Written by AbangNara | September 19th, 2017

Akhirnya, selepas membuat orang ramai tertanya-tanya, Fathia Latiff telah tampil mengaku bahawa gadis di dalam video yang menjadi perbualan hangat para netizen baru-baru ini adalah dirinya. Sebelum ini, Natasha Elyzza telah membuat “Bigo Live” yang menyaksikan kehadiran gadis mirip Fathia Latif telah menafikan dakwaan tersebut dan menyatakan ia adalah kawannya.  Kini, segala persoalan telah terjawab. Empunya badan telah pun mengaku.
fathia latifMenurut Fathia, dia tidak mengetahui bahawa rakaman Bigo Live tersebut boleh diakses oleh orang ramai, sebaliknya menganggap ia hanya boleh dilihat oleh mereka kawan-kawan rapat sahaja. Kata Fathia Latiff:-

It was me. Some friends and I were hanging out at a rented villa. The dancing session was just among girl friends and we were dancing in a bathroom of the villa. Of course I’m embarrassed by what had transpired. Who in her right mind would want to show off her body parts to the whole world?I’ve never even heard of the app before. Now I know, and I certainly found it out the hard way.

(TRANSLATION) Itu adalah saya. Saya dan kawan-kawan sedang “hanging out” di sebuah villa yang disewa. Sesi menari itu hanya di kalangan kawan perempuan dan kami menari di bilik air villa tersebut. Sudah tentu saya malu dengan apa yang terjadi. Tak ada sesiapa yang masih waras akan menunjukkan bahagian badannya kepada seluruh dunia. Saya tak pernah dengar pun tentang applikasi itu sebelum ini. Sekarang saya dah tahu dan saya tahu dengan cara yang amat perit.

fathia latif

Fathia turut memaklumkan yang dia akan tampil di media sosial untuk membuat pengakuan tentang kontroversi video tersebut. Dia juga berharap untuk melupakan kontroversi ini dan meneruskan kehidupan seperti biasa. Sumber NST Online.

132 responses to Ya Itu Saya Di Dalam Video Viral Tersebut – Fathia Latiff

  1. Anonymous says:

    Aiman Hakim dah pernah nmpk ke sblm ni ek?

    28

    1
    • KakKiah says:

      Oh my God! Kenapa nak keruhkan keadaan lagi? Do u know how hard it is for her to come up and come clean? Yes it was her fault. She admitted it. She is embarrassed. Enough. Bende yang kita tak tau tak payah nak cakap. How low can u be?

      11

      55
      • Nonbody says:

        She didnt really come clean tho. She knew they were recorded live. You can heard her friend telling her, “belum sampai seribu lagi.” I am going to assume that is the number of viewers or the points they need to reach to earn credits. There were other men in the room as well. They werent sober. Just look at the friends smudged makeup. I can list more if you want. Going back to your comment- how low can you be? Maybe you can ask Fathia herself that question. The problems with our local celebrities, they assume most ppl are stupid enough to lie to.

        383

        -2
        • Anonymous says:

          habislah karier ko lepas ni. terlajak perahu boleh undur dik. kalau buat salah cepat2 ngaku. jgn ckp org pitenah ko pulak. lagi la org geram sedangkn sememangnya berpunca dri diri ko.

          63

          0
        • Munzirun Mukminin says:

          Fathia dh lama byk production crita x suke dia. Dh mmang hancur. Mujur ada kontrak ng produk.

          Tp si Tasha tu. X pakai coli n seksi. Hisap rokok. Dia slalu crita dgn Michael Ang je. Ni Michael dh perli2 x thula nk amik dia ke x. Mohon Emma kasi ejas blkla. Hurmmm.

          36

          0
        • Kak Salasiah says:

          Ta ya nak salahkan org lain m. Kau sndri taw zaman skrang nie zaman viral yg kau trkinja² mcm lipas masuk dlam seluar pasal?
          Kau sndri yg ttup periuk nasi kau .. Kau sendri yg rosak kan hdup kau. Fitnah konon..

          43

          0
        • KakKiah says:

          How low Fathia’s action is not in my context. The fact that suddenly “Aiman Hakim dah tengok ke belum” is so inappropriate. That is why I replied to that particular comment instead of Nara’s article.

          6

          29
        • Anonymous says:

          Hoi ckp Melayu lah. Ko ingat ni CNN blog ke? Poyo betol.

          32

          23
        • Mat Sahdo says:

          Baguslah…akhirnya dia ngaku jugak dia tergolong dlm group pompuan2 species…LAMBUNG TETEK!!!

          17

          0
        • Kakya says:

          Maybe you can add another point: dancing in bathroom? I tak sangka pulak bathroom ni boleh memuatkan katil queen size lol

          106

          0
        • pemerhati retis says:

          besuk dah tua mesti nyesal…geng2 retis mcm ni la besok depan kaabah meraung. org lain mengalir airmata jew. diaoang dah mcm kena histeria. over!

          15

          0
        • Anonymous says:

          Hahah then kau nak dia buat apa? Okay you can list down all the truth blablabla? And yet her career is damaged right now~

          So busy body with all this kind of stuff. Aku nak tahu la sangat korang ni kerja apa sebenarnya sampai free gila nk korek kehidupan artis semua ni

          0

          32
        • takeloknipu says:

          dasar pelakon .
          pandai ler putar citer.
          tak tau record lah…tak tau bigo tu mende lah..

          dah lah fathia…
          berenti je la jadi pelakon..

