Written by AbangNara | February 1st, 2009

For this lovely young and beautiful Malaysia female celebrities fans, we found out Scha Al-Yahya Yahoo Messenger @ YM email. From what we read, Scha does online sometime and chat with her fans from time to time.

Add Scha Al-Yahya or Sharifah Nor Azean Yahoo Messenger @ YM at [email protected]

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to Yahoo Messenger @ YM Scha Al Yahya

  1. haha says:

    korang kena tipu la.. ym tuh org yg menyamar jd dia yg buat.. scha mana la ada masa nak on ym oi.. kemaruk la korang ni.. wkakakaka kena tipu :))

  2. piakage says:

    tipu..dia ada main ym ngan aku…

  3. hasrulh says:

    Hmmm … susah jugak tu tp memang kadang scha ada online, dia ada cakap dalam ERA …. tp jarang respon pada org tak kenal.

  4. eyeman says:

    hehe..betul ke nih..

  5. flower says:

    2 la btol ke ni????

  6. ni says:

    yelah..pk logik la…
    dia ni super bizi…
    manelah nk smpt nak layan org sgt…

  7. haha says:

    mmg tipu pun.. itu poser dia la.. dia takkan buat id ym mcm tu.. sgt poyo ok. hahahah

  8. eyja says:

    tp scha nie cutekan

  9. syasha says:

    tol atau tak… tak kisah ler…. janji ku dh ym dia.. aku minat kt dia… she juz so amazing……….

  10. betul la..tak percaya sudah

  11. saya suka awak….hahaha…..

  12. Sara says:

    Hello girls.Apa khabar?You ni kan cute laa..terkenang I

  13. AMAN says:

    ASSALAMMUALAIKUM ANGAH SIHAT

  14. ikah gurlz says:

    hai kak scha sya dngr btl ke
    akak gugur dari awan dania

  15. bdk e_dau says:

    hai kt scha sye nk tmpang ke awn

  16. cik says:

    you cute la…

  17. I really like and love your action @ perwatakan you. Would you like to be my frendz?

  18. muhamad anas bin dzulkarnain says:

    saya tak ada komen apa2…tujuan saya tulis ini kerana saya ingin berkenalan dengan kak scha

  19. lya says:

    tak de komen ape – apa………cume nk alamat email kak scha…..je.PLEASE ……………bagi ye kak

  20. mija says:

    wa cute la u masa drama KITA

  21. mija says:

    scha u x de bofren ke skunk

  22. The crux of your writing while appearing agreeable originally, did not really settle properly with me after some time. Someplace within the sentences you actually were able to make me a believer but only for a while. I still have a problem with your leaps in logic and you might do well to fill in those breaks. When you can accomplish that, I could surely end up being fascinated.