Written by Bella | February 17th, 2016

Umum mengetahui Yatt Hamzah kini sudah bergelar janda anak satu selepas gagal menyelamatkan rumah tangga yang dibina bersama bekas suami  Abdul Mutalib Shukor yang mula bergolak sekitar bulan Februari 2015. Mereka sah bercerai pada 25 Ogos 2015.

Ada yang mengatakan rumah tangga mereka retak kerana wujudnya orang ketiga dan pelbagai lagi spekulasi yang dibuat oleh orang ramai.

Terbaru, menurut sumber yang diperolehi oleh portal Rotikaya, Yatt dikatakan bakal melangsungkan majlis perkahwinan dengan seorang jurugambar.

Perkahwinan mereka akan diadakan pada sebelah pagi 27 Februari ini di Masjid Sultan Abdul Aziz, Shah Alam.

Bahkan, sumber itu mengatakan jurugambar tersebut yang 10 tahun lebih muda daripada Yatt adalah punca beliau dan Abdul Mutalib berpisah.

Namun, sejauh mana kesahihan berita ini masih belum dapat dipastikan lagi. Jika benar Yatt ingin berkahwin lagi, apa salahnya untuk war-warkan kepada umum agar tidak menimbulkan sebarang fitnah dan spekulasi. Sama-sama kita nantikan kenyataan oleh Yatt berhubung perkara ini.

Sumber Berita: Rotikaya

21 responses to Yatt Hamzah Bakal Bernikah Dengan Jurugambar Februari Ini?

  1. damak says:

    tahniah lah..
    laku dengan pantasnya

    0

    0
  2. Iyo ke? says:

    LA patutlah beriya-riya nak bercerai dengan suami buat kali ke2. Nak follow Cik Tah rupa-rupanya…dapat anak ikan…. baiklah kita tengok je drama dunia nih….

    0

    0
  3. hipokrit says:

    tahniah ostajah kejadian! semoga bkekalan kali ni..

    0

    0
    • SUCI says:

      jd betul la sbb dia bercerai ialah org ketiga. hrp anak2 tak diabaikan, sian….

      0

      0
      • minah jambu pet lovers says:

        betol la tuuuu kau ni tk reti2 la ! kalau tk tkan senang2 Nye dia dapat jantan n nk kawin ! mungkin maseh berlaki lagi dia dh kenal ini jantan babtu la dia nk kawin dengan bergitu cepat Nye huh ! cian minah tudung ni huhu..

        0

        0
        • Datin N says:

          Wajah boleh berubah ke hijab ka,selubung ka,bogel ka,tp perangai pyh nak ber ubah. 2 kali lima dgn geng dia raja farah tu.ingt senang janda kahwin secepat kilat melainkan kita la buat hal…terang lg bersuluh.adat resam hidup.biasala…

          0

          0
  4. zila says:

    canteklah tudungg tu mn nak beli

    0

    0
  5. lan says:

    ogos 2015 cerai, februari 2016 kawen. baru 6 bulan kot…

    0

    0
  6. TABUAN says:

    AAAAAAHHHHH KANNNN TEKAAN KU TEPAT TIME DIA BERCERAI DULU…
    ABIS ABISAN AKU KENA BASHED…
    AND NOW TADAAAAA PROVEN!
    *niwaes bekas suami dia dulu pun mcm tak manly and mcm kurang vitamin gitu…tak sepandan meka berdua*

    BERYIA2 YAT NAK BERCERAI SANGAT SAMPAI PANDAI COVERLINE….

    DALAM PROSES NAK BERCERAI TU MEMANG DAH ADA PENGANTI… CUMA NAK JARAK KAN AJE MASA TAKMO KASI OBVIOUS SANGAT..
    LESS THAN A YEAR DAH NAK NIKAH LAGI..

    DAH JODOH.. YE DOK…
    ADA BAIK JUGAK NIKAH ..
    DARIPADA MENJADI “BETINA,GUNDIK SIMPANAN” BERRTAHUN2..

    0

    0
  7. sara says:

    zaman skrang ni..perempuan kene move on kalo dah becerai…sampai bila nak mereput mengenang nasib diri… tahniah yatt smoga bbhagia hinga kahir hayat

    0

    0
    • Anonymous says:

      btol…kalau pompuan kawin cepat..orang kutuk…
      lelaki..hri ni cerai esok kawin pun xpe………..
      typical malay…
      pdhal asalkan dlm Islam boleh…udah le…bkn dosa pon

      0

      0
    • Anonymous says:

      Betul, xder dosa nyer janda kalau cepat nak kawen lagi, tgk mentality org kt, asyik nak psalahkan ppuan jer, tahniah utk Yatt dan semoga pkawenan yg baru ni akan kekal hingga ke jannah

      0

      0
  8. cik yan says:

    jgn rampas laki org sudah, btw bujang ke duda bakal suami yatt ni?

    0

    0
  9. benci fitnah says:

    suruh war2 supaya tk timbul fitnah.
    tapi tulisan Bella ni dh timbulkan fitnah.
    cari Yatt di pdg mahsyar …

    0

    0
  10. Anonymous says:

    “Namun, sejauh mana kesahihan berita ini masih belum dapat dipastikan lagi. Jika benar Yatt ingin berkahwin lagi, apa salahnya untuk war-warkan kepada umum agar tidak menimbulkan sebarang fitnah dan spekulasi.” sblm Yatt war2kan,,, artikel ni dah cam fitnah … hati2 bila mnulis jgn sampai timbul fitnah yer, kt org luar tak tau apa masalah diaorg, jgn ingat semua ppuan slps bcerai kawen cepat semuanya psl org ketiga, Nauzubillahminzalik , semoga Allah jauhkan kt semua dr fitnah akhir zaman

    0

    0
  11. islam indah says:

    hamboih..patot doa yg baik2..ni siap ada yg kata ustazah kejadian…kurang2 dia menutup aurat perfect ..soal dalaman biar dia dan Allah..kita tahu semua ke?..ntah2 yg brckp tu sndiri pakai tudung menyembul dada..pakai baju bersenteng lengan..berstokin apatah lagi..fikir2kanlah yer..jgn judge org sgt..kalau kita ni perfect sgt kita x ngata org cmtu..lalalla…kalau kita x perfect lg x sggup nk kata…so dimanakah kita

    0

    0
  12. Hezly laila says:

    tk pe lah… move on… lgpun naper nk kecoh kl perempuan kawin cepat lps bercerai… kes2 mcm ni terpencil je berbanding dgn org lelaki la… belum bercerai pon dh berani post2 gambar dgn perempuan muda…mcm kes artis af yg terbaru tu…teetttt

    0

    0