          Aiman pun tak nak kau tah2 sebb perangai ko cenggitu..

          dah la kaki kyo club!igt aku tak tau??
          ajet2 muslimah je kau ni

          22

          0
        • Fathia Tetek says:

          Akhirnyer kau mengaku jugak. Buruk perangai rupanyer. Terang-terang ader jantan dalam bilik tu. Boleh kau tunjuk tetek kau & berkemban. Tak kan lah kau bodoh sangat tak tahu benda tu tengah recording. Both Natasha and you sengaja tunjuk tetek jadi sampai 1000 points. Patut lah jantan tak jadi kawin dgn kau. Asyik kena reject jer……..bertudung tapi buruk perangai. Lain kali bogel jer dapat 1 juta points yer Fathia

          26

          0
        • HANTU TETEK KECIK says:

          ALICIA AMIN YOU START THE BALL ROLLING GIRL & PROUD OF IT!!!!! NATASHA MUJIBU MARI PUN NAK SEKAKI JUGAK SO TUNJUK TEPI TETEK AND BLAKANG BADAN DIER YG TAK CANTIK TU. FATHIA PULAK TAK NAK TERTINGGAL BUS, TUNJUK TETEK & BERKEMBAN. SEKARANG NI MUSIM ARTIS TAYANG TETEK TAYANG BODY PAS TU PURA2 NANGIS NANGIS MENYESAL KATA DIFITNAH DAH KANTOI BARU NGAKU DRAMA BETULLLLL……….

          12

          0
      • Zack says:

        Kihkihkih.. Dah tau benda blh di record, kenapala bodoh sgt live dlm keadaan yg mengaibkan… Bila dh tersebar hang blh sedut hingus dan menyalahkan org lain. Natasha tu pun ngok 2×5. Akal hang taruk mana????

        37

        0
        • Neelupak says:

          x malu ke ha lambung tetek tunjuk kt org ramai??? please lah. sakit otak ke haper. narsis sampai camtu skali! semua perempuan ada la natang tu. besok kendur gak bila tua.x perlu show off sgt la. puting mcm buah kurma gak..hitam!

          12

          0
        • nyah says:

          puting i pink bang sbb i mix ..

          4

          0
      • Anonymous says:

        Lps ni Uqasha tyg tetek, then she come clean, so ok la?

        0

        2
      • Rina says:

        Kalau aku jadi kau Fathia senyap aje la.Cakap no komen cukup.Tak perlu nak buka pekung / aib sendiri.Tunggu benda reda & low profile.Apa orang lain boleh buat kalau kau cakap no komen?Aku pun pernah baca ustaz2 cakap kalau perempuan pernah kena rogol atau bukan dara tak perlu nak buka aib sendiri pada bakal suami.Melainkan bakal suami tu tanya atau dah tau.Itu ustaz cakap ye,bukan aku.
        Ni dah bertubi2 keluar statement mula2 kena fitnah.Ni mengaku pulak lagi buat orang marah.Nak kata apa,benda dah berlaku

        21

        0
        • kita jujur, maka zuriat kita jujur says:

          Kalau dh bukan dara (bkn sbb rogol ya)…kenalha bagi tau pada bkal suami bahawa dh x dara lagi. Syg, cinta sejati, terima seadanya nya x lelaki tu pada kita. Kita mesti terus terg, kalau dia stuju x kisah, sbb terima seadanya…maka lepas kawen nnti, tiada ungkitan tau. Kalau x terus terg, mlm pertama tetiba dh “lopong:”.., kng mlm tu jugak di talak tiga…mcm mana. Pda pdpt saya. lebih baik trus trg..jgn aniya lelaki, sianlh pada mereka yg telh kuar duit utk hntaran mahal. Mahal2 rupanya x perawan . U ni mesti suka aniya org kn.

          Semua mnusia x sempurna, dn ada silap masing2. Jadi brters trg lbih baik.
          Kes Fathia ni bgus jugk trus terang, supaya x mmburukkn org lain.Jgn fitnh org.

          5

          9
      • mynameis says:

        kak kiah weh, not ppl keruhkan keadaan .. she is the one yg mengeruhkan keadaan and hidup dia sendiri.. stupid statement bila dia ckp never know about this app!! budak2 pn tahu la psl app ni, worldwide kot. Tgk dlm vid tu sendiri dia ada mention dkt part bkembang ” lain kali jgn main time aku ada” bukan dia th ke??!! stop pretending and don’t make your surrounding miserable with stupid statement.

        7

        0
      • HANTU TETEK says:

        ALICIA AMIN YOU START THE BALL ROLLING GIRL & PROUD OF IT!!!!! NATASHA MUJIBU MARI PUN NAK SEKAKI JUGAK SO TUNJUK TEPI TETEK AND BLAKANG BADAN DIER YG TAK CANTIK TU. FATHIA PULAK TAK NAK TERTINGGAL BUS, TUNJUK TETEK & BERKEMBAN. SEKARANG NI MUSIM ARTIS TAYANG TETEK TAYANG BODY PAS TU PURA2 NANGIS NANGIS MENYESAL KATA DIFITNAH DAH KANTOI BARU NGAKU DRAMA BETULLLLL……….

        5

        0
    • Chohkri Yulis. says:

      ORANG MELAYU KALAU MARAH ATAU SEDIH MESTI NAK TULIS DALAM BAHASA INGGERIS KE BILA NAK BUAT PENJELASAN?

      SEBELUM NI MOLEK JE BAHASA MELAYU.

      HURMMMM.

      30

      2
    • Kakakkakak says:

      Belajar dari kesilapan k Fatia. Kita semua ada sejarah sendiri.. just sbb u tu celebriti mmg lagi parah dari kami ni. I hope u mintak maaf dgn parents u n.. mintak maaf dekat Yang Maha Esa… jgn patah balek. Jadi lah yg lebih baik.

      25

      0
    • Anonymous says:

      Atikah Suhaimi pt 2…buat tpi xnk mengaku. Buat video nk tunjuk kt sape? Besok ko kawin laki ko yng dpt malu. Pikir masa depan la. Lain la jika korang nk jadi GRO sampai ke tua.

      12

      1
    • Mama says:

      Kantoi…ha laen kali lambung la lagi tetek korang tu. Mcm sundal sekor2!

