar ugamaaaaaa aje bila nk jalan2 ngan anak ! eeeeeeeee kalau macm gini punye idop betol2 membosan kan…lebih baik yatt tk payah kawin lagi laaaaa kalau nk kawin pon kawin ngan ustaz bagos jadi sama2 bosan !!

      0

      0
    • minah jabu sayang nenek says:

      baru skarang sadar yg laki tu tkde keje ! dulu kenape gatal sangat nk kawin ngan laki yg tk bekeja ! ha skarang nk jadi janda pulak ! ni mesti nk berlakon balek ni babtu ya ya ooooo nk cerai….helo yatt u buat amal ibadat aje suda la tk payah u nk belakon2 lagiiiiiii banyak lagi pelakon pompan yg jambu2…kalau ambek pelakon yg betudong nanti pengarah kasi watak ini tk boleh watak tu tk bolehhhh lama2 watak jadi katak baruuuuuu boleh …leceh betol !!

      0

      0
  8. Haji Lajes says:

    Apa !!!!!!!!!!
    TERLONDEH KAIN pelikat sampai ke buku lali akibat berita Gempak cam ni..
    Tapi tngk gambo laki YATT ni mmg tak la Kacak manapun ..
    Takde unsur macho utk adegan Ranjang la..
    Puih ..

    0

    0
  9. minah jambu sayang nenek says:

    hahahahaaiiiiii ! lelaki baik untok pompan yg baik ha skarang nk cerai pulak si pompan ni…makna Nye dua2 tk baik huh !! laki dia bosan gak Nye asek asek siang malam pagi petang bini asek belajar ugamaaaaaa aje bila nk jalan2 ngan anak ! eeeeeeeee kalau macm gini punye idop betol2 membosan kan…lebih baik yatt tk payah kawin lagi laaaaa kalau nk kawin pon kawin ngan ustaz bagos jadi sama2 bosan !!

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Minah jambu syg nenek ni laki ke ppuan? Amboi bercakap mcm xtakut tekene balik kt batang hidung sendiri..ish ish ish..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Kalau semua pelakon wanita da mula bertudung pat msia ni , sapa nk bawak watak pompan niteclub agaknya???
    Pakai nampak jalan cerita pun bab dakwsh aje la ni..
    Takde realiti langsung .

    0

    0
    • Anonymous says:

      Komen BODOH anon kat atas ni. Ini lah jenis manusia yg asyik fikir dunia je.. Realiti konon. Nak tau realitinya di ‘sana’ nanti.

      0

      0
  12. dina says:

    harap astro lebih peka pada rancangan siarannye.
    baru2 ni astro siarkan raikan cinta perkahwinan kedua dato vida padahal dia dah cerai dgn pasangannye dalam rancangan itu dan kahwin buat kali ketiga pun.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    elok la cerai. senang nak berdakwah sana sini. tak pyh minta ijin somi. bukan dia ni ke dulu yg pakai sarung tgn sbb tak nak org npk aurat tgnnya. klo dah alim tu terlampau alim sgt la pulak.

    0

    0
  14. anonymous says:

    whattt?? bru tgk ig dia brpe minit lepas said nk ke Syria with husband hntr bantuan musim sejuk??

    0

    0
  15. bedah bedot says:

    Ala…. artis. Kahwin cerai perkara biasa. Tak terkejut pun bedah.

    0

    0
  16. Miss F says:

    korang cuba tengok dekat IG Yatt, elok je dengan laki dia.ntah mana2 la sumber cakap dia failkan penceraian -_-

    0

    0
  17. budakperantauan says:

    Elok jee aku tgk kat insta,siap nk g syria lagi dgn husband T_T alhamdulillah
    media skrg hmmmmm cuba selidik bebetul, cepat je nk bab sebar gosip

    0

    0
  18. Kak Kiah says:

    Harap semua ni tak terjadi, marilah kita doakan

    0

    0
  19. Anon says:

    Terbaca komen Yatt pegi Syria dan insaf setelah bertemu janda2 dan balu2 di Syria sana yg mana suami mujahid dah syahid yang meninggal dlm peperangan.Salute you Yatt buat keje amal dan sentiasa istiqomah. Moga Allah lidndungi Yatt dan keluarga. Keep it up girl.jadi muslimah contoh.

    0

    0