      5

      0
    • Sharmila. says:

      Pakai tudong..tapi gaya ala sundal lorong. nk jd stripper ke apa kalian? nk buktikan apa???

      7

      0
    • Anonymous says:

      Aku rasa dierang ingat bigo ni tak boleh direcord kot. Thats why selamba. They thought video live orang tengok masa tu jela, bila habis live thats it. Cite situ habis situ. Boy were u wrongggg

      3

      2
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      dh la gak nyeee aiman pon tk heran lah ngan fathia ni n aiman pon dh move on..cuma si fathia ni aje yg belom move on lagi pasal dia nakan perhatian dari aiman babtu fathia buat hal yg bukan2 yg tk senonoh nak perhatian aiman konon nanti aiman nak kaple ngan dia balek ….suda la fathian aiman booolayan lah huh!!

      0

      0
  2. Mat Ronggeng says:

    Tahniah kerana berani mengaku kesilapan anda.

    14

    4
    • Anonymous says:

      Dah x boleh kelentong lagi …baru nk ngaku. Pastu bohong pulak tak tahu konon2 nya video tu live. Please la…dah ko berak tengah jalan ko tak mengaku pulak. Mcm kes bergambar dgn Putera Mateen tu. Konon ko x beria sgt. Please la. Ckp berbelit-belit!

      19

      0
      • Che ah says:

        Sekarang baru nak mengaku ye fatiya. Sebelum ni kau kata orang fitnah kau. Ko tak fikir pula netizen yang gila angkat kau sampai kata orang dalam video tu leeyana amin. Tak pasal2 nama dia terbabit sama. Kau buat, dia dapat malu.
        Video nangis kau sibuk cakap tengah belajar pasal islam, pasal tuhan. Kau rasa kawan2 macam tu boleh membantu ke??? Ko bagi contoh uqasha tu dia pun sama kawan dengan orang masih nak belajar. Tu la jadinya. Salah pilih kawan. Jangan nak salahkan netizen kalau sendiri yang pilih jalan tu.

        4

        0
      • Tetek Oh Tetek says:

        Natasha gedik konon rasa hot stuff le bile buat cam tu. Rasa cantek le. Fathia pun pelagi interprem nk tunjuk asset juge. Twist story sane..twist story sini ..akhirnyeer? Dua2 loser!!!

        9

        0
    • Anonymous says:

      Tahniah??…selepas digugurkan pihak produksi dan drama. Baru nk ko ngaku?

      11

      2
  3. Anonymous says:

    Tipu la tak tau video tu live. Korang tgh high mana nak kisah live ke tidak. Tgk muka pon tau sekor2 tgh lalok.

    32

    0
  4. Lin says:

    Now that you’ve learned it the hard way, i hope you will take this as a life lesson to choose your friends. It’s not too late to change.

    18

    0
    • nocturnal88 says:

      why blame others? BLAME HERSELF FIRST LAA…fathiya was stupid enaf to get lalok in the first place..she knew her friend was recording and it was live, otherwise they wouldnt care abt how many viewers, and later says its fitnah?? SUDAH2 LAA..ORG BODOH SAJA MELALOKKAN DIRI..DAH LA BODOH, MCM BETINA GATAL TERKINJA2 TAYANG BREAST DLM LIVE RECORDING..NAK SALAH KAN KAWAN JUGAK??? KAWAN TU KALAU BUAT LIVE RECORDING SEKLALIPUN, KALAU SI FATIYA TU TAK LALOK DAN TAK TERGEDIK2 TAYANG TETEK TAK JADI JUGAKK…KAN??

      16

      2
      • Kak anon says:

        Nabi pun sabda, ko gelumang dgn kasturi maka bau kasturi la ko..mmg la kena pilih kwn. Dah kite ni x kuat iman n baru nk berhijrah, pilih la kwn yg semenggah sket!

        5

        0
  5. meleis says:

    Betul la dia cakap kalau waras tak akan tunjukkan badan pada satu dunia. so?

    21

    1
  6. Anonymous says:

    mula2 ckp pelanduk dua serupa. dah kantoi bertingkat- tingkat baru nk ngaku. org marah sbb tu la.

    18

    0
  7. Propaa lahhh says:

    Hahaha uols…kene tipu hidup2 kalau percaya! Bigo apps ni uols semua tau tak untuk apa? Cuba check…bila apps ni u buat live show ..lg hebat show tu ..lagi popular and ramai tgk u dapat duit!! Cuba dgr conversation diorg…sah sah ada sebut nak byk collect and sahsah laaa minah ni tau….choiiiiii nak bodoh kan mak nyahh Oiii! Okla ko ngaku….mak terima chuols….tp mak tak bodoh utk terima jers!

    18

    0
  8. Pelik bin ajaibs says:

    X faham nape nk tayang ko pnye badan walaupun dkt kwn2 ko.. pelik ek perangai artis atau org biasa sekalipun… x de rasa malu ke… or rasa bangga ke camne.. huhu

    19

    0
  9. Anonymous says:

    Byk yg cakap tengah “high”. High isap apa? Sape suara2 lelaki dlm bideo tu?

    14

    0
  10. Despachio says:

    Sesama perempuan pun tayang buah dada sambil joget dah kenapa? Nmpk sgt la ko dah biase buat. Takde rase malu lgsg woiii

    13

    0
  11. Anonymous says:

    Buang je lah tudung tu Fathia. Buat malu agama jew.

    8

    1
    • Rara says:

      Tudung and behaviour are two different things. Kalau ikut kau ni habis satu malaysia buka tudung .. orang betudung pun bukan sempurna ada juga buruk dalam diri and we also once a drinker and etc but we slowly learn to be better.. kalau ikut mentaliti ni memang takde siapalah nak hijar lepas ni

      15

      1
      • Mat Sahdo says:

        Penunggang agama byk kt Msia. Semua nk Islamik…tapi depan org je. Dlm Facebook je. Belakang? Lambung tetek dlm socmed!!!

        7

        0
        • Anonymous says:

          itu org muda, artis..org2 biasa kat luar tu ko x tgk lg makcik tua yg pakai mcm ustazah lg menggeletis sama je ..depan org bukan alim..apa nak jd dgn manusia mcm ni..

          0

          0
  12. shopia lorren says:

    Pelik la bila dia ckp xtau yg bigo live org ramai xleh akses tu cam alasan kukuh ke.. tapi cam helah/dalih je kan…xkan smpai tahap cam tu kan …org cerdik..fuuh fathia
    apepun syukurlh dia mengakui kesilapan satu sikap yg terpuji…hrp lps nie xde isu lg..

    4

    1
  13. Elisa says:

    Ni minah2 kaki clubbing. Kaki pop punya jenis. Apa nk heran? Ni semua geng2 haram jadah.. byk kt Zouk. Geng lupa tuhan.

    10

    0
  14. Aiskrim Coklat says:

    ‘HANYA BOLEH DILIHAT OLEH KAWAN-KAWAN RAPAT SAHAJA??’

    Apa ni? Apa yang cuba awak sampaikan ni Fathia Latiff? Astaghfirullah! Saya faham awak masih dalam proses untuk memperbaiki diri, untuk jadi manusia yang lebih baik. Tapi, kalau ya pun diri ni masih dalam fasa pertengahan macam ni, rasanya gunakanlah logik akal untuk beza benda yang baik atau buruk. Jadinya, menari ghairah sambil terlentuk-lentuk aset di badan tu hanya untuk kawan-kawan rapat je? Habis tu, kalau dah ada kekasih, seluruh badan nak dibuka???

    Tolong jangan bodoh bila bercakap! Tolong jangan jadikan diri awak sebagai mangsa! Tolong jangan tunjuk awak punya intelektual lebih tinggi dengan memperbodohkan masyarakat Muslim Malaysia! Ya, the Malays are forgiving; but we are not as dim-witted as you might think; fooling all of us with your shallow excuses!

    Please Fathia, when you have chosen a life under the spotlight, you need to know the repercussions and the effects that you will have among your fans, yang rata-ratanya adalah golongan Melayu. Whether you like it or not, you belong to the public and whatever the heck that you do; is being put under the microscope. So please la jangan cakap ‘ini hidup saya, ini adalah saya yang sebenarnya, ini adalah masa peribadi saya, ini bla bla bla’. Tak terfikir ke yang awak juga ada tanggungjawab, ada peranan yang kena dimainkan dalam masyarakat. Bukan la nak suruh awak ni tunjuk baik bertingkat-tingkat, tapi at least fikir la bila nak buat sesuatu yang sangat tak senonoh tu, sama ada ia bakal memberikan kesan atau pengaruh pada orang-orang lain; khususnya golongan muda. Awak kata, awak ni ikon. Ikon kah begini??

    Saya bukan Ustazah Segera, Ustazah Jadian or Keyboard Warrior yang suka menghukum but this is beyond the line!! Awak pamerkan imej Muslimah, awak gunakan nama Allah Yang Maha Suci acapkali bila awak bercakap; semata-mata untuk samarkan hipokrasi awak, to conceal the ugly and truthful facts about you. Ini yang saya marah! Terlalu ramai penunggang-penunggang agama sekarang ni and sadly, you are one of them! Disebabkan awak dan orang-orang lain yang macam ni lah, susahnya untuk memberikan imej Islam yang sebenar; especially kepada rakan-rakan non-Muslim yang lain. Pakai tudung pun bergelek, pakai tudung pun nampak lurah, pakai tudung pun still sendat, pakai tudung pun masih terkinja-kinja! Jadi, dimanakah indah dan cantiknya Islam itu kalau you and the rest of the others are still tarnishing the real teachings of Islam??

    Let is be a harsh lesson to you Fathia! Dan saya minta kalau boleh pihak tertentu kena buat sesuatu. Set precedence for these kind of cases. Takkan minta maaf macam tu je? Habis tu kalau lain kali ada jadi lagi kes-kes macam ni, minta maaf terus okay? Yes, you deserved a pat on the back for taking the responsibility untuk mengaku semua kesalahan; tidak semua orang yang boleh buat macam tu. So, I applaude you for your bravery. Tapi kesalahan adalah tetap kesalahan.

    Next time, kalau niat untuk berubah tu dah ada, please, please try to find friends who are willing to assist you unto the rightful route, bukan yang lagi seronok bila tengok awak tanpa seurat benang!

    “A person is likely to follow the faith of his friend, so look whom you befriend.”
    (Abu Dawud and at-Tirmidi)

    “Mix with the noble people, you become one of them; and keep away from evil people to protect yourself from their evils.” (Al-Bukhari and Muslim)

    Saalam Malam!

    15

    0
  15. ash says:

    Hmmm
    Sy ada beberapa close fren @ bff girl dr kecik
    Tp x pernah pn berpakaian mcm tu bila berkumpul
    Malu ooooiii
    Walaupun byk sgt alasan fathia ni
    Tp dia nk mengaku tu ok lah sbb mmg x boleh nk cover lg
    Fathia
    Pilih lah kwn2 yg boleh bantu kita jd lebih baik
    Nikmat keseronokan tu x lama dan x menenangkan jiwa @ rohani kita
    Jgn nti bersara dr dunia lakonan dgn imej yang buruk

    7

    0
  16. Pemerhati says:

    Hah…dh puas elak..at last mengaku ye Fathia. U igt public stupid ass mcm u and ur dumb friend? Its live …..so nk kt tak tau? Dumb girl tu kan ckp…bukan fathia la….siap.marah2 lagi kenapa dgn kau org ni…artis sj semua salah…siap ckp fucking lagi…baiknye bahasa while on live show…MAK BAPAK X AJAR?
    BOTH OF U ARE JUST LIKE A SLUT!
    Budak dumb yg lakon pun i cant recall…
    Baik.kau org lakon blue movie sj la lepas ni. No production hse wanna take u. Michael Ang pun x ingin. Kesian mak bapak fathia…anak dh besar..bagi kebebasan last2 jadi jalang pulak. Don’t pretend to.be innocent …konon tak tau…U BOTH are FUCKING BITCH!

    12

    0
    • TEBUK TUPAI says:

      FATHIA DAH 30 YEARS OLD DAH BOLEH JADI MAK ORANG DAH TAPI KERANA PANGGILAN KUAT NAK TAYANG TETEK LIVE KASI ORG TENGOK 30 YEARS OLD PUN BOLEH ACT LIKE A STUPID DUMB ASS.

      1

      0
      • wekkkkkkk says:

        bkawan dgn budak bawah 25 tahun umur, lagi2 kawan mcm tu…mmg la Fathia jadi kmbali muda, tundungpun dh nak terbang itu hari, skrg nmpak tuala di bdn, dn tetek x pakai coli lak. Cuba cari kawan yg x ranggi, x seksi, x clubbing, x hipokrit. Tak kn jdi mcm ni nyer.
        Tapi btulah org tua2 kata, sebenarnya “diri kita, kita yg mgaturknnya ke jln mana yg nk di tuju”.
        Jgn salahkn org. Tolong / jaga diri sendiri dulu.
        X brkawan ssh, berkawanpun ssh.

        1

        1
  17. Anonymous says:

    bodoh sombong,berlagak sebab tu ramai tak suka kau …sila berundur dan pergi belajar islam kau kan baru masuk islam

    8

    0
  18. Suka hati says:

    Kakya cakap dlm proses nk kenal tuhan,dekatkan diri dengan tuhan. Patotnye ada usaha ke arah tu,ke arah kebaikan. Anda sudah cukup dewasa dan matang untuk memilih baik dan buruk

    0

    0
  19. Bukan duta says:

    AVON MALAYSIA tolong tukar orang lain sebagai duta avon

    16

    0
  20. Iiii says:

    U guys yg comment ni ,,I think the sme person yg comment the entry yg everyday kluar since the day it was started..dah2 la korg…aritu mse die x ngaku u guys kate…plzz jgn tipu..then when she revealed all the things from the start its still end this way.what do u guys nak ye…i wonder korg2 yg komen kat sini fan sape….i just nk tgk jugak la how perfect ur artis …plzla…da org mngaku we just positively doa for her…just da tau real story wish the best die berubah…dri u guys tmbhkan dosa..lame2 die da truly bertaubat ..korg still in the phase dosa..acah2 menaip kat sini semua ustazah…im just trying to give advice.. sbb ak tgk rata tukang komen kat sini berani la nk komen sini sana sbb u guys unknown…giving opinion is good ye..but harshly condemn is no good especially for muslim..klu da rase maksum sgt….this is not the place u shud be..bosan ngn sikap msian yg x de dah melayu nye…..same je la mentaliti….ak voice out pon sbb da truk sgt ak tgk page bnara ni..ble tgur t tgkla ade la start kate suku sakat die la..fyi ive nothing to do with her but doakan keburukan dtg pada die same macam ko doakan diri sndri go to hell…

    0

    1
  21. Sherina Nyah says:

    bak kata mat sahdo…ni jenis geng expert…lambung t*tek depan cam.

    eee…jijiks!

    1

    1
  22. Hiji says:

    Sy sbg seorg muslim mendoakan saudara muslim yg lain fathia latiff smoga diberi hidayah n learn from this mistake…maybe nk tguu org lain memaafkan adalah payah sbb rmai sgt ustaz n ustazah express yg kite tak kenal sape kat sini just bezanya aib kamu dibuka n aib dorg ..dorg je tahu….bertaubat msih blom trlambat sbb bukan redha manusia yg kita cri tapi redha Allah…win

    12

    0
  23. Anonymous says:

    seronok sgt ke melambung tetek depan camera tu? apa thrill nyer setannn??? bodoh punya minah2 melayu. buat malu parents je.

    3

    0
  24. Abg Usin cendol pulut says:

    Ish..takyah rasa bersalah sgt lah thia…abg tak kesah pun..malah abg ucap tima kasih kat thia dan tasha sbb blanjer abg tetek tegang.mantop gitu.baru konfiden nk buat bini.ini lahai…asyik pakai bra manjang..bila tak pakai?yarabbi.

    Korang2 semer kat atas..especially team makcik bawang..udah2lah tuh kecam diorg berdua..baik makcik2 mula practice dari skrg tak pyh pakai bra..tgk camana pakcik2 kat umah..
    Sesekali makcik kena rehatkan jari dari main pesbuk.fokus kat pakcik..

    Sekian dari abg utk fathia tersyg.udahlah bersedih kerana tetek anda telah mengalahkan tetek izara.tetek izara jatuh ke tangga ke 3 sbb dah layut..

    2

    0
  25. Sue says:

    Lambung … jgn x lambung. Biar satu Msia tengok tetek korang tu weiii!

    2

    0
  26. Anonymous says:

    Anggap lah perbuatan Fathia itu suatu bentuk amal kebajikan utk netizen!

    1

    0
  27. Pencinta artis berbakat says:

    Artis memang pandai berlakon..mula2 cakap itu bukan saya..jangan fitnah saya..demi Allah itu bukan saya..at last ngaku..ni lah orang kata berani kerana benar takut kerana salah..alasan tak tahu video boleh diakses orang luar sgtlah tak logik..dah kata pon live haruslah orang boleh tgk..cara ckp dlm video tu bukan main bongkak lagi..please stop showing ur bimbo..perangai tak melambangkan umur..dah umur macam ni pon ada hati nak buat video tak bertamadun macam tu..kalau negara kita ni macam rules barat dah lama pornografi berleluasa..please lah change ur attitude..jgn sebab u orang pandang pkerjaan artis sesuatu yang negatif dan menjijikkan..

    3

    0
  28. Sherry says:

    I rapat ngn kawan perempuan pun takdela nak tunjuk tetek masing masing. Hahaha kegilaan apa kah ini? Artis pakai tudung mostly sebab pressure dengan netizen suh tutup aurat or nak jual tudung. Cis dasar hipokrit ?

    11

    0
  29. Anonymous says:

    joget lg la

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Aurat sesama wanita pn ada batas fathia ooiii. Tu cara bukan ajaran islam. Kalau nak jadi org islam jadi islam betul2. Bukan separuh2.kalau nak berubah, taubat betul2 bkn nak mainkan agama dgn menari mcm kera.

    5

    0
  31. Suzie says:

    Semoga engkau2 dan aku sekali dpt pengajaran dari semua ni. Jgn kita buka aib org lgi takut Allah buka aib kita nanti. Cukupla dia mengakui kesilapan dia. Siapa kita untuk menghukum dia. Allah Maha Tahu..

    5

    0
  32. Mia says:

    Kesian mak & ayah fathia.. menanggung malu kat org keliling.. beri kepercayaan pd anak tp jd mcm ni.. moga mak ayah fathia tabah dgn dugaan ni.. i x kesian kat fathia.. she started it.. sendiri hadap laaaaa..

    4

    0
  33. shopia lorren says:

    Cukup2 la kan..nk nasihat lbh2 xbaik lak dlm khalayak ramai nie kan makin mengaibkn sesama kita..nk nasihat dia sgt gi jumpa dia empat mata..ada berani OK..

    0

    1
  34. wekkkkkkk says:

    Tolong jgn fitnah saya.
    Hanya Allah yg Tahu.
    Itu bukan saya.
    ….kata Fathia sebelum ini.

    Itu bukan Fathia, itu kawan saya mirip Fathia.
    ….kata Natasya ..

    22 AUTA.

    Last2 mgaku jugak..dh x leh temberang.
    Mesti kena hentam kawan2 ni, suruh mengaku.
    Dah x leh tidor malam..pusing sana, pusing sini, smpai dlm gmbr no 2..kt atas tu pun muka dh x berseri.

    5

    0
  35. r says:

    nama je ada ijazah dlm law… tak part mcm ni… hurmmmm

    0

    0
  36. Gomen says:

    Smoga Allah berikan dia Hidayah… Amiin…

    0

    0
  37. mak joyah says:

    HAHAHAHA Finally au mgaku juga…org ramai yg sll nmp kau dlm club tu mmg dah agk kau punya video lah..lagi nak buat live nagis bagai…podah lah kau..baik lagi si uqasyah x ada pun viral benda bodoh…

    3

    0
  38. melati says:

    Aduiii Fatihah ni biasa jew , lawa pun ,lawa kpg Tersusun..kalau Jumpa Mami Karaoke blom tentu Mami Karaoke terima jawatan GRO ..kalau Dangdut boleh kot sebab kt Dangdut Pokcik2 yg baru dpt EPF jew Minat kat diani…hihihi..

    2

    2
  39. Anonymous says:

    tak salah untuk ko meminta maaf tapi lebih afdal ko diam kan saja…usah memfitnah orang yang tidak bersalah konon dia dalam video itu..
    buat macam lisa surihani kes kaki selulit dia kecoh baru ni..ada dia bg statement minta maaf? korang nak menyalak meroyan gasak la…ada dia kisah nak reply bagai?
    maybe ye dia insof (mudah-mudahan la kann) tapi itu pengajaran bagi diri dia jugak
    so masing2 muhasabah lah…jangan dok berasa diri sendiri tu perfect nau sampai tak kan terlajak laku dan kata

    8

    0
  40. res says:

    bila dah salah pilih kawan semua hancur la fathia weii..
    dulu2 ada tengok ko ikut heliza helmi, tgk usrah sekali dgn shila hamzah dgn prof muhaya… kan elok gitu.. tu baru boleh kata ke arah kebaikan,.. tiba2 pegi kawan dgn kaki bogel…dgn kaw2 sekali la tayang tetek.. btw.. alasan ko tak munasabh pun.. pelik kut dgn kawan boleh tnjuk tetek.. mcm banganggg je suka hati tunjuk tetek kat kawan.. dah.. selamat berehat la fathia.. sape nak amik ko belakon pas ni..

    2

    0
  41. Hollaaaahop says:

    Kalau dari awal mengaku senang dah, ni menafikan lah lepas tu kata jangan buat fitnah bagai. The heck?

    0

    0
  42. kak maghia says:

    buat pengakuan tapi masih nak tipu lagi
    suara lelaki tu datang dari bapok mana
    buat kat bilik air…jadahnya korang nak duduk dalam toilet lama-lama
    bagus toilet korangkan, lengkap katil meja kusi seme
    aku cdgkn stop smpai sini je…x yah ko wat PC bagai, nangis…guna nama tuhan…tau u pelakon tapi tak payah okey nak berlakon guna agama…kalau rasa hati x ikhlas nk bertudung baik bukak aje, jgn kerana peel ko orang bertudung lain terpalit sama. Bye

    7

    0
  43. Fidot says:

    Maybe dorg semua tu tgh high termasuklah si F tu…Len kali dh buat salah xyah la buat video live nangis2 bertudung ye. Dh salah dok diam2. Ni ko kemain tepis ckp bukan ko la, demi Allah bagai. Jgn bangang sangat boleh?

    2

    0
  44. MEK JEMAH says:

    LAIN KALI DIAM JE FATHIA.. TAUBAT SENDRI…NETIZEN NI NGAKU SALAH X NGAKU POWN SALAH…TGK2 DOSA NGATA DIOWNG LAGI BNYAK DRI DOSA TAYANG KO…GITEEW

    3

    0
  45. mynameis says:

    utk fathia, kalu ko bkn selebriti no ones care tp dah ko tu mmg antara selebriti fames cantik pulak tu so u need to more careful in your life… and next time jgn la menafikan atau apa skli pun. kalu rs xnak ngaku diam je,.. ini siap nangis bagai jgn fitnah end up ko ngaku jgk!!.. be someone ” beautiful with brain” not beautiful without brain”.. :)

    3

    0
  46. suhaimah58 says:

    pelakon tetap pelakon .. beriye2 ko nangis don’t fitnah bla bla bla tp tup2 mmg betul pun ko dlm video tu .. kalo nak diam, diam je dr awl jgnla dr awl x ngaku pastu ‘ye itu sy’ mendeeee? xyahlah nak bela diri xtau apps tu cmtu cmni bla bla bla … zmn skrg ni pepun x mustahil, agak2la nak bersuka ria x igt diri pun :(

    3

    1
  47. mamibee says:

    semua cibai……. siap nangis pulak..masuk tunjuk tetek happy siap berkemban…apa kata berlakun filem porn puas puas…..pas tu bertaubat. sikit ari sure buka tudung. ouiiii patiahhh y not sabar & solat,slowly…..then learn to move on. Allah give u looks, brain but u end up no brainer in the drain…..totally fucked up!!!

    1

    0
  48. anon says:

    mohon zed zaidi masok campor dlm hal2 retis nya attitude
    retis macam ni dah boleh di buang dari dunia seni
    sebab dia nya sikap yang buruk BOLEH MEMPENGARUHI
    ANAK2 YANG SEMAKIN NAIK…
    TAK CUKUP KAN NEGARA KITA DENGAN GEJALA REMAJA YANG TIDAK BOLEH DI KAWAL ..DI TAMBAH PULAK AKAN DATANG BYK REMAJA MENARI BOGEL LIVE ! MOHON ZED ZAIDI BERBUNYIK …JANGAN BERBUNYIK BILA RETIS SPORE BUAT HAL TAPI RETIS SENDIRI KO BUAT BODOH !!

    7

    0
  49. greenfingers says:

    Aku rasa jauh di sudut hati Fathia ni, mmg dia nk berubah ke arah yg lebih baik bila dia decide utk pki tudung. Tp btl org ckp, kwn tu main peranan penting. Bila ko dh biasa berkemban dpn lelaki, biasa g clubbing, kwn2 pon sume jenis lalok, jenis party, mmg ko akan ikut balik perangai lama klu hati tu tak kuat. Sb tu perkara plg utama skali klu nk berubah, tglkan beruk2 yg hidup dlm kayalan tu, rapatkan diri dgn manusia2 yg blh bimbing kita or at least org2 yg bkn jenis liar mcm kwn2 sebelum ni. Kita pon ada anak perempuan, mmg sedap mengutuk org, sedap mengata org, tp kita kena tahu, iman xblh diwarisi. Dugaan pada mak ayah Fathia jugak sb dpt anak mcm ni. To Fathia, selagi ko masih hidup, belum terlambat utk berubah.

    4

    0
  50. didi says:

    kah3,,bangang..memula xmengaku,,ye ye guan allah katakena fitnah,,wakakaka,.kalau hg diam je dr awal kan senang,,,asal artis je bodoh ek,,bodoh je d=jd artis

    1

    0
  51. Anonymous says:

    FATHIA, NEELOFA, YUNA, LIYANA JASMAY, & seangkatannye, bertudung hanya ikut berfesyen ikut trend….yuna yg dlu tudung agk labuh pun blh pki serban dikepala saje…yg lain konon bertudung nk berubah arah kebaikan & ”masih belajar” mengenal islam……korg bknnye budak darjah 1 or tadika nk belajar islam….contoh terbaik tgk irma, diana amir

    3

    1
  52. Syarafina Musa Nilai says:

    alah apa yg korang kecoh sgt! itu yg terang! ada je pompuan asal ulu kampung,datang KL ada skandal dgn suami orang, hantar gambar yg tak pakai tudung bagai,tunjuk mcm2 itu apa?

    1

    0
  53. kak Long says:

    semoga Fathia dan rakan2 belajar dari kesilapan mereka. saya doakan agar Fathia dan rakan2 di berikan hidayahNya dan berharap agar mereka bertemu dengan lelaki yang soleh yang boleh membimbing mereka dunia dan akhirat

    2

    0
  54. Syarafina Musa Nilai says:

    Korang xpayahlah nk bash sgt artis sana sini,baik korang check hp laki masing2, sibuk ber wechat dgn pompuan konon2 alim bertudung bagai,tapi kat luar harammmmm….

    1

    0
  55. satiya says:

    macam syok ya ang STONE … dah sampai neraka tak ?

    0

    0
  56. kita ada anak says:

    bersangka baik la….

    0

    1
  57. fuckperempuanbingai says:

    eh lah haiii, kalau ko tak tau pun perlu ke ko nak menari sesama kawan baik dlm tandas mcm pompuan tak tau aurat.. setau aku la aurat sesama wanita pun ade batas, xde pun boleh angkat separuh tunjuk tetek.. natasha tak kurang nye nak buat2 tertarik2 baju dah tau live bigi mane bra ko tetek tak lah mantop mane.. gatal yg lebih nye! eh, fathia ko tu mak bapak nampak cam baik je.. kan ke malu apak ko tgk ko menari gersang tjk body bajet lentik siap sengseng singlet nak buat org cair tgk separa tetek ko… acah xtau bigo, kalau xtau apps tu pun ape masalah ko nak rekod dlm phone menari mcm tu sesama kawan? ape dah xde benda lain ko nak wat kenangan sesama kawan ke selain dr dgn cara happykan diri menari lucah sesama sendiri.. yg si natasha tu plak acah naif.. padehal mmg bangsa minah tingtong.. desprate abes tunjuk murah.. xde mase nak bersedih tgk ko pura2 bodoh mintak maaf.. mintak maaf kat tuhan la bingai bukan kat natizen, dioang ni bleh kutuk n gelak je peragai badut korang tu.. kelakar.. cara ckp dah tau bodoh ape tah tgk perangai sbnr sorang sorang..

    1

    0
  58. nk gossip lain lak says:

    nara masukkn gosip lainlak…dari pagi…sama je tajuknya..yg2 tu jugak. Nara ni zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz keeee

    0

    0
  59. voltron says:

    NARA, CUBA KAU CHECK PW COMMUNITY TU, BOY IMAN DBI CELAKA TU KENA TALA CUKUP2 OLEH KEY (KHAIRUL EZWAN YUSOF) PASAL PENIPUAN RUMAH BUNGALOW MURAH DIA TU..ANGGUN PUN KENA TALA JUGAK..

    2

    0
  60. voltron says:

    PPIM ANJURKAN SIDANG BONGKAR PENIPUAN BOY IMAN DBI DENGAN ANGGUN..BOLEH CHECK PAGE PPIM ATAU PAGE PW COMMUNITY

    BOY IMAN TERGAGAP2 NAK JAWAB SOALAN..JANTAN PENIPU!

    1

    0
  61. miamore says:

    lapar lah pulak….nara kalau takde modal nak bergosip sekali-sekala bolehlah masuk kan entri resipi masakan…resipi kuih nyonya ker, kuih tradisional ke… kan byak pompuan yg bergosip kat sini….ataupun tips berpantang lepas bersalin ke… mcm byk pula yg meroyan sambil komen.

    0

    0
  62. mamizura says:

    next pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ……letih benor baca drama ni…..free publisti no free tetek

    0

    0
  63. Anonymous says:

    sthu. next!

    0

    0
  64. j says:

    salah ke guys klu i terfikir camni…klu artis yg terdedah sana sini..yg mmg willing mendedahkan korg x caci maki sgt la smpi camni..tp this case u guys blame it as hell..plzla…best way bagi kata kata nasihat..

    0

    0
  65. kak mah kebabom says:

    Yezz..pilihan ditgn awak fatia..didunia ini kita diberi 2 pilihan..nk buat baik atau buruk..nk pahala atau bala..nk tutup tetek ke atau tayang tetek…sbg seorg islam yg berakal tentu u tahu mana yg patut dipilih kan..u kna berubah skrg juga fatia..jgn sampai org main2kan u .dgn isu tetek lagi..jgn esok2 timbul lagi peribahasa baru..”tepuklah tetek..tanya selera..”

    0

    0
  66. Areum says:

    mane pengikut fatiya niiii? hari tu bkn main backup fatiya & tuduh kwn yg “mirip la sangat” bodoh piang tu tak boleh nak bawak mati. bawak2 la bertaubat org2 yg suke back up artis mcm idol korang. buang mase jeeee

    0

    0
  67. Anonymous says:

    “I’ve never even heard of the app before. Now I know, and I certainly found it out the hard way.”
    Serious dohh tak tahu.. Kau duduk zaman batu ke mcm mana?

    0

    0
  68. MekAnon says:

    I’ve never even heard of the app before. Now I know, and I certainly found it out the hard way.
    Ehh serious dohhh tak tahu? Kau duduk zaman batu ke mcm mana?

    0

    0
  69. Bukan ustazah says:

    Alicia amin tu contoh askar kecil dajal…n ada rmai lg yg mcm dia sedang dilatih.
    Skrg ni bukan zaman batu atau 2017 atau 2018 here we come! Skrg ni akhir zaman…
    Salam Maal Hijrah 1439H..kita sama2 doa semoga anak2 yg terlahir islam ni kekal imannya pada islam.

    0

    0
  70. mok cute says:

    FL dah ngaku…lisa surihani bila nak ngaku kes pki baju x pkai sluar kat pantai siap berpeluk sakan tu…? tu sorg lg bajet2 baik..pdhal blkg hampeh….

    0

    0
  71. Kakak kau punya Adik says:

    Ok la tu , dia da mengaku MOVE ON la guys.
    now ni masih Ada artis yg lacurkan diri gan VVIP korang langsung tak tahu, yg step suci pastu mantat pat Hotel , konon depan camera step baik podahh..!!!
    Yg melampau isap Batang , BOGEL nampak NONOK tu semua korang blh pulak nk terima dia brrlakon lagi.
    Tup tup pakai tudung dapat husband mat salleh korang puji melangit!!!
    No worries FATHIA LATIFF atleast u ada Pelajaran utk Back up,
    Baik u MOVE UP not down you ni cantik girl ,bukan nya HODOH mcm Peah ke Saerah jonid tu.
    It will be the thing of the past SOON..
    Korang yg nk kutuk2 dia ni , baik la kau check BULU jembut yg GUgur After pakai publik toilet tu jgn lupa spray kasi bersih!!!

    2

    0
  72. Winwin says:

    My advice to her..leave the damn industry…yg mane u educated I bet..just go further studies or else cri krjaya dlm bdg professional…kdg2 myb its a sign or wake up call for a new changes..just go for something that u think worth for u..style msian skrg ..mggu ni ade gosip hot.whole the first n two weeks.,sibuk kecam…then netizen senyap..trnsfert to another gosip…yg I perasan..gosip joy…pindh kpd pipah n alif aziz..then watie elitw..then sape lagi…in the circle..trun naik…so nothing to worry..,still in the path of brtaubat I pray for u..I admire ur acting sincerely but wht u did exactly is not a good example towrds msian but move on and improve…Juz video tu u all nk kecam ..not good…mncemarkan nama islam…korg tgk kan ABP..juara lagu…event ape lg…klfw…come on guyys..selain drpd this one.u hve to see these also as sumthing yg cemarkan imej islam..just tgk red crpet…look this thing as a whole…jgn duk banteras satu bnede or nk kecam fokus stu bnde je….i mean to object tindkan fathia is a good thing..tp fikirkan la what im tring to say…

    0

    0

Leave a Comment

Optional